Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  E-raamatute ning e-lugerite(e-reader) arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ad112
HV vaatleja
ad112

sõnum 21.12.2011 17:04:30 vasta tsitaadiga

mina maksin kindle touchi eest 128 euri. nüüd on see odavam, vaata netikullerist.
tänud linkide eest.
digikogu.ee's oli 2 tasuta raamatut, kas kusagilt eesti kirjandusklassikat ei saa tasuta (a la Tammsaare)?
terv,
K.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 30.12.2011 01:32:05 vasta tsitaadiga

Tahaks osta ka elugerit, ning endale paistis kõige rohkem sobivat too tavaline vanem klahvidega mudel,
kuid seda kahjuks amazonis enam ei ole. Kas keegi oskab kogemusi jagada, kuidas kindlega märkmete
vms typemine üldse on, väga ebamugav? Seda uuemat kardan juba sellepärast osta, et ei taha sõrmedega
pidevalt sama ekraani käppida kust loen..

On ehk kellelgil vanemat mudelit müüa? Teab ehk keegi kust klahvidega kindlet osta saaks,
google kodumaistest saitidest ei kuvand midagi.
tagasi üles
Stereo2121
HV kasutaja
Stereo2121

sõnum 03.01.2012 03:38:22 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
On ehk kellelgil vanemat mudelit müüa? Teab ehk keegi kust klahvidega kindlet osta saaks,

Amazonis kasutatud variandid müügil. Uut jah tõesti Amazon enam ei müü

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
videvlane
HV vaatleja

sõnum 04.01.2012 02:29:44 vasta tsitaadiga

Stereo2121 kirjutas:
lighT kirjutas:

Müüb küll uut ka: link

Kui mugav on sellega teksti sisestada, seda kahjuks ei tea. Amazoni kommentaarides paljud virisevad, et klahvid liiga väikesed. Ise kasutan odavamat Kindle'it, ilma füüsilise klahvistikuta. Sellega on küll väga ebamugav teksti sisestada, õnneks on mul suht vähe vaja seda teha. Kui sul on vaja palju klahve kasutada, märkmeid teha jne. siis peaks muretsema ikka kas füüsilise klaveri või puutetundliku ekraaniga lugeri.
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 04.01.2012 07:18:15 vasta tsitaadiga

videvlane kirjutas:
Stereo2121 kirjutas:
lighT kirjutas:

Müüb küll uut ka: link

Kui mugav on sellega teksti sisestada, seda kahjuks ei tea. Amazoni kommentaarides paljud virisevad, et klahvid liiga väikesed. Ise kasutan odavamat Kindle'it, ilma füüsilise klahvistikuta. Sellega on küll väga ebamugav teksti sisestada, õnneks on mul suht vähe vaja seda teha. Kui sul on vaja palju klahve kasutada, märkmeid teha jne. siis peaks muretsema ikka kas füüsilise klaveri või puutetundliku ekraaniga lugeri.

Nuppude väiksus märkmete tegemisel mind ünneks ei häiri, olen varem ntks communicatoriga kirjutanud.
Too mudel on tsipa liiga kallis, 3g mul vaja ka ei ole. Ma loodan, et kusagil poe laos on seda vana klahvidega
mudelit veel alles, kuid google mingeid tulemusi ei anna, nimed neil asjadel ei ole ka väga eristatavad netipoodides.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 25.01.2012 01:33:50 vasta tsitaadiga

Kindle Touchile on väljas tarkvarauuendus, ver 5.0.3.
Proovitud, teeb lehekülje vahetamise tõesti märgatavalt kiiremaks.
tagasi üles
salasilm
HV vaatleja

sõnum 28.01.2012 13:41:26 vasta tsitaadiga

Kindlasti tasub vaadata siit: http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Graphite/dp/B002Y27P46/ref=sr_1_4?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1327746710&sr=1-4 või siit: http://www.amazon.de/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Leseger%C3%A4t/dp/B003DZ1Y8Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1327747078&sr=8-1

Klahvideta versioon siin: http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wi-Fi-6-Ink-Display/dp/B0051QVF7A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1327746874&sr=8-1 või siin: http://www.amazon.de/Kindle-eReader-Wi-Fi-Display-deutsches/dp/B0051QVF7A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1327746998&sr=8-1

Kuid Euroopas vist Touch versiooni ei müüda (Amazon UK,DE,FR).
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 28.01.2012 14:04:55 vasta tsitaadiga

salasilm kirjutas:

Kuid Euroopas vist Touch versiooni ei müüda (Amazon UK,DE,FR).

Krisos pakutakse, kuigi reklaamidega http://www.kriso.ee/Amazon-Kindle-Touch-Wi-Fi-sponsored/db/814916014620i.html
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 28.01.2012 15:01:37 vasta tsitaadiga

Minu teada UK ja Saksa Amazonist Eestisse Kindlet tellida ei saa.

Mis puutub reklaame, siis olles paar nädalat reklaamidega Kindle Touchi kasutanud, ei näe mingit põhjust miks peaks rohkem maksma reklaamitdeta versiooni eest.
Reklaamid on väga tagasihoidlikud, peaaegu märkamatud, ning kohati lausa kasulikud.
tagasi üles
salasilm
HV vaatleja

sõnum 28.01.2012 15:17:14 vasta tsitaadiga

Proovisin osta (kuni kinnitamiseni) ja selgus, et UK ja DE Eestisse ei saada tõepoolest.
Reklaamid jooksevad vist ainult sel ajal, kui raamatut ei ole?
Siin ka mingi juhend: http://juanchorossi.com/remove-kindle3-screensavers/
tagasi üles
Smati
HV kasutaja

sõnum 28.01.2012 18:43:27 vasta tsitaadiga

Muretsesin selle Touchi paar päeva tagasi. Krisost. Reklaamid ei häiri üldse, home screenil on väike bänner all ääres ja kui välja lülitada, siis on väike bänner ekraanil. Lugemise ajal ei ole midagi. Vaevumärgatav ghosting on nii kaua kuni on esimesed paar lehte kuvanud e. siis selleks ajaks kui juba raamatu oled lahti teinud, on ghosting kadunud. Mul käed ei ole mingid hiigellabidad, seega on suht mõnus käes hoida. Touch screeniga navigeerimine on ka mugav. Osasid veebilehti avades paneb pange aga m.delfi ja m.facebook jooksid suht okeilt. Aga see ei ole selle seadme eesmärk. Väga palju on kasuks tulnud inglise keele sõnaraamat, lihtsalt hoiad sõna peal oma sõrme paar sekki ja ilmub seletus.
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 05.02.2012 01:16:37 vasta tsitaadiga

Keegi Touchile ümbrist oskab soovitada? Oleks tore kui saaks kodumaalt kätte, aga väga vist neid siin turul ei liigu.
tagasi üles
exciter
HV kasutaja

sõnum 06.02.2012 00:13:58 vasta tsitaadiga

On ju saada küll, või olen ma midagi valesti aru saanud? link->> http://www.kriso.ee/cgi-bin/shop/ebookreaders.html?id=PqVCWgSd
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 06.02.2012 05:01:01 vasta tsitaadiga

exciter kirjutas:
On ju saada küll, või olen ma midagi valesti aru saanud? link->> http://www.kriso.ee/cgi-bin/shop/ebookreaders.html?id=PqVCWgSd

Oleksin pidanud täpsustama. Jah, seda pakkumis nägin ise ka, kuid pidasin silmas alternatiivi mis ei maksaks pea poolt aparaadi enda hinnast.
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 06.02.2012 09:56:30 vasta tsitaadiga

Kas peale Kriso (loe: Tallinnas) kuskil eraldi müüakse neid Kindle'ile sobivaid kaasi? Eriti morn on, et kui seda Kriso linki vaadata, siis kaaned maksavad pmst. sama palju kui luger ise thumbs_down.gif
Kriso lehel tundub, et need ümbrised on ainult Kindle Touchile, aga tavalisele Kindle'ile?
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 06.02.2012 10:11:25 vasta tsitaadiga

Ostsin amazonist ühe 6£ maksva odava alternatiivi.
Kvaliteedil pole viga, aga jube paks ja raske on.
Näib et peab veidi koguma ja ikka originaali ostma.
Kõik veidi kallimad versioonid tundusid olevat sama paksud.
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 06.02.2012 13:43:40 vasta tsitaadiga

Dealextreme'is on ka igasugu aga kvaliteet ei pruugi eriti hea olla.
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 07.02.2012 10:53:33 vasta tsitaadiga

Dealextreme´ist vaatasin ka ise, kuid lootsin, et äkki keegi teab omast käest midagi soovitada.

Miks Touchil landscape mode´i out-of-the-box pole on täiesti arusaamatu, eriti kui tavaliselt versioonil see olemas on. Milleks pean ma hakkama MP3ga häkkima? Fix it Amazon! icon_biggrin.gif
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 07.02.2012 22:53:30 vasta tsitaadiga

Endale võtsin muidu sellise asja http://www.ebay.com/itm/BLACK-SOFT-PU-LEATHER-SKIN-CASE-COVER-WALLET-LIGHT-AMAZON-KINDLE-4-2011-/270883699387?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f11ed3abb#ht_2533wt_1156
Ei oska kahjuks võrrelda teistega kuna pole näinud, lambike pole küll suurem asi aga kaaned käivad küll.
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 10.02.2012 20:43:41 vasta tsitaadiga

nagu ma aru saan, siis kindlega kaasa ei tule aku laadijat ega katet?

need pean eraldi ostma, aga kas seda katet on vaja? vaatan et ~40 euri kandis on hinnad, et tundub jube kallis mingi katte kohta

ebays on jah kate, aga seda peab eraldi tellima jne jne.

EDIT:
kas ma sain õigesti aru, et ükski amazon ei lase eestisse tellida?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.02.2012 20:44:28 vasta tsitaadiga

Laadimiseks tuleb kaasa mikro-USB juhe. Kate on sügavalt maitse asi, ma olen senini väga kenasti ilma hakkama saanud. Samas olen kindlet ka valdavalt seljakoti läpakasahtlis ringi vedanud, veidi harvem põuetaskus.

Kindle't tellida tahad pead USA amazonist võtma.

tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 10.02.2012 20:49:03 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Laadimiseks tuleb kaasa mikro-USB juhe. Kate on sügavalt maitse asi, ma olen senini väga kenasti ilma hakkama saanud. Samas olen kindlet ka valdavalt seljakoti läpakasahtlis ringi vedanud, veidi harvem põuetaskus.

Kindle't tellida tahad pead USA amazonist võtma.

selge, ma oletan, et see mikro-USB mahub tavalisse USB pessa ikka? kaalun praegu selle ostmist : http://www.amazon.com/dp/B0051QVESA/ref=sa_menu_kdptqso3
või on kindle touchil mingeid olulisi eeliseid raamatu lugemiseks? tavalisel kindlel nupud lihtsad ja innovatiivsed?
reklaamid lugemist segama ei hakka, nagu ma aru saanud olen? akut liialt ei koorma pildid?

viimati muutis Char 10.02.2012 20:49:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 10.02.2012 20:49:33 vasta tsitaadiga

Char, soodsam on Krisost tellida. Katte vajadus on nüüd maitse asi. Kodustes tingimustes ei ole tingimata vaja, ise ju umbes tead kui hästi oma tehnikat hoiad. Samas transportimiseks kotis või kohvris, reisil vms. on ikkagi mingisugust ümbrist tarvis mulle tundub.
tagasi üles
Char
HV kasutaja
Char

sõnum 10.02.2012 20:57:04 vasta tsitaadiga

üritasin amazonist tellida, seal nagu mingeid lisamakse ei tulnud juurde, kuigi veel pole krediitkaardi andmeid sisestanud? kas seal lisatakse veel või tuleb eestis mingit tollimaksud jnejne?
krisost saaks tellida küll, aga seda mudelit seal hetkel pole ja tarneaeg 3-4 nädalat :/
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.02.2012 21:11:42 vasta tsitaadiga

Tollimaks tuleb ka otsa jah kuid amazon peaks selle kohe maha kasseerima nii, et eesti posti-tolli enam rohkem ei ole vaja sentigi maksta.

USB üks ots on mikro ja läheb kindle'sse, teine harilik USB ja läheb arvutisse. Saab ka mikroUSB otsaga moblalaadijat kasutada, vähemalt N900 oma töötas.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Tahvelarvutid ja e-lugerid »  E-raamatute ning e-lugerite(e-reader) arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.