praegune kellaaeg 25.06.2025 00:53:00
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Üleskutse: Ei ACTA'le!
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 65, 66, 67 järgmine
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
borru
HV veteran

|
08.02.2012 22:20:36
|
|
|
Kes need rullnokad olid kes reformierakonda valisid ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
08.02.2012 22:23:31
|
|
|
borru, alati Kesikuid valinud, sest nad teevad seda, mida rahvas tahab
tegelikult valisin IRL, aga nüüd häbenen
_________________ Geek it til it MHz
viimati muutis Lotharius 08.02.2012 22:24:54, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mati29
Kreisi kasutaja

|
08.02.2012 22:24:21
|
|
|
borru, krt kas kusikud oleks olnud parem valik... aga see läheks juba poliitikateemasse...
_________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu. |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
08.02.2012 22:28:56
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
borru, alati Kesikuid valinud, sest nad teevad seda, mida rahvas tahab
|
Noh, sellega on siuke lugu, et Herr Lenk küll rääkis, et talle kirjutati ACTAge seoses ja teistele riigikogulastele ka, aga lõpuks ajas selle teema ikka üldpoliitiliseks juraks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
0n3_Sh0t
HV vaatleja

|
08.02.2012 22:31:46
|
|
|
Huvitav, kas Pealtnägija võtaks ACTA ja sellega seotud temaatika oma kajastavate teemade nimistusse.
Ehk Tanel, suurem aktivist on sellekohasele pöördumisele või viitamisele mõelnud.
Ehk leiab läbi sellise kanali kajastamine suuremate masside tähelepanu, et tegemist on tegelikult päris suure tsensuuriga. Tuleb siiski tõdeda, et praeguses olukorras ei taju paljud inimesed selle mõju.
Vaadates ETV uudistesaatest Ansipi vihjet et ACTA vastased on söönud seemneid või et peaksid fooliumit mütsi all kandma, viis küll hetkel igasuguse tahtmise Reformierakonda edaspidi pooldada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
08.02.2012 22:34:12
|
|
|
Siiamaani olen refrmi toetanud aga nüüd kahtlen sügavalt selles.
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
08.02.2012 22:34:30
|
|
|
tsitaat: |
Internetiteenuse pakkujatel on muidugi alati võimalus sattuda seadusega pahuksisse ja endale probleeme kaela saada - kui nad ei tee koostööd õiguste omajatega. Ehk kui nad teadlikult soosivad õigust rikkuvat sisu, nad ei reageeri tähelepanu juhtivatele avaldustele ja keelduvad sisu maha võtmast. Siis on neil ka praeguse õiguse põhjal võimalik selle eest vastutust kanda ja minu arust see peakski nii olema. Ega õiguste omaja saa kellelgi juhet välja tõmmata ja niiviisi õigusrikkumisi peatada. Tegelikult lasub kogu kontroll ikkagi internetiteenuse pakkujal. |
Kuidas internetiteenuse pakkuja saab olla vastutav selle eest, mida kasutajad internetist leiavad. Erik Mandre, Te olete debiilik. Pange metallämber pähe ja nokike teri.
viimati muutis Goon 08.02.2012 22:43:23, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.02.2012 22:41:05
|
|
|
Mina olen igatahes väljakuulutanud boikoti ACTA-t toetavate poliitiliste jõudude vastu
Ja kavatsen seda ka HinnaVaatluses pidevalt meelde tuletada.
Poliitiliste jõudude kahjuks või õnneks peaks tähelepanu olema garanteeritud.
Ja enne rahu ei anna, kui ACTA ja muud võimalikud tulevased 3-4 tähelised seaduseelnõud/lepingud on päevakorrast maas
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
08.02.2012 22:41:57
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Mina olen igatahes väljakuulutanud boikoti ACTA-t toetavate poliitiliste jõudude vastu
Ja enne rahu ei anna, kui ACTA ja muud võimalikud tulevased 3-4 tähelised seaduseelnõud/lepingud on päevakorrast maas  |
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
tagasi üles |
|
 |
Glaze
HV vaatleja
|
08.02.2012 22:47:26
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
Nad ju üritavad nüüd miskit sarnast asja pedofiilide vastase võitluse tähe all läbi ka suruda, ei mäleta, mis nimeks oli. Siis ju veel parem vastaseid tembeldada igasuguste tiitlitega, praegu vargaks sõimamine pole nii mõjus. |
PCIP act
|
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
08.02.2012 22:48:46
|
|
|
Andium kirjutas: |
Ja enne rahu ei anna, kui ACTA ja muud võimalikud tulevased 3-4 tähelised seaduseelnõud/lepingud on päevakorrast maas  |
 |
+1
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
08.02.2012 22:53:08
|
|
|
Sults kirjutas: |
Ma ei ole leidnud ühtki mõistlikult argumenteeritud kirjatükki AKTA vastu. Tõsi küll, ka mitte ACTA poolt. |
K. Turki hiljutine kirjatükk oli täiesti arvestatav, kuigi jah, ta vaidles rohkem selle lepingu tõlgendamise ning ülevõtmise üle Eesti õiguskorda. See on puhas juriidiline küsimus.
Inimesed võiksid mõista, et isegi kui lepe läheb riigikokku lugemisele ning jõutakse arusaamale, et meie õigusakte tuleb vastavalt kohandada, ei oma kaubanduslepe ülimuslikku jõudu põhiseaduse, inimõiguste konventsiooni jms. üle.
Kasu on nt. selles, et Eesti residentidest õiguste omajail saab olema võrdne alus oma õiguste eest seismiseks teistes lepinguga ühinenud riikides. Igasuguste raamlepingute põhimõte.
AK's näitas Ansipi kõnet, päris humoorikas oli. Samas on arusaadav, et kui inimesed tulevad välja loosungitega, et riigis kaob kaubandusleppe tagajärjel kohtuvõim jms. siis neid kiputakse naeruvääristama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
08.02.2012 23:00:46
|
|
|
Huumoriga polnud Ansipi esinemisel mingit pistmist, näitas vaid ühe jorsi suhtumist eesti rahvasse. Seda võib võtta täitsa vabalt ka kui isiklikku solvangut. Ise leian ikka seda, et Ansip, Lang, Paet, Laar, Aaviksoo ja Savisaar peaksid Eesti poliitiliselt maastikult kaduma. Mistahes vahenditega.- nad on riigireeturid ja väärivad sellele vastavalt ka karistust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
08.02.2012 23:15:27
|
|
|
-=Px=- kirjutas: |
K. Turki hiljutine kirjatükk oli täiesti arvestatav... |
Võibolla ma pole seda siis näinud. Kui tegemist sama isikuga, kes siin sõna võttis, siis on ka tema poolt kummalisi argumente välja käidud. Nt see viide prantsuskeelsele kirjale, mille ta esitas ACTA töödokumentide salastatuse kontekstis. Kirja sisu aga lükkas selle salastatuse hoopis ümber.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.02.2012 23:29:23
|
|
|
Väike, musta huumorisse kalduv mõte, aga tänu Ansipile teab nüüd igatahes Tädi Maali, et peaministril Ansipil on tekkinud uus sõbranna, keegi Tädi Asta ja keda peavad kõik alati sõnakuulelikult vastu võtma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.02.2012 23:29:25
|
|
|
Miks ma olen ACTA, SOPA ja misiganes muu taolise PASA vastu?
postitas Janar Siniväli 7. veebruar 2012. a. kell 23:11 ·
Alustuseks, olles ise loominguline inimene, tean ma küll, et mingi teose loomine ei ole päris kotisügamine. Samamoodi tean seda, et kunstniku jaoks ei ole raha selline nähtus, millega ta eriti palju tegeleda jõuaks/tahaks, seetõttu peabki kunstnikul olema raha piisavalt palju, et selle peale iga päev mõtlema ei peaks. Maname siiski kohe silme ette nälgiva luuletaja kuju, kellel piisavalt finantsi ei ole ning seetõttu ennastiohverdavalt meie rahvuslikku identiteeti loob ja tulevaste põlvede jaoks keelt säilitab.
Aga mis kõigepealt oluline - taolised seaduseelnõud nagu ACTA ei olegi sündinud nn kvaliteetloomingu hüvanguks - selle nälgiva luuletaja heaks, keda riik peaks eriliselt toetama ja kaitsma. Teatrietendusi vaevalt keegi udusest youtube aknast vaatab ning sümfooniaid regulaarselt 128kiloste mp3dena naudib. Taolised seaduseelnõud on just sellise primitiivse laiatarbe-meelelahutustöösturite lobi, kes rõõmuga on kasutanud arvutiajastu hüvesid oma sissetuleku suurendamiseks, ent hädaldavad, kui nende loodud pasa eest sama suures ulatuses raha ei soovita maksta.
Arvutiajastu on tõesti teinud heli ja pildi jagamise lihtsamaks - enam ei pea kassettide pealt ükshaaval sheerima, vaid mõne klikiga saab teha salvestise kättesaadavaks tuhandetele. Nii et seega tundub, et justkui oleks nüüd muusikaprodutsentide leib kõvasti õhemaks jäänud - ei pea ju enam nii palju ostma, saab ka tasuta. Aga seesama arvutiajastu paraku on ka teinud võimalikuks massilise muusikavorpimise tööstuslikul viisil. Kui veel 70ndatel pidi muusikategemiseks koguma kokku oskajad pillimehed ja panema kellegi pädeva mikrofoni hoidma, siis 80ndate süntesaatoriajastu võimaldas juba ühe klahvpillimängija ja keskpärase, ent kena lauljanna toel terve bändi moodustada. Praegu - arvutiajastul - seab tarkvara isegi möödalauldud noodi õigele kõrgusele. Do´st saab Fa nagu Saulusest Paulus.
Nii et põhimõtteliselt on läinud asi lihtsamaks, odavamaks, massilisemaks.
Ma ei väida, et piraatlus on õiglane. Aga ma väidan, et ajal, mil riikidel ei ole piisavalt võimalusi igasugu teiste kuritegevusliikidega piisavalt efektiivselt võidelda ja kui niiöelda aafrikas lapsed nälgivad, ei ole see tänane piraatlus isegi väga kaugelt mitte nii suur probleem, et sellega ACTAs sätestatud ulatuses võitlema peaks. Ma väidan, et see on küsimus, mida peab küll hoidma kontrolli all (mida ta praeguses seadusruumis ka on), aga selle täielik vältimine oleks tarbetu luksus ja peade raiumine selle eest - idiootsus.
Veel. Mind ei ajendanud kirjutama klassiviha ja kadedus, et hollivuudi näitlejad on miljunäärid. Aga ma väidan, et see, kui mõni teenib aastase töö pealt mitte 30 miljonit euri, vaid 29.7 miljonit euri, ei ole nii suur probleem, et sellepärast tavainimestele nõndai suurt jama korraldada.Täna lihtsalt täissöönud produtsendid loodavad oma ahnuses luua endale rahapuu, mis 70 aastat hooldevabalt füüri sisse toob. Sealjuures ilma mingi vastutuseta. Kas on keegi kuulnud pretsedendist, kuidas kinokülastaja on piletiraha tagasi saanud, sest komöödia ei ajanud naerma. Või nõudnud filmist leitud goofide parandamist garantiiajal? Kui filmiprodutsendid tahavad, et nende toodang oleks võrdsustatud tavalise kaubaga ja piraati koheldaks vargana, siis minu siiras ettepanek - hakaku ka vastutama oma toodangu eest samas ulatuses nagu kingakaupmees või kalamüüja.
Minupoolsed mõtted olukorra lahendamiseks oleksid hoopis sellised
Esiteks - ajal, mil kõik on läinud kiiremaks, tuleks intellektuaalse omandi majandusliku kaitse ajalimiit vähendada näiteks 5 aastani. Selle 5 aastaga jõuab film ning muusikahitt juba piisavalt füüri kokku ajada. Pikem aeg tuleks jätta väärtkunstile - teater, raamat - mida luuakse rahvusliku identiteedi osana ja millest on tänagi raske ära elada. See muidugi pikem teema, kust väärkunsti piir tõmmata, aga saate aru küll, mida mõtlen. Ja teiseks - kui vanasti reklaamisid lauljad kontserditega oma plaati, siis nüüd leian, et tuleks plaatidega reklaamida kontserte. Nüüd nimelt pole enam paljudel artistidel laval mitte midagi teha, sest muusika on nii sünteetiline - isegi totter imiteerida pillimängimist. Tublimad teevad muud showd. Ja leian, et see ongi muusikatööstuse tulevik. Ehk siis - ei ole nii, et teed ühe plaadi vähese vaevaga valmis ja kõik. Vaid plaat peab olema nii hea, et inimesed tuleksid ostma kontserdipiletit. Ja see toob alles tulu. Ei ole enam lõpmatult paljundatavat rahatähte, mis 70 aastat kehtib, vaid iga uue sissetulekulaari eest tuleb ikka uuesti tööd teha. Nagu see ikka käib. Ei saa ükski raamatupidajagi 1996. aastal tehtud bilansi pealt täna teenida.
Ja suuresti nende mõtete tõttu olengi ACTA vastu ja loodan sügavalt, et meie võimuladvik eirab seekord kiusatust Eurorahva sponsoritele alandlikult kaasa koogutada. Ma leian, et ACTAle allakirjutamine oleks Eesti poolt debiilsus ja suurim selgrootuse ja orjameelsuse väljendus seni. Kes minuga nõus, sheerigu  |
Allikas: https://www.facebook.com/notes/janar-siniv%C3%A4li/miks-ma-olen-acta-sopa-ja-misiganes-muu-taolise-pasa-vastu/2814692926973
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
08.02.2012 23:29:54
|
|
|
0n3_Sh0t kirjutas: |
Huvitav, kas Pealtnägija võtaks ACTA ja sellega seotud temaatika oma kajastavate teemade nimistusse.
Ehk Tanel, suurem aktivist on sellekohasele pöördumisele või viitamisele mõelnud.
Ehk leiab läbi sellise kanali kajastamine suuremate masside tähelepanu, et tegemist on tegelikult päris suure tsensuuriga. Tuleb siiski tõdeda, et praeguses olukorras ei taju paljud inimesed selle mõju.
|
Teema jooksul on neid vihjeid juba mitmeid saadetud. Mihkel Kärmas vist isegi ka vastas, kui ma õigesti mäletan, siis:
Avalik meedia kubiseb sellest teemast. |
Ning see oli veel siis, kui asi polnud nii suure kella külge jõudnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.02.2012 23:40:40
|
|
|
Spoiler 
Miks ma olen ACTA, SOPA ja misiganes muu taolise PASA vastu?
postitas Janar Siniväli 7. veebruar 2012. a. kell 23:11 ·
Alustuseks, olles ise loominguline inimene, tean ma küll, et mingi teose loomine ei ole päris kotisügamine. Samamoodi tean seda, et kunstniku jaoks ei ole raha selline nähtus, millega ta eriti palju tegeleda jõuaks/tahaks, seetõttu peabki kunstnikul olema raha piisavalt palju, et selle peale iga päev mõtlema ei peaks. Maname siiski kohe silme ette nälgiva luuletaja kuju, kellel piisavalt finantsi ei ole ning seetõttu ennastiohverdavalt meie rahvuslikku identiteeti loob ja tulevaste põlvede jaoks keelt säilitab.
Aga mis kõigepealt oluline - taolised seaduseelnõud nagu ACTA ei olegi sündinud nn kvaliteetloomingu hüvanguks - selle nälgiva luuletaja heaks, keda riik peaks eriliselt toetama ja kaitsma. Teatrietendusi vaevalt keegi udusest youtube aknast vaatab ning sümfooniaid regulaarselt 128kiloste mp3dena naudib. Taolised seaduseelnõud on just sellise primitiivse laiatarbe-meelelahutustöösturite lobi, kes rõõmuga on kasutanud arvutiajastu hüvesid oma sissetuleku suurendamiseks, ent hädaldavad, kui nende loodud pasa eest sama suures ulatuses raha ei soovita maksta.
Arvutiajastu on tõesti teinud heli ja pildi jagamise lihtsamaks - enam ei pea kassettide pealt ükshaaval sheerima, vaid mõne klikiga saab teha salvestise kättesaadavaks tuhandetele. Nii et seega tundub, et justkui oleks nüüd muusikaprodutsentide leib kõvasti õhemaks jäänud - ei pea ju enam nii palju ostma, saab ka tasuta. Aga seesama arvutiajastu paraku on ka teinud võimalikuks massilise muusikavorpimise tööstuslikul viisil. Kui veel 70ndatel pidi muusikategemiseks koguma kokku oskajad pillimehed ja panema kellegi pädeva mikrofoni hoidma, siis 80ndate süntesaatoriajastu võimaldas juba ühe klahvpillimängija ja keskpärase, ent kena lauljanna toel terve bändi moodustada. Praegu - arvutiajastul - seab tarkvara isegi möödalauldud noodi õigele kõrgusele. Do´st saab Fa nagu Saulusest Paulus.
Nii et põhimõtteliselt on läinud asi lihtsamaks, odavamaks, massilisemaks.
Ma ei väida, et piraatlus on õiglane. Aga ma väidan, et ajal, mil riikidel ei ole piisavalt võimalusi igasugu teiste kuritegevusliikidega piisavalt efektiivselt võidelda ja kui niiöelda aafrikas lapsed nälgivad, ei ole see tänane piraatlus isegi väga kaugelt mitte nii suur probleem, et sellega ACTAs sätestatud ulatuses võitlema peaks. Ma väidan, et see on küsimus, mida peab küll hoidma kontrolli all (mida ta praeguses seadusruumis ka on), aga selle täielik vältimine oleks tarbetu luksus ja peade raiumine selle eest - idiootsus.
Veel. Mind ei ajendanud kirjutama klassiviha ja kadedus, et hollivuudi näitlejad on miljunäärid. Aga ma väidan, et see, kui mõni teenib aastase töö pealt mitte 30 miljonit euri, vaid 29.7 miljonit euri, ei ole nii suur probleem, et sellepärast tavainimestele nõndai suurt jama korraldada.Täna lihtsalt täissöönud produtsendid loodavad oma ahnuses luua endale rahapuu, mis 70 aastat hooldevabalt füüri sisse toob. Sealjuures ilma mingi vastutuseta. Kas on keegi kuulnud pretsedendist, kuidas kinokülastaja on piletiraha tagasi saanud, sest komöödia ei ajanud naerma. Või nõudnud filmist leitud goofide parandamist garantiiajal? Kui filmiprodutsendid tahavad, et nende toodang oleks võrdsustatud tavalise kaubaga ja piraati koheldaks vargana, siis minu siiras ettepanek - hakaku ka vastutama oma toodangu eest samas ulatuses nagu kingakaupmees või kalamüüja.
Minupoolsed mõtted olukorra lahendamiseks oleksid hoopis sellised
Esiteks - ajal, mil kõik on läinud kiiremaks, tuleks intellektuaalse omandi majandusliku kaitse ajalimiit vähendada näiteks 5 aastani. Selle 5 aastaga jõuab film ning muusikahitt juba piisavalt füüri kokku ajada. Pikem aeg tuleks jätta väärtkunstile - teater, raamat - mida luuakse rahvusliku identiteedi osana ja millest on tänagi raske ära elada. See muidugi pikem teema, kust väärkunsti piir tõmmata, aga saate aru küll, mida mõtlen. Ja teiseks - kui vanasti reklaamisid lauljad kontserditega oma plaati, siis nüüd leian, et tuleks plaatidega reklaamida kontserte. Nüüd nimelt pole enam paljudel artistidel laval mitte midagi teha, sest muusika on nii sünteetiline - isegi totter imiteerida pillimängimist. Tublimad teevad muud showd. Ja leian, et see ongi muusikatööstuse tulevik. Ehk siis - ei ole nii, et teed ühe plaadi vähese vaevaga valmis ja kõik. Vaid plaat peab olema nii hea, et inimesed tuleksid ostma kontserdipiletit. Ja see toob alles tulu. Ei ole enam lõpmatult paljundatavat rahatähte, mis 70 aastat kehtib, vaid iga uue sissetulekulaari eest tuleb ikka uuesti tööd teha. Nagu see ikka käib. Ei saa ükski raamatupidajagi 1996. aastal tehtud bilansi pealt täna teenida.
Ja suuresti nende mõtete tõttu olengi ACTA vastu ja loodan sügavalt, et meie võimuladvik eirab seekord kiusatust Eurorahva sponsoritele alandlikult kaasa koogutada. Ma leian, et ACTAle allakirjutamine oleks Eesti poolt debiilsus ja suurim selgrootuse ja orjameelsuse väljendus seni. Kes minuga nõus, sheerigu  |
Allikas: https://www.facebook.com/notes/janar-siniv%C3%A4li/miks-ma-olen-acta-sopa-ja-misiganes-muu-taolise-pasa-vastu/2814692926973 |
Janar Siniväli jätkab, millega jääb üle vaid nõustuda:
Siit edasi - ACTA kaudu saab toota ajendeid, mille abil summutada igasuguseid rahva seat tulevaid algatusi ning sundida inimesed tarbima ainult peavoolumeediat. Mida kontrollivad needsamad töösturid, kes meid igapäevaselt kõiksugu materiaalset ja ideoloogilist saasta proovivad suunata tarbima.
Väga lihtne saab edaspidi olema alternatiivseid analüüse ja seisukohti väljendatavate veebilehtede sisse sihilikult "piraatlust" toppida ja need siis korraks sulgeda.
Ma kõlan nagu vandenõuteoreetik, aga pärast seda, kui minu jaoks seni mõistuse häält väljendanud erakond lakub andunult rasvunud suurtöösturite ahnet peed, ei tundu miski enam ühiskonnas võimatu.
Ansip tõi näitena hüsteeria kohta gripivaktsiini, justkui oleks siin olnud rahvas süüdi. Aga tegelikult oli asi hoopis selles, et alguses ei saanud meie õigeaegselt neid vaktsiine kätte ning alles siis, kui haigus taanduma hakkas, leiti lollid eestlased, kes viimase laari kasutuks muutunud soga ära ostsid.
Säästupirnide vastu ei võtnud ka keegi sõna, kuigi nende näol on tegemist debiilsusega, mis silmi rikub. Ja mis inimese jaoks kuidagi ära ei tasu.
Arvate, et keegi kusagil Eestist selliste sammude tõttu lugu peab?
Ei, nad vaatlevad meid mujal maailmas kui alandlikku kutsikat, kes alati kõigega nõus on ja saba küljest ära raputab, kui korra pai saab. |
Allikas: https://www.facebook.com/reformierakond/posts/176823312433287
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
08.02.2012 23:51:31
|
|
|
Goon kirjutas: |
Internetiteenuse pakkujatel on muidugi alati võimalus sattuda seadusega pahuksisse ja endale probleeme kaela saada - kui nad ei tee koostööd õiguste omajatega. Ehk kui nad teadlikult soosivad õigust rikkuvat sisu, nad ei reageeri tähelepanu juhtivatele avaldustele ja keelduvad sisu maha võtmast. Siis on neil ka praeguse õiguse põhjal võimalik selle eest vastutust kanda ja minu arust see peakski nii olema. Ega õiguste omaja saa kellelgi juhet välja tõmmata ja niiviisi õigusrikkumisi peatada. Tegelikult lasub kogu kontroll ikkagi internetiteenuse pakkujal. |
Kuidas internetiteenuse pakkuja saab olla vastutav selle eest, mida kasutajad internetist leiavad. Erik Mandre, Te olete debiilik. Pange metallämber pähe ja nokike teri. |
Tüüp vist arvab et liiklus õnnetustes on süüdi autotootjad ja mõrvades relvatootjad jne... nimekiri tuleks päris pikk(krdi arvutitootjad). Peaks talle ämbri täis teri annetama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
klf
HV vaatleja
|
09.02.2012 00:12:29
|
|
|
Janar Siniväli:
Selle 5 aastaga jõuab film ning muusikahitt juba piisavalt füüri kokku ajada. Pikem aeg tuleks jätta väärtkunstile - teater, raamat - mida luuakse rahvusliku identiteedi osana ja millest on tänagi raske ära elada. See muidugi pikem teema, kust väärkunsti piir tõmmata, aga saate aru küll, mida mõtlen. |
Aga mis oleks, kui ehedal digitaalkujul meediat kaitsta 2 aastat, füüsilist meediat - 12 aastat? Sellisel juhul näiteks raamatukirjastaja oleks huvitatud e-raamatu turule toomisest üheagselt trükiga, muidu teeb seda varsti keegi teine. Väärtraamatule jääb väärtmeedia, pahna polegi mõtet trükkida...
Veel üks hea artikkel aastast 2009, mis muusikategemisest pilti loob: http://www.epl.ee/news/kultuur/kohvimees-hannes-praks-ma-olen-masu-poolt.d?id=51175116
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Üleskutse: Ei ACTA'le! |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 65, 66, 67 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|