praegune kellaaeg 19.06.2025 11:26:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.02.2012 10:23:24
|
|
|
Ei pea minema mitu kuud, pigem nädalaid. Kui viimati ise mingit ketast tuttaval huvi pärast uurisin "n-ö biti-juure-tasandil", siis tollal väitis mingi katsetatav programm orienteeruvaks ajaks 120 tundi, ehk a 5-6 ööpäeva.
Kui ei leia kedagi, eks siis joonista-kirjuta.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
08.02.2012 13:27:41
|
|
|
Nüüdseks olen masinat mitmete erinevate programmidega scanninud ja igaüks on midagi ka leidnud.
Aga aru ma ei saa sellest, et Remo Recoveriga sain praktiliselt kõik fotod taastatud, vähemalt alguses mulle tundus nii, sest ennem seda olid paljud programmid lihtsalt tühju faile leidnud. Remo aga leidis posu igasuguseid vigaseid faile.
Hetkel on olukord selline, et kui ma lähen leitud fotode kausta, siis pisipiltidena on kõik fotod 100% korras, aga kui ma fotosid avama hakkan, siis päris korras on neist suht vähesed, osad fotod on nagu mitmest fotost kokku kleebitud nt. ülemine osa on mingi teise foto oma jne. Samuti on palju selliseid fotosid, kus lihtsalt mingi osa on hall.
Osade fotodega on ka sedasi olnud, et avan pildi alguses kusagil 2-3 sekundit on pilt korras ja siis tõmbab mingi osa pildist halliks.
Oskab keegi tark seda kommenteerida?
Restore Ultimatega sain ka päris palju terveid fotosid kätte, suur osa olid aga tühjad failid.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.02.2012 13:34:23
|
|
|
Kui suur see partitsioon umbes oli ja kui palju seal enne ja pärast formatit andmeid oli? Kui wini install võttis märgatava osa partitsioonist enda alla siis järelikult kirjutasid ka vastava osa seal varem olnud andmeid üle ning erilist lootust "teise kihi" alt oma andmeid taastada ei ole. Oleksid lihtsalt formatit teinud ilma wini installimata peaks enamuse nodist normaalselt kätte saama. Ehk siis küsimus ongi, et kui suure osa vanast datast wini install üle kirjutada võis.
Vigaseid pilte näed tõenäoliselt seetõttu, et nood failid said osaliselt üle kirjutatud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
v1per
HV kasutaja

|
09.02.2012 20:40:56
|
|
|
Partition sai tehtud 255GB, siis cutisin sinna oma muusika ja pildid, täpselt ei mäleta, aga nende maht oli kindlasti üle 100GB.
Ega ma enam ei loodagi sealt midagi taastada, õnneks päris ilma oma fotodest ei jäänud (muid asju ma ei üritanudki taastada), kusagil 50-60% pilte sain siiski tagasi ja siis veel posu pilte, mis on enam-vähem - vajavad veidi lõikamist.
Igaljuhul tänud kõigile abi eest! See on mulle paras õppetund.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.02.2012 20:56:17
|
|
|
N-ö "leitavate tükkide" taastamisel tulebki tihti sellega arvestada, et kui leitakse a 1000 "ühesugust tükki", siis nendest ka 1000 ühesugust tulemit vorbitakse. A la 1000 pilditükki võrdub selle näite korral 1000-e ühesuguse pildiga.
Ja nii need algselt suuremad "ruumivajadused" tihti ka tulevad.
------------------------
Tuhandeid ühesuguseid pilte pole veel küll olnud, sadu see-eest on olnud ja siis piltide omanik ahhetab, et mis värk see küll selline on.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|