Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 780, 781, 782 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 223 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 201 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 523

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
p2ep
HV veteran

sõnum 05.02.2012 21:06:41 vasta tsitaadiga

mcdream kirjutas:
... kuidas on võimalik Amino 110 digiboxi ühendada muu ruuteri taha ...

Ära miski hinna eest selle muu ruuteri nime ütle.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 05.02.2012 21:07:21 vasta tsitaadiga

Aidata ei oska, aga võiksid vähemalt oma ruuteri mudeligi kirja panna.
mcdream
HV vaatleja

sõnum 05.02.2012 23:23:04 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
mcdream kirjutas:
... kuidas on võimalik Amino 110 digiboxi ühendada muu ruuteri taha ...

Ära miski hinna eest selle muu ruuteri nime ütle.

Muu ruuter üldises pildis, et äkki miski suunaks õigele teele. Aga kuna tol hetkel oli ruuter tsipa eemal siis võin praegu öelda, et tegemist on asus RT-N56U.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 06.02.2012 14:41:57 vasta tsitaadiga

tehnik tuli ja tegi minu probleemile lahenduse thumbs_up.gif
ruuteriga mässas tükk aega aga sellest polnud kasu, siis tegi ühele digiboksile factory reseti ja hakkas tööle, teisel lasi tarkvara maha ja hakkas kah tööle, mõlemad töötavad nüüd.

5tuluke tv ekraanil siis see pidavat tarkvara kiiks olema ja soovitas järgmine kord ise factory reseti teha
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
jannp
HV kasutaja
jannp

sõnum 06.02.2012 15:15:20 vasta tsitaadiga

Ma vaatan tasuta kanaleid ammu juba DVB-T boksi kaudu ja "taevakanaleid" "naudin" Elioni kaudu.

Samamoodi on ka selle Thomson 784 ruuteriga - tänu jumal, et juhtme saab otse panna optika muunduri järele, muidu peaks samamoodi "nautima" selle ruuteri mõnusid, mille eksistensiaalsus püsib suuresti ainult kristallselge pildikvaliteediga taevakanalite klõpsimisele.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 06.02.2012 17:01:54 vasta tsitaadiga

Proovisin ükskord panna "switchi" vahele korrusmaja ühenduse cat5'le. väike motorola jäi viimase täpi juurde passima. ideid?
netti sai ilusti nii switchist kui thomsonist.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 06.02.2012 17:13:11 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
Proovisin ükskord panna "switchi" vahele korrusmaja ühenduse cat5'le. väike motorola jäi viimase täpi juurde passima. ideid?
netti sai ilusti nii switchist kui thomsonist.

DHCP lülitsasid ikka "switchist" välja ?
proovi motorolale factory reset teha kui viimane tuluke vilgub ( tehnik tegi mulle täna sama asja )
tagasi üles
mcdream
HV vaatleja

sõnum 06.02.2012 18:27:02 vasta tsitaadiga

Niisiis, mässasin täna tükk aega aga mingeid olulisi edusamme pole. Thomsonile mingil põhjusel ei õnnestunud ligi pääseda telnetiga aga netist leidsin siis confi mis peaks neile peale minema.
tsitaat:
atm phonebook add name pvc_iptv addr 0.101
atm ifadd intf=atm_iptv
atm ifconfig intf=atm_iptv dest=pvc_iptv encaps=llc ulp=mac
atm ifattach intf=atm_iptv
eth bridge ifadd intf=mcast dest=atm_iptv logging=disabled
eth bridge ifattach intf=mcast logging=disabled
eth vlan add name vlan10 vid 10 addrule enabled
eth bridge vlan ifadd name vlan10 intf ethport4 untagged enabled
eth bridge vlan ifadd name vlan10 intf mcast untagged enabled
eth bridge vlan ifdelete intf ethport4 name default
eth bridge vlan ifdelete intf mcast name default
eth bridge config vlan enabled
saveall

Niisiis on iptv PVC Info (VPI.VCI): 0.101 ja vid peaks olema 10. Ruuterisse esimest poolt ei osanud kuhugi seadetesse sobitada aga iptv vid sai 10 peale pandud settingutes ja interentile 2 (tuli interneti confist). Selle peale ei olnud kumbagi. Ühtlasi on ka MCast sisse pandud nagu confis määratakse. Iptv port samuti seadistatud lan 4 peale.
Iptv peaks tulema otse läbi või on tal vaja saada ruuterist ka mingi ip aadress? (Thomson ise digiboxi ühendust ei näita ju).
Amino karbile pole proovind factory reseti teha ja eks ma proovin seda ka siis.
Helistasin huvipärast ka Elioni ja sealne tehnik suutis öelda vaid niipalju, et kui oma karp ühendada thomsoni taha, siis kõik toimib aga seda sai enne ka juba proovitud. Kuna see thomsoni ruuter ei tööta alati päris korralikult siis tahaks sellest ikkagi lahti saada. Iseenesest on oleks äkki võimalik suunata liiklus uuest ruuterist läbi thomsoni junni mis siis omakorda digiboxi netti jagaks? Poleks just kõige parem lahendus aga asi seegi.
On üldse mingeid alternatiivseid lahendusi olemas kuidas iptv kätte saaks ilma thomsoni vahenduseta?
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 06.02.2012 18:27:10 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:

Kelleks sa mind pead?

Factory reset käib motorolleril kuidas? ma pole väga kokku puutunud

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 06.02.2012 18:58:39 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
Timo1337 kirjutas:

Kelleks sa mind pead?

Factory reset käib motorolleril kuidas? ma pole väga kokku puutunud

mul on küll suurem motorola aga sellel käib nii, et võtad voolu tagant ära ja hoiad puldil "MENU" nuppu all vooluvõrku tagasi panemise ajal, seni kuni ühe sinise lehe ette viskab. ( arvan, et väiksel samamoodi, sama tootja siiski)
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 06.02.2012 19:58:01 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:
tehnik tuli ja tegi minu probleemile lahenduse thumbs_up.gif...

5tuluke tv ekraanil siis see pidavat tarkvara kiiks olema ja soovitas järgmine kord ise factory reseti teha

Mummude tähendusest saab lugeda siit.. Vaata 5 punkti..("motorola_mummud_3")

https://www.elion.ee/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline#/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline/telepilt-puudub

tsitaat:
Motorola digiboksi "mummude" tähendused

Kui digiboksi käivitamisel tekib veaolukord, näed lehel viit "mummut", mille selgitused on järgmised:

Ring Staatus Tähendus/ Lahendus
1. Punane Tähendus: Puudub Ethernet ühendus. Põhjuseks on tavaliselt halvasti ühendatud kaabel või raudvaraline probleem.

Lahendus: Kontrolli, kas digiboksi ja ruuteri vaheline kaabel on korralikult ühendatud.
Põlev kollane Tähendus: DHCP pärimine serverist.

Lahendus: Tee ruuterile ja digiboksile taaskäivitus.
Vilkuv roheline Tähendus: Kümme väikest punkti näitavad tarkvara laadimise progressi. Jääb püsivalt põlema, kui allalaadimine on lõpetatud.

Lahendus: Oota 15 minutit. Kui jääb seisma, siis tee ruuterile ja digiboksile taaskäivitus. Kui taaskäivitus ei aita, pöördu Elioni tehnilise toe poole telefonil 606 9966.
Põlev roheline Tähendus: Puudub Ethernet ühendus, kuid tarkvara on flash mälus saadaval. Jääb püsivalt põlema ilma progressribata.

Lahendus: Kontrolli, kas digiboksi ja ruuteri vaheline kaabel on korralikult ühendatud. Kui ühendused on korras, tee ruuterile ja digiboksile taaskäivitus.

2. Vilkuv kollane Tähendus: Tarkvara salvestamine flash mällu. Kümme väikest punkti näitavad salvestamise progressi.
Roheline Tähendus: Failid edukalt salvestatud või andmed flash mälust edukalt loetud.
Lahendus mõlemal juhul: Oota 15 minutit. Kui jääb seisma, siis tee ruuterile ja digiboksile restart. Kui taaskäivitus ei aita, pöördu Elioni tehnilise toe poole telefonil 606 9966.

3. Punane Tähendus: Operatsioonsüsteemi käivitus ebaõnnestus.
Vilkuv kollane Tähendus: Failid edukalt salvestatud või andmed flash mälust edukalt loetud.
Põlev kollane Tähendus: Käivitatakse Motorola HAL süsteem.
Roheline Tähendus: Motorola HAL süsteem edukalt käivitatud.
Lahendus kõikidel juhtudel: Oota 15 minutit. Kui jääb seisma, siis tee ruuterile ja digiboksile restart. Kui taaskäivitus ei aita, pöördu Elioni tehnilise toe poole telefonil 606 9966.

4. Punane Tähendus: Platvormi käivitamine ebaõnnestus.
Vilkuv kollane Tähendus: Platvormi käivitamine.
Roheline Tähendus: Platvorm edukalt käivitatud.
Lahendus kõikidel juhtudel: Oota 15 minutit. Kui jääb seisma, siis tee ruuterile ja digiboksile restart. Kui taaskäivitus ei aita, pöördu Elioni tehnilise toe poole telefonil 606 9966.

5. Punane Tähendus: Rakenduse käivitamine ebaõnnestus.
Vilkuv kollane Tähendus: Rakenduse käivitamine.
Roheline Tähendus: Rakendus edukalt käivitatud.

estdata
Kreisi kasutaja
estdata

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2012 20:35:47 vasta tsitaadiga

Kuidas seadistada antud Elion IPTV mikrotik ruuteris ehk siis mudeliks RB450G , kuidas bridgeda ja kuhu panna seda PVC 0.101 asja sisse ?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 07.02.2012 14:34:56 vasta tsitaadiga

Korrusmaja?

Sissetuleva pordi külge teed vlan id 4 ja selle sildad sobiva pordiga (digiboxi mineva kaabli auk).
Enne pead selle digiboxile mõeldud kaabli pordi muudest nö lahti ühendama. Ei mäleta peast täpselt.
Just paar päeva tagasi katsetasin ühte mikrotikut.
Selline kuvatõmmis säilinud: http://kvlt.eu/tikelion.png

Mul on WAN ots ka sillas ühe teise auguga, sest tahtsin ühele kastile anda eraldi välise ip.

Mikrotikul on mingi lätlaste loogika vlanitamises ja untäägimises ja...

Muide, need RouterBoard 750/751 karbid on täitsa pädevad Elijunni spiidtussi asendama.
Hind on ka odavam (kuigi elion annab tomsonit tasuta 2 aastase lepinguga...) ja konfimine lihtne kui lätlaste ajukeemia läbi närid.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 21
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 07.02.2012 15:55:59 vasta tsitaadiga

ander kirjutas:
Korrusmaja?

Sissetuleva pordi külge teed vlan id 4 ja selle sildad sobiva pordiga (digiboxi mineva kaabli auk).
Enne pead selle digiboxile mõeldud kaabli pordi muudest nö lahti ühendama. Ei mäleta peast täpselt.
Just paar päeva tagasi katsetasin ühte mikrotikut.
Selline kuvatõmmis säilinud: http://kvlt.eu/tikelion.png

Mul on WAN ots ka sillas ühe teise auguga, sest tahtsin ühele kastile anda eraldi välise ip.

Mikrotikul on mingi lätlaste loogika vlanitamises ja untäägimises ja...

Muide, need RouterBoard 750/751 karbid on täitsa pädevad Elijunni spiidtussi asendama.
Hind on ka odavam (kuigi elion annab tomsonit tasuta 2 aastase lepinguga...) ja konfimine lihtne kui lätlaste ajukeemia läbi närid.

kuda töötaks see siis kui see on 2pordil . tegemist jagatud yhendusega , jagatakse seda korterite vahel laiali kas probleem ei teki kui digi tv ja internet yhes samas augus `
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 07.02.2012 16:00:15 vasta tsitaadiga

Ma ei ole kursis sinu lahendusega seal korterite vahel ja täpsemate vajadustega - tõstan käed üles!
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 07.02.2012 16:10:56 vasta tsitaadiga

ander kirjutas:
Ma ei ole kursis sinu lahendusega seal korterite vahel ja täpsemate vajadustega - tõstan käed üles!

Saatsin selle lahenduse PSi sulle !
tagasi üles
mcdream
HV vaatleja

sõnum 07.02.2012 17:04:09 vasta tsitaadiga

Niisiis, täna üritan uuesti siis iptv asuse kaudu tööle saada kuid siiani ikkagi edutult. Telnetiga üritasin ka ligi pääseda sellele kuid seal ei osanud siiski miskit teha, vähe teine süsteem kui thomsonil.
Lisasin ka mõned pildid. Nagu "Choose IPTV STB Port: " koha peal kirjas, peaks sealt valides LAN4 tegema selle pistiku siis iptv jaoks sobivaks ja bridge'ima ära selle. Digibox ikkagi ei taha tööle minna. Proovisin siis teisi seadeid, manual VLAN filtri all läksid interneti seadeteks vid 4 ja iptv jaoks 10. Ikkagi mingit muutust pole. Isegi kui need ära muuta millegi muu peale ei muutu miski. Muutus toimub valides manual VLAN filter + partitions. Siis digibox ikkagi pilti ei näita kuid enam ei jaga ruuter lan'ile ka internetti.
Kui vaadata ruuter'i "client list"i siis kui iptv port on LAN4 ja miski sinna ühendatud on, ei ole seda ka listis olemas. Kui IPTV STB port ära kaotada, ilmub digibox ruuteri taha client'ina ja saab omale ip. Seega iseenesest peaks ju kõik ok olema?
Manus
Ruuteri seaded
Ruuteri seaded

tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 07.02.2012 17:12:11 vasta tsitaadiga

mcdream kirjutas:
Niisiis, täna üritan uuesti siis iptv asuse kaudu tööle saada kuid siiani ikkagi edutult. Telnetiga üritasin ka ligi pääseda sellele kuid seal ei osanud siiski miskit teha, vähe teine süsteem kui thomsonil.
Lisasin ka mõned pildid. Nagu "Choose IPTV STB Port: " koha peal kirjas, peaks sealt valides LAN4 tegema selle pistiku siis iptv jaoks sobivaks ja bridge'ima ära selle. Digibox ikkagi ei taha tööle minna. Proovisin siis teisi seadeid, manual VLAN filtri all läksid interneti seadeteks vid 4 ja iptv jaoks 10. Ikkagi mingit muutust pole. Isegi kui need ära muuta millegi muu peale ei muutu miski. Muutus toimub valides manual VLAN filter + partitions. Siis digibox ikkagi pilti ei näita kuid enam ei jaga ruuter lan'ile ka internetti.
Kui vaadata ruuter'i "client list"i siis kui iptv port on LAN4 ja miski sinna ühendatud on, ei ole seda ka listis olemas. Kui IPTV STB port ära kaotada, ilmub digibox ruuteri taha client'ina ja saab omale ip. Seega iseenesest peaks ju kõik ok olema?

krt ... ma arvasin et mikrotikiga tekib probleeme kuid siin tekib asusega täitsa absurd .. minul on RT-N16 asus ruuter ja mu asus sellise konfiga ja softiga nagu asus väga mõitslik ja iptv porti asusel on 3 või 4
tagasi üles
conx
HV kasutaja

sõnum 07.02.2012 17:16:54 vasta tsitaadiga

ufonaut21 kirjutas:
oncleuno kirjutas:
ufonaut21 kirjutas:
ON keegi proovinud, kas logitech harmony 300 http://www.logitech.com/en-au/remotes/universal-remotes/devices/6670 töötab elioni digi tv-ga kenasti?

Töötab, ise kasutan aga väike miinus on ka asjal, et puldi nupud pidi selgeks õpetama ja reageerib aeglasemalt kui originaal ehk siis uimaselt...

Soetasin omalegi täna harmony 300i puldi. Täitsa korralik pult selle raha eest, teleka ja amino 110 boxi pani väga kenasti tööle. Amino boxi puhul ei pidanud ühtegi nuppu ka selgeks õpetama, telekal mõne nupu õpetasin. Pult toimib sama kiirelt nagu amino originaal või elioni pult. Lisaks sain dvd mängija ja dvd salvestaja ka sama puldiga kenasti tööle. Soovitan teistelegi.

Kas see töötab ka Motorola boxi peal? (ja Samsungi LCD ja Sony resiivriga?)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
mcdream
HV vaatleja

sõnum 07.02.2012 17:25:17 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
mcdream kirjutas:

krt ... ma arvasin et mikrotikiga tekib probleeme kuid siin tekib asusega täitsa absurd .. minul on RT-N16 asus ruuter ja mu asus sellise konfiga ja softiga nagu asus väga mõitslik ja iptv porti asusel on 3 või 4

Kuidas sul sellel seaded pandud on? IPTV port lihtsalt ära määratud või seadistatud veel miskit? Ja otse neti juhtme taga, ilma mingi vahe ruuterita? Ja digibox töötab ilusti?
tagasi üles
ander
HV kasutaja
ander

sõnum 07.02.2012 23:39:37 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
ander kirjutas:

Saatsin selle lahenduse PSi sulle !

Ma olen kõik ära öelnud. Edasi nuputa ise. Privaatne nõustamine ei aita teisi, sest see info jääb privaatseks ju.

Minu antud kuvatõmme peaks olema piisav, et saada neljandasse auku dtv striim.
Ühtlasi tee endale selgeks mõisted.
Asi on ju lihtne:
võtad vlanist id-ga 4 liikluse wan otsalt ja saadad untaggitult (sild kaotab täägi ehk võtad vlan sildi küljest) digiboxi poole teele.
wani sild on minu spetsiifika, jäta see tegemata. tee vlan-dtv kohe gateway, või mis iganes nimega see on, pordile.

Ja kui enda pea ei lõika, siis leia inimene, kes sulle selle asja tasu eest ära teeb.
Tasuta lõunaid pole olemas.
Minu tunni hind algab 30st eurost.

mcdream kirjutas:
manual VLAN filtri all läksid interneti seadeteks vid 4 ja iptv jaoks 10

digi-tee-vee on vid 4, interperse ise on 0.
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 08.02.2012 00:25:56 vasta tsitaadiga

ander kirjutas:

ma nõus ka selle ees maksma kui kindel et see sa toimima paned
tagasi üles
ufonaut21
HV kasutaja
ufonaut21

sõnum 08.02.2012 01:03:50 vasta tsitaadiga

conx kirjutas:
ufonaut21 kirjutas:
oncleuno kirjutas:
ufonaut21 kirjutas:
ON keegi proovinud, kas logitech harmony 300 http://www.logitech.com/en-au/remotes/universal-remotes/devices/6670 töötab elioni digi tv-ga kenasti?

Töötab, ise kasutan aga väike miinus on ka asjal, et puldi nupud pidi selgeks õpetama ja reageerib aeglasemalt kui originaal ehk siis uimaselt...

Soetasin omalegi täna harmony 300i puldi. Täitsa korralik pult selle raha eest, teleka ja amino 110 boxi pani väga kenasti tööle. Amino boxi puhul ei pidanud ühtegi nuppu ka selgeks õpetama, telekal mõne nupu õpetasin. Pult toimib sama kiirelt nagu amino originaal või elioni pult. Lisaks sain dvd mängija ja dvd salvestaja ka sama puldiga kenasti tööle. Soovitan teistelegi.

Kas see töötab ka Motorola boxi peal? (ja Samsungi LCD ja Sony resiivriga?)

See pult peaks kõike juhtima, kindlasti ka motorola boxi. Seaded võtab see pult internetist ja neid funktsioone mida interneti seadetega tööle ei pane, saad ise selgeks õpetada. Väga lihtne ja mugav kasutada. Nüüd olen õpetanud logitechi puldile kõik teleka originaal puldi nupud selgeks, mida see ise tööle ei pannud, sama tegin ka dvd mängija ja salvestajaga. Hea kui juhib kõike funktsioone, siis ei pea originaalpulte välja otsima, kui midagi muuta vaja on. Lisaks saad valida seadmed mis lähevad tööle ühest nupust, näiteks siis telekas + digibox + ressiiver või telakas + dvd. Lisaks saad valida millel paneb pult heli kõvemaks. Kui kasutad näiteks eraldi võimendit, siis paneb sellel heli juhtima. Selle raha eest uskumatult hea asi.

ander
HV kasutaja
ander

sõnum 08.02.2012 01:05:10 vasta tsitaadiga

tptdairy kirjutas:
ander kirjutas:

Sinu kirjeldused asjadest on üsna segased ja mul kuluks üks jagu aega enne
kui sa suudad mulle selgeks teha mida sul täpselt vaja on ning milline on hetkeolukord.
Sorry, aga ma passin seekord.
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 08.02.2012 10:52:07 vasta tsitaadiga

ander kirjutas:
tptdairy kirjutas:
ander kirjutas:

Sinu kirjeldused asjadest on üsna segased ja mul kuluks üks jagu aega enne
kui sa suudad mulle selgeks teha mida sul täpselt vaja on ning milline on hetkeolukord.
Sorry, aga ma passin seekord.

kui sain tema oieti aru, tal tuleb naabrist jagatud korrusmaja 100mbps nett ja ta tahab endale ka iptv tööle )))) võib olla see on üle-maja jagatud nett, maal raha arvestatakse alati thumbs_up.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 780, 781, 782 ... 2338, 2339, 2340  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.