Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Monamehere
HV vaatleja
|
31.01.2012 19:19:53
ACTA |
|
|
Samas diskuteerised "jumal teab, kui kompetentsed, antud teemal" asjamehed telesaates FOORUM (eelmine nädal) avalikussele, et sisuliselt ei muutu mitte midagi- ja leidsid, õigemini jäid nõutuks, kellel ja/või miks seda ACTAt üldse vaja on - Eesti ja muu maailma kontekstis, miks Eestil sellele vaja vastu seista on või ei ole, jv. Pigem see ongi ACTA - selline eetiline häälepind. Teisalt, on ka raske loetleda, mis siis sisuliselt ikkagi muutub, tasandi:l a) tavakasutaja, b) programmerija, c)megauploaderite taolised tegijad...
Kuna segastele eelnõudele on keeruline reageerida ükskõikselt, siis ka vastu hääl.
|
|
tagasi üles |
|
 |
psyhest
HV vaatleja
|
31.01.2012 19:34:36
Go HV |
|
|
Full ON Hinnavaatlus!!!
Olen väga meeldivalt üllatunud Teie ACTA vastase propaganda tõttu =)
That's the Spirit =)
Kõik ei ole veel kadunud ja kõik on võimalik...
Ärgates ja tegutsedes üheskoos, oleme võitmatud!
dmt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
31.01.2012 19:48:40
|
|
|
Sults kirjutas: |
tahanteada kirjutas: |
Sults: Muide, ACTA eesmärk pole mitte varastamise tõkestamine, vaid hoopis kõikide jõumeetoditega omandi-kaitse.
Et kui ma maalin pildi, siis ilma minu nõusolekuta ei tohi seda keegi kasutada. Simple.
Ja kui keegi kasutab, siis ma arvutan välja selle kahjumi, mille ma olen saanud ja siis süüdlane plekib mulle selle kahju kinni.
Ja kui ma nutikas arvutaja olen , siis suudan vabalt oma pildi kasutamise kahjumi arvutada "miljonitesse eurodesse". Ning see siis nõutakse süüdlaselt sisse. |
Loomulikult oleks mõne arvates tore, kui kõik võiksid vana moodi edasi varastada. Kas teil peale vastasuse ka mõned konkreetsed ettepanekud on, kuidas intellektuaalse omandi kaitset tõhustada ja piraatlust piirata? |
Nemad ise on sellise ameti valinud. Keegi ei käsi neil muusikat/filme toota. Samahästi võiks kuskil gettos rahaga lehvitada ja kui mingi pätt paneb noa kõrile ja võtab selle raha siis hakata vinguma kuidas peaks kööginoad ära keelama, sest langesid röövi ohvriks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
klf
HV vaatleja
|
31.01.2012 21:27:25
|
|
|
Vaba Internet on liiga kirev!
Odavravimid kurnavad pensionifonde!
Veebitsensuur hoiab pulsi madalal!
ACTA on vajalik kuna see ei muuda midagi!
Hm, või jagada NOACTA lipukesi, balloone ja Guy Fawkesi maske?
Kogukond ehk juba plaanib midagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
randomboy
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.02.2012 14:08:01
|
|
|
MatchMaker: Väike sõbralik OT - aga miks Sa Eesti unustasid kaardile kandmata...
|
|
tagasi üles |
|
 |
auranautik
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
01.02.2012 22:55:21
|
|
|
Pärast seda, kui ACTA on meid kurjategijateks teinud, jääb loota vaid seda:
|
|
tagasi üles |
|
 |
auranautik
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
01.02.2012 23:52:38
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Pole varem vaadanudki.
Et nüüd suuremat kisa ei tule, siis kustutan teemavälised postitused, et saaks naasta tõsisema arutelu juurde. |
HV ruum sai otsa?
|
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 00:03:21
|
|
|
Pole varem vaadanudki.
Et nüüd suuremat kisa ei tule, siis kustutan teemavälised postitused, et saaks naasta tõsisema arutelu juurde. |
HV ruum sai otsa? |
Tulid seda kinnitama, et su isiklik "tsenseerimine" ei olnud mitte aus pettumine, vaid pigem ettekavatsetud ohvriks langemine? Mina isiklikult sooviks Mardil ka oma sisulist ruumi oma lehel sisutühjadest või teemavälistest postitustest puhastada (ja tegin selleteemalise avalduse ka HV foorumis).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
02.02.2012 00:19:28
|
|
|
fallout3 kirjutas: |
Tulid seda kinnitama, et su isiklik "tsenseerimine" ei olnud mitte aus pettumine, vaid pigem ettekavatsetud ohvriks langemine? Mina isiklikult sooviks Mardil ka oma sisulist ruumi oma lehel sisutühjadest või teemavälistest postitustest puhastada (ja tegin selleteemalise avalduse ka HV foorumis). |
Niisama lõõbin, ehk tõmban paralleele. Eeskätt seepärast, et Tanel kustutas ka minu küsimuse, kuidas ta ise suhtub sellesse, kui tema intellektuaalset omandit kopeerida. See peaks ju olema küll temaatiline arutelu. Aga see selleks. Las ta olla pealegi. Ega Tanel ei ole Mardist kehvem mees. Ise teab, mis teeb!
Aga sinu mulast ei saa aru!
Mida kinnitama?
Mis pettumine?
Mis ettekavatsetud?
Mis ohvriks langemine?
Mis rohtusid peab tarvitama, et sellest keelest aru saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.02.2012 00:31:43
|
|
|
Eeskätt seepärast, et Tanel kustutas ka minu küsimuse, kuidas ta ise suhtub sellesse, kui tema intellektuaalset omandit kopeerida |
Ning said ka lubava vastuse. Milles probleem? Millal saab hinnavaatlus.info't näha mida sa nii suure suuga lubasid püsti panna?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
02.02.2012 00:38:14
|
|
|
Luba võeti ju kiiresti ära. Ma ei taha kinni minna, olen seadusekuulekas inimene.
Ja ära valeta, pole ma midagi lubanud ära teha. Ma küsisin, kuidas Tanel suhtub, kui kopeerin tema HV.ee HV.eu-sse, ta ütles et võib, kui ma suudan, kuid .eu olevat võetud. Seepeale ütlesin, et .info on vaba, ja küsisin teeme ära?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
02.02.2012 00:45:22
|
|
|
Tanel, kas sa loed kusagilt minu kommentaaridest välja mingit vaenulikkust? Ma küll ei kiida sulle takka, kuid olen siin püüdnud kommenteerida võimalikult neutraalselt.Ma arvan, et palju neutraalsemalt, kui sina Mardi seinal kribasid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
02.02.2012 15:33:27
|
|
|
http://www.acta.ee/ Selline portaal siis ilmunud.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
02.02.2012 15:42:10
|
|
|
Väga hea, saab laiali jaotatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
02.02.2012 15:47:54
|
|
|
tsitaat: |
Kristi Karelsohn
Lugupeetud Tanel Raud!
Olete oodatud Võltsimisvastase kaubanduslepingu (ACTA) teemalisele kohtumisele Välisministeeriumis 6. veebruaril kl 15, et arutada lepinguga seonduvaid küsimusi. Kohtumisel osalevad erinevate riigiasutuste esindajad, kes on praegu või olid läbirääkimiste ajal lepinguga seotud. Kohtumisel on Teil võimalik küsida lepingu sisu ja menetlemise kohta ning samuti on eesmärgiks saada Teilt arvamusi ja tagasisidet lepingu kohta ning vaidluskohad omavahel läbi arutada. Juhuks, kui Te ei ole lepingu tekstiga tuttav, siis see on kättesaadav lehelt: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM%3A2011%3A0380%3AFIN%3AET%3APDF
Palun andke oma soovist kohtumisel osaleda teada 3. veebruariks kl 16-ks, saates meili (...@mfa.ee) ning oma isikuttõendava dokumendi numbri (dokument on vaja esitada Välisministeeriumisse sisenemisel).
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM%3A2011%3A0380%3AFIN%3AET%3APDF |
Sedasi siis  |
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
|