praegune kellaaeg 17.06.2025 12:49:24
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Eesti valitsus on ACTA salaja heaks kiitnud? (Euroopa Parlamendis peatselt lõpphääletus?)
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 67, 68, 69 järgmine
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olavsu1
külaline
|
26.01.2012 21:32:37
|
|
|
fallout3, jah kuid tarkvara poolel on vähe valdkondi on kaetud. Mitut IDE't või DAW'i näed? Need asjad võiks Samuti olla. hetkel pannakse piraati...
Korra lunisin võimalust saada elioni kaudu firewire helikaarti. Pikalt saadeti, ei pidavat olema lepingut selle poega, kus need asjad müügil.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
26.01.2012 21:50:11
|
|
|
Pakun reaalse analoogi ACTA käitumisele ja eesmärkidele - http://www.tallinnapostimees.ee/717542/eraparkla-nouab-kohtu-kaudu-ligipaasu-liiklusregistrile/?redir=
Ka sellel juhul üritab erakapital pääseda OTSE nendele mittemaksnud sõidukijuhtide andmetele, et nii saavutada näiteks kokkuleppetrahvide maksmist. ACTA hakkab samamoodi tahtma ligipääsu privaatandmetele mida haldab riik ja isikut teenindavad erafirmad. Täna keelab seadus infot vahetada OTSE, kuna võib tekkida tahtlus alusetuks rikastumiseks, erahuvide korral on see vägagi võimalik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
26.01.2012 22:03:23
|
|
|
Tore näha, et ACTA on vähemalt suure kella külge läinud. Terve Eesti Internet on Laari memesid täis
|
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
26.01.2012 22:06:29
|
|
|
Varsti on Laari teema nii suur, et me läheme Toompeale Laari vastu protesteerima ja ACTA unustatakse üldse ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
26.01.2012 22:13:56
|
|
|
Panin ka "allkirja".
Seal pea iga sekund keegi regab end
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.01.2012 22:20:13
|
|
|
midagi nii lolli pole ma veel kuulnud
Randpere ei räägi probleemist, vaid kajastab meediakonglomeraatide nuttu ja muret
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
beyond1
HV vaatleja

|
26.01.2012 22:23:09
|
|
|
asjameez kirjutas: |
Tore näha, et ACTA on vähemalt suure kella külge läinud. Terve Eesti Internet on Laari memesid täis  |
Huvitav, mis Laari IT-poisiga juhtub, kes need sõnumid ära kustutas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.01.2012 22:34:51
|
|
|
Väike OT, aga põnev, millal siis riigid, kes täna hääletasid, ka üles ärkavad ja vaatavad, kuhu nad alla kirjutasid.
Netist on näha, et paar inglast vist on üles äraganud ja nüüd imestavad, et midagi juhtus sel ajal, kui magati.
Väike näide kah:
UK Signs ACTA
http://bigdah.gamerkage.com/uk-signs-acta.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
26.01.2012 22:52:14
|
|
|
beyond1 kirjutas: |
asjameez kirjutas: |
Tore näha, et ACTA on vähemalt suure kella külge läinud. Terve Eesti Internet on Laari memesid täis  |
Huvitav, mis Laari IT-poisiga juhtub, kes need sõnumid ära kustutas. |
Usun, et leiti lihtsalt tankist ja tegelikult kustutas Laar ise need postitused.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
26.01.2012 23:24:51
|
|
|
Läti allkirjastas täna lepingut, arutlemata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Morrandir
HV vaatleja
|
26.01.2012 23:24:52
|
|
|
Inimesed, kes siin ACTA poolt on ainult sellepärast, et 'ega sellest midagi ei muutu', 'nagunii pööbel tekstist aru ei saa' ja 'teised riigid liitusid ka', kas Teie oma eraelus:
1. kirjutate ka igale lepingule alla lihtsalt sellepärast, et lepingu nina ette panija ütles, et ega sellest midagi ei muutu
2. kirjutate alla lepingule, mille tekstist Te aru ei saa
3. võtate laenu sellepärast, et sõber/naaber võttis ka laenu
Niisugusel juhul on mul paar silda soodsalt müügiks pakkuda.
Iga lepinguga kaasnevad kohustused - ACTA'ga siis see kohustus, et luuakse riikideülene komisjon, mis hakkab otsustama ja _soovitama_ (lepingu tekst tuletab meelde Ristiisa filmi oma 'pakkumistega, millest on võimatu keelduda'), mis õigusakte mingid riigid peavad vastu võtma. Aga järsku 5 aasta pärast otsustatakse, et EV senised seadused, mis muidu olid täiesti OK meie justiitsmini hinnangul järsku ikka ei ole enam nii OK? Sellise tühja asja pärast enam keegi EL'st ei hakka ju välja astuma ja niimoodi jupihaaval võetaksegi vastu seadusi, mis veel mõne aasta eest oleksid täesti mõeldamatud olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
26.01.2012 23:32:20
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
Panin ka "allkirja".
Seal pea iga sekund keegi regab end  |
pooleteisetunniga ~30k allkirja ma arvan, et neil pole mõtet 500k eesmärki eriti sihtida, pangu üks null juurde praegu kiireneb küll asi ikka jõhkras tempos, isegi Nepaalist, Mehhikost, Brasiiliast jne tuleb allkirju.
_________________ nooope! |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
26.01.2012 23:40:26
|
|
|
Morrandir kirjutas: |
Inimesed, kes siin ACTA poolt on ainult sellepärast, et 'ega sellest midagi ei muutu', 'nagunii pööbel tekstist aru ei saa' ja 'teised riigid liitusid ka', kas Teie oma eraelus. |
Ma kahtlen, et siin sellele kirjeldusele vastavaid isikuid on. Pigem on vastaste poolel kindlasti neid, kes on selle vastu Youtube'ist nähtud video pärast või ei saa tekstist aru.
Kellele leping ei meeldi võib sellest alati lahti öelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
26.01.2012 23:48:23
|
|
|
nothing important
viimati muutis mario20031 19.08.2012 03:02:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
26.01.2012 23:56:03
|
|
|
mario20031 kirjutas: |
allakirjutavatele riikidele võiks kübersõja kuuludata häkkerite poolt.See vast oleks kõige suuremaks protestimärgiks  |
Paraku oleks see vesi nende veskitele. Lihtsam, selgem ja konkreetne oleks ööpäevaks kogu riigis/riikides nett maha võtta. Läheksime nagu ca 20 aastat ajas tagasi... ainult
|
|
tagasi üles |
|
 |
FurioN
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
hypikhiir
HV vaatleja

|
26.01.2012 23:58:02
|
|
|
maatriks kirjutas: |
softis kirjutas: |
Taoliste lepetaga liitumine lisab väikesele Eestile maailma mastaabis usaldusväärsust, samuti ühtlustab see erinevate riikide seadusandlust pikemas perspektiivis. |
Kui see usaldusväärsus saavutatakse vabaduste piiramisega või tegevuste jälgmistega, siis pole see küll midagi väärt. |
Milliseid vabadusi piiratakse, keda jälgima hakatakse? |
Ma ei ole küll otseselt jurist. Aga alustuseks on ACTA-t analüüsitud siin
http://kogukond.org/acta/acta-voldik-2.pdf
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andrikas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
27.01.2012 00:11:41
|
|
|
Ma ei ole küll ACTA pooldaja, aga kui ACTA kohta sellist jama kirjutatakse ja tõe pähe levitatakse... seda mina kah õigeks ei pea. Väga tugevad väited ilma mingisuguse tõestuseta, "retsepti" levitamine ei tee ka ACTA korral sind kindlasti kriminaalkurjategijaks, ühesõnaga lihtsalt valetatakse tähelepanu püüdmiseks. Minu arvates vale lähenemine.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
ak05
HV vaatleja
|
27.01.2012 00:43:15
|
|
|
Kas ACTA jõuab riigikokku või mitte on hetkel ebaselge - sõltub, kas eesti seadusi tuleb ACTA-ga seoses muuta. Kui tuleb, siis riigikogu peab hääletama. Kui mitte, siis piisab valitsuse heakskiidust, mis on sisuliselt täna olemas. Ma siiski eeldan, et suure tõenäosusega ACTA parlamendi jõuab ja siis on mingi lootus siiski olemas. Võtke ühendust enda saadikuga ja tehke talle selgeks, et ACTA ei ole hea asi. Mõned lingid on siin juba olnud, igaks juhuks kordan üle: http://www.netvibes.com/acta#Learn_about_ACTA
Teie saadiku meiliaadress on kujul nimi.perekonnanimi@riigikogu.ee Spämmida ei tasu, see tekitab vastupidist effekti - kirjutage ausalt, mis on teie mure. Mina olen valimistel 2000+ häält saanud, tänaseks ei ole keegi ACTA muredega minu poole veel pöördunud (ajakirjanikud ainult, aga see ei loe).
|
|
tagasi üles |
|
 |
beyond1
HV vaatleja

|
27.01.2012 01:01:57
|
|
|
Ma ei ole küll ACTA pooldaja, aga kui ACTA kohta sellist jama kirjutatakse ja tõe pähe levitatakse... seda mina kah õigeks ei pea. Väga tugevad väited ilma mingisuguse tõestuseta, "retsepti" levitamine ei tee ka ACTA korral sind kindlasti kriminaalkurjategijaks, ühesõnaga lihtsalt valetatakse tähelepanu püüdmiseks. Minu arvates vale lähenemine. |
Tõsi, samas kui ma piraadilahes rahulikult oma iganädalast ameerika seriaali seemendada tahan, siis tulevad jamad.
ak05 kirjutas: |
Kas ACTA jõuab riigikokku või mitte on hetkel ebaselge - sõltub, kas eesti seadusi tuleb ACTA-ga seoses muuta. Kui tuleb, siis riigikogu peab hääletama. Kui mitte, siis piisab valitsuse heakskiidust, mis on sisuliselt täna olemas. Ma siiski eeldan, et suure tõenäosusega ACTA parlamendi jõuab ja siis on mingi lootus siiski olemas. Võtke ühendust enda saadikuga ja tehke talle selgeks, et ACTA ei ole hea asi. Mõned lingid on siin juba olnud, igaks juhuks kordan üle: http://www.netvibes.com/acta#Learn_about_ACTA
Teie saadiku meiliaadress on kujul nimi.perekonnanimi@riigikogu.ee Spämmida ei tasu, see tekitab vastupidist effekti - kirjutage ausalt, mis on teie mure. Mina olen valimistel 2000+ häält saanud, tänaseks ei ole keegi ACTA muredega minu poole veel pöördunud (ajakirjanikud ainult, aga see ei loe). |
Egas midagi, kiri teele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Eesti valitsus on ACTA salaja heaks kiitnud? (Euroopa Parlamendis peatselt lõpphääletus?) |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 67, 68, 69 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|