praegune kellaaeg 09.08.2025 10:31:37
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Mart Laari Facebook lehel toimub tsensuur - kas uue (vaikiva) ajastu algus?
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13 järgmine
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
serk
HV kasutaja
|
26.01.2012 16:24:01
|
|
|
No ei saa mitte vaiki olla.
Mina ei näegi siin probleemi kommentaaride kustutamises - elame siiski demokraatlikus riigis ning igal ühel on õigus sõnavabadusele või siis vaikimisele ja sealhulgas ka kustutamisele.
Hoopis suurem probleem on see, et riigi eesotsas on inimene, kes ei taju tänapäeva maailmast ööd ega päeva ja kes tundub olevat ka kaotanud diplomaatilised oskused. Kujutate ette kui selline pärl oleks tulnud EU kokkutulekutel? MASENDAV. Kurat, kui ikka ei tea asjast midagi, ole vait või ütle, et uurin järgi ja siis kommenteerin. Aga laksust panna kohe esimene pähe tulev mõttetera?
|
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
26.01.2012 16:27:44
|
|
|
Hetk tagasi FBs:
Mart Laar (vastus Kaido Toomingasele)
Toetan sellist lähenemist. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. Vaadates siin fännilehel toimuvat pean lisama, et ma pole kindlasti ühtegi arutelu kustutanud ega muud taolist teinud. Kahjuks on kadunud ka minu enda postitused, ehkki arvan, et ACTA osas on vaja praegusest palju laiemat ja sisulisemat arutelu, mis võimaldaks ka selle jälgijatel saada tegelikku infot. Vabandan kõigi ees, et selline asi on juhtunud. Pärast pressikonverentsi võtsin veebilehe administraatorid ette – selgus, et muretsedes Facebooki ruumi sisulise täitumise pärast tänu korduvatele sissekannetele otsustasid nad sedalaadi kattuvate sissekannete hulka vähendada, et muuks aruteluks rohkem ruumi jätta. Kuidagi õnnestus neil aga maha võtta kogu arutelu, kaasa arvatud ka minu enda sissekanded. Tegin neile peapesu, mis loodetavasti peaks pikaks ajaks meelde jääma, seda enam et tehnilisest toimetamisest muutus asi korraga sisuliseks. Kirjutan oma kontole alati ise ja millegi ootamatut kadumist ei salli. Nii et head inimesed, arutame aga edasi – tsensuur internetis läbi ei lähe.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel_
HV vaatleja
|
26.01.2012 16:28:08
|
|
|
tsitaat: |
Mart Laar
Toetan sellist lähenemist. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. Vaadates siin fännilehel toimuvat pean lisama, et ma pole kindlasti ühtegi arutelu kustutanud ega muud taolist teinud. Kahjuks on kadunud ka minu enda postitused, ehkki arvan, et ACTA osas on vaja praegusest palju laiemat ja sisulisemat arutelu, mis võimaldaks ka selle jälgijatel saada tegelikku infot. Vabandan kõigi ees, et selline asi on juhtunud. Pärast pressikonverentsi võtsin veebilehe administraatorid ette – selgus, et muretsedes Facebooki ruumi sisulise täitumise pärast tänu korduvatele sissekannetele otsustasid nad sedalaadi kattuvate sissekannete hulka vähendada, et muuks aruteluks rohkem ruumi jätta. Kuidagi õnnestus neil aga maha võtta kogu arutelu, kaasa arvatud ka minu enda sissekanded. Tegin neile peapesu, mis loodetavasti peaks pikaks ajaks meelde jääma, seda enam et tehnilisest toimetamisest muutus asi korraga sisuliseks. Kirjutan oma kontole alati ise ja millegi ootamatut kadumist ei salli. Nii et head inimesed, arutame aga edasi – tsensuur internetis läbi ei lähe. |
:O
|
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 16:35:30
|
|
|
Mart Laar kirjutas: |
selgus, et muretsedes Facebooki ruumi sisulise täitumise pärast tänu korduvatele sissekannetele otsustasid nad sedalaadi kattuvate sissekannete hulka vähendada, et muuks aruteluks rohkem ruumi jätta |
Minu arusaamist mööda hakkasid need kattuvad sissekanded sinna tekkima peale ühe-kahe seal mitte üldse sisulist ruumi ahnitsenud sissekande kustutamist.
PS. Nüüd kui Laar on ohjad enda kätte haaranud, siis võiks keegi veel tema seinal postitusõigust omav inimene talle teada anda, et tsenseeritud kasutajatele võiks tema seinale postitamise õigused ka tagasi anda, sest kardetavasti olid esimeste blokeeritute hulgas just need, kes seal veel sisulist arutelu arendasid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
26.01.2012 16:36:02
|
|
|
monty11 kirjutas: |
Hetk tagasi FBs:
Toetan sellist lähenemist. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. Vaadates siin fännilehel toimuvat pean lisama, et ma pole kindlasti ühtegi arutelu kustutanud ega muud taolist teinud. Kahjuks on kadunud ka minu enda postitused, ehkki arvan, et ACTA osas on vaja praegusest palju laiemat ja sisulisemat arutelu, mis võimaldaks ka selle jälgijatel saada tegelikku infot. Vabandan kõigi ees, et selline asi on juhtunud. Pärast pressikonverentsi võtsin veebilehe administraatorid ette – selgus, et muretsedes Facebooki ruumi sisulise täitumise pärast tänu korduvatele sissekannetele otsustasid nad sedalaadi kattuvate sissekannete hulka vähendada, et muuks aruteluks rohkem ruumi jätta. Kuidagi õnnestus neil aga maha võtta kogu arutelu, kaasa arvatud ka minu enda sissekanded. Tegin neile peapesu, mis loodetavasti peaks pikaks ajaks meelde jääma, seda enam et tehnilisest toimetamisest muutus asi korraga sisuliseks. Kirjutan oma kontole alati ise ja millegi ootamatut kadumist ei salli. Nii et head inimesed, arutame aga edasi – tsensuur internetis läbi ei lähe. |
Ühesõnaga noortel aktivistidel oli oma arusaam sõnavabadusest. Lõpp hea, kõik hea.
viimati muutis p2tu 26.01.2012 16:41:45, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
26.01.2012 16:36:09
|
|
|
Huvitav, et valitsuslastel rahakotis kunagi ruum otsa ei saa...
EDIT: ja kuulge no tõesti, mida me vabandame. Sellist postituste pommitamist ja massilist rahva liikumist ja liitumist facebooki erinevatel lehtedel oleme varemgi näinud. Näiteks võib tuua kasvõi arutlused meie Veerpalukese teemadel ja "Usume Veerpalu" möllu. Neid näiteid on ilmselt veelgi nii siit kui mujalt maailmast. Ja pealegi, no tõesti...võrdleme nüüd seda mitu inimest päevas molliraamatut külastab ja kui palju korduvalt igasugust saasta jagatakse ja veel kiireminigi? WTF?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
viimati muutis RustyZ 26.01.2012 16:39:27, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.01.2012 16:38:50
|
|
|
Mitmendat korda ma sellist lauset juba temalt kuulnud-lugenud olen?
Toetan sellist lähenemist. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. |
Toetab. Tõsine teema. Tuleks käsitleda.
Aga millal siis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
26.01.2012 16:41:37
|
|
|
fallout3, vaadates seda lapsikut läbu Mart Laari seinal, sealhulgas HV kasutajate poolt, ... siis ei saa ma sinuga kahjuks nõustuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
26.01.2012 16:42:09
|
|
|
üks krdi sogamine käib ikka: mis adminnidest ta räägib? enda või FB?
esimesel juhul on ju vasturääkivus kohe selles, kui ütleb, et teeb kõik enda sissekanded ise!
teisel juhul on asi lihtsalt vale sest FB enda adminnid miskite üksikute postituste pärast ei tõmble - enne võtavad terve lehe maha
ja ükski ADMIN ei ole nii loll, et ei oska üksikuid topeltposte kustutada seda võib rääkida Ansipi kassile või on tal mõni 5 aastane (ka need on juba päris targad tegelikult) "admin" tegutsemas
ja kui see on Laari isiklik konto, siis rikub ta oma paroole jagades korda
|
|
tagasi üles |
|
 |
Optimist
HV veteran

|
26.01.2012 16:43:58
|
|
|
Erakonna tegemiseks on hulka aega ja tahtmist vaja. Tasub mõelda kas seda tahet jagub ja kas suudetakse teha piisavalt hea kava, mille ideed koondaks maksimaalselt palju kodanikke. Vaadates praegusi parteisi, siis asjal on isegi ilmet ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.01.2012 16:44:01
|
|
|
naaskel, see, et Mart kõik sissekanded ise teeb, ei tähenda, et tal ei võiks olla seal lehel Adminne, kes aitaksid tal seda spammist puhtana hoida. Mõne Admminiga rääkides kustutamine peatus praktiliselt kohe ja ootama jäädi ju Laari, et too oma kommentaari lisaks. Postitab seal laar küll üksinda ainult
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
26.01.2012 16:46:51
|
|
|
Ausalt öeldes, kuipaljud ootasid puhtsüdamliku ülestunnistust oma vigade ja eksimuste suhtes Laarilt. Seda oleks võinud juba eelmine nädal ennustada, et sealt mingi imeteooria tuleb mis 50% rahvast jälle tema "usku" pöörab!
|
|
tagasi üles |
|
 |
fallout3
Kreisi kasutaja
|
26.01.2012 16:50:12
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
fallout3, vaadates seda lapsikut läbu Mart Laari seinal, sealhulgas HV kasutajate poolt, ... siis ei saa ma sinuga kahjuks nõustuda. |
Läbu tekkis sinna peale seda, kui Mart Laar või tema assistendid kustutasid seal olnud konstruktiivse arutelu ja ka koheselt järgnenud küsimused kustutamise põhjuste kohta. Oleks need esimesed kustutamised ära jäänud, oleks seal siiamaani kõik korras. See läbu vaibub seal paari päevaga ära, aga Mart Laar teab nüüd jupp aega, et asju seinalt ei maksa kustutada, ja sinna tekkinud küsimustele tuleb vastata. Kui väga hästi läheb, siis õppisid sellest midagi ka teised poliitikud.
Ja see peaks üsna loomulik olema, et kodanikuühiskonna ilmingud ei ole nii kliinilised kui erakonnademokraatia (kuigi ka seal on omad momendid).
Tegelikult võiks keegi sinna nüüd postitada ettepaneku, et Laar võtaks ühe omapoolse postitusega tekkinud probleemi kokku ja selgitaks probleemi tagamaid, ning kustutaks seejärel need dubleerivad postitused ette teatades ära. Siis saaks seal jätkuda arutelu ACTA teemadel.
Või siis võiks keegi soovitada tal kasutajate blokeeringud maha võtta ja ma teeks selle ettepaneku talle ise.
viimati muutis fallout3 26.01.2012 16:50:39, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
26.01.2012 16:50:30
|
|
|
Nüüd tuleks seal just üks koristus teha, nagu mingi naljanurk juba, kus igaüks peab endast jälje maha jätma...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
26.01.2012 16:51:53
|
|
|
Usun ,et ekraanipaugu tegemine oli nii mõnelegi poliitikule uus asi
|
 |
alliance
The Transporter
|
26.01.2012 16:52:38
|
|
|
p2tu kirjutas: |
Hetk tagasi FBs:
Ühesõnaga noortel aktivistidel oli oma arusaam sõnavabadusest. Lõpp hea, kõik hea. |
Vaadates Mart Laar-i FB lehekülje postituste senist sisu ja kirjapilti, siis mina ei usu ühelgi juhul et sinna veel keegi teine ligi pääseb.
Ta ei saaks sellega riskida, et mõni "noor aktivist" sinna midagi ebaviisakat ja teda kompromiteerivat postitab. Ja sellel pressikonverentsil ajakirjaniku üllatusküsimus viis vaese vennikese liimist nii lahti, et see on juba omamoodi tõestus kes seal konto kallal möllis.
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
26.01.2012 16:52:50
|
|
|
Õigluse huvides tuleb ka ära mainida, et sarnase päringu postitasin ka Valdo Randpere (Reformierakond) Facebook seinale, mis peagi kustutati. Põhjenduseks tõi ta 20-nda jaanuari kirjas, tsiteerin: "Ma ei ole ACTA temaatikaga kursis ja ei saa sulle selles osas vestluspartneriks olla." Ometi ta esines täna, 26-ndal jaanuaril Vikerraadios ACTA teemalises diskussioonis ACTA pooldajana. |
Tsitaat Õhtulehele saadetud kirjast.
6 päevaga viis end kurssi, et lausa raadiosaatesse läks eksperdina esinema
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
26.01.2012 16:53:35
|
|
|
Hetk tagasi FBs:
bullshit kokkuvõtvalt. Kuna teema läks kella otsa siis oli mugav kogu jama adminni kraesse keerata. Ma ei usu elu sees, et sm. Laar sellest midagi ei teadnud.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
26.01.2012 16:58:30
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Mitmendat korda ma sellist lauset juba temalt kuulnud-lugenud olen?
Toetan sellist lähenemist. ACTA on tõsine teema ja sellega kaasnevat tuleks kindlasti põhjalikult käsitleda. |
Toetab. Tõsine teema. Tuleks käsitleda.
Aga millal siis? |
Toetab siis kui vastu on vöetud, et saaks rahva poolt ikka olla
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
26.01.2012 16:59:58
|
|
|
Põhieesmärk on tehtud selle asjaga uudiskünnis on ületatud 2 raadiost kuulnud ruumi puuduse asja juba ja delfi postimees kõik uudisnupukesed sellest teinud
|
 |
iir
HV Guru

|
26.01.2012 17:00:56
|
|
|
äh, see on tuuleveskitega võitlemine, vaadake mis poolas toimub, no vastu võetakse see nagunii. Kuni asi tegudeni ei lähe on see vastu olemine mitte midagi väärt neile.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
26.01.2012 17:01:15
|
|
|
fallout3 kirjutas: |
eShelobik kirjutas: |
fallout3, vaadates seda lapsikut läbu Mart Laari seinal, sealhulgas HV kasutajate poolt, ... siis ei saa ma sinuga kahjuks nõustuda. |
Läbu tekkis sinna peale seda, kui Mart Laar või tema assistendid kustutasid seal olnud konstruktiivse arutelu ja ka koheselt järgnenud küsimused kustutamise põhjuste kohta. Oleks need esimesed kustutamised ära jäänud, oleks seal siiamaani kõik korras. See läbu vaibub seal paari päevaga ära, aga Mart Laar teab nüüd jupp aega, et asju seinalt ei maksa kustutada, ja sinna tekkinud küsimustele tuleb vastata. Kui väga hästi läheb, siis õppisid sellest midagi ka teised poliitikud.
Ja see peaks üsna loomulik olema, et kodanikuühiskonna ilmingud ei ole nii kliinilised kui erakonnademokraatia (kuigi ka seal on omad momendid).
|
Raske oleks paremini seletada. Ma hetkel ei ole toimuvat vaadanud, kuid arvata on et sinna ongi saabunud kõik muud tegelased ja konkureerivad poliitilised jõud.Igaüks tahab jälge jätta ja kindlasti on ka neid kes tahaks käkki keerata. Õppetund missugune.
_________________ --- |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
26.01.2012 17:04:36
|
|
|
Kadus ka Delfi esilehelt Laari teema AcTa mõjub
|
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
26.01.2012 17:05:30
|
|
|
iir kirjutas: |
äh, see on tuuleveskitega võitlemine, vaadake mis poolas toimub, no vastu võetakse see nagunii. Kuni asi tegudeni ei lähe on see vastu olemine mitte midagi väärt neile. |
Võime nii väita, samas 5 päeva tagasi polnud lootust ACTA teema avalehe uudiseks ka saada. Nuff said.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
26.01.2012 17:11:06
|
|
|
kussu kirjutas: |
Kadus ka Delfi esilehelt Laari teema AcTa mõjub  |
aga uudis pole kuskile kadunud. Ju siis oli muu uudis tähtsam Ärgem erutuge nii kiirelt.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
tagasi üles |
|
 |
|
 |
Uudised »
Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, CISPA, DMCA, GDPR... »
Mart Laari Facebook lehel toimub tsensuur - kas uue (vaikiva) ajastu algus? |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|