Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 28, 29, 30  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Bilderberg
HV kasutaja
Bilderberg

sõnum 07.01.2012 13:35:31 vasta tsitaadiga

link :: Bada2

wave s8500 kirjutas:
Mul on küsimus kõigile Samsung Wave s8500 omanikele, et kõik ootavad seda bada 2.0 versiooni ja enamusel hetkel 1.2 versioon, et kas see 2.0 ei muuda telefoni aeglasemaks? On teada ju, et uued asjad on nõudlikumad ja tarvitavad rohkem proset ja mälu, et oskab keegi omal käel tuua võrdluse 1.2 ja 2.0 vahel, täpsemalt siis kuida telefon reageerib, on muudatusi reageerimise osas, kokkujooksmised jne?

Siin on Bada2 Poola ja Ungari jaoks.Töötab korralikult.Probleeme pole
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vootele
HV vaatleja

sõnum 08.01.2012 01:20:58 vasta tsitaadiga

Kõige kummalisem, et 1.2 bugid on ikka bada 2-l sees! Näiteks widgetid söövad ikka mälu ära ja kaovad seejärel. Samuti on ikka alles vana hea brauseri mäluprobleem (web page too large, isegi Opera Mini on selles osas parem) ning GPS pole eriti paremaks läinud. Kord lukustub loetud sekunditega, teinekord jääbki satelliite otsima. Mingi imelik kamm on ka Samsug Appsiga. Telefonist mõnda rakendust installides teatas, et minu samsung account ei funka selles riigis, kus ma olen. Aitas uue Samsungi accoundi tegemine.
Kiirus on 2.0 ka viletsam, hea näide, appside menüüs lehekülgi scrollides kipub lehekülje vahetuse asemel mingi suvaline app käima minna, kust sõrm üle käib, tuleb eriti aeglaselt tõmmata sõrmega, et telefon järgi jõuaks ja lehekülgi scrolliks. 1.2 sellist jama pole.
Praeguseks panin tagasi EKC1 ja ootan 2.0 ametliku versiooni ära...
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.01.2012 03:18:52 vasta tsitaadiga

2.0 võiks juba rutem tulla. Ei jaksa enam oodata. icon_razz.gif Ise kah ei taha eriti flashima hakata. Mine tea millal pc otsustab äkki flashimise ajal kokku joosta vms. icon_razz.gif
M@rten
HV kasutaja

sõnum 09.01.2012 02:09:11 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
2.0 võiks juba rutem tulla. Ei jaksa enam oodata. icon_razz.gif Ise kah ei taha eriti flashima hakata. Mine tea millal pc otsustab äkki flashimise ajal kokku joosta vms. icon_razz.gif

Kui PC jookseb Flashimise ajal kokku, siis pole miskit häda: alustad lihtsalt uuesti flashimist. Mul juba suvest saati bada 2 peal (hetkel S8500XXKK5).
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 09.01.2012 08:32:23 vasta tsitaadiga

M@rten kirjutas:
Dj-E kirjutas:

Kui PC jookseb Flashimise ajal kokku, siis pole miskit häda: alustad lihtsalt uuesti flashimist. Mul juba suvest saati bada 2 peal (hetkel S8500XXKK5).

Eesti keelset BADA 2.0 vist veel ei liigu?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 09.01.2012 10:35:38 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
M@rten kirjutas:
Dj-E kirjutas:

Eesti keelset BADA 2.0 vist veel ei liigu?

Mitte enne kui ametlikult meie juurde tuleb.
Aga liigub inglise ja venekeelne, kui need abiks.
Flashimine ei ole üldse raske asi, võtab maksimum 10-15 minutid aega.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 09.01.2012 22:46:33 vasta tsitaadiga

Kus kohast saaks töötavaid BADA 2.0 teemasid? Kõik, mis olen proovinud annab telefonis errori, et "Unsupported file type" jne. Kas neid saab kasutada vaid spoofides?
siim
HV kasutaja

sõnum 09.01.2012 22:59:25 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Kus kohast saaks töötavaid BADA 2.0 teemasid? Kõik, mis olen proovinud annab telefonis errori, et "Unsupported file type" jne. Kas neid saab kasutada vaid spoofides?

Tekita telefoni juurikasse kataloog Themes ning kopeeri sinna sisse teemafail. Soovitan mitte hoogu sattuda, liiga palju teemafaile päädib olukorraga kus ei saa neid valida seadete alt.

vootele
HV vaatleja

sõnum 12.01.2012 19:51:17 vasta tsitaadiga

Täna avastasin huvitava efekti. Nimelt kui bada 1.2-l võtta Seaded -> ühenduvus -> Võrk -> Võrgurieziim UMTS 900/2100
Nüüd on telefon permanentselt 3G võrgus, mis väljendub selles, et brauser laeb weebilehti tunduvalt kiiremini ja ei plõksi pidevale 3G ja Edge vahel.
tagasi üles
zafari
HV veteran
zafari

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.01.2012 19:58:04 vasta tsitaadiga

vootele kirjutas:
Täna avastasin huvitava efekti. Nimelt kui bada 1.2-l võtta Seaded -> ühenduvus -> Võrk -> Võrgurieziim UMTS 900/2100
Nüüd on telefon permanentselt 3G võrgus, mis väljendub selles, et brauser laeb weebilehti tunduvalt kiiremini ja ei plõksi pidevale 3G ja Edge vahel.

Jah nii on.
Samas ma käin tööl linnast natuke väljas (10km) ja seal on millegipärast Elisal üldse probleeme siseruumis levimisega ja 3G lukustamisest ei saa juttugi olla. Isegi 2g levi pendeldab üles-alla icon_sad.gif
Seega tugevas levialas võib lukustada 3G võrku küll. Kui aga liikumist ka n-ö äärealadele siis võib see probleeme tekitada.

Ise kaalun juba Tele2'e tagasi kolimist kuna levi oli stabiilsem icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 245 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 198
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 12.01.2012 21:16:42 vasta tsitaadiga

Kas ma olen ainus Wave 1 omanik, kellel telefoni aku hakkas palju kiiremini tühjenema peale BADA 2.0 installimist?
Ja veel see, et telefon suht suvaliselt otsustab aegajalt restarti teha.
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 12.01.2012 22:00:57 vasta tsitaadiga

zafari kirjutas:
vootele kirjutas:

Jah nii on.
Samas ma käin tööl linnast natuke väljas (10km) ja seal on millegipärast Elisal üldse probleeme siseruumis levimisega ja 3G lukustamisest ei saa juttugi olla. Isegi 2g levi pendeldab üles-alla icon_sad.gif
Seega tugevas levialas võib lukustada 3G võrku küll. Kui aga liikumist ka n-ö äärealadele siis võib see probleeme tekitada.

Ise kaalun juba Tele2'e tagasi kolimist kuna levi oli stabiilsem icon_rolleyes.gif

Kui hoida automaatses võrguvalikul siis see raiskab jubadalt akut.
Kui mobla istub automaatses siis ta isegi 900/1800 võrgus otsib 900/2100 võrku mis loomulikult raiskab akut.

Dj-E kirjutas:
Kas ma olen ainus Wave 1 omanik, kellel telefoni aku hakkas palju kiiremini tühjenema peale BADA 2.0 installimist?
Ja veel see, et telefon suht suvaliselt otsustab aegajalt restarti teha.

Kui see asi toimub iseenesest laua peal siis tõmba uus firmware peale.
Kui juhtub taskus siis see on wave 1 viga, kindlaid nuppe all hoides teeb telefoon restarti ristvaraline viga mida ei anna tarkvaraliselt parandada.
Ise otsisin kah lahendust kuna telefon peale restarti küsib pin koodi ja mina olen levist väljas niikaua kuna märkan seda.
Otsustasin siis et võtan seda maha niiguni kui telefon kaob või see varastatakse visatakse sim kaart kohe välja nii on vähemalt 1 probleem vähem pin koodi küsimuse näol.
Ise istun tavalises võrgus, 900/1800 ja kui vaja siis lülitan 3G sisse, 900/2100 võrku.
Ainuke ebamugavus on see et seda seadet ei saa peaaknale tuua nagu see on võimalik androidi peal teha.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 12.01.2012 22:14:19 vasta tsitaadiga

Napsi kirjutas:

Kui juhtub taskus siis see on wave 1 viga, kindlaid nuppe all hoides teeb telefoon restarti ristvaraline viga mida ei anna tarkvaraliselt parandada.

Tööl olles näiteks. On tunkede rinnataskus ja siis kui mingi hetk kella vaatan siis näen hoopis PIN koodi sisestamis valikut. icon_razz.gif Neid restarte ei tule küll väga tihti ette. Paar 3-4 korda on olnud. Eks ma praegu niikaua kasutan seda poolakate BADA 2.0 kuniks tuleb meite omas keeles versioon välja. Ja siit ka küsimus, et kui eestis tuleb ametlik BADA 2.0 välja siis kas ma saan kohe seda ise flashida (Ei pea silmas KIES-i vahendusel) või pean enne flashima 1.2-ks ja siis KIES-i abil 2.0-ks?
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 13.01.2012 00:07:05 vasta tsitaadiga

Täna avastasin juhuslikult, et osasid videosid mälukaardil ei mängi. Proovisin igaks juhuks restarti peale mida olid failinimed ka omadega peetis. Arvuti külge mass storage mode'is ühendades ja kontrolli tehes sain verify disk peale järgmise teate:Disk Utility stopped verifying “16G”: This disk needs to be repaired. Click Repair Disk aga see selleks...

On kellegi failide riknemist mälukaardil esinenud? Tegemist Wave 1'ga ja ametlik 1.2 jookseb peal
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 13.01.2012 02:21:03 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Napsi kirjutas:

Tööl olles näiteks. On tunkede rinnataskus ja siis kui mingi hetk kella vaatan siis näen hoopis PIN koodi sisestamis valikut. icon_razz.gif Neid restarte ei tule küll väga tihti ette. Paar 3-4 korda on olnud. Eks ma praegu niikaua kasutan seda poolakate BADA 2.0 kuniks tuleb meite omas keeles versioon välja. Ja siit ka küsimus, et kui eestis tuleb ametlik BADA 2.0 välja siis kas ma saan kohe seda ise flashida (Ei pea silmas KIES-i vahendusel) või pean enne flashima 1.2-ks ja siis KIES-i abil 2.0-ks?

Siis jah restardid mitte Bada pärast vaid just sellepärast et tunkedes telefonil kitsas ja vajutad klahvid alla.
Kui ametlikult läbi kiese siis pead taastama algse oleku, kuidas seda teha ma ei tea icon_smile.gif
Aga muidu kui ametlik tuleb eestis välja siis võid ta rahus mitteametlikult peale panna.
Meil tuleb samasugune nagu poolakate oma ainus vahe on meil nats teine regioon ja teised keeled.
Vene foorumitel tuleb kiiresti mitteametlik oma kah välja, venelaste oma tuleb tunduvalt hiljem kui balti oma kuid kuna balti omas on ametlikult esimesena venekeel sees siis naad kasutavad seda.
tagasi üles
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 14.01.2012 15:26:32 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et kui installida ametlik Bada 2.0 peale läbi Kiesi siis kuidas ma saan teha nii öelda rollbacki, et siis nagu vajadusel tagasi Bada 1.2 peale minna?
tagasi üles
Napsi
HV kasutaja
Napsi

sõnum 14.01.2012 15:43:17 vasta tsitaadiga

wave s8500 kirjutas:
Selline küsimus, et kui installida ametlik Bada 2.0 peale läbi Kiesi siis kuidas ma saan teha nii öelda rollbacki, et siis nagu vajadusel tagasi Bada 1.2 peale minna?

mitteametliku teed pidi ainult.
tagasi üles
vootele
HV vaatleja

sõnum 15.01.2012 15:31:34 vasta tsitaadiga

Kas ongi nii, et 1.2 rakendused ei saa 2.0 all GPS-ile ligi?
tagasi üles
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 18.01.2012 18:27:14 vasta tsitaadiga

Tere. Oleks soov oma wave I saada GPS tööle, et oskab mõni teadlikum anda linke kust mõni soft alla tõmmata ja kuidas täpselt need seaded kus ja mis paika panna. Ise asun Soomes seega oleks hea kui oleks GPS Eesti/Soome mapiga.
tagasi üles
vootele
HV vaatleja

sõnum 19.01.2012 20:42:10 vasta tsitaadiga

Midagi keerulist seal pole ju. Settings -> Connectivity ->Location alt lülitad sisse Location services, enable Advanced GPS ja kui soovid, ka muud valikud sealt.
Edasi võtad peamenüst lk.2 Navigation ja hakkad GPS signaali ootama.
Lisaks veel üks kasulik vidin on GPS salamenüü, kust saab asja konfida ja testida. Selleks pead numbriklaviatuuril sisse toksima järgmise koodi: *#4097*4097#

See kõik käib siis bada 1.x kohta
tagasi üles
wave s8500
HV vaatleja

sõnum 20.01.2012 04:19:56 vasta tsitaadiga

Huvitav täna proovisin ja tõesti toimis kuid varasemalt pole see mingil põhjusel töötanud kuid kas oleks soovitusi kus saaks ka kaardi sest hetkel proovi versioon.
tagasi üles
vootele
HV vaatleja

sõnum 21.01.2012 15:07:07 vasta tsitaadiga

Kaardi saadki nii, et aktiveerid täisversiooni. Aastane litsents oli vist 28 Eur.Minu Swedbanki krediitkaart toimis küll.
Saab ka alla laadida eestikeelse juhendamise kahes versioonis - meeshääl ja naishääl.
Kui raha maksta ei soovi, siis on üks variant Samsung Appsist laadida mõni tasuta kaardirakendus.
Näiteks MapHiker, mis kasutab OpenStreetmaps kaarti.
tagasi üles
M@rten
HV kasutaja

sõnum 23.01.2012 03:05:57 vasta tsitaadiga

Kõik kaardid on ju Rute 66-s tasuta, ei pea midagi maksma. Kaardid ma laadisin sellise programmiga nagu route 66 sync. Kõik töötab hästi ja pole pidand midagi maksma.
tagasi üles
TT
HV Guru

sõnum 23.01.2012 13:19:24 vasta tsitaadiga

M@rten kirjutas:
Kõik kaardid on ju Rute 66-s tasuta, ei pea midagi maksma. Kaardid ma laadisin sellise programmiga nagu route 66 sync. Kõik töötab hästi ja pole pidand midagi maksma.

Häälega juhendamine ka toimib?

M@rten
HV kasutaja

sõnum 23.01.2012 14:25:28 vasta tsitaadiga

TT kirjutas:
M@rten kirjutas:

Häälega juhendamine ka toimib?

Toimib küll.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Samsung Wave S8500 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 28, 29, 30  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.