Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, DMCA, GDPR... »  Eesti valitsus on ACTA salaja heaks kiitnud? (Euroopa Parlamendis peatselt lõpphääletus?) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.01.2012 23:10:08 vasta tsitaadiga

Taux007 kirjutas:
Kas sisuliselt kui netist tõmmata alla mõni .pdf fail, siis on ka olemas oht, et võib orki lennata?

Ma püüan aimata mida sa selle "orkki lendamise" all mõtled on see kui ISP on selle juba kättesaadavaks teinud (a'la kuskil X leheküljel levitatakse ja see levitaja on kindel, et faili sisus toodud materjali autoriõigused ei saa kahjustatud (ennekõike materiaalselt) siis oled "Puhas poiss" Kui aga ISP ega faili levitaja ütleb, et ta ei tea "kas faili-sisu" autoriõigus võib saada kahjustatud, kandub süü edasi. Teiseks küsitakse Adobbe käest kas ta oli teadlik et *.pdf sees peab puutumatult säilima kõik autori õigused (s.h ka edasi levitamine) ja Kolmandaks siis laieneb vastutus faili loojale (temal on kohustus "Hoiatuskiri päisesse panna" jne) A'la levitada tohite aga "roheliseks värvida ja hiina hieroglüüfidesse tõlkida ei tohi" Filmide puhul on tava-klausel: KÕIK autoriõigused on kaitstud, see tähendab ennekõike edasi levitamist ja esitamist ehk: Vaata ise aga ära kingi/müü/jaga ning ära näita teistele ka mitte üle õla"
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
janekman
HV kasutaja
janekman

sõnum 21.01.2012 23:12:30 vasta tsitaadiga

ma loen ja loen seda ACTA teemat ja seadust ja kas ma olen õieti aru saanud: Kui keegi teeb minust pildi, kus mul coca-cola pudel käes, nii, et silt näha. Kui nüüd sõber selle facebook yles paneb või mulle näiteks läbi skype/msn saadab on ta ACTA silmis rikkuja?

Parandage mind kui eksin?... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Taux007
HV veteran
Taux007

sõnum 21.01.2012 23:13:48 vasta tsitaadiga

keegi-Hannes, mõtlen seda, et kui guugeldan mingi x teema kohta ning seeläbi pakub vasteks mingisuguse .pdf faili, siis suure tõenäosusega on see pigem "vaba", eks?
tagasi üles
kissu19
HV kasutaja

sõnum 21.01.2012 23:20:52 vasta tsitaadiga

Ja ma olen selle trastunud erakonna liige kes selle ACTA jama kahel käel vastu võttis icon_sad.gif Järgm. nädal kentmanni laks lahkumisavaldust kirjutama. Minge kanni.
HV kasutaja
Helbeke

sõnum 21.01.2012 23:21:47 vasta tsitaadiga

janekman kirjutas:
ma loen ja loen seda ACTA teemat ja seadust ja kas ma olen õieti aru saanud: Kui keegi teeb minust pildi, kus mul coca-cola pudel käes, nii, et silt näha. Kui nüüd sõber selle facebook yles paneb või mulle näiteks läbi skype/msn saadab on ta ACTA silmis rikkuja?

Kas just Coca-Cola sildi pärast hakkaks tõmblema, aga videoklipist su sõbra sünnipäeval võib küll taustal kostuva muusika pärast jama tulla. Selliseid klippe kustutakse juba praegu havi käsul YouTube'ist.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.01.2012 23:22:38 vasta tsitaadiga

Väike OT: Aga huvitav, kas Eesti poliitikud on kah nii julged, et julgevad oma nime ja pildi all ausalt välja öelda, et kummas leeris ollakse ja milliseid tõdesid ja mis põhjusel toetatakse.
Analoogselt siis USA-s loetuga, kus poliitikud, oma nime ja pildi all, selgeks teevad, et mis on hea ja mis pole.

Viimati loetud netiloos viitas poliitik-lobitegija otse näiteks sellele, et tänu piraatlusele on muusikute taskud rahast tühjad ja kutsus Kongressi sõtta piraatluse vastu. Ja siis kuni võiduka võiduni.
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 21.01.2012 23:31:10 vasta tsitaadiga

Mida näiteks tuntud muusik Dave Grohl muusika tirimisest ja plaadimüügituludest jne arvab:

tsitaat:
Dave Grohl has a novel idea as to how the music industry can guarantee success. His opinion is, as always, refreshing. Boldly and sagaciously, Grohl highlights the success of Adele’s 21, which has shifted in excess of 17 million copies worldwide. For Grohl, if all records were as good as Adele’s 21, all records would sell similar quantities.

The onus, for Grohl, is clearly on the artist to produce music that is worth hearing. That’s the most refreshing notion to come from within the music industry in quite some time. The consumer wins, but so does the newly successful artists who can sell millions of albums in virtue of their own improved work. But that’s part of what is so endearing about the Foo Fighters. Dave writes songs for consumption, and it has definitely worked out well for him.

tsitaat:
I don't have a problem with people downloading music. To me the important thing is that people come to the shows and see the music live and have that personal experience with the band. I've made a decent living making music. I'd feel greedy if I asked for more.

Selline huvitav kogum veel Napsteri sulgemise ajast: http://www.singsing.org/files/causacivile/napster/

Tore on tõesti see, et sageli inimesed, kelle kaitseks asju väidetavalt tehakse, ise ei tahagi neid piiranguid icon_neutral.gif

Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 21.01.2012 23:38:11 vasta tsitaadiga

janekman kirjutas:

Ei ole. Jällegi, ma ei ole jurist, aga peaks kehtima selline mõiste nagu kaubamärgi õiglase kasutamise õigus (ing k trademark fair use). See lubab nt kasutada kaubamärki müüjal kauba/toote turustamisel. Kuidas muidu saaks kauplus välja anda reklaamlehte, kui selles on näha toodete kaubamärgid? Ostad poest Coca-Cola, ja kui tahad seda tänaval juua, pead selle panema paberpakendisse, muidu jumala eest keegi filmib, pildistab või näeb sind ACTA-politsei.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 21.01.2012 23:46:04 vasta tsitaadiga

tsitaat:

tänu piraatlusele on muusikute taskud rahast tühjad

ongi noh, need hunnikud peaks olema palju suuremad

mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 21.01.2012 23:48:40 vasta tsitaadiga

mTim kirjutas:
tsitaat:

tänu piraatlusele on muusikute taskud rahast tühjad

Kes seda ütles? icon_biggrin.gif

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
visalik
HV kasutaja

sõnum 21.01.2012 23:48:46 vasta tsitaadiga

mis värk selle petitsiooniga on?:::icon_biggrin.gif Kas acta poolt või petitsiooi poolt, või kuidas? Paistab segadus olevat .
Et kui ma poolt või vastu hääle annan siis millele?
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 21.01.2012 23:50:17 vasta tsitaadiga

visalik kirjutas:
mis värk selle petitsiooniga on?:::icon_biggrin.gif Kas acta poolt või petitsiooi poolt, või kuidas? Paistab segadus olevat .
Et kui ma poolt või vastu hääle annan siis millele?

Üleskutse on EI ACTALE, kui kirjutad alla, siis ühined selle üleskutsega. Kommentaarid seal all ei loe!
tagasi üles
janekman
HV kasutaja
janekman

sõnum 21.01.2012 23:53:16 vasta tsitaadiga

Speedee kirjutas:
janekman kirjutas:

Ei ole. Jällegi, ma ei ole jurist, aga peaks kehtima selline mõiste nagu kaubamärgi õiglase kasutamise õigus (ing k trademark fair use). See lubab nt kasutada kaubamärki müüjal kauba/toote turustamisel. Kuidas muidu saaks kauplus välja anda reklaamlehte, kui selles on näha toodete kaubamärgid? Ostad poest Coca-Cola, ja kui tahad seda tänaval juua, pead selle panema paberpakendisse, muidu jumala eest keegi filmib, pildistab või näeb sind ACTA-politsei.

point just selles et seda levitatakse yle interneti, seda ma silmas pean..
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 21.01.2012 23:53:16 vasta tsitaadiga

Täna kui tutvustasin inimestele ACTAt, siis võis aru saada, et nad ei tea isegi praegustest õigustest midagi - kui ostad endale plaadi siis selle koopia tegemine sõbrale ei ole lubatud. Arvasid, et ainult siis kui selle kusagilt netist tõmbad, siis ei tohi jagada, kui ostad, siis pole probleemi icon_smile.gif
Nii et see on BSA tegemata töö. Muudkui tahavad karistada, samal ajal kui ei selgita üldse inimestele mida nad üldse tahavad saavutada!
tagasi üles
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 21.01.2012 23:56:25 vasta tsitaadiga

Mul meeldis siin üks youtube video kus jutt oli SOPA'st, seal üks mees väga hästi seletas ja rääkis kuidas needsamad firmad kes praegu toetasid SOPA't, ehk siis tahtsid lõpetada piraatlust, omal ajal toetasid ja levitasid failivahetus programme ja teenisid sellega raha. Ning nüüd kui maailma jaoks on igasuguste failide allatõmbamine üsna igapäevane asi need samad firmad nõuavad seadust mis lubaks neil trahvida kõiki kes faile jagavad.. ei taha küll kõlada paranoiliselt aga see video ja tema seletused (ta isegi näitas vanu weebilehti kus need firmad reklaamisid ja lasid alla tõmmata progesid nagu kazaa ja warez ning isegi näitasid "edetabeleid" mida tõmmatakse kõige rohkem mis progest) olid üsna loogilised, nii raha saadaksegi...
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 21.01.2012 23:59:58 vasta tsitaadiga

....

viimati muutis punktiir 22.01.2012 00:13:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 22.01.2012 00:02:10 vasta tsitaadiga

punktiir, kas sa kujutad üldse ette, kui mitut ACTA seadust sa selle pildi kasutamisega rikkusid?
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 22.01.2012 00:04:58 vasta tsitaadiga

ja sina oma avatari pildiga?

kui vangi läheme siis kirjutame joonistame
tagasi üles
Anti

sõnum 22.01.2012 00:07:58 vasta tsitaadiga

Kui siin oli jutt selle teema ignoreerimisest meedia poolt, siis jätke need donaldid ja 50centi naljapildid siit välja. Muidu vaadataksegi, et mingi naljameeste kogunemiskoht. icon_razz.gif
tagasi üles
Speedee
HV kasutaja
Speedee

sõnum 22.01.2012 00:10:04 vasta tsitaadiga

touché
Ma võtsin kasutusele selle enne ACTAt... kuigi, ACTA ei ole ju ometi tagasiulatuva mõjuga?

Aga nüüd aitab ka minupoolsest mölast.
tagasi üles
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 22.01.2012 00:15:45 vasta tsitaadiga

Ma ei hakanud lehelkülgi läbi käima aga siin on ilmselt fake aga ikkagi: http://www.youtube.com/watch?v=5LlaF2AoL-o&feature=share
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 22.01.2012 00:19:14 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Kui siin oli jutt selle teema ignoreerimisest meedia poolt, siis jätke need donaldid ja 50centi naljapildid siit välja. Muidu vaadataksegi, et mingi naljameeste kogunemiskoht. icon_razz.gif

Pidev tõsine jutt ajab ainult une peale icon_razz.gif

in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 22.01.2012 00:20:28 vasta tsitaadiga

in-sane kirjutas:
Ma ei hakanud lehelkülgi läbi käima aga siin on ilmselt fake aga ikkagi: http://www.youtube.com/watch?v=5LlaF2AoL-o&feature=share

Aga vähemalt ei kasuta Xboxi icon_biggrin.gif
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 22.01.2012 00:26:30 vasta tsitaadiga

3.5h pärast võetakse Sony korralikult ette Lulzeci poolt. Ettevalmistused on kõvad

http://anonywebz.com/opsony.html

<Shad0w> Sony's gonna be one pissed of motherfucker a couple of hours, but thats what ya get for suporting internet censorship

icon_lol.gif

viimati muutis ufo56 22.01.2012 00:29:44, muudetud 1 kord
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 22.01.2012 00:29:16 vasta tsitaadiga

Tore, et 4chan nüüd ACTA avastanud ja mässama hakanud, aga seekord neil isegi plaan mingi seadusepügal kokkukirjutada, millele loodavad leida ka toetava poliitiku. BTW ka mingi Kerrey ja McCaini tehtud tarbijakaitseseadus on neile jõudnud ja loodavad, et ehk seda modifitseerides võiks saada seaduse, mis interneti päästaks.

Suured mõtted neil ja loodetavasti kollektiivne ajutrust saab sellega hakkama ka.

Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 22.01.2012 00:43:44 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
3.5h pärast võetakse Sony korralikult ette Lulzeci poolt. Ettevalmistused on kõvad

http://anonywebz.com/opsony.html

<Shad0w> Sony's gonna be one pissed of motherfucker a couple of hours, but thats what ya get for suporting internet censorship

icon_lol.gif

Nüüd hakkab nalja saama.

keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2012 01:10:12 vasta tsitaadiga

kissu19 kirjutas:
Ja ma olen selle trastunud erakonna liige kes selle ACTA jama kahel käel vastu võttis icon_sad.gif Järgm. nädal kentmanni laks lahkumisavaldust kirjutama. Minge kanni.

Ära kiirusta/rahmi kui sa kord juba tegid end "poliitiliselt aktiivseks" siis enne kui jalgadega hääletad mine ja küsi:
-kes lubas
-kelle volitusel
-kus on eestikeelne tõlge
-kes vastutab
jne.

mina ei ole tahtnud end siduda poliitikutega näen ju igapäev, et "kisub rappa" kuid siiani on Eestis ehk alles see, mida kutsutakse Demokraatiaks.
Samamoodi ei poolda ma ka rünnakuid, sest see ju "jabur kättemaks" - nagu baari kaklus. Selle asemel, peaksid/võiksid meid euroopas esindavad saadikud, kiirkorras Arutelu Alustama. Nii et ootame esmaspäeva ära! Sama moodi ootan, mida Hr Laar vastab - samas iga viivitatud minutiga usaldus kaob ja seepärast icon_cry.gif
tagasi üles
juhan1000
HV vaatleja

sõnum 22.01.2012 01:15:47 vasta tsitaadiga

Eestikeelse ACTA lepingu leiab siit: link

Edit. Ja eestikeelne voldik: http://kogukond.org/acta/acta-voldik-2.pdf
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 22.01.2012 01:16:06 vasta tsitaadiga

keda see rahva tahtmine huvitab? rahvas maksku makse ja olgu vait icon_biggrin.gif
tagasi üles
Marva
HV vaatleja

sõnum 22.01.2012 01:18:21 vasta tsitaadiga

http://petitsioon.ee/ei-acta-le

seal ju puhta valesti inimesed asjast aru saanud icon_lol.gif
tagasi üles
Anti

sõnum 22.01.2012 01:21:28 vasta tsitaadiga

oeh, sellest on jahutud juba sada korda. Oma vastuhääle annad ainult digiallkirjastades. Ära neid kommentaare vaata.
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 22.01.2012 01:23:47 vasta tsitaadiga

Kas see on tosi?
Kui jah,
Noh see on ikka viimane piisk eesti valitsuse poolt.
Seda ei andesta neile. Eestlased on uuesti orjastatud poliitikute poolt. Toprad sellised.

ACTA
Kas minul on voimalik kohtu kaevata, kes kasutas naiteks minu lauset?

viimati muutis Andium 22.01.2012 01:31:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Anti

sõnum 22.01.2012 01:25:26 vasta tsitaadiga

kas sul lause on mingitmoodi kaitstud?
tagasi üles
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2012 01:29:04 vasta tsitaadiga

juhan1000 kirjutas:
Eestikeelse ACTA lepingu leiab siit: link

Edit. Ja eestikeelne voldik: http://kogukond.org/acta/acta-voldik-2.pdf

Aitäh! kuid tõlge on ebatäpne ja täis termimeid mida pole olemas:
-vähemalt tõsiste õigusrikkumiste korral . .
- ei tohi lepinguosaline nõuda esemete üksikasjalikumat kirjeldust, kui on vajalik nende tuvastamiseks arestimise eesmärgil.
- peab võimaldatama selgitavaid otsuseid ja adekvaatset kompensatsiooni
- sellistele õigusrikkumistele üleskutsumise ja nendele kaasaaitamise eest.

Parajalt sõnavabadust ahistav jama!

viimati muutis keegi-Hannes 22.01.2012 01:33:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 22.01.2012 01:29:59 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
/--/
Kas olete teadlik, et ACTA pannakse Euroopa Parlamendis lõpphääletusele 26-ndal jaanuaril. /--/

Uurin asju siin ja tekkis tõrge.
Kus see 26 jaanuari kuupäev võetud on. Hetkel ei leia mujalt kui seesamune HV post.
tagasi üles
Andium
HV veteran

sõnum 22.01.2012 01:34:17 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
kas sul lause on mingitmoodi kaitstud?

autorioigus laheb juu automaatselt igale toeosele. Naiteks kui kirjanik voi kes iganes kirjutab raamatu, teeb filmi voi maalib.
Ilma autorioiguseta ei ole oigus naiteks teise poolt tehtud filmi, voi monda muud teost avalikustada, kasutada voi muuta ilma autorilt lubakusimata.
Sama loogika pohjal peaks siis olema minu jutt samuti autorioigustega kaitstud. Ning ACTA alusel saan kohtu kaevata.

viimati muutis Andium 22.01.2012 01:58:32, muudetud 2 korda
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 22.01.2012 01:34:58 vasta tsitaadiga

iceincube kirjutas:
Tanel kirjutas:
/--/
Kas olete teadlik, et ACTA pannakse Euroopa Parlamendis lõpphääletusele 26-ndal jaanuaril. /--/

Uurin asju siin ja tekkis tõrge.
Kus see 26 jaanuari kuupäev võetud on. Hetkel ei leia mujalt kui seesamune HV post.

http://slashdot.org/index2.pl?fhfilter=acta

tsitaat:
"At a meeting of Polish Government officials with Polish NGOs and business representatives it was confirmed that the European Union is poised to sign the Anti-Counterfeiting Trade Agreement as soon as January 26th. But all is not lost. The Treaty still needs to be ratified by the Euro Parliament and member states individually. The ratification vote is important, as it is an either-or vote — if not ratified there, ACTA gets rejected in its entirety. The Ministry of Administration and Digitization is not amused and has asked the Prime Minister (who promised this May to hold ACTA adoption until the kinks are worked out) to cancel the signing authorization for the time being."

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+COMPARL+CONT-OJ-20120126-1+01+DOC+XML+V0//ET

tsitaat:
26. jaanuar 2012 kell 12.00–12.30
Kinnine koosolek

Ei imestaks, kui seal tehaksegi see ära.

viimati muutis Tanel 22.01.2012 01:38:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2012 01:35:11 vasta tsitaadiga

Tahaks teada mis vähem kui kolme tunni pärast saama hakkab.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.01.2012 01:35:51 vasta tsitaadiga

kalluka kirjutas:

Eks seda siis näha ole... icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 22.01.2012 01:36:43 vasta tsitaadiga

Free for all pidu Sony poot
kalluka
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2012 01:38:09 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
kalluka kirjutas:

thumbs_up.gif thumbs_up.gif Ei jõua vist ära oodata kurat. Asi tundub ikka tõsine icon_biggrin.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.01.2012 01:39:58 vasta tsitaadiga

kalluka kirjutas:
Etz kirjutas:
kalluka kirjutas:

thumbs_up.gif thumbs_up.gif Ei jõua vist ära oodata kurat. Asi tundub ikka tõsine icon_biggrin.gif

ot:
Püsiks parem teemas, eesti valitsusega pole neil paraku seal mingit pistmist... icon_smile.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 22.01.2012 01:41:26 vasta tsitaadiga

Tehke jah eraldi SOPA teema vms.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 22.01.2012 01:50:22 vasta tsitaadiga

Üldiselt ACTA jõustumisel on mõistlik ära kaotada kõik enda valduses olevad WIFI levialad.
WEPi saab lahti muukida umbes viie minutiga, WPA võtab aega maksimum paar päeva (oleneb wifi kasutajatest ja parooli keerukusest).
Et kui tahad naabrimehele käru keerata, muugid ta wifi külma närviga lahti, lükkad värske linuxi mingist rüperaalist käima ja sikutad nii kuidas süda ihkab.
Keegi sind ei kahtlusta ja naabrimees saab nii mis tolmab thumbs_up.gif

Ise küll WEPi pole kunagi kasutanud, kuid väga paljudes kortermajades levib selline tore asi jõudsasti, siis on selliseid teguviise oodata küll ja küll.
Et soovitan soojalt WIFI ruuterid ära kaotada või siis WPA2 koos 32 tähemärgi/sümboli/numbriga asendada.

riaak
HV Guru
riaak

sõnum 22.01.2012 01:55:30 vasta tsitaadiga

Mis siis hakkab? IRC on 'NO ATTACK ON PSN! NO DDOS!' tekste täis.
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 22.01.2012 02:04:35 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:

Kogu info on http://anonywebz.com/opsony.html
Aga nii põnev ja huvitav kui see ka pole on see siiski OFFTOPIC icon_idea.gif

mart63
HV kasutaja

sõnum 22.01.2012 02:05:21 vasta tsitaadiga

psn on playstation.com, too jäetavat Sony lehtedest ainukesena 'rünnakust' välja.
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 22.01.2012 02:16:26 vasta tsitaadiga

mTim kirjutas:
riaak kirjutas:

Kogu info on http://anonywebz.com/opsony.html
Aga nii põnev ja huvitav kui see ka pole on see siiski OFFTOPIC icon_idea.gif

Osaliselt OT, aga osaliselt mitte, sest avalduses mainivad ka ACTAt ühe põhjusena, miks nad seda teevad, kuigi jah - Eesti uudis see ei ole

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 22.01.2012 02:19:49 vasta tsitaadiga

27,5 tunniga 400 postitust ja 18261 vaatamist.
tagasi üles
EagerFish
HV vaatleja
EagerFish

sõnum 22.01.2012 02:25:56 vasta tsitaadiga

Jube keeruline see EU ja EV riigiaparaat minusugusele võhikule. Mõtlen, et kes kuhu allub ja kes mis küsimuses vastutab.

Igastahes saatsin järlepärimise http://valitsus.ee/ leitud mõnele kontaktile seoses 16 dets aset leidnud kalandus nõukogu suhtes.
Lisaks küsimusi meie 6 esindajale Euroopa Parlamendis- ei osanud mujale lihtsalt saata küsimusi. Ehk nad suunavad mind õigele teele.

Eks kui tulemusi annan teada- lisaks võib nende nõunike pommitada äkki. thumbs_up.gif

-EDIT-

Panin sinna ka 26nda kohta küsimuse @ https://www.secure.europarl.europa.eu/aboutparliament/et/cites.html

viimati muutis EagerFish 22.01.2012 02:47:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pealtkuulamine ja tsensuur, NSA, ACTA, DMCA, GDPR... »  Eesti valitsus on ACTA salaja heaks kiitnud? (Euroopa Parlamendis peatselt lõpphääletus?) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.