|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
21.01.2012 23:10:08
|
|
|
| Taux007 kirjutas: |
| Kas sisuliselt kui netist tõmmata alla mõni .pdf fail, siis on ka olemas oht, et võib orki lennata? |
Ma püüan aimata mida sa selle "orkki lendamise" all mõtled on see kui ISP on selle juba kättesaadavaks teinud (a'la kuskil X leheküljel levitatakse ja see levitaja on kindel, et faili sisus toodud materjali autoriõigused ei saa kahjustatud (ennekõike materiaalselt) siis oled "Puhas poiss" Kui aga ISP ega faili levitaja ütleb, et ta ei tea "kas faili-sisu" autoriõigus võib saada kahjustatud, kandub süü edasi. Teiseks küsitakse Adobbe käest kas ta oli teadlik et *.pdf sees peab puutumatult säilima kõik autori õigused (s.h ka edasi levitamine) ja Kolmandaks siis laieneb vastutus faili loojale (temal on kohustus "Hoiatuskiri päisesse panna" jne) A'la levitada tohite aga "roheliseks värvida ja hiina hieroglüüfidesse tõlkida ei tohi" Filmide puhul on tava-klausel: KÕIK autoriõigused on kaitstud, see tähendab ennekõike edasi levitamist ja esitamist ehk: Vaata ise aga ära kingi/müü/jaga ning ära näita teistele ka mitte üle õla"
|
|
| tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
21.01.2012 23:12:30
|
|
|
ma loen ja loen seda ACTA teemat ja seadust ja kas ma olen õieti aru saanud: Kui keegi teeb minust pildi, kus mul coca-cola pudel käes, nii, et silt näha. Kui nüüd sõber selle facebook yles paneb või mulle näiteks läbi skype/msn saadab on ta ACTA silmis rikkuja?
Parandage mind kui eksin?...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
21.01.2012 23:13:48
|
|
|
| keegi-Hannes, mõtlen seda, et kui guugeldan mingi x teema kohta ning seeläbi pakub vasteks mingisuguse .pdf faili, siis suure tõenäosusega on see pigem "vaba", eks?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kissu19
HV kasutaja
|
21.01.2012 23:20:52
|
|
|
Ja ma olen selle trastunud erakonna liige kes selle ACTA jama kahel käel vastu võttis Järgm. nädal kentmanni laks lahkumisavaldust kirjutama. Minge kanni.
|
 |
Helbeke
HV kasutaja

|
21.01.2012 23:21:47
|
|
|
| janekman kirjutas: |
ma loen ja loen seda ACTA teemat ja seadust ja kas ma olen õieti aru saanud: Kui keegi teeb minust pildi, kus mul coca-cola pudel käes, nii, et silt näha. Kui nüüd sõber selle facebook yles paneb või mulle näiteks läbi skype/msn saadab on ta ACTA silmis rikkuja?
Parandage mind kui eksin?...  |
Kas just Coca-Cola sildi pärast hakkaks tõmblema, aga videoklipist su sõbra sünnipäeval võib küll taustal kostuva muusika pärast jama tulla. Selliseid klippe kustutakse juba praegu havi käsul YouTube'ist.
_________________ i like my sugar with coffe and cream |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.01.2012 23:22:38
|
|
|
Väike OT: Aga huvitav, kas Eesti poliitikud on kah nii julged, et julgevad oma nime ja pildi all ausalt välja öelda, et kummas leeris ollakse ja milliseid tõdesid ja mis põhjusel toetatakse.
Analoogselt siis USA-s loetuga, kus poliitikud, oma nime ja pildi all, selgeks teevad, et mis on hea ja mis pole.
Viimati loetud netiloos viitas poliitik-lobitegija otse näiteks sellele, et tänu piraatlusele on muusikute taskud rahast tühjad ja kutsus Kongressi sõtta piraatluse vastu. Ja siis kuni võiduka võiduni.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
21.01.2012 23:31:10
|
|
|
Mida näiteks tuntud muusik Dave Grohl muusika tirimisest ja plaadimüügituludest jne arvab:
| tsitaat: |
Dave Grohl has a novel idea as to how the music industry can guarantee success. His opinion is, as always, refreshing. Boldly and sagaciously, Grohl highlights the success of Adele’s 21, which has shifted in excess of 17 million copies worldwide. For Grohl, if all records were as good as Adele’s 21, all records would sell similar quantities.
The onus, for Grohl, is clearly on the artist to produce music that is worth hearing. That’s the most refreshing notion to come from within the music industry in quite some time. The consumer wins, but so does the newly successful artists who can sell millions of albums in virtue of their own improved work. But that’s part of what is so endearing about the Foo Fighters. Dave writes songs for consumption, and it has definitely worked out well for him. |
| I don't have a problem with people downloading music. To me the important thing is that people come to the shows and see the music live and have that personal experience with the band. I've made a decent living making music. I'd feel greedy if I asked for more. |
Selline huvitav kogum veel Napsteri sulgemise ajast: http://www.singsing.org/files/causacivile/napster/
Tore on tõesti see, et sageli inimesed, kelle kaitseks asju väidetavalt tehakse, ise ei tahagi neid piiranguid
_________________ Geek it til it MHz |
|
| tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
21.01.2012 23:38:11
|
|
|
Ei ole. Jällegi, ma ei ole jurist, aga peaks kehtima selline mõiste nagu kaubamärgi õiglase kasutamise õigus (ing k trademark fair use). See lubab nt kasutada kaubamärki müüjal kauba/toote turustamisel. Kuidas muidu saaks kauplus välja anda reklaamlehte, kui selles on näha toodete kaubamärgid? Ostad poest Coca-Cola, ja kui tahad seda tänaval juua, pead selle panema paberpakendisse, muidu jumala eest keegi filmib, pildistab või näeb sind ACTA-politsei.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
21.01.2012 23:46:04
|
|
|
tänu piraatlusele on muusikute taskud rahast tühjad
|
ongi noh, need hunnikud peaks olema palju suuremad
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
21.01.2012 23:48:40
|
|
|
| mTim kirjutas: |
tänu piraatlusele on muusikute taskud rahast tühjad
|
|
Kes seda ütles?
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
| tagasi üles |
|
 |
visalik
HV kasutaja
|
21.01.2012 23:48:46
|
|
|
mis värk selle petitsiooniga on?::: Kas acta poolt või petitsiooi poolt, või kuidas? Paistab segadus olevat .
Et kui ma poolt või vastu hääle annan siis millele?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
21.01.2012 23:50:17
|
|
|
| visalik kirjutas: |
mis värk selle petitsiooniga on?::: Kas acta poolt või petitsiooi poolt, või kuidas? Paistab segadus olevat .
Et kui ma poolt või vastu hääle annan siis millele? |
Üleskutse on EI ACTALE, kui kirjutad alla, siis ühined selle üleskutsega. Kommentaarid seal all ei loe!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
janekman
HV kasutaja

|
21.01.2012 23:53:16
|
|
|
| Speedee kirjutas: |
Ei ole. Jällegi, ma ei ole jurist, aga peaks kehtima selline mõiste nagu kaubamärgi õiglase kasutamise õigus (ing k trademark fair use). See lubab nt kasutada kaubamärki müüjal kauba/toote turustamisel. Kuidas muidu saaks kauplus välja anda reklaamlehte, kui selles on näha toodete kaubamärgid? Ostad poest Coca-Cola, ja kui tahad seda tänaval juua, pead selle panema paberpakendisse, muidu jumala eest keegi filmib, pildistab või näeb sind ACTA-politsei. |
point just selles et seda levitatakse yle interneti, seda ma silmas pean..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
21.01.2012 23:53:16
|
|
|
Täna kui tutvustasin inimestele ACTAt, siis võis aru saada, et nad ei tea isegi praegustest õigustest midagi - kui ostad endale plaadi siis selle koopia tegemine sõbrale ei ole lubatud. Arvasid, et ainult siis kui selle kusagilt netist tõmbad, siis ei tohi jagada, kui ostad, siis pole probleemi
Nii et see on BSA tegemata töö. Muudkui tahavad karistada, samal ajal kui ei selgita üldse inimestele mida nad üldse tahavad saavutada!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
21.01.2012 23:56:25
|
|
|
| Mul meeldis siin üks youtube video kus jutt oli SOPA'st, seal üks mees väga hästi seletas ja rääkis kuidas needsamad firmad kes praegu toetasid SOPA't, ehk siis tahtsid lõpetada piraatlust, omal ajal toetasid ja levitasid failivahetus programme ja teenisid sellega raha. Ning nüüd kui maailma jaoks on igasuguste failide allatõmbamine üsna igapäevane asi need samad firmad nõuavad seadust mis lubaks neil trahvida kõiki kes faile jagavad.. ei taha küll kõlada paranoiliselt aga see video ja tema seletused (ta isegi näitas vanu weebilehti kus need firmad reklaamisid ja lasid alla tõmmata progesid nagu kazaa ja warez ning isegi näitasid "edetabeleid" mida tõmmatakse kõige rohkem mis progest) olid üsna loogilised, nii raha saadaksegi...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
21.01.2012 23:59:58
|
|
|
....
viimati muutis punktiir 22.01.2012 00:13:02, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
22.01.2012 00:02:10
|
|
|
| punktiir, kas sa kujutad üldse ette, kui mitut ACTA seadust sa selle pildi kasutamisega rikkusid?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
22.01.2012 00:04:58
|
|
|
ja sina oma avatari pildiga?
kui vangi läheme siis kirjutame joonistame
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
22.01.2012 00:07:58
|
|
|
Kui siin oli jutt selle teema ignoreerimisest meedia poolt, siis jätke need donaldid ja 50centi naljapildid siit välja. Muidu vaadataksegi, et mingi naljameeste kogunemiskoht.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
22.01.2012 00:10:04
|
|
|
touché
Ma võtsin kasutusele selle enne ACTAt... kuigi, ACTA ei ole ju ometi tagasiulatuva mõjuga?
Aga nüüd aitab ka minupoolsest mölast.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
22.01.2012 00:19:14
|
|
|
| Anti kirjutas: |
Kui siin oli jutt selle teema ignoreerimisest meedia poolt, siis jätke need donaldid ja 50centi naljapildid siit välja. Muidu vaadataksegi, et mingi naljameeste kogunemiskoht.  |
Pidev tõsine jutt ajab ainult une peale
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
|
| tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
22.01.2012 00:20:28
|
|
|
Aga vähemalt ei kasuta Xboxi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
22.01.2012 00:26:30
|
|
|
3.5h pärast võetakse Sony korralikult ette Lulzeci poolt. Ettevalmistused on kõvad
http://anonywebz.com/opsony.html
<Shad0w> Sony's gonna be one pissed of motherfucker a couple of hours, but thats what ya get for suporting internet censorship |
viimati muutis ufo56 22.01.2012 00:29:44, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
22.01.2012 00:29:16
|
|
|
Tore, et 4chan nüüd ACTA avastanud ja mässama hakanud, aga seekord neil isegi plaan mingi seadusepügal kokkukirjutada, millele loodavad leida ka toetava poliitiku. BTW ka mingi Kerrey ja McCaini tehtud tarbijakaitseseadus on neile jõudnud ja loodavad, et ehk seda modifitseerides võiks saada seaduse, mis interneti päästaks.
Suured mõtted neil ja loodetavasti kollektiivne ajutrust saab sellega hakkama ka.
|
| tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
22.01.2012 00:43:44
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
3.5h pärast võetakse Sony korralikult ette Lulzeci poolt. Ettevalmistused on kõvad
http://anonywebz.com/opsony.html
<Shad0w> Sony's gonna be one pissed of motherfucker a couple of hours, but thats what ya get for suporting internet censorship |
 |
Nüüd hakkab nalja saama.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
22.01.2012 01:10:12
|
|
|
| kissu19 kirjutas: |
Ja ma olen selle trastunud erakonna liige kes selle ACTA jama kahel käel vastu võttis Järgm. nädal kentmanni laks lahkumisavaldust kirjutama. Minge kanni. |
Ära kiirusta/rahmi kui sa kord juba tegid end "poliitiliselt aktiivseks" siis enne kui jalgadega hääletad mine ja küsi:
-kes lubas
-kelle volitusel
-kus on eestikeelne tõlge
-kes vastutab
jne.
mina ei ole tahtnud end siduda poliitikutega näen ju igapäev, et "kisub rappa" kuid siiani on Eestis ehk alles see, mida kutsutakse Demokraatiaks.
Samamoodi ei poolda ma ka rünnakuid, sest see ju "jabur kättemaks" - nagu baari kaklus. Selle asemel, peaksid/võiksid meid euroopas esindavad saadikud, kiirkorras Arutelu Alustama. Nii et ootame esmaspäeva ära! Sama moodi ootan, mida Hr Laar vastab - samas iga viivitatud minutiga usaldus kaob ja seepärast
|
|
| tagasi üles |
|
 |
juhan1000
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
22.01.2012 01:16:06
|
|
|
keda see rahva tahtmine huvitab? rahvas maksku makse ja olgu vait
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Marva
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
22.01.2012 01:21:28
|
|
|
| oeh, sellest on jahutud juba sada korda. Oma vastuhääle annad ainult digiallkirjastades. Ära neid kommentaare vaata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
22.01.2012 01:23:47
|
|
|
Kas see on tosi?
Kui jah,
Noh see on ikka viimane piisk eesti valitsuse poolt.
Seda ei andesta neile. Eestlased on uuesti orjastatud poliitikute poolt. Toprad sellised.
ACTA
Kas minul on voimalik kohtu kaevata, kes kasutas naiteks minu lauset?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
viimati muutis Andium 22.01.2012 01:31:29, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
22.01.2012 01:25:26
|
|
|
| kas sul lause on mingitmoodi kaitstud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
keegi-Hannes
Kreisi kasutaja
|
22.01.2012 01:29:04
|
|
|
Aitäh! kuid tõlge on ebatäpne ja täis termimeid mida pole olemas:
-vähemalt tõsiste õigusrikkumiste korral . .
- ei tohi lepinguosaline nõuda esemete üksikasjalikumat kirjeldust, kui on vajalik nende tuvastamiseks arestimise eesmärgil.
- peab võimaldatama selgitavaid otsuseid ja adekvaatset kompensatsiooni
- sellistele õigusrikkumistele üleskutsumise ja nendele kaasaaitamise eest.
Parajalt sõnavabadust ahistav jama!
viimati muutis keegi-Hannes 22.01.2012 01:33:29, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
22.01.2012 01:29:59
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
/--/
Kas olete teadlik, et ACTA pannakse Euroopa Parlamendis lõpphääletusele 26-ndal jaanuaril. /--/ |
Uurin asju siin ja tekkis tõrge.
Kus see 26 jaanuari kuupäev võetud on. Hetkel ei leia mujalt kui seesamune HV post.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
22.01.2012 01:34:17
|
|
|
| Anti kirjutas: |
| kas sul lause on mingitmoodi kaitstud? |
autorioigus laheb juu automaatselt igale toeosele. Naiteks kui kirjanik voi kes iganes kirjutab raamatu, teeb filmi voi maalib.
Ilma autorioiguseta ei ole oigus naiteks teise poolt tehtud filmi, voi monda muud teost avalikustada, kasutada voi muuta ilma autorilt lubakusimata.
Sama loogika pohjal peaks siis olema minu jutt samuti autorioigustega kaitstud. Ning ACTA alusel saan kohtu kaevata.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
viimati muutis Andium 22.01.2012 01:58:32, muudetud 2 korda |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
22.01.2012 01:34:58
|
|
|
| iceincube kirjutas: |
| Tanel kirjutas: |
/--/
Kas olete teadlik, et ACTA pannakse Euroopa Parlamendis lõpphääletusele 26-ndal jaanuaril. /--/ |
Uurin asju siin ja tekkis tõrge.
Kus see 26 jaanuari kuupäev võetud on. Hetkel ei leia mujalt kui seesamune HV post. |
http://slashdot.org/index2.pl?fhfilter=acta
| "At a meeting of Polish Government officials with Polish NGOs and business representatives it was confirmed that the European Union is poised to sign the Anti-Counterfeiting Trade Agreement as soon as January 26th. But all is not lost. The Treaty still needs to be ratified by the Euro Parliament and member states individually. The ratification vote is important, as it is an either-or vote — if not ratified there, ACTA gets rejected in its entirety. The Ministry of Administration and Digitization is not amused and has asked the Prime Minister (who promised this May to hold ACTA adoption until the kinks are worked out) to cancel the signing authorization for the time being." |
http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+COMPARL+CONT-OJ-20120126-1+01+DOC+XML+V0//ET
26. jaanuar 2012 kell 12.00–12.30
Kinnine koosolek |
Ei imestaks, kui seal tehaksegi see ära.
_________________ Erakopeerimistasu tõstmise ettepaneku tagasilükkamine
Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV-s ID-kaardiga autentimine
viimati muutis Tanel 22.01.2012 01:38:30, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
22.01.2012 01:35:11
|
|
|
| Tahaks teada mis vähem kui kolme tunni pärast saama hakkab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.01.2012 01:35:51
|
|
|
| kalluka kirjutas: |
| Tahaks teada mis vähem kui kolme tunni pärast saama hakkab. |
Eks seda siis näha ole...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
22.01.2012 01:36:43
|
|
|
Free for all pidu Sony poot
|
| tagasi üles |
|
 |
kalluka
Kreisi kasutaja
|
22.01.2012 01:38:09
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Eks seda siis näha ole...  |
Ei jõua vist ära oodata kurat. Asi tundub ikka tõsine
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
22.01.2012 01:39:58
|
|
|
| Etz kirjutas: |
Eks seda siis näha ole...  |
Ei jõua vist ära oodata kurat. Asi tundub ikka tõsine  |
| ot: |
Püsiks parem teemas, eesti valitsusega pole neil paraku seal mingit pistmist... |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
22.01.2012 01:50:22
|
|
|
Üldiselt ACTA jõustumisel on mõistlik ära kaotada kõik enda valduses olevad WIFI levialad.
WEPi saab lahti muukida umbes viie minutiga, WPA võtab aega maksimum paar päeva (oleneb wifi kasutajatest ja parooli keerukusest).
Et kui tahad naabrimehele käru keerata, muugid ta wifi külma närviga lahti, lükkad värske linuxi mingist rüperaalist käima ja sikutad nii kuidas süda ihkab.
Keegi sind ei kahtlusta ja naabrimees saab nii mis tolmab
Ise küll WEPi pole kunagi kasutanud, kuid väga paljudes kortermajades levib selline tore asi jõudsasti, siis on selliseid teguviise oodata küll ja küll.
Et soovitan soojalt WIFI ruuterid ära kaotada või siis WPA2 koos 32 tähemärgi/sümboli/numbriga asendada.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
22.01.2012 01:55:30
|
|
|
Mis siis hakkab? IRC on 'NO ATTACK ON PSN! NO DDOS!' tekste täis.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
22.01.2012 02:04:35
|
|
|
| riaak kirjutas: |
| Mis siis hakkab? IRC on 'NO ATTACK ON PSN! NO DDOS!' tekste täis. |
Kogu info on http://anonywebz.com/opsony.html
Aga nii põnev ja huvitav kui see ka pole on see siiski OFFTOPIC
|
| tagasi üles |
|
 |
mart63
HV kasutaja
|
22.01.2012 02:05:21
|
|
|
| psn on playstation.com, too jäetavat Sony lehtedest ainukesena 'rünnakust' välja.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
22.01.2012 02:16:26
|
|
|
| mTim kirjutas: |
| riaak kirjutas: |
| Mis siis hakkab? IRC on 'NO ATTACK ON PSN! NO DDOS!' tekste täis. |
Kogu info on http://anonywebz.com/opsony.html
Aga nii põnev ja huvitav kui see ka pole on see siiski OFFTOPIC  |
Osaliselt OT, aga osaliselt mitte, sest avalduses mainivad ka ACTAt ühe põhjusena, miks nad seda teevad, kuigi jah - Eesti uudis see ei ole
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
EagerFish
HV vaatleja

|
22.01.2012 02:25:56
|
|
|
Jube keeruline see EU ja EV riigiaparaat minusugusele võhikule. Mõtlen, et kes kuhu allub ja kes mis küsimuses vastutab.
Igastahes saatsin järlepärimise http://valitsus.ee/ leitud mõnele kontaktile seoses 16 dets aset leidnud kalandus nõukogu suhtes.
Lisaks küsimusi meie 6 esindajale Euroopa Parlamendis- ei osanud mujale lihtsalt saata küsimusi. Ehk nad suunavad mind õigele teele.
Eks kui tulemusi annan teada- lisaks võib nende nõunike pommitada äkki.
-EDIT-
Panin sinna ka 26nda kohta küsimuse @ https://www.secure.europarl.europa.eu/aboutparliament/et/cites.html
_________________ give.ee - klientidele, kes hindavad disaini
viimati muutis EagerFish 22.01.2012 02:47:11, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
|