Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  G70/71 ehk GF7800/7900/7600 seeria teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 294, 295, 296
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Degwees
Kreisi kasutaja

sõnum 09.10.2011 18:59:55 vasta tsitaadiga

Endal oli kunagi 7800GTX, mis peaks sama kuum olema, kuid viga eriti polnud. Endal oli Accelero X1 peal, loadis üle 50C ei läinud icon_razz.gif. Stock cooleri kohta öelda ei oska, kõige parem vast mingi uus jahutus osta.

Samas kui ostad juba mingit odavat kaarti, siis vaata uuemad analooge. 8600GT näiteks on nõks parema perfiga ja dx10-ga. Maksavad ehk mingi 20€...
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.10.2011 21:21:19 vasta tsitaadiga

Endal oli 7900GTX kunagi ja stock jahutusega üle ei kuumenenud.Seda siis koos overclockiga veel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Vanapapi
HV vaatleja
Vanapapi

sõnum 25.12.2011 14:52:12 vasta tsitaadiga

Sugulasel viskas BattleField 2'e kinni(pilt jäi ette ja mitte midagi ei saanud teha). Kas asi võib olla temperatuuris(loadis üle 90C).
Ja kas videokaardi fan peabki raskemini liikuma kui protsessori oma, kui näpuga lükata?
Videokaardiks on 7600GT. Kas see normaalne ja asi on hoopis muus? (Intel Celeron 430, üle 70C ei lähe ja 2GB RAM, Windows Vista).
Ise mõtlesin, et arvuti peab hirmus tolmune olema, võtsin lahti ja paistis üsna puhas.(Tegin puhtamaks, kuid ei aidanud)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 26.12.2011 00:32:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja kas videokaardi fan peabki raskemini liikuma kui protsessori oma, kui näpuga lükata?

Ei pea, ja vana vent mis on sisse töötanud peaks vabalt käima. 90c tundub paljuvõitu nii lahja kaardi kohta, aga ega ma täpselt tea.
Vanapapi, Iseenesest see on päris karm arvuti millega BattleField 2'e vihtuda. Vista ka peal ja puha icon_eek.gif
Arvuti jooksis kinni ja on surnud või? Uus mäng võib nõuda uusi drivereid, kui need proovitud siis selles viga ei ole.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 26.12.2011 00:54:51 vasta tsitaadiga

Vanapapi, mul oli kunagi ammu 7600GT stock jahutusega, mängisin sellega Crysist kui see välja tuli 3h 120kraadi juures siis põles kaart maha. Mingi takisti tuli ära vahetada siis töötas edasi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vanapapi
HV vaatleja
Vanapapi

sõnum 27.12.2011 19:03:57 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
tsitaat:

Ei pea, ja vana vent mis on sisse töötanud peaks vabalt käima. 90c tundub paljuvõitu nii lahja kaardi kohta, aga ega ma täpselt tea.
Vanapapi, Iseenesest see on päris karm arvuti millega BattleField 2'e vihtuda. Vista ka peal ja puha icon_eek.gif
Arvuti jooksis kinni ja on surnud või? Uus mäng võib nõuda uusi drivereid, kui need proovitud siis selles viga ei ole.

Ega ta surnud ei ole, pidi lihtsalt hard reseti tegema. Ja ega ta nii halb ka ei ole, ise pelasin ATI 9550 ja P4 2.4GHZ kunagi ilma suurte probleemideta (XP).
Vent küll eriti vabalt ei käinud... võibolla asi selles.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.01.2012 02:55:56 vasta tsitaadiga

Selline mure et elukaaslase arvuti teeb sellist vigurit nüüd viimased 2 kuud et arvutit käivitades viskab ekraani siniseid ja rohelisi triipe täis nagu matrix screen oleks vms icon_biggrin.gif Arvuti on suht vana AMD Athlon 3200XP (2,0GHZ) mälu on mingi 1gb ja videokaart on siis Nvidia 7900GS ja peal on Windows Vista. et kas on võimalik et videokaart on väsinud ? ja vahest töötab päev otsa ja midagi ei juhtu aga viimasel ajal nüüd lihtsalt nagu netis olles kiilub kinni ja monitor nagu viskab pildi mustaks vms nagu oleks välja lülitatud ? Monitori viga see vast ei saa olla sest proovisin enda kasti taga ja monitor töötas korralikult...

Sellel arvutil on integreeritud video ka et kuidas ma saaks selle tööle ? Kas peab biosist midagi tegema või kuidas ? icon_rolleyes.gif

edit: Võtsin siis kaardi välja arvutist ja pärast kui arvuti uuesti käivitasin siis lõi mingi kirja ette et press any key to boot disk vms :S läksin siis BIOS settingutesse oma lolli aruga et äkki peab seal midagi muutma et ta kasutaks integreeritud kaarti mingi nvidia nforce 6 on emalplaat on ASUS A8N-VM aga ei osanud seal midagi teha icon_sad.gif Tahtsin siis uuesti Windovs Vistat peale panna aga ta ei lase ütleb et mingi fail on puudu vms :S Krdi jama mõtlesin et kannatab veel olla aga ei saa icon_confused.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.01.2012 14:41:58 vasta tsitaadiga

võimalik, et ka lihtsalt videokaabel molu ja kaardi vahel oli katkise varjestusega, et häireid sisse loopis. teine variant on, et liiga kõrge temperatuur on oma töö kaardiga teinud. kolmas variant, et emaplaat on läbi. erinevaid komponente vahetades saad teada, milles asi, lauaarvutiga on see lihtne thumbs_up.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 18.01.2012 23:36:44 vasta tsitaadiga

jah aga ma ise arvan ja üks sõber ütles ka et see kaart Club 3D Nvidia 7900GS on omadega õhtal,suht vana kaart on ka juba mingi 6 aastat... Võtsin selle kaardi välja kastist siis kuna sellel arvutil on integreeritud videokaart... kuna kunagi kui see arvuit sia ostetud siis töötas ilma videokaardita ka aga nüüd on hoopis millegi prast windows peetis ja ütleb mulle veateateks disk read error siis icon_neutral.gif

See arvuti on niivõrd vana et pole seal mõtet küll mingeid juppe ostma hakata ja vahetama paras prügikasti visata icon_confused.gif Esiaalgu vaatan kas saan siis kasvõi uuesti windows xp peale panna mis selle arvutiga algeslt kaasas oli.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 19.01.2012 06:19:58 vasta tsitaadiga

Gap, mul on barton 2500+, agp kaardid, 1 pci-e kaart, ddr mälud, ja paar vana toidet. Kui see sobib siis mingil hetkel võime kokku saada ja proovida, ketast otseselt ei ole anda.
Asun tallinnas lasnas.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 20.01.2012 14:36:01 vasta tsitaadiga

Ma ei tea häbi niimoodi tüli teha icon_redface.gif Ma siin võtsin selle kaardi välja ja ühendasin monitori selle vga juhtmega siis et sellel emalplaadil on integreeritud videokaart nagu mainsin siis ta peaks nagu töötama ju ? Ma ei saa aru kui võtsin videokaardi ära siis miks Windows peeti läks ja mulle erroreid loopima hakkas....

Proovisin siis enda Windows 7 32 bit op süsteemi installida ,eelnevalt sain nagu vist isegi ketta puhtaks st format aga ei lase millegipärast lõpuni installeerida windowsi :S teeb mingi 70% ära siis teeb restardi ja üles bootimisel tuleb selline kiri et : windows\system32\config\system status 0xc00000e9 you need to restart (reboot) your computer using the installation disc. If you do not restart your computer from the disc, the option to repair your computer. Windows failed to load because the system registry file is missing, or corrupt.

Ma võtsin küll elus esimest korda videokaardi arvutis välja ei saanud ju kuidagi viga teha emalplaadile või mis tahes jupile ? arvuti lülitasin välja,tõmbasin kaardilt selle toitejuhtme ära siis ühe kruvi keerasin lahti ja natuke nagu pidin kangutama jõuga kaart on ikka päris tugevalt seal pesas aga omaarust ma nüüd millelegi viga ei saanud teha või sain ? icon_neutral.gif Toitplokk on selle arvutil Fortron 500W Bluestorm 2 .et suht uus eelmine aasta sai paigaldatud kui vana codegen maha suri icon_biggrin.gif ok sry ot
Ma ei saa aru kui oleks emalplaat pees siis ei võta arvuti üldse ju pilti ette ?

edit: ma neid repaire ja kõike proovisin aga need ei tee miskit korda ja ma ei saa aru mis installation disci ta mul soovitab mul on ju Win 7 plaat lugejas ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  G70/71 ehk GF7800/7900/7600 seeria teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 294, 295, 296
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.