Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jonathan19
HV kasutaja

|
18.01.2012 16:05:33
|
|
|
rumal küsimus aga kas seal nagu selliseid robesid ja hoodi ka on, et saab täiesti sith olla nagu mingi darth sidious SWs
sest kavatsen osta ja huvist küsin
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.01.2012 16:36:01
|
|
|
jonathan19 kirjutas: |
rumal küsimus aga kas seal nagu selliseid robesid ja hoodi ka on, et saab täiesti sith olla nagu mingi darth sidious SWs
sest kavatsen osta ja huvist küsin |
Saad. Lisaks on mängus terve ladu oranže juppe ehk selliseid, mille puhul itemil pole statte(need paned ise modifikatsioonidega külge) ja saad luua just sellise välimuse, nagu soovid.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
18.01.2012 16:45:58
|
|
|
aga veel üks: kas seal eraldi maailmad eraldi klassidele ka alguses?
sest kui keegi archlordi pelanud, siis seal alguses olid orkid ja inimesed eraldi nagu, ja siis hakkasid rändama vms.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
18.01.2012 19:50:52
|
|
|
jonathan19 kirjutas: |
aga veel üks: kas seal eraldi maailmad eraldi klassidele ka alguses?
sest kui keegi archlordi pelanud, siis seal alguses olid orkid ja inimesed eraldi nagu, ja siis hakkasid rändama vms. |
Eraldi algusplaneedid on jagatud klasside vahel. Näiteks Impeeriumi poolel alustavad Sith Warr ja Sith Inquisitor Korribanil ja Imperial Agent ning Bounty Hunter Huttal. Lvl10 kandis lastakse kõik kokku ning sinna peaks jõudma ~3 tunni mänguajaga.
---
Õnneks oli tänane patch 1.1 ainult totaalne katastroof. Eks näis, millised rollbackid tulema hakkavad öö jooksul.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
qbiC
HV vaatleja

|
18.01.2012 20:15:25
|
|
|
Oleks pakkuda üks account 20'ga, gametime peaks olema nädala jagu.. Soovijal paluks PS'ida.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dvx
HV vaatleja
|
19.01.2012 11:56:29
|
|
|
Sai veel keegi e-maili infoga Founder tiitli ja medali kohta?
Natuke jäi segaseks kriteeriad selle kohta.. Kas peab krediit kaardiga billima vähemalt 1 kuu ja siis vähemalt 1 kuu game time aega samuti ostma?
Või piisab ainult ühest viisist? Swedpanki krediit kaarti nad vastu ei võta siis tuleb vist SEB panga virtuaal kaardiga kallale minna..
|
|
tagasi üles |
|
 |
T6nu
HV vaatleja
|
19.01.2012 12:30:46
|
|
|
Pead lihtsalt enne 19. Märtsi vähemalt 1 kuu mänguaega ostma. Vahet pole kas sub või timecard.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.01.2012 13:31:09
|
|
|
irw, nii et kuu peale launchi on neil vaja juba absurdsete asjadega mängijaid subima meelitada.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
19.01.2012 14:38:38
|
|
|
Mul ka jama, et Swedi kaarti ei taha letti võtta ... PayPaliga on üks teine vaidlus pooleli ... on kogemusi kas SEB virtuaalkaart töötab?
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rumpy
HV vaatleja
|
19.01.2012 15:29:28
|
|
|
Kas Ahto City empire poole peal regulaarseid raidimisi/hc'd vmt ka toimub? Olen õhtuti eesti guildidele /who teinud, aga pole nagu näinud, et üle paari-kolme inimese kunagi online oleks olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
19.01.2012 15:53:44
|
|
|
Kerge ammendumise tunne on küll peal mänguga. Mu sniper hakkab vaikselt stoorit lõpetama, lvl 43, kuid ei ole enam erilist usku, et mäng vägagi paremaks läheb, tn story läbi ja teen veel paar mind huvitavat klassi stoori poolest ära ja siis vist kõik, kui midagi väga head ei tule välja.
Mind ennast tuleb häirima just see endgame, mis on masendav item grind ja open world pvp on ka hetkel suht ühepoolne. BW peab ennast kokku võtma või hiljemalt aprilliks dropivad nende subid oluliselt (game + 60 day GTC saavad läbi).
Mängida on fun, ma üldse ei eita seda, eriti seltskonnas, aga raske on alati leida tuttavaid, kes on täpselt samal kaugusel kui sina. Ühega sai Alderaani algust tehtud ühe õhtu, mõnus läbijooksmine, aga järgmine päev ta ei saanud logida ja ma olin juba hooga ees temast ja sama contenti taas läbi teha väga ei kisu. Ehk veel heroicud teeks läbi, aga koos mängimine.. dunno. Eks siis venib ka natukene cut-scene kohad, eriti veel, kui on mõni kaaslane holo-calliga sees ning ei saa valida mingis conversationi lõigus vastust.. tuleb oodata timeouti.
Meil ka kolmekesi toonid keda me paar korda nädalas 3-4h mängime reegliga, et ainult koos ja on fun, kuid just see järjekordne questide ära andmine ja uute võtmine mis ära tüütab.
Liivakasti elemente oleks hädasti vaja siia mängu, et ta oleks funnib, ma täiesti kujutan ette, et annan otsad, kui lvl50na vaja hakata viimase paari planeedi dailysid tegema, et geari saada või siis vaadata nõksuvat pvp pilti, elades teadmises, et kevadel ostetav ivy bridge prosega arvuti ei tule ka grammigi leevendama seda FPSi probleemi.
LFG puudumine tundus alguses hea ideena, tead küll, rahvas õpib teineteist tundma chattides jne, kuid probleem on just dailydes, mida BW ka ise toetab, et näe, tee üks või teine heroic ära ja saad veel lisaexpi täiega, ning siis on general chat fleetis igasuguseid LFG'sid täis. Ei ole mingit sotsialiseerumis, kuna selle jaoks pole seal kanalis ka võimalus.
Mõtted mängul head, kuid teostus vajab veel pool aastat küpsemist. Kes iganes veel ostab mängu, siis parimal juhul pane krediit kaart kuu ajase subscriptioniga sappa, kuid vaata siis natukene mängu ja mõtle, kas oled valmis korrutama sama asja uuesti ja uuesti.
Ma ise tulen eve'ist ja loomulikult on seal endgame hoopis midagi teistsugust, kuid ma oskasin oodata, et tor on midagi wowi laadset, kuid et ta just selline igava lõppmänguga on, mis juba peale kuu ajast mängimist kopa ette viskab, siis seda ma ei oodanud.
Veel vaadata, et äkki tõega on lvl 50 dailyd funnimad guildikaaslastega, kuna kõik on juba siis samal tasemel ja pole enam nagu edasi liikund teistega võrreldes.
Tuli tiba negatiivsema alatooniga jutt, kui ma tahtsin, kuid nii ta on. Mäng on fun, aga kui sa vihkad kordamist, siis seda hakkab seal palju olema.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
19.01.2012 15:59:58
|
|
|
Dvx kirjutas: |
Sai veel keegi e-maili infoga Founder tiitli ja medali kohta?
Natuke jäi segaseks kriteeriad selle kohta.. Kas peab krediit kaardiga billima vähemalt 1 kuu ja siis vähemalt 1 kuu game time aega samuti ostma?
Või piisab ainult ühest viisist? Swedpanki krediit kaarti nad vastu ei võta siis tuleb vist SEB panga virtuaal kaardiga kallale minna.. |
lol ma sain ka selle maili kuigi ma pole mängu ostnudki ega mänginud. noh ok BETA mängisin veidi.
mõni lehekülg tagasi tehtud minu poolne ennustust paistab et läheb siiski täppi
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel_
HV vaatleja
|
19.01.2012 18:21:43
|
|
|
Ma nüüd veidi segaduses.
Ostsin nüüd omale selle ilusa karbi. Redeemisin selle product registration code'i aga ikka mänigda ei saa. Mis ma pean nüüd eraldi game time code'i juurde ostma v kuidas?
Vabandan, kui loll küsimus. See on mu esimene MMORPG, puhtalt SW fännluse tõttu
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.01.2012 18:22:24
|
|
|
Mihkel_ kirjutas: |
Ma nüüd veidi segaduses.
Ostsin nüüd omale selle ilusa karbi. Redeemisin selle product registration code'i aga ikka mänigda ei saa. Mis ma pean nüüd eraldi game time code'i juurde ostma v kuidas?
Vabandan, kui loll küsimus. See on mu esimene MMORPG, puhtalt SW fännluse tõttu |
Sa pead aktiveerima oma subscriptioni. Ehk siis sisse lööma kas oma krediitkaardi andmed või ostma 60 päeva mänguajakaardi.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpsy
HV veteran

|
19.01.2012 19:49:52
|
|
|
Ning kui näiteks 60 päeva kaardi aktiveerid on kokku 90 päeva.
|
|
Kommentaarid: 825 loe/lisa |
   |
4 :: |
587 |
|
tagasi üles |
|
 |
Val81
HV kasutaja
|
19.01.2012 20:00:34
|
|
|
joulukas kirjutas: |
Mul ka jama, et Swedi kaarti ei taha letti võtta ... PayPaliga on üks teine vaidlus pooleli ... on kogemusi kas SEB virtuaalkaart töötab? |
SEB virtuaalkaart on toiminud mul kõikide neti ostude puhul! ja samuti paypalis.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
madest
Kreisi kasutaja

|
20.01.2012 03:21:37
|
|
|
karvane kirjutas: |
Mind ennast tuleb häirima just see endgame, mis on masendav item grind |
Mida sa grindid seal ? ma olen kõik tier jupid raidist dropina saanud. Ainuke mida ma kujutan ette on äkki implant ja ear slotid dailydest ? Kui loodad bäädzidest kokku saada siis on suhtkoht unistus jah aga need ongi rohkem selleks kui sul massive unluck on loodi jagamisel.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel_
HV vaatleja
|
20.01.2012 12:45:52
|
|
|
Scart kirjutas: |
Mihkel_ kirjutas: |
Ma nüüd veidi segaduses.
Vabandan, kui loll küsimus. See on mu esimene MMORPG, puhtalt SW fännluse tõttu |
Sa pead aktiveerima oma subscriptioni. Ehk siis sisse lööma kas oma krediitkaardi andmed või ostma 60 päeva mänguajakaardi. |
Tänan!
Minu cc'd nad ka ei aktsepteeri. Peab siis ka Paypali tegema vist
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kikaskilla
HV kasutaja

|
20.01.2012 13:33:58
|
|
|
Võid proovida panna oma riigiks soomet. Siis peaks töötama
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
20.01.2012 14:21:33
|
|
|
Legacy süsteem jäi arusaamatuks ja tiba kahtlane tundub.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
ifi
HV vaatleja
|
20.01.2012 19:50:38
|
|
|
Val81 kirjutas: |
joulukas kirjutas: |
Mul ka jama, et Swedi kaarti ei taha letti võtta ... PayPaliga on üks teine vaidlus pooleli ... on kogemusi kas SEB virtuaalkaart töötab? |
SEB virtuaalkaart on toiminud mul kõikide neti ostude puhul! ja samuti paypalis. |
mul ei võtnud ei swedi kaarti (millega mängu mmogast oststin) ega SEB virtuali. paypaliga läks läbi.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.01.2012 21:37:31
|
|
|
Kes mängida ei kavatse, kontrollige oma kontod üle. Minu poolt eemaldatud PP konto on automaagiliselt ilmunud billingu alla tagasi aktiivse maksevahendina
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Val81
HV kasutaja
|
20.01.2012 22:51:14
|
|
|
niih sai siis ära ostetud! tuleb see kaka ära proovida äkki on hea
Tellitud sai siit: http://www.onlinekeystore.com 44.61 euri visaga makstes, key sai kohe kätte ei mingeid probleeme
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|