no mul on mingi 2.4 firmware peale pandud. vb on siis mingi vigane
2.4 firmware on eelmise põlvkonna Corsair Force seerial nagu näiteks F60
rycyve kirjutas:
Siin oli eelpool juttu,et Force3 ja GT kiiruse vahe on väike aga selle testi järgi ikka päris arvestatav
link
Testides on vahe olemas aga reaalses kasutuses vahet ei näe eriti...
Sul see ssd reaalselt olemas ja sata3 ühilduvus?
Force 3 on olemas SATA3 taga ja plaan on lauaarvutisse see GT varsti võtta, eks siis ütlen täpsemalt aga näiteks Corsair F60 ja Force 3 mõlemad tunduvad
sama kiired aga testid näitavad muidugi poole paremaid numbreid
rycyve kirjutas:
Siin oli eelpool juttu,et Force3 ja GT kiiruse vahe on väike aga selle testi järgi ikka päris arvestatav
link
Huvitav on sellel lingil antud ATTO testi write kiirused, nii Force 3 kui GT tulemused on ainult ~360MB/s ja mul endal oli Force 3 kiirus ~500MB/s
Vahet pole saan homme oma GT kätte ja siis vaatan kas oli norm või mitte.
Igal juhul parem kui profiilis süleka ketas aga siiski?valik... _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
Sama kaart on jah raidib hdd, raidil marvelli driver. Läbi doki saan hdd-lt laadida hdd peale kiirusega ca 45 MB/s mis minu jaoks üllatavalt aeglane. Kogu masin ja hdd-d sata3.
Kui kopeerin andmebaase filmid, pildid jne ca 600 gb läbi hdd docki neid on mul korpusel 2 tükki siis on kopeerimise kiirus ca 45 MB/s tahaks kiiremat ca 60-70 MB/s kas see reaalne.
Pole vahet kas kirjutas 1 gb filmi või 1-4mb pildifalie on stabiilne kiirus ca 45 MB/s . Alguses näitab 110 MB/s ja 4-5 minuti pärast langeb sinna 45 MB/s kanti ja jääbki sinna kopeerimise ajaks, tundideks.
Kui sellest rauast rohkem välja ei pigista siis jään igatsema Thunderbolti http://www.youtube.com/watch?v=gk69pCcVSSQ Või on see ka tutvustamisel tootjate poolt hüprkiire ja kodukasutuses saad vitsad kätte et 4-5 korda aeglasem teooriast.
See on tehnoloogia, mis laiatarbekaubaks ilmselt ei saagi. Ei saanud täpselt aru, mis sul mureks on? Kui suuri faile sul vaja liigutada on? Kui tahad kiiret ja järjepidevat kopeerimist, siis SSD vastu ei saa. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.