Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [MUU] Välismaa netipoed & tellimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 171, 172, 173  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Meshboy28
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2012 18:29:53 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Ja mis zavvi vastas su küsimise peale, mis toimub? Mulle on nad ise meili saatnud, kui välja ei lähe õigel ajal ja vabandavad.

Selline kiri tuli mu küsimuse peale " Miks nii kaua aega võtab mu tellitud mängu väljastamisega" Ma ei tahtnud isegi canceldada.

Spoiler Spoiler Spoiler

Siiamaani on staatus: awaiting despatch

viimati muutis Meshboy28 09.01.2012 18:32:57, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iir
HV Guru
iir

sõnum 09.01.2012 18:30:09 vasta tsitaadiga

Mul on nii olnud, et asi on välja saadetud, aga kirjas on et töötlemisel. Seal vahest juhtub.
Zavvi 3. jan saadetud asja sain täna kätte, neljas tööpäev siis vist.

tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 09.01.2012 18:34:18 vasta tsitaadiga

iir kirjutas:
Mul on nii olnud, et asi on välja saadetud, aga kirjas on et töötlemisel. Seal vahest juhtub.
Zavvi 3. jan saadetud asja sain täna kätte, neljas tööpäev siis vist.

Loodan väga, et nii on. Kusjuures endal ka 3. jaanuaril tellitud. icon_smile.gif

Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 09.01.2012 19:17:22 vasta tsitaadiga

iir, Meshboy28, Minulgi nii juhtunud, et staatuseks on "awaiting dispatch" vms. aga mul juba asi juba riiulis.

UK-st üle pika aja rekordajaga pakk - 3 päeva. Reedel läks posti, täna käes thumbs_up.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
ristokru
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2012 20:50:16 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
iir, Meshboy28, Minulgi nii juhtunud, et staatuseks on "awaiting dispatch" vms. aga mul juba asi juba riiulis.

UK-st üle pika aja rekordajaga pakk - 3 päeva. Reedel läks posti, täna käes thumbs_up.gif

Mis ime läbi nii kiirelt saate:D Mul nii zavvist kui gamest min.10 päeva vist olnud:D Nüüd testime shopto-d ka.
Muide game.co.uk pidi üks hullemaid kohtasi olema kust tellida,et kui midagi juhtub siis võidki rahast tagasi unistada;)

tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2012 23:26:10 vasta tsitaadiga

ristokru kirjutas:
Ramones kirjutas:

Mis ime läbi nii kiirelt saate:D Mul nii zavvist kui gamest min.10 päeva vist olnud:D Nüüd testime shopto-d ka.
Muide game.co.uk pidi üks hullemaid kohtasi olema kust tellida,et kui midagi juhtub siis võidki rahast tagasi unistada;)

Mul endal pole gamest tellides probleeme küll olnud ja raha ilusti tagastatud, kui kirjutad neile oma probleemist.
Endal oli just zavviga probleem, kui pea ligi 2 nädalat oli status awaiting dispatch. Nüüd siis täna staatus muutus ja kirjas oli, et välja saadetud.

ristokru
Kreisi kasutaja

sõnum 11.01.2012 17:13:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mul endal pole gamest tellides probleeme küll olnud ja raha ilusti tagastatud, kui kirjutad neile oma probleemist
Endal oli just zavviga probleem, kui pea ligi 2 nädalat oli status awaiting dispatch. Nüüd siis täna staatus muutus ja kirjas oli, et välja saadetud.

See zavvi puhul täitsa tavaline. Mul on ka seal õle kuu seisnud ootes ja siis lõpukls pannakse teele või tühistatakse. suht absurd tegelt.
samas saan aru kui vaatad ise algul ,et kaua aega võtab aga kui kirjas ,et läheb teele 24h jooksul aga siis ootad kuu,see pole normaalne.
Aga mänge me tahame ju odavamalt,seega pole ka midagi viriseda icon_biggrin.gif

tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 11.01.2012 17:31:36 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kui kirjas ,et läheb teele 24h jooksul aga siis ootad kuu,see pole normaalne

Ei ole tõesti - klienditoega tuleks ikka varem suhelda...

tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 12.01.2012 18:27:55 vasta tsitaadiga

ristokru kirjutas:

Vastupidi, Game on vähemalt minu puhul ainuke, kellega asjad alati korda saavad, raha antakse alati tagasi ja mingit hämamist pole ka siiani toimunud. Väga viisakad klienditeenindajad kellega on meeldiv suhelda ja kes leiavad alati sinule kui kliendile soodsa lahendi. Viimased pakid on ka jälle 3-5 päevaga ära tulnud ja reward süsteem on muidugi üle prahi.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 12.01.2012 19:40:39 vasta tsitaadiga

kas Shopto.net'ist tellides maksab post 10.75€? üritan Forza 4 tellida ja pakub ainult first class delivery't
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
hondaa
Kreisi kasutaja
hondaa

sõnum 12.01.2012 19:55:28 vasta tsitaadiga

ristokru kirjutas:

Game-ist tellitud PS3 pult läks katki, saadeti uus asemele ilma, et oleks pidanud tõestama, et see nende pult üldse. Katkise pidin muidu neile tagasi saatma. Klienditeenindus oli sõbralik ja viisakas. Raha võibolla tõesti ei saa tagasi, aga asjast ilma ka ei jää.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Saabu
HV kasutaja
Saabu

sõnum 12.01.2012 19:56:05 vasta tsitaadiga

eddvin kirjutas:
kas Shopto.net'ist tellides maksab post 10.75€? üritan Forza 4 tellida ja pakub ainult first class delivery't

Tellisin ka forza 4 shoptost ja sain küll 3.XX euriga.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
ristokru
Kreisi kasutaja

sõnum 12.01.2012 22:29:11 vasta tsitaadiga

Tom-D kirjutas:
ristokru kirjutas:

Vastupidi, Game on vähemalt minu puhul ainuke, kellega asjad alati korda saavad, raha antakse alati tagasi ja mingit hämamist pole ka siiani toimunud. Väga viisakad klienditeenindajad kellega on meeldiv suhelda ja kes leiavad alati sinule kui kliendile soodsa lahendi. Viimased pakid on ka jälle 3-5 päevaga ära tulnud ja reward süsteem on muidugi üle prahi.

See reward card pidi töötama ju ainult uk-s? Ma Tellin pidevalt gamest ja ei mingit rewardi. Äkki keegi oskab rääkida kuidas sellega siis täpsemalt lood on?

tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 12.01.2012 22:41:29 vasta tsitaadiga

Minul töötab küll reward kaart, pidi eesti aadressi panema ja kaart saadeti sulle postkasti. Siis linkisin selle kaardi koodi GAMEga. Ma tegin selle mingi 2-3a tagasi.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Anisse
HV kasutaja

sõnum 13.01.2012 02:09:55 vasta tsitaadiga

usaldan Game.co.uk kõige rohkem - ok saatmise aeg ei ole päris see.

Sai 12.dets tellitud 1 mäng shopto.net, 1 zavvi.com (saabudes oligi ümbriku peal 22€ hoiatus - et kui oleks üle siis toll võtnuks ühendust) ja 1 game.co.uk - shoptost ja zavvist oli enne jõule pakk postkastis, gamest oli pakk postkastis jõulude ja aastavahetuse vahelisel nädalal.

Ja reward kaart täitsa töötab - jaanuari algul lasin 2 mängu tellimuselt maha võtta 6£. Kaarti ennast kasutan raamatu järjehoidjana icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ristokru
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2012 12:31:39 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Minul töötab küll reward kaart, pidi eesti aadressi panema ja kaart saadeti sulle postkasti. Siis linkisin selle kaardi koodi GAMEga. Ma tegin selle mingi 2-3a tagasi.

Tegin ka nüüd kaardi ära aga mingist linlkimisest pole juttugi,niikui maksin kaadi eest ,näitas ,et kaart olemas ja arvutas punkte juba uue mängu tellimisel. Hetkel küll ei näita veel midagi,eks näeb siis mingi ajapärast kas registreeris midagi.

tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 13.01.2012 12:42:06 vasta tsitaadiga

mis sa sest kaardist teed kui see eesti aadressiga ei toimi.....
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2012 13:24:02 vasta tsitaadiga

Viimane kord igatahes oli game.co.uk-s see reward cardi süsteem teistmoodi kui vanasti. Tuli ise sisse tippida palju punkte maha võtta. Vanasti andis valikutes ise valida, aga töötab 100% see kaardi süsteem ja minul on ta seotud eestiga.
aise
HV Guru
aise

sõnum 13.01.2012 13:33:00 vasta tsitaadiga

mul ka toimis enne seda kodulehe ära pedereerimist, praegu on seal ~10£ peal ja mitte kuidagi ei saa seda kasutada, supporti olen ka 2 kirja saatnud aga kasu 0.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2012 17:42:55 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
mul ka toimis enne seda kodulehe ära pedereerimist, praegu on seal ~10£ peal ja mitte kuidagi ei saa seda kasutada, supporti olen ka 2 kirja saatnud aga kasu 0.

No minul igatahes töötas niimoodi viimati.
Lähed Your Basket, kus siis mäng on lisatud ja sealt checkout ja allpool on Items ja kaks valikut, kus on Gift Code ja teine valik Enter the £value of points to apply to this order.
Sinna teise lahtrisse tuleb siis panna su reward cardi punkte, kui palju sa siis ise soovid panna ja järgmisena klikid update ja peaks juba olemas olema.

Natuke segane on, aga midagi rasket seal küll pole. Mul igatahes töötab ilusti ja viimatigi kasutasin reward pointse. Ainult vaata oma accoundist järgi, palju sul punkte on ja vastavalt soovile, siis lisad, kas kõik või teatud summa.

Sellega ma olen tõesti nõus, et vanasti oli seal palju mugavam ja lihtsam neid valikuid teha. Nüüd on nii ära susserdatud seal, et tõesti segadusse ajab.

viimati muutis Meshboy28 13.01.2012 17:44:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 13.01.2012 17:43:44 vasta tsitaadiga

irw, screenshotti ei tahtnud mulle teha punaste ringidega? ma ei teadnudki, et ma nii loll olen, et ei oska sinna kasti seda punktide summat panna thumbs_up.gif icon_lol.gif
kahjuks tuleb sealt lehelt edasi minnes teade, et ei saa kasutada reward punkte bla-bla-bla.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2012 17:55:26 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
irw, screenshotti ei tahtnud mulle teha punaste ringidega? ma ei teadnudki, et ma nii loll olen, et ei oska sinna kasti seda punktide summat panna thumbs_up.gif icon_lol.gif
kahjuks tuleb sealt lehelt edasi minnes teade, et ei saa kasutada reward punkte bla-bla-bla.

Ei oska rohkem aidata kahjuks, aga vaata, et sa sinna ei pane summa naelades, vaid ikka pointsides. Seda saad oma accoundist vaadata ja reward cardi valikust.

Ja teine asi, mis paljud ja ka ennastki on selle uue leheküljega segadusse ajanud. Kui checkout teed, siis linnuke ette saatmiskuludele View delivery options and costs. Seda ei pane tähele alati ja ise olen sellega päris palju närve söönud icon_smile.gif

aise
HV Guru
aise

sõnum 13.01.2012 19:30:27 vasta tsitaadiga

dziises lase olla juba. praegu pulli pärast proovisin teha preorder suvalisele asjale ja nii kui sinna pointside väljala ükskõik mis numbri paned ja update vajutad tuleb mingi generic error ja vsjo. viimased asjad kõik shopto'st tellinud ja game konto läheb kustutamisele üldse.
tagasi üles
Tom-D
HV veteran
Tom-D

sõnum 13.01.2012 19:57:51 vasta tsitaadiga

aise, siis on sul tõesti midagi valesti, minu kaart toimib ka veatult, nii ennem kodulehe uuendust kui ka pärast seda.
Kommentaarid: 173 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 154
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 13.01.2012 20:10:51 vasta tsitaadiga

ristokru kirjutas:
Ramones kirjutas:

Endal ükskord 1 mäng oli pakist puudu ja kohe kui kirja saatsin saadeti uus teele icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [MUU] Välismaa netipoed & tellimine mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 171, 172, 173  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.