Ma olen kõik punnid ja unlockid kätte saand ikka VA juhul kui server ise crashib. Noobgunil unlockisin fragi nii moodi 3 korda. AGa jah, suht pohh, sest peamised relvad mis kasutan on olemas ja väga ei koti mis rank mu nime ees on
Mõnus. pole varem crashinud, aga nüüd
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Vintario' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupt Module List"
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Vintario' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupt Module List"
Samas ma vaatan, et enam ei saa ka teistesse serveritesse sisse, loadimisel pidevalt viskab sama veateate, tõesti loodab, et asi pole ainult minu mängus.
siinpoolgi esimest korda selline veateade..... 2min tagasi tuli.. mingis vene servus mängisin ja nüüd saan kohe punkbustr eroori kui sisse lähen _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
mis graafikaga te mängite BF3?
näteks mina panen 1920x1080, Ultra, MSAA OFF, HBAO. minimalne fps 48. taveliselt 60
Kahjuks ise pean low peal mängima enda läppariga, mis profiilis olemas ning fps on üldjuhul 20-25. Oleks võimalus, soetaks endale mõne normaalse lauaarvuti juurde.
võiks tulla juba serverid kus hud ja minimap täielikult puuduvad ja 2-3 kuuli niidab. headshot muidugi 1 kuuliga _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Estnx, IRW 35000 ticetit ------>>ei mäng on nii ebastabiilne viimasel ajal juhtuks nii pikas roundis kõigest tehtust ilma jääma vaevalt andeks annaksin eelistan 300 ticetit hetkel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.