eile nägin veel ühte huvitavat asja, kus paar kolm meest kõndisid rahva kohal metros. nagu rauteede kohal, lae all ja panid seal c4'jasid ja tapsod kõiki. surma sain siis näitas kuidas nad nähtamatul tasandil tegutsesid seal võlvi all, muidu neid alt näha ei olnud
mingi uus viis petmiseks
Statsid tulevad siis üle, kui surma saad mängus. Kui saad disconnecti või mäng lihtsalt crashib, siis ei tule statsid üle.
tulevad ikka.
siis ei ole mul üle tulnud kui battlelog mind ise välja logib mängimise ajal kuigi ringi saan selles keskonnas sellegi poolest liikuda, lihtsalt erinevad tõrked tekivad erinevate vidinate kasutamisel(ala voice, joining party jne) mille järel ta karjub et logi sisse. Sel juhul ei tule tõesti need punktid üle ja ma aegajalt mängides ikka jälgin BL seisukorda.
Ma sain ka eile kicki ühest infantry servust kui metros sniperdades olin poole peal oma 24-se killstreakiga mille taga oli ainult 1 surm (kõige alguses kohe). Visati välja ilma põhjuseta, et järelikult cheater kui selline KDR on. Läksin tagasi, teise meeskonda ja viskasin lühikese ajaga veel 7 killi otsa koos ühe surmaga . Natuke nõme kuidas nii suur hulk cheatereid rikub mängu kõigi jaoks ära ning siis kui natuke paremini läheb, siis kohe arvatakse et järjekordne cheater.
Kas nänn ja punktid siis battlelogi ei tule kui kicki saad või disconnectib?
Peaks ikka tulema ju..
kui sain autokicki 3TK pärast siis hiljem punktid tulid ikka sellest roundist.
kui disconectib "game session removed" vms. siis ei saanud.
busta kirjutas:
eile nägin veel ühte huvitavat asja, kus paar kolm meest kõndisid rahva kohal metros. nagu rauteede kohal, lae all ja panid seal c4'jasid ja tapsod kõiki.
olen ka seda kogenud. kuigi HC killcami pole siis ja ei saanud aru kust see tuli aga nähtamatu c4 plahvatas pidevalt ühes kohas. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
eile nägin veel ühte huvitavat asja, kus paar kolm meest kõndisid rahva kohal metros. nagu rauteede kohal, lae all ja panid seal c4'jasid ja tapsod kõiki. surma sain siis näitas kuidas nad nähtamatul tasandil tegutsesid seal võlvi all, muidu neid alt näha ei olnud
mingi uus viis petmiseks
Okei tundub, et hiirega annab täiesti sõita kopteriga. Tegin just mõnusa roundi, suutsin terve aja õhus püsida, alla ei lastud ning ka 3 itemit unlockida, päris nice . Lennukiga samas ei kannata ikka üldse sõita hiirega
Kavatsen nüüd mõned tunnid BF3 mängida, niiet kui keegi veel kuskil praegu mängib, kutsuge mind kah Kui pole mind veel lisanud, siis Battlelogis kasutaja Vintario
see ei loe kus ta seisab. DPV saab siis kui us käes oli lipp (igatahes ainult ühel poolel on see) ja ära tunneb selle järgi, et tal toru(raam) on üle kuulipilduja. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Tegin paar mängu taas, esimesed vist sel aastal. Enivei maru kiirelt läheb käes ära skill kuigi sama kiirelt tuleb ka tagasi. Maru palju on vingujaid kes arvavad et neil alati õigus. Ise kipun ka vastu ütlema kuigi tean et trolle ei tasu sööta B2K mappidel lagi kuidagi rohkem. Muudab mänguelamuse mitte väga nauditavaks.
Mul savi kas tulevad üle või ei tule. Ei mängi punktide vaid kogemuse pärast. Isegi suvalt alt+f4-ja pannud kui ei viitsi enam. Mingi punnide pärast põdeda on küll väga debiilne. _________________ >OSTA ÕLUT
DPV kille saab hästi Wake Islandil, kui sõita pagiga vaenlaste käes olevasse baasi kopteri juurde. need viis õnnelikku, kes kangsti kopteri või AA peale tahavad saada leiab hõlpsasti. hoidku jumal ainult, et sa squadis sellel ajal pole, muidu on sekundiga mingi vant auto roolis ja sõidab sellega kurat teab kuhu.
Ma olen kõik punnid ja unlockid kätte saand ikka VA juhul kui server ise crashib. Noobgunil unlockisin fragi nii moodi 3 korda. AGa jah, suht pohh, sest peamised relvad mis kasutan on olemas ja väga ei koti mis rank mu nime ees on
Mõnus. pole varem crashinud, aga nüüd
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Vintario' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupt Module List"
"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Vintario' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Corrupt Module List"
Samas ma vaatan, et enam ei saa ka teistesse serveritesse sisse, loadimisel pidevalt viskab sama veateate, tõesti loodab, et asi pole ainult minu mängus.
siinpoolgi esimest korda selline veateade..... 2min tagasi tuli.. mingis vene servus mängisin ja nüüd saan kohe punkbustr eroori kui sisse lähen _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
mis graafikaga te mängite BF3?
näteks mina panen 1920x1080, Ultra, MSAA OFF, HBAO. minimalne fps 48. taveliselt 60
Kahjuks ise pean low peal mängima enda läppariga, mis profiilis olemas ning fps on üldjuhul 20-25. Oleks võimalus, soetaks endale mõne normaalse lauaarvuti juurde.
võiks tulla juba serverid kus hud ja minimap täielikult puuduvad ja 2-3 kuuli niidab. headshot muidugi 1 kuuliga _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Estnx, IRW 35000 ticetit ------>>ei mäng on nii ebastabiilne viimasel ajal juhtuks nii pikas roundis kõigest tehtust ilma jääma vaevalt andeks annaksin eelistan 300 ticetit hetkel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.