Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
taff911
HV kasutaja

|
11.11.2011 10:42:00
|
|
|
Polegi korralike klappidega proovinud kuulata. Korra proovisin originaal klappidega mis kaasas, need on ikka totaalne cräpp
Aga proovin ära kuidas helivaljusus on ja annan teada!
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scuall
Kreisi kasutaja

|
11.11.2011 12:00:42
|
|
|
Suht õrnake on heli poolest klappides. Saab tegelt valjemaks kah panna aga see rooditud teema.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
meesmetsast
HV veteran

|
24.11.2011 15:20:04
|
|
|
taff911 kirjutas: |
Polegi korralike klappidega proovinud kuulata. Korra proovisin originaal klappidega mis kaasas, need on ikka totaalne cräpp
Aga proovin ära kuidas helivaljusus on ja annan teada! |
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
taff911
HV kasutaja

|
25.11.2011 12:09:58
|
|
|
Vabandust, ununes vahepeal ära.
Nüüd proovitud, proovisin mitte nööpidega, vaid suuremate kõrvaklappidega. Panin heli põhja ja peaks mainima, et veidi valjemaks võiks minna küll. Kui isiklikult on minujaoks maksimaalne helitugevus piisav.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristjan77
HV vaatleja
|
16.12.2011 00:30:05
|
|
|
No kas on uudiseid UPTEIDI asjus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
taff911
HV kasutaja

|
19.12.2011 13:17:34
|
|
|
Siin on kogu vajalik info 2.3.5 update kohta:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1369296
Hetkel on Huawei välja lasknud 2.3 beta versiooni. Selle kuu lõpus (31.dets) lubavad avaldada parandatud versiooni. Ma pole aru saanud kas see on parandatud beta mis tuleb või siis juba lõppversioon. Ise soovitaks ära oodata lõppversiooni. Endal on 2.3.5 beta installitud. Wifiga on seal probleeme ja mõningaid asju veel leidub. Ennem kui flashima hakkate siis kindlasti tasuks lugeda täpselt kuidas seda teha ja mis on eeldused ennem uuendama hakkamist (pole väga keeruline oma telefoni telliskiviks flashida, kui midagi valesti läheb). Kogu vajaliku info leiab antud lingi kaudu XDA foorumist. Kui veelkord, soovitaks ära oodata lõppversiooni kui just beta testimine huvi ei paku .
Ega keegi ei ole oma mudelil märganud sellist asja, et tasutavalgus väreleks ülikiiresti vahetevahel. Eriti on just märgata kui olla kuskil veebilehelt millel valge taust. Siis lähedal teksti lugedes on silmaga märgata kerget taustvalguse värelust. Mõtlengi, et kas mina ainuke kellel selline anomaalia esineb? Peaks vist garantiisse pöörduma. Muide uurisin garantii kohta ka. Telefon saadetakse Leetu ja seal remonditakse. Läheb aega ligikaudu 3 nädalat. Lihtsalt infoks kui keegi soovib garantiid kasutada.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristjan77
HV vaatleja
|
19.12.2011 17:10:33
|
|
|
Mul väreleb kah ekraan aga hakkan tähele panema seda siis kui olen tund aega seda lukuauku jõllitanud
Arvan, et see on normaalne ja lihtsalt ei tasu kogu aeg passida ekraani.
Aga Upteidi asjus, kas see läbi õhu ei tulegi?
Ma ikka vaatan Teave telef kohta> Online-uuendus alt seda.
Fläshimisega ei julge mässata.
Õigemini julgeks aga ennem vaja mul Clockwork selgeks õppida et Backup teha.
Või räägid fläshimisest Beta versiooni kontekstis, et muudmoodi Betasid peale ei pandagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
taff911
HV kasutaja

|
20.12.2011 00:06:26
|
|
|
See uuendus niipalju kui olen uurinud/lugenud ei tulegi läbi online update funktsiooni. Peab ikka ise flashima. Sellel on juhend ka olema kuidas teha. Üks eelduseid on see, et peab peal olema originaal 2.2 android (see mis oli telefoni soetadeski peal) ja rootimata. Kui rooditud, siis võivad juba probleemid hakkama esinema. Flashimise juhend on kaasas kui tõmbad uuenduse alla arvutisse. Samas see on suht vilets juhend ja kui keegi hakkab uuendama võin täpsemad juhised kirjutada kuidas ise tegin ja kõik toimib. Ei suutnud oodata lõppversiooni ja tahtsin kohe beta-t proovida.
Backupi kohapealt nii, et mina ei teinud midagi kui vaid kopeerisin kõik vajalikud failid telefonist arvutisse ja hiljem kui uus rom peal kopeerisin tagasi. Kontaktid niikuinii SIM-i peal. Sest ennem uuendamist kustutasin mälikaardilt kõik failid, et kindlalt miski fail uuendamist segama ei jääks (nii soovitatakse juhendis ka). Paljud on teinud peale updatemist restore backupist ja on telefon nn "boot loop"-i sattunud ja käima ei lähe.
Aga soovitan ära oodata ikkagi lõppversiooni, sest betal on mõned bugid. Näiteks kui wifi on sees, telefon jääb ootele, siis viskab lambist restarti telefoni. Loodetavasti lõppversioonis ikka parandatud need probleemid. Aga muidu on uus 2.3 vägagi kiire selle telefoni peal ja üldse suht mõnus, nii et tasub lõppversiooni oodata. Loodetavasti selle kuu lõpus saavad valmis, eks näis.
Vähemalt siis ma pole ainus kes värelust märganud on. Ei teagi kas see normaalne või mitte. Äkki keegi on veel seda tähele pannud, võiks kommenteerida? Paneb mõtlema kas hakkangi üldse garantiiga jantima. Saadavad niikuinii tagasi, et nemad probleemi ei tuvastanud, olen suht kindel selles .
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristjan77
HV vaatleja
|
28.12.2011 10:56:35
|
|
|
Kui telefoni ainult helistamiseks kasutada ja automaatsync ning taustaandmed välja keerata.... Viimati pidas aku 4 päeva. Et pole häda midagi telefonina. Tõsi küll pole suurem asi helistaja ka, päevas ehk pool tundi tuleb sisse välja kokku.
Tavapärase "mängimisega" saab telefon ööpäevaga tüjaks ja see ajab küll vihaseks, et k.rdi lelu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vibu11
HV kasutaja
|
28.12.2011 11:10:05
|
|
|
Eks ootan ka ise seda kuulõpu versiooni. Siiani pole flashimisega ja rootimisega isegi jannanud- eks näis, kas saavad valmis 31ndaks või mitte. Igatahes räägitakse, et uuel versioonil paranenud tunduvalt kaamera kvaliteet ja ka filmida saab paremas resos. Vastab tõele?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
taff911
HV kasutaja

|
28.12.2011 11:59:18
|
|
|
kaamera kvaliteedi paranemist saan kinnitada, seda on tunduvalt parandatud. Kõvasti parem kvaliteet on pildil ning seda ka hämaras pildistades. Paar korda olen teinud ka HD videot, kuid seda pole lähemalt uurinud kas see ka parem või mitte võrreldes 2.2 versiooniga.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
28.12.2011 13:46:10
|
|
|
Väga hea.
Nüüd peab siis algse versiooni ülesse otsima kuskilt.
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fjodor
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
taff911
HV kasutaja

|
30.12.2011 12:08:13
|
|
|
Tuleb siis jälle flashima hakata. Proovin õhtupoole ära.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
03.01.2012 17:15:05
|
|
|
Tekkis paar küsimust,
kuhu ma tõmmatud faili (gingerbread update) panen telefoni peal?
kas mul peab ilmtingimata telefon algseadetesse taastatud olema?
Sorri, olen Androidi 3 nädalat praegu kasutanud, seega ei taju väga biiti et mis ja kuidas.
Igatahes minu eesmärk on uus update peale panna ja telefoni edasi kasutada nagu enne, ilma mingi appi kaotamata.
Oskab keegi paari sõnaga aidata, ei saanud kahjuks aru mida sa öelda tahtsid Mario.. Mingeid hacke vms ma kah telefoni peale ei hakka tõmbama.
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
6 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.01.2012 17:27:09
|
|
|
EstBeast kirjutas: |
Tekkis paar küsimust,
kuhu ma tõmmatud faili (gingerbread update) panen telefoni peal?
kas mul peab ilmtingimata telefon algseadetesse taastatud olema?
Sorri, olen Androidi 3 nädalat praegu kasutanud, seega ei taju väga biiti et mis ja kuidas.
Igatahes minu eesmärk on uus update peale panna ja telefoni edasi kasutada nagu enne, ilma mingi appi kaotamata.
Oskab keegi paari sõnaga aidata, ei saanud kahjuks aru mida sa öelda tahtsid Mario.. Mingeid hacke vms ma kah telefoni peale ei hakka tõmbama. |
Alustaks sellest, et mis telefon sul täpselt on ning kas uuendus mida plaanid peale panna on mingi kolmanda osapoole välja antud niiöelda custom ROM või tootja poolt välja antud ametlik uuendus.
Lisaks soovitaks pöörduda konkreetse telefoni teemasse, seal on kindlasti kasutajaid kes sama asja läbi teinud ja oskavad kogemusi jagada.
Lihtsalt, erinevate telefoni tootjate puhul käib uuenduse pealepanek erinevalt. Ühe tootja Android telefon erineb teise tootja Android telefonist oluliselt rohkem kui ühe tootja PC teise tootja PC'st - ei ole standardset lähenemist nagu näiteks windowsi paigaldamisel.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
03.01.2012 17:36:09
|
|
|
Tegu on Huawei ideos x5-ga. Ning uuendus on tootja poolt ametlikult väljastatud.
Antud telefoni teemas on haudvaikus, seega kolisin oma küsimusega siia.
Aga selge. Sain tiba targemaks jälle selle teemal siis. Arvasin et enamus androididel sama ehitusega süsteem.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
03.01.2012 17:43:26
|
|
|
Tervist, tegu on minu esimese Android telefoniga ning väga ma matsu nendega ei jaga. Kasutanud olen juba suht palju ja telefoniga olen äärmiselt rahul. Kuid tahaks teada mis moodi ma selle 2.3 peale saan? Oleks keegi nii kena ning seletaks või viskaks mõne õpetava video?
E: Nagu ma aru saan siis tõmban uuenduse nende kodulehelt alla ja mis siis edasi? Ühendan telefon arvutiga, kuid siis kuhu ma selle uuendusfaili edasi tõstan? Tund aega juba siin pusinud ja vastuseid otsinud aga ei midagi.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
03.01.2012 18:45:11
|
|
|
ametliku puhul poel jah midagi vaja bäkkuppida, iseasi kas vanemaversiooni appid kõi uuemaga töötavad.
Oma sodi pärast karta pole vaja.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
03.01.2012 20:03:44
|
|
|
WäntWõll, Aga ega sa ei tea kuhu ma selle faili tõstan? Nimeks mingi UPDATE.APP vms.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
03.01.2012 20:40:13
|
|
|
EstBeast kirjutas: |
WäntWõll, Aga ega sa ei tea kuhu ma selle faili tõstan? Nimeks mingi UPDATE.APP vms. |
Kui ta on ametlik siis on jauhis olemas ametlik, vut vut huawei.com vms.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
03.01.2012 20:57:02
|
|
|
Nii, see ingliskeelne jutt jäi mul küll veits arusaamatuks seal juhendis, selline näeb tekst välja:
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.01.2012 20:59:52
|
|
|
3.1.1 otsi formaaditud sd mälukaart kus on vähemalt 512mb ruumi, veendu, et telefon on väljalülitatud ja sisesta kaart telefoni. siis lülita telefon sisse
3.1.2 ilmselt ühenda telefon arvutiga ning siis pead lihtsalt tegema "dload" nimelise kataloogi mälukaardi juurkataloogi ning kopeerima selle update.app sinna kataloogi. kui tehtud, siis vol up + vol dn + pwr nuppu ja telefon teeb ülejäänu ära.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstBeast
HV veteran

|
03.01.2012 21:04:00
|
|
|
Ühesõnaga ma pean siis selle jaoks nüüd eraldi mälukaardi ostma? Telefonis kah miski sisse-ehitatud SD kaart, seal mul vaba mälu c. 1.7GB. Prooviks sinna äkki? & Formaaditud tähendas vist seda et täiesti puhtaks peab laskma vms?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|