|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ho Ho
HV Guru

|
09.11.2011 11:11:10
|
|
|
Megabittidest oli siiski jutt ning lähemal uurimisel tundus asi olevat arvutites või nonde rauas, mitte ühenduses.
Muidu üks test oleks vaadata kui kiire on andmete liigutamine LAN'i piires ühest masinast teise. Kui see on kiirem kui nett siis tuleb viga otsida mujalt kui võrgukaartidest.
Suts imelik, et säärane itimees nii triviaalseid teste teha ei osanud ja kukkus kohe rauda vahetama
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
12.11.2011 19:30:04
|
|
|
| Lasin ka modemi ära vahetada L-paketil. 40 Mb/s käes, aga WRT54GL on kerge pudelikael, SPI firewall peal lasi ainult 25 Mb/s läbi (kaabliga). Firewall maha ja Nagle'i algoritm tööle ning tuleb napilt 40 läbi, aga seda ilma powerboostita. Kas keegi oskab soovitada sarnaselt robustset ruuterit, mis kiiruse poolest jalgu ei jääks? Pikas plaanis võib-olla vahetan välja.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hans89
HV vaatleja

|
13.11.2011 01:03:29
|
|
|
| Mul täpselt sama konfiguratsioon ja mure mis s4nderil. Kuna kodune võrk üha suureneb ja kiireneb, siis peaks WRT54GL välja vahetama millegi võimsama vastu, millel oleks gigabit lan ja n wifi. Mingeid soovitusi?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
13.11.2011 02:28:09
|
|
|
XL pakett koos Cisco ruuteriga? Kärab küll, kuigi näiteks Jumbo frame ei ole mina Synologyiga tööle saanud...
Uuri sealt - http://www.smallnetbuilder.com/
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
13.11.2011 12:21:20
|
|
|
Millise aparaadi Starman andis? XL omaga kaasas olev oskab ise ka jagada netti.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
13.11.2011 14:17:18
|
|
|
| softis kirjutas: |
| Millise aparaadi Starman andis? XL omaga kaasas olev oskab ise ka jagada netti. |
Mulle anti kunagi koos XL-ga aparaat EPC3212.
See ei jaga midagi.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
13.11.2011 14:22:07
|
|
|
Mul on XL'i küljes Cisco EPC3925 ning jagab nelja 1gbit pordi ja 802.11n'i netti nii mis mühiseb. Pole veel suutnud ühenduste arvuga ruuterit segi ajada.
Ainult välise wifi antenni puudumine tähendab, et tolle levi on suht viletsavõitu.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.11.2011 14:33:15
|
|
|
| wiinanina, XL'iga kuulub kaasa EPC3925, seadet peaks saama ka ümber vahetada, kui sul 3212 mudel on.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
13.11.2011 14:47:01
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
| wiinanina, XL'iga kuulub kaasa EPC3925, seadet peaks saama ka ümber vahetada, kui sul 3212 mudel on. |
Kui linksys610 peaks kunagi otsad andma siis võib teemat uurida. Seni mõttetu. Poleks enne ruuterit olemas olnud oleks neilt paketiga liitumisel midagi wifiga küsinud.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.11.2011 16:18:00
|
|
|
Kuna endal sama mure - WRT54GL jäi L netile jalgu, siis sai Cisco-Linksys E4200 hangitud:
- 4 porti gigabit LAN
- 1 USB port, mis jagab välja kuni 3TB ketast (viimases softi uuenduses oli seda piiri mainitud, et on toetatud) või printerit
- DLNA sertifitseeritud (lisandus viimase softi uuendusega)
- IPv6 tugi (samuti viimase softi uuendusega lisatud)
- Üheaegselt 2,4 ja 5 GHz leviala
- Külalistele eraldi võrgu loomise võimalus
- Krdi ilus näeb välja teleka kõrval (Ainult see pidevalt särav Cisco logo käin natuke närvidele pimedas - seda ei saa välja lülitada, samas näiteks LAN pesade märgutuled ruuteri taga saab tarkvaraliselt välja lülitada)
- 2,4 GHz sagedusel kuni 300Mb/s
- 5 GHz sagedusel kuni 450Mb/s
Speedtest.net testides loobib speedboostiga 70-80Mbit/s piirimaile.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
15.11.2011 18:29:27
|
|
|
mida teevad XL paketiga kaasasoleva cisco ruuteris need setingud:
IPSec Passthrough: Enable Disable
PPTP Passthrough: Enable Disable
mingi seos on neil mingi VPN'ga. milleks see üldse vajalik või mis see non?
igatahes by default on nad mõlemad Enable ja sel juhul wifi'ga üle 50mbit speedtestis ei saa. kui mõlemad disableda siis 72-75mbit tulemused.
niru tulemus siiski.
kaabliga saab 130-135.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
15.11.2011 18:31:14
|
|
|
kui ma proovisin, siis millegipärast ma üldse wifi n'i kasutada ei saand.
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
15.11.2011 19:15:26
|
|
|
wpa2-personal + aes peab olema , vbl oli sul mingi teine.
igatahes minuteada ainult sellega töötab N
lollus on muidugi see , et starmanni kodulehel soovitatakse 5ghz kasutada kuid see ruuter ei toetagi seda mida nad kaasa annavad.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAUZZZ
HV kasutaja

|
15.11.2011 19:35:10
|
|
|
InterFace, need valikud lubavad VPN liikluse läbi ruuteri. Nt kui soovid Ipredatori VPNi ühenduda, siis peaks PPTP passthrough enabled olema, muidu jäädki veateateid lugema ja ühendust tekitada ei saa.
_________________ Just my stupid and uneducated opinion. |
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.11.2011 19:41:19
|
|
|
Starman pakub siis põlvas seda XL netti? Vahepeal oli ju mingi teema et ei saanud
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
18.11.2011 21:50:25
|
|
|
No Starmanil on kombeks aeg ajalt koomas olla.
Endal kadus ööse kell 2 internet ära.Lõin arvuti kinni.Hommiku jälle oli internet tagasi.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
18.11.2011 23:54:00
|
|
|
2 kuud XL olnud ja kordagi pole katkenud ning kordagi pole "aeglane" olnud.
Laagris , Tallinna piirist mingi paarsada meetrit.
kaasasolnud cisco ruuteri aint kord nädalas vähemalt kooma ajanud läbi wifi torrentitega.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
19.11.2011 21:49:41
|
|
|
| Endal Tallinna kesklinnas XL nett samuti juba aasta töötanud laitmatult. Üleüldse olen Starmani klient olnud üle 10 aasta ja ütleks nii, et probleeme pole sisuliselt olnud... ei telepildi ega ka internetiga. Kui mingi katkestus tuleb, siis on sellest ka eelnevalt teatatud.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
20.11.2011 17:09:19
|
|
|
Huvitav, et ennem selle boostiga sain speedtest. net lehel 140/20 umbes kiiruseks nüüd uue 150 megasega tuleb alati 110-120/10 mega? Ja miks üldse teised kohad kõik vähem annavad kui speedtest? Ruuter.ee - 44.6 Mbit/sec
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Reixx
HV veteran

|
20.11.2011 18:28:32
|
|
|
iir, mul samamoodi
Aga kõige õigem on torrenti kiirus Ja see on ok,
Kuigi jah ennem 150le üleminekut oli minulgi upload 20-25, peale modemi restarti, mil läks download 150-le on upload konstantselt 10, ei vähem ega ka rohkem
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
21.11.2011 14:12:05
|
|
|
Täname, et kasutate meie teenuseid.
Anname teada, et digilevi võrku haldav AS Levira plaanib 29. novembri varahommikul muuta telesaatjate sagedusi. Muutuse tulemusel paraneb kanalite Seitse, Kanal 11, Fox Life, Fox Crime, Showtime, National Geographic, Nickelodeon, Eurosport 2, MTV Europe, Euronews, CNN International ja Hustler TV levi, kuna uued sagedused läbivad kergemini metsi ja muid takistusi.
Sageduse muudatuse järel peavad Koeru, Tallinna, Haapsalu ja Pärnu saatjate tööpiirkonnas asuvad televaatajad tegema digiboksis või digiteleris algseadete (tehaseseadete) taastamise. Juhiseid selleks saate meie kodulehelt aadressil www.starman.ee/abikeskus/zuumtv, seadme kasutusjuhendist või meie klienditoe telefonil 1770 ja e-posti aadressil klienditugi@starman.ee.
Kui telekanalite pilt sagedusemuutuse ning algseadete taastamise järel ei taastu, siis palume pöörduda klienditeeninduse poole.
Parimate soovidega,
Starman
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
21.11.2011 20:15:20
|
|
|
| HDvurle kirjutas: |
Täname, et kasutate meie teenuseid.
Anname teada, et digilevi võrku haldav AS Levira plaanib 29. novembri varahommikul muuta telesaatjate sagedusi. Muutuse tulemusel paraneb kanalite Seitse, Kanal 11, Fox Life, Fox Crime, Showtime, National Geographic, Nickelodeon, Eurosport 2, MTV Europe, Euronews, CNN International ja Hustler TV levi, kuna uued sagedused läbivad kergemini metsi ja muid takistusi.
Sageduse muudatuse järel peavad Koeru, Tallinna, Haapsalu ja Pärnu saatjate tööpiirkonnas asuvad televaatajad tegema digiboksis või digiteleris algseadete (tehaseseadete) taastamise. Juhiseid selleks saate meie kodulehelt aadressil www.starman.ee/abikeskus/zuumtv, seadme kasutusjuhendist või meie klienditoe telefonil 1770 ja e-posti aadressil klienditugi@starman.ee.
Kui telekanalite pilt sagedusemuutuse ning algseadete taastamise järel ei taastu, siis palume pöörduda klienditeeninduse poole.
Parimate soovidega,
Starman |
Kummaline infoteade.
Kõige olulisemad asjad (muudetavad E-kanalite numbrid või kanali kesksagedused) jäetakse ütlemata!?!?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
21.11.2011 20:19:23
|
|
|
Mul ei näita juba tükk aega ühtegi tasulist kanalit peale Kanal 12ne. Nimesid, kava jne näeb, aga muud mitte, on ainult kiri "juurdepääs puudub" (mitte "signaal puudub", nii et antennis pole asi).
Klienditoega olen ühendust võtnud, väidetavalt saadeti sealt mingi signaal, aga midagi ei muutunud. Proovitud nii teleka Conax mooduli kui digiboksiga. Ehk oskab keegi soovitada, mida teha, et jälle pilti näeks.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.11.2011 20:32:29
|
|
|
WAV, see teade on suunatud kodutarbijast "memmele". Hakata neile mingitest E-numbritest ja sagedustest rääkima... Nende infoliin ei jõua pärast küsimustele vastata.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
21.11.2011 21:02:40
|
|
|
Edasijõudnud kasutajad peaksid olema ise juba nii targad et neid pärast levira lehelt vaadata
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.11.2011 21:47:54
|
|
|
von Wu, vaatajakaarti vahetamist oled proovinud? Mul endal oli korra probleem, et lisakaart mis võetud sai, keeldus CONAX moodulis ligi lubamast, tahtis korra enne "koduses" Zuumbox's ära käia, siis hakkas näitama.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
21.11.2011 23:00:28
|
|
|
Juhtub ka parimates peredes, mul juhtus nii, et Eesti-Iiri mängu (11.11.11) õhtul pidin enam-vähem mängu ajaks koju saama.
Viis minti enne mängu algust helistas naaber, et kas mul telesignaal on. Süda aimas halba. Naisele meenus, et nelja paiku pärastlõunal oli Starmani tunkedes tegelane kalidoris kapi kallal olnud.
Sain koju, kõik maas - telkut pole, netti pole. Starmani klienditoele sain üllatavalt kiiresti pihta. Sealt hakati protseduuriliste küsimustega pihta, millised ma katkestasin ja teatasin, et peale Starmani tehniku visiiti on signaal lännu. Pakuti, et minu korteris probleem. Ma siis teatasin, et naabril ka signaalist puudus käes.
Ühesõnaga jäi abiliini töötajal üle resümeerida- jalkat täna ei näe, hilja Marta:) oleks enne 8-t helistanud oleks abi saanud. Vabandati. Eriti ei lohutanud aga jäin viisakaks. Minupoolest oleks nad võinud selle kuradi tehniku välja ajada, kes mult pildi ja neti röövis.
Ahjaa, korda sai asi järgmise päeva kella 13 paiku. Kohalkäinud tehnik kinnitas, et tema eelmine päev ei käinud:D
_________________ The truth is out there |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
21.11.2011 23:18:44
|
|
|
| Syncmahv kirjutas: |
Edasijõudnud kasutajad peaksid olema ise juba nii targad et neid pärast levira lehelt vaadata  |
Kusjuures ma ei leia praegu Levira lehelt selle kohta mitte mingit infot. Ainult olemasolevate MUX'ide andmed ja kanalid on kirjas, kuid sellest kuhu kanalile need (ilmselt MUX3 siis) nüüd ümber muudetakse, ei vähimatki. Ka mingit vastavat uudisteksti pole, viimane uudisteade on 11.novembrist, see muul teemal hoopis.
Isegi selle olemasoleva kanaliinfo tehniliste tabeliteni jõudmine on seal saidis paras otsimine, tänu sisukaardile ainult leidsin.
viimati muutis WAV 21.11.2011 23:19:58, muudetud 1 kord |
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
21.11.2011 23:19:57
|
|
|
| Nojh eks nad siis annavad viimasel minutil teada nagu alati või üldse ilma teateta nagu nad seda kanalite nimekirja seal ikka muudavad.
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
22.11.2011 00:05:29
|
|
|
| Syncmahv kirjutas: |
| Nojh eks nad siis annavad viimasel minutil teada nagu alati või üldse ilma teateta nagu nad seda kanalite nimekirja seal ikka muudavad. |
Samas mõnikord (või mõnede digivastuvõtjatega) on tarbijal võimalik kanali muutus teha ainult just selle uue kanalinumbri või sageduse käsitsi etteandmise teel (teatud signaalilevi oludes ei pruugi automaatne otsing ise õigest kohast kinni hakata).
Lisaks, kitsasriba kanalivõimendiga vastuvõtusüsteemide-antennide kasutajatel on hädasti vaja teada, mis sagedus nüüd saatjast tulema hakkab...
No on krt koomika, töötasin samas firmas kunagi ja nüüd häbi tunnistada, et ise ka praegu ämbris info leidmisega
____
EDIT:
Netipahnas tuhnides leidsin ühe MKM dokumendi:
http://www.mkm.ee/public/DD_kasutamise_kava.pdf
Selles on kirjas:
MUX 3 viiakse üle analoogtelevisiooni väljalülitamisel vabanevale MUX 5 sagedusalale
Edasi on seal kirjas:
MUX5 = Tallinn E28
MUX6 = Tallinn E30
MUX7 = Tallinn E42
MUX8 = Tallinn E25
MUX9 = Tallinn E12 (VHF)
MUX10= Tallinn E10 (VHF)
Hmm, aga Tallinn E28 võeti juba kevadel kasutusse hoopis MUX1 jaoks!
Järelikult see dokument on ka juba mööda...
Ning millise MUX'i jaoks jääb nüüd Tallinn E45 kanal, sellest pole seal tähtsas dokumendis üldse juttu!
Või ongi see kevadel mahajäetud ja dokumenteerimata Tallinn E45 nüüdsest see maagiline koht kuhu praegune likvideeritav MUX3 Tallinn E64 üle viiakse??? Aga mis saab siis olema selle MUX'i number? MUX3 või MUX5 ?
Ja muideks, kuhu haihtus MUX4 numbriga saatevõrk?
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dataq
HV kasutaja
|
22.11.2011 10:59:10
|
|
|
| blas kirjutas: |
Juhtub ka parimates peredes, mul juhtus nii, et Eesti-Iiri mängu (11.11.11) õhtul pidin enam-vähem mängu ajaks koju saama.
Viis minti enne mängu algust helistas naaber, et kas mul telesignaal on. Süda aimas halba. Naisele meenus, et nelja paiku pärastlõunal oli Starmani tunkedes tegelane kalidoris kapi kallal olnud.
Sain koju, kõik maas - telkut pole, netti pole. Starmani klienditoele sain üllatavalt kiiresti pihta. Sealt hakati protseduuriliste küsimustega pihta, millised ma katkestasin ja teatasin, et peale Starmani tehniku visiiti on signaal lännu. Pakuti, et minu korteris probleem. Ma siis teatasin, et naabril ka signaalist puudus käes.
Ühesõnaga jäi abiliini töötajal üle resümeerida- jalkat täna ei näe, hilja Marta:) oleks enne 8-t helistanud oleks abi saanud. Vabandati. Eriti ei lohutanud aga jäin viisakaks. Minupoolest oleks nad võinud selle kuradi tehniku välja ajada, kes mult pildi ja neti röövis.
Ahjaa, korda sai asi järgmise päeva kella 13 paiku. Kohalkäinud tehnik kinnitas, et tema eelmine päev ei käinud:D |
Samasuguse nalja pärast lõpetasin Starmaniga lepingu. Tegelased tõmbasid oma arust mingi võlgniku kaabli välja aga tegelikuses oli see minu kaabel. ootasin 1,5 nädalat ennem kui tehnik uuesti tuli ja kaabli tagasi pani. Põhiline jutt ikka, et teie toas mingi kaabel katki jne. Mis põhiline, et raha mitte maksta selle puuduva 1,5 nädala eest millal mul teenus puudus pidin isiklikult minema nende kontorisse kus parkimise võimalus null ja seletuse kirjutama. Seletusega koos lõpetasin ka lepingu ja kolisin Elioni ümber.
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
22.11.2011 11:07:47
|
|
|
Kuuldavasti 45. kanal ja Koeru 44. kanal. Tupsu daa daa soome pilt.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
22.11.2011 15:07:36
|
|
|
| HDvurle kirjutas: |
| Anname teada, et digilevi võrku haldav AS Levira plaanib 29. novembri varahommikul muuta telesaatjate sagedusi. |
Tänases Postimehes (või oli see Päevaleht? ) oli nupuke, et Levira kavatseb pühapäeva öösel telesaatjate sagedusi muuta. 29.11 on minumeelest ikka teisipäev?
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mati29
Kreisi kasutaja

|
26.11.2011 11:40:10
|
|
|
http://www.levira.ee/dyna/site/1545est.html
23.11.2011
Teadaanne
Seoses AS Levira kohustusega vabastada lairibateenuste jaoks DM-sagedusala 790-862 MHz (digi-TV kanalid 61-69), muudetakse 29. novembril kella 01.00-02.00 vahel järgmiste ZuumTV MUX3 programme edastavate saatjate sagedusi (kanaleid):
Tallinn-Teletorn praeguse 64. kanali asemel hakkab tööle 45. kanal (uus sagedus 666 MHz)
Tallinn-Kristiina praeguse 64. kanali asemel hakkab tööle 45. kanal (uus sagedus 666 MHz)
Haapsalu praeguse 64. kanali asemel hakkab tööle 45. kanal (uus sagedus 666 MHz)
Pärnu praeguse 62. kanali asemel hakkab tööle 53. kanal (uus sagedus 730 MHz)
Koeru praeguse 63. kanali asemel hakkab tööle 57. kanal (uus sagedus 762 MHz)
ZuumTV programmide vastuvõtu taastamiseks peavad kõik nende piirkondade vaatajad tegema oma digiboksile või digiboksiga telerile uue kanaliotsingu.
Vabandame ebamugavuse pärast!
_________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu. |
|
| Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
143 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
26.11.2011 21:49:05
|
|
|
No kena.
Lõpuks ometi Levira poolt ka üks konkreetne ja asjalikult esitatud info!
Parem hilja kui mitte kunagi. Loodetavasti järgmine kord saab juba varem ette teada, mis muutmisel, mis teoksil.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
26.11.2011 21:54:09
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| von Wu, vaatajakaarti vahetamist oled proovinud? Mul endal oli korra probleem, et lisakaart mis võetud sai, keeldus CONAX moodulis ligi lubamast, tahtis korra enne "koduses" Zuumbox's ära käia, siis hakkas näitama. |
Peab siis Starmanist uue kaardi hankima? Praegune kaart töötas üle aasta korralikult, ükskõik, kuhu pistsin. Ühel hetkel lihtsalt enam ei toiminud.
_________________ Müüa igasugu asju |
|
| Kommentaarid: 900 loe/lisa |
   |
674 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
26.11.2011 22:34:26
|
|
|
von Wu, soovitav oleks, mis siin ikka piinelda ja nuputada. Vana kaart näppu ja lähimasse esindusse, annavad uue vastu.
Endal tuli samamoodi korra ka box'i vahetus ette võtta, peale paari kuud kapipeal seismist keeldus teine tasulisi kanaleid näitamast, st. signaal oli lootusetult nõrk tema jaoks.
Pisteti esinduses korra saba seina, siis anti nö 'uus' asemele.
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
26.11.2011 22:44:50
|
|
|
Zoom õhus pime. Hahahahahahaha Starm**n.
|
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 19:12:40
|
|
|
Hetkel mul Starmani internet kaob ära mitte rohkem kui 1-2 minutiks.Ja nii päeva jooksul oma 5-8 korda.
Kas teistel on sama?Elan Tallinnas.Helistasin Starmani infotelefoni,sealt tuleb teade et kõik teenendajad hõivatud.
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
28.11.2011 19:32:34
|
|
|
| enigma, on mingi ruuter ka vahel või arvuti ühendatud otse modemisse? Seadmetele restarti tehtud ja ikka sama lugu?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 19:42:15
|
|
|
| tramburai kirjutas: |
| enigma, on mingi ruuter ka vahel või arvuti ühendatud otse modemisse? Seadmetele restarti tehtud ja ikka sama lugu? |
Jah ruuter on ka vahel.Restarti pole teinud.Samas enne siin foorumis üks ka kurtis sama probleemi.
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
28.11.2011 19:55:36
|
|
|
oled näinud mis väljas toimub? loogiline , et taoline asi võib põhjustada mõnes kohas elektri ja netikadu.
endal küll kõik ok olnud mõlemaga siiamaani. tallinn-laagri.
|
|
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
28.11.2011 20:02:56
|
|
|
| enigma kirjutas: |
| enigma, on mingi ruuter ka vahel või arvuti ühendatud otse modemisse? Seadmetele restarti tehtud ja ikka sama lugu? |
Jah ruuter on ka vahel.Restarti pole teinud.Samas enne siin foorumis üks ka kurtis sama probleemi. |
Mis ruuter? Teatud ruuterit kasutades võib ka ühendus päeva jooksul mitu korda kaduda. Starmani lehel juttu ka toetatud ruuteritest http://www.starman.ee/abikeskus/seadmed#151 Teine variant, et on tõesti kuskil mujal probleem või siis tõesti tormi tõttu mingi jama. 1770 saab vaadata kas on probleem.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 20:06:45
|
|
|
Ruuter on Linksys ja mudel on Starmani poolt toetatud.(just vaatasin)
Samas ilm on jah õudne.
Aga eelmisel nädalal tuvastasin et nett kaob kesmiselt korra päevas ja siis ka 1-2 minutiks.
Aga täna läks asi eriti hulluks.
Samas peale Starmaniga lepingu sõlmimist töötas 1 kuu kõik ideaalselt.
Jah ruuter on ka vahel.Restarti pole teinud.Samas enne siin foorumis üks ka kurtis sama probleemi. |
Mis ruuter? Teatud ruuterit kasutades võib ka ühendus päeva jooksul mitu korda kaduda. Starmani lehel juttu ka toetatud ruuteritest http://www.starman.ee/abikeskus/seadmed#151 Teine variant, et kuskil kaablites/seadmekapis on probleem või siis tõesti tormi tõttu mingi jama. 1770 saab vaadata kas on probleem. |
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
28.11.2011 20:09:32
|
|
|
täna korra oli, 30 sekki oli ära,aga ma kahtlustan et see võis tormi tõttu olla.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
28.11.2011 20:46:19
|
|
|
Veel igasugu huvitavaid kogemusi. Ehk on kellelgi abi. Ostsin siit foorumist conaxi mooduli, pistsin telekale järgi kanaleid lahti ei tee. Helistasin abiliinile ja mis välja tuleb.
Moodul on eelmise omaniku vaatajakaardiga seotud/lukustatud. Selleks, et ma seda kasutada saaksin, peab eelmine omanik saatma starmani näiteks meili ning teada andma, et tema, see ja see, palub tema poolt välja ostetud conaxi mooduli lahti lukustada ja lubada selle kasutamist minu, selle ja selle, poolt.
_________________ The truth is out there |
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
29.11.2011 08:31:10
|
|
|
| Mul on plaan võrgujuhe liistu alt ära vedada ja ma ei saa aru kas pean vedama nüüd cat5 või cat6 kaabli. Hea oleks ikka kui oleks 1Gbit/s liiklus. Mis neil kaablitel vahet oli?
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.11.2011 11:21:22
|
|
|
Cat5e või cat6. Kui väga palju kallimaks ei lähe, siis võib ju cat6 ka panna kui jäädavalt nad ära peidad
Cat6 on kuni 10Gbit/s teatud tingimustes ja piiratud pikkusega
http://www.lanshack.com/cat5e-tutorial.aspx
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muri666
HV kasutaja
|
29.11.2011 11:28:44
|
|
|
samas võrguseadmed peavad ka gigast võrku toetama, muidu ei ole gigasest võrgust kasu. 5a pärast vb veaksid juba optilise kaabliga kodus.
Kodus mingit vahet hetkel küll ei näeks cat5e või cat6 vedamisel. Aga kui raha on, siis alati tasub parem kaabel vedada
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|