Täna ikka veel Has Stopped working problem.
Ja kas keegi uninstall tutoriali oskab anda ?
Endal selline probla siis: Vajutan sealt Uninstall/Change Battlefield 3. Siis ta küsib kas olen kindel, siis tuleb korraks ette kiri removing Battlefield 3 ja sellega asi lõppeb
haa. täna sain siis parima põhjendusega errori: Something went wrong!
mul oli see error koguaeg kui üritasin enda profiili muuta, õnneks peale viimast update saan kah nüüd profiili muuta.
aga täna tuli sama error kui battlelogi sisse logisin ja game manageris näitas something went wrong ...
Mingeid erroreid nagu enam pole peale patchi aga perf on langenud siiski, alguses ei paistbnud nagu välja aga samas ma ei mänginud ka väga kohe peale patchi Release-i. Vb peaks uusimad nvidia drivud peale panema, ehk patch töötab sellega paremini, varem uued drivud keerasid asja palju hullemaks minu masinas. VB nüüd enam mitte.
Väga tihti keset mängu lambist viskab kinni, ütleb not responding või muud jura, vahest saan mitu mapi järjest mängida, vahest crashin ühes mapis mitu korda, keegi teab, mis kala on? _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
viimati muutis UnknowFunk 24.11.2011 23:21:58, muudetud 1 kord
Mida osad mehed teevad, et neil on score per minute 650+? Mul on nagu 150-200 ja omaarust panen ka hea tinaga
Ma vaatasin, et hetke suurima skooriga mängijal on üle 17milj punkti ja keskmine minuti kohta oli üle 3000. Tavamoodi mängides selliseid skoore küll ei saa.
Mida osad mehed teevad, et neil on score per minute 650+? Mul on nagu 150-200 ja omaarust panen ka hea tinaga
Ma vaatasin, et hetke suurima skooriga mängijal on üle 17milj punkti ja keskmine minuti kohta oli üle 3000. Tavamoodi mängides selliseid skoore küll ei saa.
Endal score per minute 400+. Eks võtad lippe, hoiad tiimivendi elus ning niisama silmad ja kõrvad lahti. Oluline on mitte kuskil nurgas istuda ja seina passida. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
peaaegu patsifist http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/7269097/1/183294139/
RUSHis on MAV ikka haiglaselt võimas asi.
viimane mäng ei ole veel battlelogis kajastunud, aga seal oli peaaegu 5000 punkti ja 0 killi, ehk siis täielikult patsifist _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Score per minute suureneb jõudsasti tänu medalitele/service staridele. Endal 18 Medalit (180K score), Attack helika, Scout helika service star (20K score) ja kokku 27 Service stari relvadel (54K score). SPM 424
viimati muutis Purustaja 25.11.2011 00:21:44, muudetud 1 kord
enamus pubiassaulte on täpselt sama retarded. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kas varsti on uus patch tulekul?
Peale viimast patchi ei saa enam üldse mängida... absoluutselt igas mängus, peale 5 minutit, tuleb kiri bf3 has stopped working.
Peale patchi mul selline repertuaar
1) Joinin, viskab mängu täiesti kinni, arvuti üritab otsida probleemi.
2) "Could not join the server"
3) "You were kicked from EA"
4) "Yessss", sain mängu.
See hakkab juba vaikselt närvidele käima, enne Patch'i oli kõik enamasti korras...
4) "Yessss", sain mängu.
See hakkab juba vaikselt närvidele käima, enne Patch'i oli kõik enamasti korras...
Sama siin, ainult et:
5) 5-10 minuti pärast viskab mängust välja.
4) "Yessss", sain mängu.
Sama siin, ainult et:
5) 5-10 minuti pärast viskab mängust välja.
Welcome to club... Sama probla siis. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Kas keegi mängib core i3-2100' ja HD 6850'ga? Tahaks teada, kuidas jookseb resolutsioonil 1280x1024 kuna plaanin sellise "budget" lauaarvuti osta.
Toms Hardware justkui väidab, et CPU ei tohiks väga olulist rolli mängida.
Ainuke kommentaar mis ma siit leidsin oli, et BF 3 jookseb core i3-2100'ga "nagu kevadine linnuke", kuid vajan lõplikul otsustamisel teie abi.
Edit: Mingeid ultra settinguid taga ei aja, mediumiga juba sobiks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.