Ma ei mõista kuidas te ei suuda hiirega kopteriga lennata
Kui tundlik teil lennates hiir on? Endal on hiir 2000DPI ja mängus def. seade. Selliselt saab igasugu hulle manöövreid teha (tanki kohal otse alla pikeerimine, barrel rollid jm.). Või on see lihtsalt BF2st külge jäänud?
Kuidas sa 2000 sihid, see hüppab pisemagi liigutuse peale mitukümmend kraadi eemale ise lasen 800 peale, 1600 ei julge veel kuna suht nuub helikaga.
gunner? reaalselt ongi ainult gunneril seesama chaingun vms ja muud ei ole. pole midagi rohkem vaja. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Reaalselt parim jetiga lendamine ilma joystickita on nii, et wsad all on kallutamine üles/alla/vasakule/paremale ning hiirele on pandud üles/alla/rudder left/rudder right.
Kuna jetiga lennates ei pea mootoril pöördeid käsitsi peal hoidma siis saab hiir+wsad kenasti hakkama. Shift on afterburner.
Kui selle settingu enda jaoks avastasin siis hakkasid killid kohe tulema. Vägagi täpselt saab sihtida.
Ma ei mõista kuidas te ei suuda hiirega kopteriga lennata
Kui tundlik teil lennates hiir on? Endal on hiir 2000DPI ja mängus def. seade. Selliselt saab igasugu hulle manöövreid teha (tanki kohal otse alla pikeerimine, barrel rollid jm.). Või on see lihtsalt BF2st külge jäänud?
Kopteriga pole võimalik teha barrel rolli paremale või vasakule.
mul crashsis asuse kaardiga sellepärast, et asuse gamerosd oli peal... googelda oma probleemi.. koos oma riistvara mudelitega otsides peaks leidma küll _________________
Nii, just lõpetasin hardi peal SP. Graafika on super ja heli on ka väga nauditav, aga see AI... sellele mõeldes kisub juba ropendama. Easy peal on AI suht ok, jooksevad ringi nagu lambad ja tulistavad ka sama moodi. Hard-i peal jooksevad ikka ringi nagu lambad, aga kui sihiku ette võtavad, on nad 100m pealt nagu mingid snaiprid oma faking pp2000-ga. Läbi põõsaste- pole probleemi. Tra, ma kuskil x-p*rseaugus prone-is oma INVR automaadi/snaipriga, ikka lastakse maha ja pole õrna aimugi, kust... läbi mingite õhukeste seinade. Vaatan, et omad läksid edasi, okei, õhk on puhas, lähen edasi... siis kargab mingi jorss oma mg-ga välja ja spämmib kuule. No tra ma ei või, ei jõua tiimikaaslastenigi. Prone-des üle väljaku kuidagi punase ekraaniga ja siis mõned igaks-juhuks granaadid vastaste suunas. Spawnimine on ka siin väga jube SP-s.
Peab vist maha rahunema väheke, see SP sõi närvid täna ikka korralikult ära.
Mul viskas kopa ette, et koguaeg mängust välja viskab ja võtsin vahelduseks jälle BC2 ette... Ja krt peab tõdema, et meeldib rohkem, kohe lust oli mängida
Graafiks ka parem kui BF3 imo
Ise panen helikaga lendamiseks tavaliselt 3750 DPI, vahest isegi 5000. Aitab lendamise ajal kõvasti kiiremini manööverdada, mis on väga vajalik. Muidu mängin 2500ga.
Väga edukalt. Caspianis puude vahelt lendamine jne pole mingi probleem, veel vähem mõne tangi või vastaste helika/lennuki sihtimine. Ingame mouse sensitivity võib meil muidugi erinev olla. Hetkel ei tea peast öelda palju mul seda oli. Endaarust ma seda muutnud pole.
Helikatega lennanud mingi 10h kokku kah umbes. (Scout+attack)
Küsimus laiale ringile. Kas keegi on tv missile-ga saanud mõnele kopterile või jetile pihta? Enda arust lendan selle missilega kopterile täpselt kümmnesse, aga mingit hit-i ei registreerita ega midagi, lendan lihtsalt kopterist läbi...
googeldades selgub, et ma pole oma probleemiga üksi...
Purustaja, mis su battlelog kasutaja on? Tahaks su kopteri statse näha
viimati muutis udupea 21.11.2011 11:43:03, muudetud 1 kord
The PC patch improves polish, stability, weapons balancing, squad control functionality, user interface enhancements and "several feature enhancements that address feedback the community has provided to date", DICE wrote on the Battlefield 3 blog. DICE will also remove "negative mouse acceleration".
Küsimus laiale ringile. Kas keegi on tv missile-ga saanud mõnele kopterile või jetile pihta? Enda arust lendan selle missilega kopterile täpselt kümmnesse, aga mingit hit-i ei registreerita ega midagi, lendan lihtsalt kopterist läbi...
TV missile ei funka mul mitte kellelegi, isegi infantry ei saa surma. _________________
<noobtip>
Usun, et see on paljudele vana info, aga mõnele ikka uudiseks, seega hint rahvale, kellel on tõega probleeme kopterite jne leveldamisega mängus.
Otsige endale server, kus nimes on "school" ja et ta oleks suht tühi või täiesti tühi ja nimes ka vihje, et startib 1 mängijaga. Ja siis kui õpite lendama kopteriga proovige cappida neid punkte. Saate selle expi oma sõiduki arvele. Ise seda eriti ei fänna, kuid hea practise sellegi poolest, kui proovid hoverida lipu kohal.
Lennukitega on keerulisem, kuid harjutada saab sellegipoolest. Mõnes on väga kiire respawn ka peale pandud.
</noobtip>
Teisel teemal: kas on ka mingeid seltskondasid, kes stabiilselt mängivad ka tsi/venti/mumble abil tiimides ning ei läbu niisama mõtetusi koguaeg. Meeldiks mõne sellisega meeskonnaga vahepeal koostööd proovida.
TV missile ei funka mul mitte kellelegi, isegi infantry ei saa surma.
ei ma olen ikka infatry maha saanud. Kuigi iga kord ei õnnestu seegi.
Eriti mõnus on kharg island mapil usa poolt alustades. Lendad kopteriga enam vähem nende esimeste mäetippudeni ja paned tv-missile teele. Kui see kohale jõuab, siis on tavaliselt vastased alles suht puntras nende jeepide ja tankidega. Ühe triple killi isegi saand nii:D
Et saaks ise Squad teha, sõpru kutsuda jne. põmst nagu BF2.
Ingame "hud elements" võiks olla olulisemalt vähem silmatorkavamad, nt. rohkm läbipaistvad. (need siis mis näitavad lippude asukohta jne).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.