Nimelt olen mingid ulrichi koopas kus on 3 imelikku trellitatud ust, enne neid on kolm kivi maas millest möödudes tulevad need uksed järjest lahti aga kuivõrd nad väga vähekest aega lahti siis ei jõua ma neist läbi minna.Isegi see kiireks tegev shout ei aita, enne uksi nagu kohe sein ees.
Keegi selle asjaga oskab mind aidata?
Pane mingid asjad kivide peale!Peaks töötama.Asju saad tõsta ja liigutada kui hoiad E-d peal paar sekundit. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Täna sai terve päeva Rifteni poole nühitud peale Hallhabemete juurde ronimist ja lõpuks ei jõudnudki kohale. Teha oli lihtsalt nii palju. Aitasin farmeril tema saaki korjata, ühel hädas neiul aitasin oma liha ja verd mõrvata ja käisin igal pool, kuhu vaid sai. Õhtul vaatasin üles modditud taeva poole ja jäin rahule.
Täna sai terve päeva Rifteni poole nühitud peale Hallhabemete juurde ronimist ja lõpuks ei jõudnudki kohale. Teha oli lihtsalt nii palju. Aitasin farmeril tema saaki korjata, ühel hädas neiul aitasin oma liha ja verd mõrvata ja käisin igal pool, kuhu vaid sai. Õhtul vaatasin üles modditud taeva poole ja jäin rahule.
Selles mõttes on see mäng jube jah xD Võtad sihi mida teha ja heal juhul õhtuks saad alles tehtud kui hoopis ära ei unusta _________________ ''Not everything that shines is gold''
Nimelt olen mingid ulrichi koopas kus on 3 imelikku trellitatud ust, enne neid on kolm kivi maas millest möödudes tulevad need uksed järjest lahti aga kuivõrd nad väga vähekest aega lahti siis ei jõua ma neist läbi minna.Isegi see kiireks tegev shout ei aita, enne uksi nagu kohe sein ees.
Spoiler
Tegin läbi vist nii. Liigud kivide vahelt ühtlaselt läbi ja kui kui väravad avatud kasutasin Whirlwind sprinti. Q alt enabled ja Z alt töötavad su võimed.
Spoiler
Tegin läbi vist nii. Liigud kivide vahelt ühtlaselt läbi ja kui kui väravad avatud kasutasin Whirlwind sprinti. Q alt enabled ja Z alt töötavad su võimed.
tahtsin ka just kirjutada sama varianti, esimese raksuga tõmbasin aga vastu seina omadega
muidu suht lahedad sellised questid/dungeonid, kus natuke pead peab kasutama, et edasi astuda
Kas korra enchantidu relva saab üle enchantida? Nu näiteks hetkel pole nii head soulgemi aga tahaks armorile miski boonuse peale visata, hiljem kui leian/ostan parema soulgemi siis paneks kõvema enchanti peale.
Kuidas ma nendesse soulgemidesse neid soule sisse saan?
Kui see oli selle questi osa mis sulle seal mäe otsast anti, siis peaks kiirelt liikumise shout-iga sealt läbipääsema. (vähemalt mina sain sealt nii läbi)
Endal õnnestus järjekordne idiootsus mängust leida - tegelased kes kasutavad disarm shouti. See et sul relv maha kukub ja vahel ära kaob on kuidagi talutav. See et sa relva igakord kotist equipima pead ja favorite alla panema pead ajab närvi mustaks. Kõige pädevam disarmija oli kaelakee kokkupanemis questis olev vibulane kes shoutis peale igat teleporti. Teleportis regulaarselt 30 seci järel ja spawnis 3 enda peegeldust. Loomulikult olid ka need võimelised disarmima .... Melee relvaga polnud seal midagi teha.
Olen probleemi ees, et ei saa endale Markathi maja. Olen linna peal enda meelest kõik kvestid ära teinud ja esimese Jarli palve ka täitnud, mis seondus ühte kohta mineku ja seal kohas kellegi tapmisega. Nüüd aga ütleb Jarl, et ta ei tunne mind ja ei müü mulle midagi ning stewart tema kõrval ei räägi minuga üldse. Kuidas ma nad uuesti kveste andma saan sundida?
Olen probleemi ees, et ei saa endale Markathi maja. Olen linna peal enda meelest kõik kvestid ära teinud ja esimese Jarli palve ka täitnud, mis seondus ühte kohta mineku ja seal kohas kellegi tapmisega. Nüüd aga ütleb Jarl, et ta ei tunne mind ja ei müü mulle midagi ning stewart tema kõrval ei räägi minuga üldse. Kuidas ma nad uuesti kveste andma saan sundida?
Keegi vist mainis siin teemas, et mingi bug sellega.
Krt, üksinda mängides pole maagiga suurt midagi teha, koguaeg saan surma. Ice storm'i saab ka ainult 2 korda panna, siis mana jälle otsas (kuigi mana sai enamik leveleid juurde pandud, mana hetkel 260)
Krt, üksinda mängides pole maagiga suurt midagi teha, koguaeg saan surma. Ice storm'i saab ka ainult 2 korda panna, siis mana jälle otsas (kuigi mana sai enamik leveleid juurde pandud, mana hetkel 260)
Mõned asjad korralku mana regeniga ja asi korras.Mul vastased kukkusid jube kiirelt. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Oleneb ka vastastest. Ma vahepeal üritasin 15 minti ühe dunmeri maagi tulega tappa. Siis jõudis kohale, et dunmeril ju 50% fire resist. Lülitasin ümber lightingu peale ja tont kukkus paaris laksust.
Nordidel ju 50% cold resist. Ehk kui need sul vastaseks siis ei teegi su Ice Storm suurt midagi.
Vähemalt kaks erinevat spelltreed tuleb võtta, et saaks vastastest mugavalt jagu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.