Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 98, 99, 100  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 16.11.2011 14:10:24 vasta tsitaadiga

Mõnus lahmimine jälle käib thumbs_up.gif
Kui mainisin selle DLC koha pealt, et see kes lahmib ilma asja lugemata või tutvumata siis sain sõimata (nimesi ei maini, kes soovib scrollib teemat) icon_razz.gif
HV värk üheselt.

Selge sõnaga öeldi, et Elite saab a'la igakuu mingi map-i ja kui komplekt 4-5 mapi on koos siis tehakse DLC non Elite useritele.

TRA tarkpead siis kuidas te nüüd saate 20 DLC ? icon_eek.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

sõnum 16.11.2011 15:12:35 vasta tsitaadiga

Selge sõnaga on seda ka öeldud, et plaanitud on 20 mapi, mitte DLC'd. icon_wink.gif

Hetkel on selle PC Elite'iga üldse mingi kala, nii et elame-näeme, mis sellest üldse saab.

villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.11.2011 15:15:06 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Selge sõnaga on seda ka öeldud, et plaanitud on 20 mapi, mitte DLC'd. icon_wink.gif

Sellele pahnale juurde mis praegu väljas või?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 16.11.2011 15:31:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mängitav pahn ja sellele lisaks jah.

16+20 on ikka kaarega parem valik kui 9+4 või kuidas tundub ?
tagasi üles
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 16.11.2011 16:13:30 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
tsitaat:

Mängitav pahn ja sellele lisaks jah.

16+20 on ikka kaarega parem valik kui 9+4 või kuidas tundub ?

Kas see pidi olema nüüd mingi kivi BF3 kapsaaeda või?
Lubage naerda palun! BF3-s on üks map sama suur kui COD-i kõik 16 kokku! Krt! Peldikus sõda mängida on ikka eriti perversne ju!
"Parem valik"...HAH!
Kuidas kiviviske kauguselt snaipimine edeneb? Ühest baasist teisse granaatide loopimine? FUN!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 16.11.2011 16:13:37 vasta tsitaadiga

Kas see, et ainult 1 dlc 4 lisa kaardiga on kivisse raiutud, et sa võid 100% kindlusega väita, et rohkem ühtegi lisakaarti mängule ei tule?
softis
HV Guru
softis

sõnum 16.11.2011 16:15:40 vasta tsitaadiga

bush kirjutas:
Kas see, et ainult 1 dlc 4 lisa kaardiga on kivisse raiutud, et sa võid 100% kindlusega väita, et rohkem ühtegi lisakaarti mängule ei tule?

Kellele sa seda nüüd ütlesid? icon_razz.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 16.11.2011 16:24:20 vasta tsitaadiga

kiriE kirjutas:

Kuidas kiviviske kauguselt snaipimine edeneb? Ühest baasist teisse granaatide loopimine? FUN!

Mine mängi oma C&C'i edasi.
Mõned soovivad siiski enam-vähem FPS'liku asja ka taguda.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 16.11.2011 16:31:46 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
kiriE kirjutas:

Mine mängi oma C&C'i edasi.
Mõned soovivad siiski enam-vähem FPS'liku asja ka taguda.

Palun, ole nii hea ja defineeri mulle FPS-i tähendus. Mis asi siis ikkagi on enam-vähem FPS?
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.11.2011 16:33:36 vasta tsitaadiga

Ei , kasutan oma sõnu.
FPS ehk first person shooter mis algusaegadest olnud stiilis doom , quake , ut , rtcw , cs. aastatega on lisandunud mõned elemendid mis muidugi niiöelda oldschooleritele väga ei istu (olgu siis näiteks RTCW puhul 2001 aastal tulid airstriket ja artrilleryd, 2003 ET puhul miinid jms ning praeguse MW3 puhul osaliselt kopteri-lennuki teema ) kuid battlefield kuulub rohkem sinna strateegia mängude alla aga mitte igatahes FPS'i alla. põhimõtteliselt red alert / mõni muu C&C seeria mäng aga sellevahega, et toimub FPSi stiilis mitte pealtvaates.

2 täiesti eri masti asja mida omavahel võrrelda ei saa.

viimati muutis M8T0 16.11.2011 16:34:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 16.11.2011 16:34:41 vasta tsitaadiga

WäntWõll, esiteks sellest 16-st pole mitte ükski normaalselt mängitav ..... ja järgmise 20 "reakojaplatsi" suuruse mapi eest raha välja käia.... tra, ega ma nii loll nüüd ka ei ole.
Või ongi devil kaval plaan, kõigepealt mingid junnid mapid ja DLC-dega hakkab ka normaalseid(loe: suuremaid) meile ette söötma.... mingu vttu, siis vägisi läheb asi "krõpp-krõppiks" kätte ära.
Kõige muuga ma saaks hakkama selles MW2,5-s aga need mapid mis väljas, on minule vastuvõetamatud.

viimati muutis villu70 16.11.2011 16:36:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.11.2011 16:38:52 vasta tsitaadiga

ainuke debiilne map on Village - muu on väga tiptop. üllatavalt isegi , kuna enamasti olnud siiski ainult 1-2 lemmikut mängudes.
mängu ainuke debiilsus on see , et spawnpointid on nii segamini. Peaks olema enamvähem siiski 2 poolt - siis oleks vähem seda , et tüüp spawnib su seljataha ja surnud sa oledki lambist.

See kui siin mõni vingub oma sniperi, panzeri või mille iganes pärast - ütlebki kõik.
võta pigem SMG kätte ja mine ürita kedagi üle aimida ja sealjuures ära hakka CSi kombel kasti taga istuma vaid agressiivne rush ja kuul silma siiski.
tagasi üles
kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 16.11.2011 16:40:48 vasta tsitaadiga

Olgu, saan sinu seletusest hästi aru.
Siin tekib mul aga üks küsimus: mis mäng see CoD siis õigpoolest enam olla tahab? Tahab ta olla Quake stiilis refleks shooter või seda, mida ta oli aastaid tagasi CoD:UO päevil? Mida mängijad (Teie näiteks) ise ootavad? Mida Teie sellest mängust ootanud olete või endiselt ootate? Mina olen oodanud just seda, et oleks ikka seda CoD UO võlu kuskil näha, aga kahjuks ei. Sellest ka põhjus, miks olen selles mängus väga pettunud ja pöördusin BF3 poole. Sealgi on seda vana head CoD-i rohkem tunda kui uues CoD seerias.
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 16.11.2011 16:44:07 vasta tsitaadiga

InterFace, sama soovitus sulle, võta L118A kätte ja tule näita meile oma skoori icon_biggrin.gif
http://callofduty.wikia.com/wiki/L118A

kiriE, COD BO on näiteks täiesti söödav kraam. Kõike värki parasjagu.
Egas ma muidu ei viitsiks 15x50 levelit läbi kõmmutada icon_razz1.gif
tagasi üles
RK2.0
HV kasutaja

sõnum 16.11.2011 16:47:40 vasta tsitaadiga

SP on ikka väga hea icon_razz.gif . Uuendused relvade osas on mõnusad. thumbs_up.gif Super mäng
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.11.2011 16:49:16 vasta tsitaadiga

kiriE kirjutas:
Siin tekib mul aga üks küsimus: mis mäng see CoD siis õigpoolest enam olla tahab? Tahab ta olla Quake stiilis refleks shooter või seda, mida ta oli aastaid tagasi CoD:UO päevil? Mida mängijad (Teie näiteks) ise ootavad? Mida Teie sellest mängust ootanud olete või endiselt ootate? Mina olen oodanud just seda, et oleks ikka seda CoD UO võlu kuskil näha, aga kahjuks ei. Sellest ka põhjus, miks olen selles mängus väga pettunud ja pöördusin BF3 poole. Sealgi on seda vana head CoD-i rohkem tunda kui uues CoD seerias.

Ka see mäng ootab niiöelda mingit modi. COD puhul vist siis Promod?
Rtcw ja ET puhul niiöelda originaal ei kõlba puskile ja ETPRO muutis kõik toredaks.
Minu silmid tuleks pool spamijurast maha keerata ning upgraded samuti - lisaks mingilviisil FOVi muuta ja hitboxe väiksemaks teha.
vanematest cod'idest ei oska ma midagi rääkida , sest need WW2 teemalised olid minujaoks Rtcw / ET odav koopia ning hilisemaid ei ole mänginud MP'na vaid lihtsalt SP läbi teinud ja ära deletend.

võtas-uxu kirjutas:
InterFace, sama soovitus sulle, võta L118A kätte ja tule näita meile oma skoori icon_biggrin.gif
http://callofduty.wikia.com/wiki/L118A

Mina pole MW3s mittemingisugune näitaja või tegija - ma olen seda nädal aega mänginud ning üritab kõigepealt sellega harjuda, et strafedes ja sprintides EI lähe kuulid otse.
RTCW / ET aga on nüüd "väheke" teine lugu icon_smile.gif Mida sa näha või teada soovid? Quakeconile ma kahjuks küll ei jõudnud kuna "quitisin" mõni kuu enne kui tiim sinna sõitis ja selle võitis 2005 aastal kuid CB Eurocupidel ja igasugustel ladderitel sai "ühtteist" tehtud küll + siis eesti lan'd.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 16.11.2011 16:56:10 vasta tsitaadiga

kiriE kirjutas:

Kui sa juhuslikult pole viimaste aastate arenguid ise silmanud, siis CoD seeria on sihitud just neile, kes tahavad plahvatuslikku möllu ja kiiret actionit. Sellesse saab kiirelt sukelduda ja lammutama hakata.
See, mis ta oli, pole oluline. Batman on ka filmides korduvalt muutunud.
Kui sa tahad mingi taktikalist ja vähe rahulikumat asja, siis võta Battlefield ja pauguta suurtel kaartidel, kus iga klass oma eesmärgiga on.

kiriE
HV kasutaja
kiriE

sõnum 16.11.2011 16:57:18 vasta tsitaadiga

võtas-uxu , Söödav võib ta olla, aga minu seedimisele enam ei sobi.
See kill-streikide premeerimine ja üleüldse mingite kahtlaste perk-süsteemidega tõmblemine ei ole minu maitse. See ei ole ju CoD, nagu ta oli varem! Mida on selles mängus tegelikult üldse järele jäänud CoD-st? Ok, meil on tegemist nüüd mänguga mille tegevus toimub erinevatel aegadel, aga ikkagi. Kogu see kompott just eelpool mainitud põhjustel tõmbab asjale vee peale.
Võibolla on ka asi minus, et ma pole suutnud ajaga kaasa minna. Aga samas, mängu nimi on ju Call of Duty ja selle nimega kaasnevad minul paratamatult teised mälestused ja ootused. Ning oh üllatust oh üllatust: mis mäng neid ootuseid ja lootuseid natukenegi suudab täita?

Seda postitust kirjutades hakkan muidugi ise kah üha rohkem aru saama, et mul pole mõtet vinguda. CoD on nüüd selline ja sellega tuleb jäädavalt leppida.
Minu puhul pole tegemist BF3 fänboyga. Olin täielik CoD:UO fänboi (kuulusin Eesti koondise klanni) ja BF3 on see, mis hetkel minu mälestusi ja ootuseid suudab tänapäeva mängudes ainukesene rahuldada.
Seega, "If you mess with BF3, you mess with CoD:UO"<- minu tõlgendus asjast ja sellest, miks olen ma ühe mängu poolt ja teise vastu.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 16.11.2011 17:10:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

võta L118A kätte ja tule näita meile oma skoori

Kulla s-uxu mängu tempo määravad ära mängijad, küllaga olen selle nädala jooksul näinud rounde kus rahulikult snipetakse.
16-st 10 on kindlasti sama suured kui MW2 mapid olid kui mitte suuremad, lihtsalt rohkem kilakola vedelemas ambientis.
Vastavalt mapile on mul klassid ja kolmel mapil snipe ise kah rahuliku südamega.

Asi mis mulle meeldib on see, et igasugu "pro QS" mehed ei ole nii OP nagu olid MW2-s.
Mängu hitboxide ära kasutamine ei näita kui kõva mees oled, pigem täpselt sama tark ja tugev kui noobtuberid.
Mõlemad kasutavad ära mingit mängu nõrkust.

Kuigi kindel lemmik endal on jätkuvalt
UMP
Sumbutt
Stability
Betty
Smoke
Blind eye
Assasin
Dead silence
+ kaasas Stinger igasugu lendavate vastu
Antud kalssi eripära on just see, et pead nägema mitte ära kuritarvitama igasugu lisa perke, kuulmise parandamiseks, thermal jms.
beer_yum.gif
tagasi üles
hmekk
HV Guru
hmekk

sõnum 16.11.2011 18:15:50 vasta tsitaadiga

MW3 ja BC3 fanboyde heitlus on ikakgi tuline. can't we all just get along and play what we like ?
kogu see teema tundub olevat selline kus BC3 fanboyd üritavad teha MW3 fanboydele selgeks kelle mäng on parem stiilis:

Spoiler Spoiler Spoiler

Isiklikult oman MW3
fov alguses häiris - enam mitte
Mapid on normaalse suurusega, annavad piisavalt mõtlemisainet kust võiksid tulla vastased ja kust ise minna ja üle kavaldada
Relvad -kindlasti ei saa öelda, et on samasugused
Mängu üleüldine kiirus on hea - fast action (spami kohta ei saa kurta, las olla mis vahet seal on ET's oli samamoodi spam ja sai see kah üle elatud.
Mängu baas on hea - jookseb isegi sitemal arvutil kenasti ja ilusa pildiga

Aga mis on fakt on see, et mäng on kiire, vajab reageerimis kiirust ja aimi. kui sa oled väikene laps ja tahad nutta iga väikese asjapärast mis jäävad puhtalt sinu enda ignorantsuse taha siis ärge mängige ja kui mängite siis ärge vinguge nagu 5 aastased tüdrukud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 16.11.2011 18:18:51 vasta tsitaadiga

Jube hea on tuimalt ilma mitte midagi mõtlemata mööda imepisikesi mappe ringi joosta, surma saada - silmapilkselt spawnida - ja uuesti submuchine gun-iga eriti kiirelt reloadides peale joosta. See on siis arusaam FPS-ist? See mäng ei vaja mitte mingisugust mõtlemist ja see on fakt. Jookse ja tulista. Ja publicus on liiga lihtne ka, tooge mulle ükskõik mis game mode ja 2.0 kdr-i pole absoluutselt keeruline teha kasutades ülaltoodud taktikat. Lisaks kui oled assault class siis saad veel ekraani täis spammida - reaperite, helikopteri, plahvatavate koertega jne.

Ma ei ütle, et mäng halb on. Lihtsalt palun ärge võrrelge erinevaid mänge ja rääkige, et üks on HEA ja teine HALB. Need sisult väga erinevad mängud ja täiesti võrdlematud. Igal ühel omad head ja vead.

Ja WäntWõll,
Kuigi kindel lemmik endal on jätkuvalt
UMP
Sumbutt
Stability
Betty
Smoke
Blind eye
Assasin
Dead silence

See on tüüpiline noob classe kes lihtsalt jookseb mööda mappi ringi, keegi teda ei näe, recoil puudub, ja lased selga inimesi. Skill indeed

Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 16.11.2011 18:18:57 vasta tsitaadiga

hmekk, kiire mäng low fps'ga ( 91 )
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
thenoob
HV kasutaja
thenoob

sõnum 16.11.2011 18:21:26 vasta tsitaadiga

Mängige S&D ja pole midagi nii kiire kõik. Q3 on kiire, cod on huinamuina sellekõrval.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hmekk
HV Guru
hmekk

sõnum 16.11.2011 18:23:05 vasta tsitaadiga

Timo1337, selgita mulle selle lause point ära? Ma REAALSELT ei saa nüüd aru kuidas see üldse segab midagi? ajad on möödas, pole enam ET kus oli "maagilsied" fpsi capid.

bush, Sa ikka tead, et see mis sa siin teemas bashinud oled ja see viimane sinu postitus on liialt loogilises kokkupõrkes.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 16.11.2011 18:26:59 vasta tsitaadiga

WäntWõll, milline nimeliselt on suur map, võibolla on mul midagi kahesilma vahele jäänud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 98, 99, 100  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.