Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 98, 99, 100  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
BanTIIT
HV kasutaja
BanTIIT

sõnum 15.11.2011 18:08:40 vasta tsitaadiga

Küsiks rahva käest kuidas mängite survival'it solos? Kas teete kuhugile mapile niiöelda pesa, kus siis varitsete ja pealetulevaid lained maha võtate? Või jooksete mööda mappi ringi kuni vastastest on rivi järel ja siis nurga tagant claymoride ja valangutega ükshaaval maha tõmbate. Tundub ulme hetkel saada üle 10 laine... ma teen vist midagi valesti icon_biggrin.gif Mis relva ka kasutate? Pump on minuarust päris tõhus ... vähemalt undergroundis icon_smile.gif

Jagage muljeid
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M8T0
HV Guru

sõnum 15.11.2011 19:13:49 vasta tsitaadiga

proovisin ka survivalit. esimese hooga tegin lvl20sse.
codi kogemust on nädal aega seega ilmselgelt mängin lollilt aga stiil on nagu MP'ski. jooksen ringi , jooksen vastu või seljataha - mida iganes. ei kämbi kuskil nurgas vms.
mingid automaadid olid relvadeks. vahepeal airstriket või nadesi kah.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Villemk2
HV veteran
Villemk2

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2011 19:21:14 vasta tsitaadiga

Jugernaute saab Predator misslega hästi maha. Muidu ega seal kämpida ei saagi kuskil, sest pole selliseid kohti thumbs_up.gif
Kommentaarid: 127 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 15.11.2011 20:48:36 vasta tsitaadiga

tõsi ta on , et neti kaudu leiab ainult konkreetseid töllakaid. okei ma ei ole teab mis oskaja aga see ei ole normaalne kui 1 roundi jooksul peab 1-3 korda teist tüüpi revivema ja mina tegelt võtan kõik maha.
nii oli siiamaani viimased 5 korda kui proovisin.

kui keegi tahab teha kahekesi siis andke märku
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 15.11.2011 20:58:51 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
lolwat... GameUK saatis mulle mängu asemel 2x kansooli extra mingi intel paki, kus 4 tundi topelt XP'd ja mingi muu mõttetu tilulilu icon_eek.gif
Peab vist siit ikka ostma key ja rahus mängima. thumbs_up.gif

Tra Eesti Post on kari lambaid. Eile käisin kontoris, et mul peaks pakk olema (telefonis kontrollisin üle). Öeldi, et on jah, 2x see konsoolijura. Muud polnud. Õhtul käisin kusjuures.
Ja täna. Krdi lambad. Postkastis oli teatis, et maksikiri on UKst. EILE toodud. Suht kindel, et seal on mu mäng sees.

blaaaaad.... thumbs_down.gif

ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 15.11.2011 22:17:20 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
tõsi ta on , et neti kaudu leiab ainult konkreetseid töllakaid. okei ma ei ole teab mis oskaja aga see ei ole normaalne kui 1 roundi jooksul peab 1-3 korda teist tüüpi revivema ja mina tegelt võtan kõik maha.

Võib proovida, aga ega ma ka just kõigeparem ei ole.

icon_rolleyes.gif http://www.pcgamer.com/2011/11/15/call-of-duty-elite-might-not-make-it-to-pc/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Skull717
HV vaatleja
Skull717

sõnum 15.11.2011 23:25:54 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
InterFace kirjutas:

Võib proovida, aga ega ma ka just kõigeparem ei ole.

icon_rolleyes.gif http://www.pcgamer.com/2011/11/15/call-of-duty-elite-might-not-make-it-to-pc/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0

See, et elite ei tule PC-le pole nii väga oluline, vähemalt mulle.
tagasi üles
ewil-apple
HV kasutaja
ewil-apple

sõnum 15.11.2011 23:45:06 vasta tsitaadiga

Mulle hakkas see Kill Confirmed meeldima icon_wink.gif!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 16.11.2011 00:02:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See, et elite ei tule PC-le pole nii väga oluline,

x2

Peamine et kui msiki 5 map-i koos on, siis väikese DLC 10€ puistavad PC-le.
Mida need kahtlaste kastide omanikud saevad ei ole üldse oluline.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.11.2011 01:34:08 vasta tsitaadiga

proovisin uuesti survivalit. 24 läks juba päris raskeks.
oleks ilmselt üle elanud kui oleks teadnud ja eelnevalt kuskile sisse ära läinud.

aga ei, tore asi on icon_smile.gif
kahju ainult , et eestis teab mis populaarne pole.
www.callofduty.ee on surnud, IRC kanal samuti. ei ole ei foorumeid ega midagi.

imelik muidugi ,sest ei oska ühtegi FPSi öelda mis oleks uus (ütleme praegu kuni aasta-kaks tagasi) ja parem kui see. aitab küll nendest CS/Q3/ET/vanadest CODidest . esimesed 3 on tõesti väga head kui no mina küll väga ei viitsi enam. 10a tagasi sai RTCWga alustatud ja 8a tagasi ETga. kuskil peab ikka piir ka olema ja midaig uut ette võtma icon_smile.gif
teine lugu on muidugi niiöelda top teamidega kes omas vanas mängus esikohal on ja raha võidavad. nendel niiöelda uuele asjale üleminek oleks väga riskantne , sest seal ei pruugi enam #1 olla - arusaadav - AGA SIISKI! icon_biggrin.gif

kõrvalt vaadates kuidas edeneb BF3 teema siis täiesti arusaamatu minule mis seals nii erilist on.
SMG'ga multikillide tegemine ja ringi jooksmine suht võimatu , sest saad kuradi üle kaardi tankimürsuga näkku või taevast mingid debiilselt lennukilt pahna kaela ja muud asjad. FPS siiski peaks olema puhtalt aimi ja käsirelvade pärusmaa.
vastuseks võib ju mingi BF fänboy öelda , et võta siis ise tank/lennuk. no ikka ei võta küll - FPS on FPS ja asja mõte siiski algusaegadest saati AIM ja silma sihtimine just käsirelvast.
tagasi üles
Sandor
HV kasutaja
Sandor

sõnum 16.11.2011 01:57:14 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
proovisin uuesti survivalit. 24 läks juba päris raskeks.
oleks ilmselt üle elanud kui oleks teadnud ja eelnevalt kuskile sisse ära läinud.

aga ei, tore asi on icon_smile.gif
kahju ainult , et eestis teab mis populaarne pole.
www.callofduty.ee on surnud, IRC kanal samuti. ei ole ei foorumeid ega midagi.

imelik muidugi ,sest ei oska ühtegi FPSi öelda mis oleks uus (ütleme praegu kuni aasta-kaks tagasi) ja parem kui see. aitab küll nendest CS/Q3/ET/vanadest CODidest . esimesed 3 on tõesti väga head kui no mina küll väga ei viitsi enam. 10a tagasi sai RTCWga alustatud ja 8a tagasi ETga. kuskil peab ikka piir ka olema ja midaig uut ette võtma icon_smile.gif
teine lugu on muidugi niiöelda top teamidega kes omas vanas mängus esikohal on ja raha võidavad. nendel niiöelda uuele asjale üleminek oleks väga riskantne , sest seal ei pruugi enam #1 olla - arusaadav - AGA SIISKI! icon_biggrin.gif

kõrvalt vaadates kuidas edeneb BF3 teema siis täiesti arusaamatu minule mis seals nii erilist on.
SMG'ga multikillide tegemine ja ringi jooksmine suht võimatu , sest saad kuradi üle kaardi tankimürsuga näkku või taevast mingid debiilselt lennukilt pahna kaela ja muud asjad. FPS siiski peaks olema puhtalt aimi ja käsirelvade pärusmaa.
vastuseks võib ju mingi BF fänboy öelda , et võta siis ise tank/lennuk. no ikka ei võta küll - FPS on FPS ja asja mõte siiski algusaegadest saati AIM ja silma sihtimine just käsirelvast.

+1

Lisasin sind steami, homme või millagi võiks coopi teha.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 16.11.2011 07:35:52 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:

No, eriti lolli mulje jätsid, asi on siiski tihendis, sest käsirelvadega saab väga edukalt hakkama. Ma arvan, et pigem saada tangi mürsuga kui tapva udupilve läbi surma saada.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 16.11.2011 08:30:56 vasta tsitaadiga

InterFace, aga anna mulle teema ja räägime/kirjutame MW3-st.... mina nt. ei oska sellest mängust midagi rääkida.

ÜLImõtetud mapid, mängumodede valik sitt, relvad kõik on enam-vähem samad (balanced), serveri värgindus on sama jura kui mw2-s

...... ausõna, mul pole midagi rääkida sellise kräppi kohta. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 16.11.2011 09:34:51 vasta tsitaadiga

kui nüüd päris aus olla siis nii bf3 kui mw3 mõlemad on üks paras fail.

bf3 irnv - gamebraking sisuliselt, clientside hitreg - gamebraking (paljude oldschool mängurite jaoks), lennukid... kammmoooon, clusterfuck mapid. (mw3 on 5 vs 5 sama clusterfuck kui bf3 conguest enamus mappides 64 playeriga)

mw3 - p2p hosting....... (okok pc-l on dedid), üli pisikesed mapid (sniper - pointless), graafika on ikka päris käkk, fixed fov mingi ma ei tea 65? mul on 1080p reso ja 27" monitor.. täiesti p teema ikka.

ja lõpetuseks on veel mõlemad mängud takkaotsa disainitud ja ehitatud üles silmas pidades average joed, kes istub xboxi või ps3 taga pult peos.

mw3 kohapealt: xbox 1.3 mln online õhtuti, pc 60k................. TDM-i mängivad neist ~500k vs 25k, suht kohutav. Eeldan, et bf3-s on täpselt sama seis või veel hullem kuna bf3-e vedamiseks PC-sid on vähem kui mw3-l.

Ainuüksi juba DLC müügiga teenivad devvid konsooli marketist 2x suurema kasumi PC kogumüügist isegi kui konsooli turule annaks mängu tasuta.

kui see kah pole märk, et fps genre on pc-l surnud siis ma ei tea mis veel on.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 16.11.2011 10:14:25 vasta tsitaadiga

ottf, kui nüüd aus olla siis sa ise oled ka üks paras feil. Enne MW3 välja tulekut kiitsid mängu maa ja taevani...DSid tulevad ja puha...ja bf3 ikka jube pask. Ja mis siis nüüd on?
Pole absull selle kritiseerimise vastu, aga enne kisa tõstmist mängi mängu icon_idea.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 16.11.2011 10:36:00 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:

Jajah, kui sa mängid MW3 siis on seal seda sitta spami kordades rohkem. Lendavad mingisugu strafe runid, helikopterid. Pommitatakse nii, et terve ekraan väriseb mingi tervelt minuti.
Ennast häirib see kõige rohkem , et MW3 on taevas koguaeg mingit sitta täis ja käib ainult üks suur spammimine.

Aga minujaoks on see MW3 siiski vanaks jäänud. Mul 600h MW2 ja BO-d kokku. Mulle lihtsalt ei paku pinget see - puhas aim ja käsirelvade pärusmaa, sest see ei vaja mingit mõtlemist. Jookse lihtsalt ringi, tulista, tee vahepeal paari objectivit ja asi vask. Lisaks need mapid - no mapid on ikka überväiksed.

Ja ottf mine arene natukene. Seda juttu on vahepeal piinlik lugeda.

villu70
HV Guru
villu70

sõnum 16.11.2011 10:45:00 vasta tsitaadiga

Mw2 mapid mis olid täiesti mängitavad....... (loe: pidi hea teami vastu mängides vahest ajusid kasutama)
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Dlc-sid ma ei ostnud kuna ei olnud seda raha väärt.

Mw3-s pole ühtegi mappi sinna lähedale ka mitte. thumbs_down.gif Praegu mängides loeb ainult ping ja reaktsiooni kiirus.

"Tegin" endale level 80 ära kuna lihtsalt ei viitsi seda jura niikaua mängida. Tahtsin proovida mis üüber gun siis viimasena kätte antakse.....
..... mis on tegelikult täpselt sama mis reas esimene, mingit vahet ei ole. Pointless.
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 16.11.2011 11:32:14 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:

No, eriti lolli mulje jätsid, asi on siiski tihendis, sest käsirelvadega saab väga edukalt hakkama. Ma arvan, et pigem saada tangi mürsuga kui tapva udupilve läbi surma saada.

Ma väga ei muretse , et sinu jaoks lolli mulje võis jätta kuid ilmselgelt sa ei lugenud teksti korralikult läbi.
Jutt polnud HAKKAMA saamisest vaid sellest, et kui 50% vastastiimist kas lendab või sõidab ringi millegagi siis pole seal just väga palju seda aim vs aim käsirelva lõbu. Ning see pool tiimist häirivalt segab oma jubinate alla poetamisega.

bush kirjutas:

Jajah, kui sa mängid MW3 siis on seal seda sitta spami kordades rohkem. Lendavad mingisugu strafe runid, helikopterid. Pommitatakse nii, et terve ekraan väriseb mingi tervelt minuti.
Ennast häirib see kõige rohkem , et MW3 on taevas koguaeg mingit sitta täis ja käib ainult üks suur spammimine.

Ei ole ta nii hull midagi. Võrreldav ET puhul miinid-panzer-mg-nade launcheri spammiga + FOPs sai siis artrilleryt või airstriket kutsuda.
Kes muidugi CS või Q3 ainult mängind siis nende jaoks on see muidugi täiesti jube ja "uus" asi.

Tõsi jah - RTCW's ei olnud pooli neist asjadest õnneks ja kui ET välja tuli 2003 siis ajas ikka tigedaks küll - õnneks paljud ETPRO peal jooksvad serverid võtsid kasutusele CB/ESL confi kus olid antud nõmedused korralikult piiratud (vähemalt mõistlikuse piirini).
Eks seda ole siingi vaja - mäng alles nädal aega väljas olnud.
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.11.2011 11:42:16 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
Nimetu112 kirjutas:

Ma väga ei muretse , et sinu jaoks lolli mulje võis jätta kuid ilmselgelt sa ei lugenud teksti korralikult läbi.
Jutt polnud HAKKAMA saamisest vaid sellest, et kui 50% vastastiimist kas lendab või sõidab ringi millegagi siis pole seal just väga palju seda aim vs aim käsirelva lõbu. Ning see pool tiimist häirivalt segab oma jubinate alla poetamisega.

vaatasid yt'st?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
torumees0
HV vaatleja
torumees0

sõnum 16.11.2011 12:50:42 vasta tsitaadiga

kas keegi teab kuidas Call of Duty: Modern Warfare 3 saaks inglise keelseks, mul endal hetkel vene keelne?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
zpsy
HV veteran
zpsy

sõnum 16.11.2011 12:51:49 vasta tsitaadiga

torumees0 kirjutas:
kas keegi teab kuidas Call of Duty: Modern Warfare 3 saaks inglise keelseks, mul endal hetkel vene keelne?

MP töötab kohe inglise keeles steamis.
Kommentaarid: 825 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 587
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 16.11.2011 12:53:28 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
ottf, kui nüüd aus olla siis sa ise oled ka üks paras feil. Enne MW3 välja tulekut kiitsid mängu maa ja taevani...DSid tulevad ja puha...ja bf3 ikka jube piix. Ja mis siis nüüd on?
Pole absull selle kritiseerimise vastu, aga enne kisa tõstmist mängi mängu icon_idea.gif

mis siis valesti? see mille raames ma ennem kisa tõstsin oligi netcode ja ds-id... bf3 vs mw3
ofc ma ei saanud teada ennem mis mapid jms seal on ning sel teemal ka sõna ei võtt.

need isiklikud solvangud võiksite endale jätta icon_biggrin.gif või noh.. kui teil muidugi parem tunne hakkab siis GG.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 16.11.2011 13:21:09 vasta tsitaadiga

Küll need head mapid ka tulevad, 20 dlc'd pidi ju tulema icon_smile.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 16.11.2011 13:52:33 vasta tsitaadiga

Timo1337 kirjutas:
Küll need head mapid ka tulevad, 20 dlc'd pidi ju tulema icon_smile.gif icon_smile.gif

ostad ka või.... ~20x~15€ .... icon_rolleyes.gif 300€..... pljäää, elu parim diil icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timo1337
Kreisi kasutaja
Timo1337

sõnum 16.11.2011 14:02:30 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
Timo1337 kirjutas:

ostad ka või.... ~20x~15€ .... icon_rolleyes.gif 300€..... pljäää, elu parim diil icon_biggrin.gif

icon_biggrin.gif loodame parimat kunagi oli kuulda, et PC 'le tulevad tasuta icon_smile.gif, loodame, et vähemalt pooled tulevad tasuta icon_biggrin.gif

MW2 omad ostsin kui kuangi mingi 4 euri tk oli icon_biggrin.gif , Blopsil ootan juba aasta aega samasugust diili icon_biggrin.gif 4€ pole palju icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 98, 99, 100  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.