Ma mängin homme enne tööd, kui selleks ajaks ära tõmbab !
Edit:
Mängisin pool tundi. Ma ei tea, pettusin nagu selles mängus. Ei saanud aru sellest serveritega liitumisest. Mäng ise mõtiskleb seal midagi ja kogu aeg, kui mingi host ära läheb, siis jääb mäng seisma ja toimub mingi mõttetu ootamine.
Keegi äkki oskaks mulle öelda, kas seal saab mõne täpse kindla serveriga IP või nime alusel kuidagi ka joinida? Siin käis jutt enne mingist HV serverist.
siis ära mängi läbi selle niiöelda quickplay vaid vali serverlistist mõni dedicated server.
Hmm, ei mäleta nagu, et seal muud valikut oleks olnud. Minu arust ongi quick play ja teine võimalus on see, et teen ise servu. Aga see mulle väga meelt mööda pole! Okei, eks uurin õhtul !
Hmm, ei mäleta nagu, et seal muud valikut oleks olnud. Minu arust ongi quick play ja teine võimalus on see, et teen ise servu. Aga see mulle väga meelt mööda pole! Okei, eks uurin õhtul !
optionist saad sisse lülitada dedi serverite listi
Kõige paremini näitab kuidas mäng müüb siin Eestis Prisma lett. BF3e on hunnikutes ja MW3 on otsas.
BF3 tuli paar nädalat varem ka.
mw3 tulekuga on mu bf3 favorites servude list sisuliselt tühi... 20-st serverist 2-s mängitakse.........
minul kogu aeg tegemist et BF3 enda lemmik serveritesse sisse saada.... SQTM Hardcore
muudkui otsi uusi servereid juurde... mis ei ole lihtne ülesanne.
Ma ei suuda juba ära oodata, kui koju saan mängima ! Team Defender mode pole mul veel, vist, lahti. Seal olid paljud asjad alguses kinni. Aga samas, ma mängisin paar minutit ka kokku !
single player on küll ikka täielik maiuspala, missioonid võiks natukene pikemad olla ainult. aga muidu küll ikka väga rahul
3 tükki veel teha siis campaign läbi, seejärel läeb special ops edasi
need kes tegid campaign 5 tunniga läbi tegid vist küll noob raskusega ja lihtsalt jooksid läbi, mängu nautimata. ma hardened peal paar korda surma saanud ja 8+ tundi
Kes kursis pole siis saab ka Steami serveri koormuseid vaadata. Ise valisin ka Itaalia kuna oli väikse koormuse all kui mina tirisin ja tuli 12mbit max. kiirusega ehk 1,4mb/s samas kui koormatud fin ja nor serverist ei tulnud 200kb/s.
Kes kursis pole siis saab ka Steami serveri koormuseid vaadata. Ise valisin ka Itaalia kuna oli väikse koormuse all kui mina tirisin ja tuli 12mbit max. kiirusega ehk 1,4mb/s samas kui koormatud fin ja nor serverist ei tulnud 200kb/s.
Müün MW3-e 13€ maha [STEAM]. Level 24 midagi olen praegu.
Miks? Kuna BF3 pelan rohkem.
PM-ige mind, kui huvitatud!
Ei saa steamist eraldi mänge müüa kui see sul juba kasutusel olnud...mis sinu kontol, see sinna ka jääb. Pead terve steami maha müüma, aga ka see on keelatud.
Müün MW3-e 13€ maha [STEAM]. Level 24 midagi olen praegu.
Miks? Kuna BF3 pelan rohkem.
PM-ige mind, kui huvitatud!
Ei saa steamist eraldi mänge müüa kui see sul juba kasutusel olnud...mis sinu kontol, see sinna ka jääb. Pead terve steami maha müüma, aga ka see on keelatud.
............................
viimati muutis Mustakurmu 21.11.2019 20:34:22, muudetud 1 kord
need kes tegid campaign 5 tunniga läbi tegid vist küll noob raskusega ja lihtsalt jooksid läbi, mängu nautimata. ma hardened peal paar korda surma saanud ja 8+ tundi
Ma tean, mida sa mõtled, aga kõige raskemaga muutub see mäng mõttetuks grindimiseks, see pole ka see päris õige asi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
special ops veterani peal on suht raske ja, kohe esimene missioon võttis päris mitu katset
a campaign regular/hardened on täiesti normaalne
esimesel läbimängimisel recruit kasutada on küll totaalne raiskamine
Ma ei tea tegin Veterani peal mängu läbi mingi 5-6 tunniga.Sain sada korda surma aga kiirelt sai läbi ikkagi.Aga selle eest lahe oli. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
SP on täielik spamfest. Võtsin normali, ja siis oli koguaeg ekraan punane. Nurgas ei kämpinud küll jah - üritasin ikkagi reaalselt mängida. Ei taha raskemaga absoluutselt proovida ka, sest see kuulirahe mis vastaste poolt tuleb on ajuvaba.
Sellepärast nad mootorid ei uuendanudki, et ainuke mis sa näed on punase varjundiga pilt ja vereplekid _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
haha, tleb õppida mängima ühesõnaga
mulle just meeldis, et kohe algusest peale kõva kõmmutamine käib ja peab varju otsima ja oma aju natuke kasutama, et kuidas ja kust
looda jah, et päriselus vastane ootab 2 sekundit enne kui sinu poole kuule saadab
muidu graafilise poole pealt mina nägin küll väikest uuendust. mitte tekstuuride koha pealt, vaid just maailma ehituse. pole selline erinevus nagu mw vs mw2 ofc, mootor ei luba rohkem
sessuhtes nad mootorit optimiseerinud polegi, et võtab rohkem fps, aga on detailsem maailm. probleem see muidugi pole
muidu graafilise poole pealt mina nägin küll väikest uuendust. mitte tekstuuride koha pealt, vaid just maailma ehituse. pole selline erinevus nagu mw vs mw2 ofc, mootor ei luba rohkem
sessuhtes nad mootorit optimiseerinud polegi, et võtab rohkem fps, aga on detailsem maailm. probleem see muidugi pole
hmm.. imo on blackops palju parema graafikaga kui mw3...
ei ütleks
pariisi tänavatel, berliinis, new yorkis, londonis päris võimas kõmmutada
lasin just praegu seda survival teemat, väga huvitavalt tehtud ütleks, võikski nagu mängima jääda
imo on ta ~sama mis mw2, aga kõik kellad-viled välja toodud ja ekraanil
ei ütle, et black ops graafika jama, muidugi mitte, ta sama nagu mw2 ja mw3
word
minu arust pidilist vahet mw2 pole absoluutselt, areng on olematu.
nuh jah ma ei tea kas asi minus või mis aga mw3-e pilt on konkreetselt udune! Ligidalt on enam-vähem, depth of field on kah off... et see kindlati põhjus pole - kõik muu on maxed.
mappidest kõlbab mängimiseks 2-3 ainult.
BO oli veel päris okei aga mw3 on totaalne clusterfuck ülivõrdes.
viimati muutis ottf 13.11.2011 11:23:04, muudetud 1 kord
nuh jah ma ei tea kas asi minus või mis aga mw3-e pilt on konkreetselt udune! Ligidalt on enam-vähem, depth of field on kah off... et see kindlati põhjus pole - kõik muu on maxed.
Optionites pane Image Quality Native peale.
lähen vaatan kohe üle... panin native peale aga kauguses läheb pilt ikka uduseks. Erilist vahet nagu ei märkagi...
Iseenest on hea ajaviide aga see, et ma saan backfucki koguaeg, sest mapid on liiga väiksed see ajab pöördesse.
esimestel päevadel oli täiesti laggi vaba see värk, nüüd viimastel päevadel olen kah kogenud kui 10'st pulgast 1 pulk pingi :S
matchmaking võiks suuta system ratingut lugeda, et iga pentium 4 512mb ram'ga ikka hostiks ei saaks
Black ops on mingi väljapestud värvidega süsteem. Ei meeldi üldse.
Hiire tundlikkus on ka nii pekkis kui veel saab... igapidi.
Muid mänge saan ilusti kordamööda (BF3, MW2, CoD4) aga seda s*tta ei suuda enam pärast kontrollida.
Nüüd imestan, kuidas omal ajal 11 prestige'i tehtud sai sellega _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mäng ise on kohutavalt kiire ja kaardid on kõik kohutavalt väikesed. Snaipritega mängimisel ma seal mingit mõtet ei näe. Ja graafilise poole pealt on see (A) ausalt öeldes liiga eelmine kümnend. Võiks kohe praeguse arvuti maha müüa ja nõrgema osta, kuna pole seda jõudu lihtsalt rakendada kuhugi.
Aga nojah, kokkuvõttes on ta siiski enam-vähem ! Ajab asja ära, kui närv must ja veidikene kõmmutada tahad.
Mootorit on optimiseeritud kindlasti, kuna MW3es saan settingud kaugemale lükata kui MW2 ja pilt on palju ilusam. Põhja ma settinguid kruttida siiski ei saa (mängin läpakal)
Leidsin ühe miinuse veel: liiga tumedad on enamik MP kaarte! Tahaks valgust ja sära ja päikesepaistet! Ei ole väga ilus seal halli massi sees ringi sumbata. Okei, jätan need negatiivsete külgede otsimised praegu ära !
Kuidas on see mäng võrreldes MW2'ga? SP just. MW2 story oli küll hea, kas MW3 jätkab samas vaimus mis kaks esimest?
MP'st põmst tean mida oodata, mõnus kiire tulistamine, old school MP.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.