Ma mängin homme enne tööd, kui selleks ajaks ära tõmbab !
Edit:
Mängisin pool tundi. Ma ei tea, pettusin nagu selles mängus. Ei saanud aru sellest serveritega liitumisest. Mäng ise mõtiskleb seal midagi ja kogu aeg, kui mingi host ära läheb, siis jääb mäng seisma ja toimub mingi mõttetu ootamine.
Keegi äkki oskaks mulle öelda, kas seal saab mõne täpse kindla serveriga IP või nime alusel kuidagi ka joinida? Siin käis jutt enne mingist HV serverist.
siis ära mängi läbi selle niiöelda quickplay vaid vali serverlistist mõni dedicated server.
Hmm, ei mäleta nagu, et seal muud valikut oleks olnud. Minu arust ongi quick play ja teine võimalus on see, et teen ise servu. Aga see mulle väga meelt mööda pole! Okei, eks uurin õhtul !
Hmm, ei mäleta nagu, et seal muud valikut oleks olnud. Minu arust ongi quick play ja teine võimalus on see, et teen ise servu. Aga see mulle väga meelt mööda pole! Okei, eks uurin õhtul !
optionist saad sisse lülitada dedi serverite listi
Kõige paremini näitab kuidas mäng müüb siin Eestis Prisma lett. BF3e on hunnikutes ja MW3 on otsas.
BF3 tuli paar nädalat varem ka.
mw3 tulekuga on mu bf3 favorites servude list sisuliselt tühi... 20-st serverist 2-s mängitakse.........
minul kogu aeg tegemist et BF3 enda lemmik serveritesse sisse saada.... SQTM Hardcore
muudkui otsi uusi servereid juurde... mis ei ole lihtne ülesanne.
Ma ei suuda juba ära oodata, kui koju saan mängima ! Team Defender mode pole mul veel, vist, lahti. Seal olid paljud asjad alguses kinni. Aga samas, ma mängisin paar minutit ka kokku !
single player on küll ikka täielik maiuspala, missioonid võiks natukene pikemad olla ainult. aga muidu küll ikka väga rahul
3 tükki veel teha siis campaign läbi, seejärel läeb special ops edasi
need kes tegid campaign 5 tunniga läbi tegid vist küll noob raskusega ja lihtsalt jooksid läbi, mängu nautimata. ma hardened peal paar korda surma saanud ja 8+ tundi
Kes kursis pole siis saab ka Steami serveri koormuseid vaadata. Ise valisin ka Itaalia kuna oli väikse koormuse all kui mina tirisin ja tuli 12mbit max. kiirusega ehk 1,4mb/s samas kui koormatud fin ja nor serverist ei tulnud 200kb/s.
Kes kursis pole siis saab ka Steami serveri koormuseid vaadata. Ise valisin ka Itaalia kuna oli väikse koormuse all kui mina tirisin ja tuli 12mbit max. kiirusega ehk 1,4mb/s samas kui koormatud fin ja nor serverist ei tulnud 200kb/s.
Müün MW3-e 13€ maha [STEAM]. Level 24 midagi olen praegu.
Miks? Kuna BF3 pelan rohkem.
PM-ige mind, kui huvitatud!
Ei saa steamist eraldi mänge müüa kui see sul juba kasutusel olnud...mis sinu kontol, see sinna ka jääb. Pead terve steami maha müüma, aga ka see on keelatud.
Müün MW3-e 13€ maha [STEAM]. Level 24 midagi olen praegu.
Miks? Kuna BF3 pelan rohkem.
PM-ige mind, kui huvitatud!
Ei saa steamist eraldi mänge müüa kui see sul juba kasutusel olnud...mis sinu kontol, see sinna ka jääb. Pead terve steami maha müüma, aga ka see on keelatud.
............................
viimati muutis Mustakurmu 21.11.2019 20:34:22, muudetud 1 kord
need kes tegid campaign 5 tunniga läbi tegid vist küll noob raskusega ja lihtsalt jooksid läbi, mängu nautimata. ma hardened peal paar korda surma saanud ja 8+ tundi
Ma tean, mida sa mõtled, aga kõige raskemaga muutub see mäng mõttetuks grindimiseks, see pole ka see päris õige asi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.