Ma sain selle väikse õpetuse ja ruuteri jura tegemisega mängu korda enamasti. Ühe korra on loading screenile toppama jäänud ja esimesel käivitamisel crashib alati aga teisel töötab. Enne nende 2 punkti täitmist üle 15mini mängida ei saanud. Nüüd lasen vabalt mitmeid tunde jutti kasvõi.
Kindlasti vajab se mäng üht korraliku parandustega patchi, mis peaks juba kiiremas korras ilmuma, mida nad sügavad : D _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ma sain selle väikse õpetuse ja ruuteri jura tegemisega mängu korda enamasti. Ühe korra on loading screenile toppama jäänud ja esimesel käivitamisel crashib alati aga teisel töötab. Enne nende 2 punkti täitmist üle 15mini mängida ei saanud. Nüüd lasen vabalt mitmeid tunde jutti kasvõi.
Kindlasti vajab se mäng üht korraliku parandustega patchi, mis peaks juba kiiremas korras ilmuma, mida nad sügavad : D
Ega sa Ati Try Toolsi ei kasuta. Selgus, et see oli mul põhisüüdlane mängu pangestumisel. Sümtomid olid sarnased ja esimene käivitus alati crash.
pekki, kuidagi väga driftimiseks läheb vahepeal eod botiga ja ka tankiga.. EOD botiga ei pääse õigesse suuntagi, tank viskab kiiresti sõites väikese künka peal külje ette, lõbusamatel juhtudel täpselt vastase nina ees ka
Kamoon, se on T90 ikkagi, "flying tank", for crying out loud
Ja mis ajast tank ei suuda sõiduautost üle sõita, vaid jääb kapoti taha toppama?
Aga sellele lendavale spybotile ja eod robotile ei saa millegi pärast enam miin või c4 külga panna, eile sai mitu korda proovitud.
ei peagi saama. "parandati" ära DICE poolt
Mis mõttes parandati, miks ei peaks saama panna lõhkekehi nende vidinate külge? Ok vb kilode kaupa on natuke overkill aga piisavalt e midagi õhku lasta. Eriti EOD roboti suhtes, DICE on igav.
googeldades selgus, et minu masina configa tuleks prose Mhz mingi paari hertsi võrra alla clockata ning siiani olen ilma BSOD'te mänginud. Keerasin ka igaksjuhuks speedstepi kinni. Pole neid settinguid eraldi testinud võib-olla, et piisab ainult speedstepi kinni keeramisest.
kena ülbitsemine käib siin, imo võiks pildi lihtsalt väiksemaks teha, ei ole vaja 3mp pilti vms, piisab ka 1200x bla resost. Ülevaatlikum ja teravam.+kõigil pole vahendeid et osta ägedaid monitore
Need tööriistad väga suureks abiks! Eriti borderless, arvuti kasutab siis vähem ressursse. Kuigi Standalone programmil ütles Battlelogi sisenemisel, et sellist brauserit ei toetata?
kellelgi teisel veel nii?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.