Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 581, 582, 583 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.11.2011 14:08:57 vasta tsitaadiga

sav1saar kirjutas:
Oli küll üks install, mingi mäng, mille tagajärjel võis probleeme tekkida. Nüüdseks on see maha lastud, aga vaevalt see probleemi likvideerib.

Maha laskmine tavaliselt ei aita. Pigem ikka system restore.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 01.11.2011 14:48:29 vasta tsitaadiga

Hetk tagasi laadisin Comodo peale ja probleem nagu lahenes ära, vähemasti ei teata sellest enam. Saab näha, mis siis edaspidi ka juhtuma hakkab.
Muide system restore'i ei viinud kompuuter miski pärast läbi. Ja polnudki väga mõtet seda teha, sest viimane point, mida valida saab, oli probleemi olemasoluga nagunii. Kui oleks valida saanud kohe kuuaja tagusesse aega, oleksin sinnani tagasi kerinud.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 01.11.2011 19:13:24 vasta tsitaadiga

sav1saar, natukene ebaloogiline, et varasemaid ei olnud. Kas panid ikka kasti linnukese, mis näitaks ka üle 5 päeva taguseid taastepunkte? Vaikimisi näitab ainult kuni 5 päeva vanu taastepunkte.

Ja teine asi - kui taastamine süsteemisiseselt ebaõnnestub, tuleks arvuti käivitada Win 7 plaadi pealt ja sealt valida System restore. On olnud olukordi, kui see on aidanud süsteemitaaste läbi viia. icon_smile.gif Safe Modes võib ka proovida, kui plaati saadaval pole.

See lihtsalt kõrvalteadmiseks ...
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 02.11.2011 08:17:11 vasta tsitaadiga

Üks häiriv asi on. Ehk on võimalusi selle vältimiseks ? Nimelt enne restarti tehes tuleb see sinakas ekraan ning mingid programmid on lahti ja win ütleb, et "those programs are interrupting restart or smth" Vast saite aru mida mõtlen icon_wink.gif

Ehk saab kuskilt midagi muuta, et ta paneks auto "force restart/force shutdown programs" või mis see täpne valik seal on. Krt ma ei saa sellest asjast aru, kui ma juba vajutan, et restarti teha siis ma järelikult seda tahan ka ja mul ei ole vajalikke asju lahti.

sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 02.11.2011 11:23:01 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
Üks häiriv asi on. Ehk on võimalusi selle vältimiseks ? Nimelt enne restarti tehes tuleb see sinakas ekraan ning mingid programmid on lahti ja win ütleb, et "those programs are interrupting restart or smth" Vast saite aru mida mõtlen icon_wink.gif

Ehk saab kuskilt midagi muuta, et ta paneks auto "force restart/force shutdown programs" või mis see täpne valik seal on. Krt ma ei saa sellest asjast aru, kui ma juba vajutan, et restarti teha siis ma järelikult seda tahan ka ja mul ei ole vajalikke asju lahti.

Äkki peaks hoopis sellega tegelema, miks need programmid ilusasti kinni ei lähe?
Aga kui ikka on vaja, siis teenustele mõjub HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control all on võti WaitToKillServiceTimeout
ja kasutajaprogrammidele HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop lisa string value WaitToKillAppTimeout ja pane väärtuseks 5000 või vähem

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc978624.aspx
tagasi üles
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 02.11.2011 13:21:58 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
sav1saar, natukene ebaloogiline, et varasemaid ei olnud. Kas panid ikka kasti linnukese, mis näitaks ka üle 5 päeva taguseid taastepunkte? Vaikimisi näitab ainult kuni 5 päeva vanu taastepunkte.

Ja teine asi - kui taastamine süsteemisiseselt ebaõnnestub, tuleks arvuti käivitada Win 7 plaadi pealt ja sealt valida System restore. On olnud olukordi, kui see on aidanud süsteemitaaste läbi viia. icon_smile.gif Safe Modes võib ka proovida, kui plaati saadaval pole.

See lihtsalt kõrvalteadmiseks ...

Võibolla on see tõesti ebaloogiline, aga kolmest päevast alla poole ei saa skrollida ja kastis on linnuke olemas. Linnuke tõi sinna vahepeale restore pointe juurde, aga mitte kaugemasse minekusse. Safe Modeis pole proovinud.
tagasi üles
Stig
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2011 17:42:06 vasta tsitaadiga

Tekkis selline probleem. Ei saa ikoone kella kõrvale tagasi panna, Googlest olen juba otsinud proovisin kah mingit võimalust, GPedit.msc ja sealt icon removal disable aga ei teinud midagi.
http://www.upload.ee/image/1780748/untitled2.jpg
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 02.11.2011 17:48:47 vasta tsitaadiga

Windows unustab ära, et mul klaviatuuril eksisteerivad sellised asjad nagu nool vasakule, paremale ja DEL nupp.
Mingi paarkümmend korda klõbistada neid nupe, siis hakkavad taas tööle ja nii umbes 10 minutit on kõik ok, kuid siis unustab jälle ära.

von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 02.11.2011 18:06:12 vasta tsitaadiga

Kas on võimalik seadistada nii, et määratud aja pärast lülitatakse välja ainult teatud kõvakettad, mitte kõik need, mis parasjagu kasutuses pole?
SuurJuht
HV vaatleja

sõnum 02.11.2011 18:24:55 vasta tsitaadiga

Selline kysimus, et kas keegi teab kust leida Sony Vaio VPCEB2Z1E klaviatuuri win7 X64 driver!?!?! Nimelt osad nupud ei toimi enam, sealhulgas enter, device manager all on ainult standard keyboard, ent võrdlesin Vista ja XP masinate klaviatuuri driverieid, ning tundub et sony on antud driveri ära kaotanud.
Sony Europe jms official sony lehed ei paku isegi mitte standard driverit! icon_sad.gif
Ehk oskab keegi keyboard driverite lingi leida antud mudelile

LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 02.11.2011 20:45:43 vasta tsitaadiga

Küsimusterahe ... icon_eek.gif

miq1988, kas tihtilugu on ühed ja samad programmid? Mul on ka vahest sedaviisi, et küsib üle, kuid ma ei tee tavaliselt midagi ja need sulguvad lihtsalt ise. Kui aga korduvalt, siis kõigepealt kontrolli üle, millised programmid Windowsiga käima lähevad ja otsusta, milliseid sul vaja läheks. Sul vist aeglane arvuti või väga palju programme töötavad korraga.

kjaups, USB klaviatuur? Kontrolli kindlasti üle ühendus. Mul on üks wireless hiir ja teatud aja tagant lakkas see töötamast. Arvasin, et riistvaraline viga, kuid ükskord võtsin kätte ja uurisin ning selgus, et USB pesa kontakt ei ole millegipärast korralik, kuigi kõik teised USB asjad toimivad korralikult. Õnneks leidsin ühe pesa, kus hiir toimib tõrgeteta. icon_smile.gif

von Wu, Toitesuvanditest ehk Power options. Hard disk rida otsi. Kõvaketastele eraldi seda seadistada ei saa, kuid välja ei lülitata kunagi neid kõvakettaid, mis on kasutuses. Kui sul on näiteks 10 minutit, siis välja lülitatakse need kõvakettad, mille poole arvuti selle aja jooksul ei pöördu. Kui siiski välja ei lülita, siis installi endale kõigepealt Lockhunter ja uuri sellega, mis protsessid kõvaketast kinni hoiavad.

Lisan, et tavaliselt on protsesside hulgas System, svchost.exe ja võibolla ka explorer.exe. Tavaliselt need protsessid siiski kõvaketast aktiivsena ei hoia.

SuurJuht, Googeldada ei viitsi, aga kui draiverit ei leia, siis võid proovida Windowsi enda mingit standard driverit. Äsja oli mul ühe hiirega jama, mille jaoks draiverit ei leidnud. Panin suvalise standard driveri peale ja hiir hakkas tööle, paraku viga on selles, et hiire lahtiühendamisel ja järgi tagasi panemisel vahest ei kasuta valet draiverit ja seetõttu ei tööta. Selle vastu peaks võibolla saama, muutes draiver selle seadme jaoks sobivaks, kuid enam pole seda hiirt käepärast, et proovida. ..
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 02.11.2011 21:59:54 vasta tsitaadiga

Stig kirjutas:
Tekkis selline probleem. Ei saa ikoone kella kõrvale tagasi panna, Googlest olen juba otsinud proovisin kah mingit võimalust, GPedit.msc ja sealt icon removal disable aga ei teinud midagi.

Customize notification iconsi alt ka sättisid?
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 03.11.2011 00:10:46 vasta tsitaadiga

LiivaneLord, ei. Läpaka enda klaviatuur. Ei teagi millest see jama alguse sai, kuid see oli umbes 3 kuud tagasi. Millegi Live DVD sisse visata või BIOSt näpida, siis kõik vinks vonks korras.
Stig
HV kasutaja

sõnum 03.11.2011 00:44:01 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Stig kirjutas:

Customize notification iconsi alt ka sättisid?

kõike olen proovinud icon_mad.gif
tagasi üles
SuurJuht
HV vaatleja

sõnum 03.11.2011 09:50:51 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
SuurJuht, Googeldada ei viitsi, aga kui draiverit ei leia, siis võid proovida Windowsi enda mingit standard driverit. Äsja oli mul ühe hiirega jama, mille jaoks draiverit ei leidnud. Panin suvalise standard driveri peale ja hiir hakkas tööle, paraku viga on selles, et hiire lahtiühendamisel ja järgi tagasi panemisel vahest ei kasuta valet draiverit ja seetõttu ei tööta. Selle vastu peaks võibolla saama, muutes draiver selle seadme jaoks sobivaks, kuid enam pole seda hiirt käepärast, et proovida. ..

Proovisin, teise vaio driverit, aga paraku klaviatuur üldse ei funksinud sellega.. tegin ka reinstalli standard driverile, aga ikka osad klahvid ei toimi, ja mulle tundub nüüd et peab esindusse minema ja laskma asja kontrollida, sest võibolla on arvutil mõni tõsisem viga icon_sad.gif Ent mis sa arvad, kas oleks mõtet uus windowsi install teha, et kas võibolla on win-il miskit tõsist viga mis selle vea tekitas? Paar nädalat tagasi oli mul kah hiirega viga, kuna ükshetk lõpetas töötamise, ning device manager uurimisel selgus, et Synaptics PS/2 Port TouchPad driverit polegi!!! Kuidas selline asi üldse saab võimalik olla, et driver ise ära kustub????

ollev
HV kasutaja

sõnum 03.11.2011 16:52:17 vasta tsitaadiga

Stig.
http://techgenie.com/latest/how-to-troubleshoot-if-system-icons-do-not-appear-in-the-notification-area-of-windows-7/
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 03.11.2011 18:40:08 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:

miq1988, kas tihtilugu on ühed ja samad programmid? Mul on ka vahest sedaviisi, et küsib üle, kuid ma ei tee tavaliselt midagi ja need sulguvad lihtsalt ise. Kui aga korduvalt, siis kõigepealt kontrolli üle, millised programmid Windowsiga käima lähevad ja otsusta, milliseid sul vaja läheks. Sul vist aeglane arvuti või väga palju programme töötavad korraga.

q6600 ningi 6gb ddr2, ei tohiks veel vist netikastile jalgu jääda. Pole täpsemalt vaadanud kuna restarti teen harva, paar korda kuus. Aga mingid üldkasutavamad programmid, mõnikord winamp, mõnikord wlm, mõnikord firefox. Pole süvenenud. Lihtsalt häirib kui paned kastri restarti tegema endaarust ja lähed kööki võikut tegema ja ca minut hiljem on see aken ees.

Stig
HV kasutaja

sõnum 03.11.2011 19:51:57 vasta tsitaadiga

ollev kirjutas:
Stig.
http://techgenie.com/latest/how-to-troubleshoot-if-system-icons-do-not-appear-in-the-notification-area-of-windows-7/

proovitud, midagi ei teinud.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 03.11.2011 20:55:02 vasta tsitaadiga

SuurJuht, Windowsi installi ära küll tegema hakka. icon_biggrin.gif Vähemalt mitte esialgu.

miq1988, mul esineb ka seda - paar korda kuus umbes. icon_biggrin.gif Kuigi lülitan välja iga päev.

Sinu asemel ma ei muretseks selle pärast. Nii pika töötamise aja jooksul võib nii mõndagi olla. Aga kui restarti teed, siis peaks see aken kohe ette tulema. Sealt paned force restart.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.11.2011 21:03:50 vasta tsitaadiga

SuurJuht: "Raua kadumine" võib olla puhtalt emaplaadi probleem icon_wink.gif , sel juhul pole mõtet Windowsit ega draivereid peksma hakata. Ainus lahendus on sel juhul suund remondi suunas.

See on oletus, aga selliselt kutusid emaplaate on piisavalt liikvelt, ise hakkan maadlema sellisega, mis aeg-ajalt HDD "ära kaotab".
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.11.2011 21:41:46 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:

tsitaat:
1. Click Start | Run.
2. Type RegEdit and press ENTER.
3. Navigate to the below registry hive:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control
4. Double click the string named WaitToKillServiceTimeOut to modify its value.
5. Type a smaller value such as 1000, 1500 or 2000. It is based on your preference, need and requirements.
6. Press ENTER.
7. Close Registry Editor.
tagasi üles
miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 03.11.2011 21:54:52 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
miq1988 kirjutas:

tsitaat:
1. Click Start | Run.
2. Type RegEdit and press ENTER.
3. Navigate to the below registry hive:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control
4. Double click the string named WaitToKillServiceTimeOut to modify its value.
5. Type a smaller value such as 1000, 1500 or 2000. It is based on your preference, need and requirements.
6. Press ENTER.
7. Close Registry Editor.

Sukelduja eelmisel lehel soovitas sama. Panin selle value 4000 peale hetkel, eks näis kui kunagi restardiaeg.

LiivaneLord kirjutas:

miq1988, mul esineb ka seda - paar korda kuus umbes. icon_biggrin.gif Kuigi lülitan välja iga päev.

Sinu asemel ma ei muretseks selle pärast. Nii pika töötamise aja jooksul võib nii mõndagi olla. Aga kui restarti teed, siis peaks see aken kohe ette tulema. Sealt paned force restart.

No ma olen kiire, enne kui see aken ette tuleb olen ma juba võikule võid määrimas icon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 04.11.2011 00:27:17 vasta tsitaadiga

Kas windowsil midagi konsoolilaadset asja ka on? Mis reaalajas jälgiks kõiki tegevusi. Nimelt üks Kingstoni MicroSD adapter ei taha tööle hakata mitte ühegi kasti taga, tahaks teada, kas arvuti selle üldse üles leiab.
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 04.11.2011 00:38:13 vasta tsitaadiga

Kõiki...? ProcMon jälgib igasugu saasta aga seal on filtreerimata paarsada tuhat eventi minutis üldjuhul.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 04.11.2011 00:49:05 vasta tsitaadiga

ProcMon ei tulnud mõttessegi, tänud. Sain vajaliku info kätte. Windows saab aru, et midagi pisteti USB pesasse ning tegemist on mingisuguse asjaga, kuhu saab kirjutada ja kust saab lugeda, kuid kaarti omaks ei võta. Adapter ei tööta vist nii nagu peaks.
Spoiler Spoiler Spoiler

On see võtmehoidja stiilis lugeja..
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 581, 582, 583 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.