PlatoonSgtElias, kõikidel autodel räägib Clarkson peale, otsige Top Geari hammasratta märki auto eest otsast.
Kes LCE ostis, siis saab raamatust sama teksti lugeda, mida mängus Autovistas kuuleb Clarksoni suust.
Njah, samas on mul ligi 400 autot mängus veel proovimata. Kuna lõpuks tahaks neid DLC autosi kõiki saada siis on kaks võimalust kas osta season pass või oodata kuni nendele DLC packidele tehakse allahindlus, kui rahalist kokkuhoidu silmas pidada. Ja R15 asemel võiks muidugi R18 olla.
Võiks, aga ma loodan, et see tuleb hilisemas DLC's samuti. Nt. kevade paiku, kui LeMans'i hooaeg algab jälle?
R15+ väga ägeda välimusega auto ja kolmikvõit teeb ka võrdlemisi tähtsaks autoks. Kui oleks olnud R18, oleks ma siiski ka R15+'i soovima jäänud.
Nii, et well done T10! _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
Kuu hiljem hakkavad DLCga lüpsma, well done indeed. Täiesti lõpp kui haige. Saaks siis aru, et klemmid vahepeal meisterdavad autosid juurde aga no hetkel selgelt näha ju, et vorstil lihtsalt viilakaid vähemaks lõigatud
huvitav, kuidas see career üles ehitatud on. Momendil ainult sõidud A ja S klassi masinatega, level on 36, aga careeri complete protsent on vist kolm kopikatega
Kuu hiljem hakkavad DLCga lüpsma, well done indeed. Täiesti lõpp kui haige. Saaks siis aru, et klemmid vahepeal meisterdavad autosid juurde aga no hetkel selgelt näha ju, et vorstil lihtsalt viilakaid vähemaks lõigatud
No see oli teada et iga kuu tuleb DLC, sellest räägiti juba siis kui "Season Pass" välja kuulutati seega siin pole midagi imestada, kus juures osad masinad pidavat isegi Disk 2 peal olema nagu nt Lamborghini Aventado...
Tore DLC, endal on Season Pass ostetud Aga ma ootaks pigem R18 kui R15+ aga oh well _________________ Bawse
FM4 Car List:
502 Cars (including 17 Unicorns) from 79 Manufacturers on disc
+ 5 Cars from Pre-Order Car Pack
+ 5 Cars & 1 new Manufacturer from Launch Bonus Car Pack
+ 1 Car from BMW M5 Fan Pack
+ 5 Cars from BMW Art Car Pack
+ 5 Cars & 1 new Manufacturer from VIP Car Pack
+10 Cars from American Muscle Car Pack
TOTAL = 533 Cars from 81 Manufacturers on Day-One
Name: Forza Motorsport 4 Season Pass
Release: October 11th, 2011
Price: 2400 MSP
What does it give you: With it you save 30 percent overall of the price for the upcoming six DLC packs, November 2011 to April 2012, compared to separate purchases.
Sain ka eile mängu kätte lõpuks ja mängisin mingi 10h jutti vist Ütleme nii ,et paremat racing mängu ma ei tea, kõik on nagu nii perfect. Ma ei tea mis teil osadel selle pildiga on, aga minul näeb küll 5+ välja. Sõpradega sai split screeni ka proovitud ja seal ka cockpit vaade nüüd! Autovistat pole veel uurinud väga, aga tundub päris huvitav.
EDIT: Üks probleem on ,et rooliga autovistas ei saa autosse sisse, et seda trafficu asja proovida. Puldiga saab, aga siis jällegi sõita on jama help?!
huvitav, kuidas see career üles ehitatud on. Momendil ainult sõidud A ja S klassi masinatega, level on 36, aga careeri complete protsent on vist kolm kopikatega
Vaheta autot enne kui World Tour'is sõidu ära valid. Mina nt. sain pea kõik sõidud tehtud C-A klassis. Va. paar sõitu, mis kohustab sõitma GT2 autoga, mis on multiclass koos GT1'ga.
Nüüd on event list käsil ja tore on näha, et eraldi saab valida, kas vastaste autod on upgrade'itud või on stockis. Ainult pidurdus joone ja tavalise manualiga (aut. sidur) tuleb 150% rahast veel juurde iga sõit. Nii, et raha vool on FM3'ga võrreldes ikka päris suur kui veel driver ja affinity levelid juurde arvata.
EDIT:
Mafia kirjutas:
Tore DLC, endal on Season Pass ostetud Aga ma ootaks pigem R18 kui R15+ aga oh well
R15+ on kaa lahe!
Kui R18 kunagi tuleb, saab ehk Tesla sarnase elamuse - tuule ja rehvi müra on peaaegu valjem kui mootor ise _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Told ya, et R15+ on kaa lahe
Sai FM foorumis natuke F5 klahvi klõbistatud ja tasuta pre-release kood hangitud.
Tegelt tuleb välja, et see on R15++, mis siis ainult ühe sõidu teinud - selle hooaja Sebring 12h.
Spoiler
Gaasi saab aeglastel kiirustel palju varem juurde anda, kui vanema R15'ga, samuti on PI ja kiirendus 0.1 võrra R15++'il väiksem.
Kokku on see DLC pack väga fun, nüüd teisi autosid proovima! _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Olen ka proovinud koode saada aga seni pole õnnestunud kuigi võimalusi on suht palju olnud. _________________ Xbox LIVE gamertag: Tshiller
PSN: Tshiller000
sten260, ei usu, et kõvasti kiirem oli ma lihtsalt sõitsin jube kehvasti ringi ning lõpus kaotasin ikka oma 5sekki kindlasti selle peenrasõiduga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sten260, ei usu, et kõvasti kiirem oli ma lihtsalt sõitsin jube kehvasti ringi ning lõpus kaotasin ikka oma 5sekki kindlasti selle peenrasõiduga
nojah ,sa jõudsid tänu selle pikale sirgele järgi ikka. Need AI-d pidurdavad ka hullult seal kus pole vaja, ma ikka arvan et selle ferrariga saab seal rajal kiirema aja teha kui veyroniga.
Veyron on kurvides "natukene" halb? See väide on küll väga positiivses võtmes öeldud
Kui võrrelda GT2 autosid Veyroniga, siis on need kurvides ikka hulga võrra paremad. Ega Forzas Veyronil praktilist kasutust, peale de la Sarthe'i raja (enne kõike vana Mulsanne'i layout), pole eriti.... _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
veyron sobib ainult ühele rajale: lemans. Muidu on suht kräpp auto
aga jah, tänavaautoga pole eriti mõtet korraliku R-klassi masina vastu võidelda, olgu sul kuitahes palju kilovatte või kuitahes hea gripp. Eile suutsin expert taseme ja pea poole võimsama Ageraga ääri-veeri kuidagi R3 klassi võidusõidukaid võita. Peale 3 kordset üritust suutsin finišeerisin lõpuks alla sekundulise edumaaga
Pole see Veyron nii hull midagi, lihtsalt nagu ka iga teise autoga: ei tohi keerata rooli täielikult paremale välja kurvides, see lausa mõnuga tekitab alajuhitavust. Erinevatel autodel on eri kaugusel see piir, ühel lähemal, teisel kaugemal, aga kõigil tekib alajuhitavus kui liiga palju välja keerata.
Seda kindlasti. Keeramine on parem kui osata sujuvalt seda teha ja teada auto piire (ja kuulata rehve ). Väga lihtsalt saab ka LMP1 auto alajuhitavaks teha kui liialt sisse keerata.
Kuid arvestades, mis klassis Veyron on, siis rohkem kurvilistematel radadel, on Veyron siiski oma klassis võrdlemisi kasutu. Peab lootma ainult sirgete peale. Aga see suht obvious niiehknii _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
viimati muutis xSullx 31.10.2011 10:38:15, muudetud 1 kord
Andsin NV kõvasti tuld, ning platseerusin pühapäeva õhtuks üldtabeli 7-ndal kohal. Ja kus hakkas kohe klubi liikmeks hakkamise kutseid tulema _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Tiirutasin eile Hummeriga natuke ringi, päris paugupill teine, Ladera rajal tegin isegi isiklikud kiiremad ringid, sest mehaanilist pidamist ja jõudu autol jätkub. Ja kurikaid ajab ka ümber nagu sahaga.
Top Geari tüübid võiksid ikka ka raja ääres oma tavalisel kohal seista. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
See olnud vähemalt FM2'st alates (pole esimest mänginud).
Sai eile 458 Italia GT2 autot proovitud, mis täna ilmuvas DLC's on ja kuidagi imelik oli. Küllaltki stabiilne (kuigi Ford GT Mk7 endiselt stabiilseim GT2 autodest, minu meelest) kuid sirgetel tundus, et jäi ästi vaikselt maha M3 GT2 autodest. Käigud olid üpriski lühikesed, pidi mitmeid, harjumuselt 2-käigu kurve, võtma 3. käiguga. Kurvides niiehknii kiirem kui AI'd, seega ei oska täpselt öelda, kas ta teeks aja tagasi käsitluse osas. Kuid esmamuljed on segased. PI igatehs oli vist kõrgeim Fera GT2 autodest kui õigesti mäletan.
Eks millalgi teeb paar ringi võrdluseks siiani lemmiku, Ford GT'ga ja saab täpsemalt teada, kus auto asub.
krt, saaks viimasest dlc-st kuidagi ainult aventadori, r15 audi ja RS3 kätte. Muu sealt valikust eriti ei eruta...
Nüüdsest ju autod ka ükshaaval ostetavad, kuid kolm autot tuleb vist peaaegu sama hinnaga, mis kogu DLC...
EDIT: Autod on 160 MSP'd per tükk, va. R15++ ja 458 GT2, mis on 240 MSP'd. Ja Aventadori ei saa üldse eraldi osta.... Kavalalt tehtud see värk neil _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Mõtlesin oodata Season Pass'i ostmisega kuni esimese DLC'ni. Nüüd kui sain selle tasuta, ootan järgmise kuuni _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Kui FM3-s oli alati optimaalseim valik nelikvedu, siis FM4-s tagavedu, ning kui vaadata mis autod on mängu karbikaanel, siis on selge ka miks see nii on. Samas see on toonud alamklassides võitjaautoks enamasti Ameerika muskelautod, mis minu meelest on veidi imelik rõhuasetus. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
FM3's 4wd langetas liialt PI'd, minu jaoks ja suht tüütuks muutus, et isegi kuni R3 klassini olid netis mängides kõik 4wd autod. Nüüd on RWD kiirem küll ainult siis kui selle ära händlid. Mõned tuttavad, kes ei ole mängus küllalt osavad nt. ei suuda 599 GTO'ga kiiremaid ringe teha, seega 4wd on siiski kergem sõita.
Kuid jah lõppkokkuvõttes on kiirem tagarattavedu. Ehk, et siis nagu enamasti päris elus, on ringrajal kiirem RWD _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Krt eile maadlesin tund aega mingi R3 klassi BMW sõiduga silverstone rajal. Suure vägistamise peale sain kuidagi esimeseks ja viimases kurvis enne finishisirget võtsin kurvi liiga laialt ja oligi sõit mokas. Vist 6-7x alustasin uuesti, lõpuks vandusin alla ja tegin sõidu ära teises klassis oma lemmiku MP4-12C-ga
Veel üks halb muudatus. Kui FM3-s sai vaadata kõigi edetabeli autode kolme peamist parameetrit, kaalu, võimsust ja väänet, ning sai selle järgi enam vähem kogu oma auto seadistuse paika panna, siis FM4-s seda fiitset enam pole. Seega väga raske proffidega seadistamise alal võistelda. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Forza 4 ikka 5.1 toetab? Millegi pärast ei saa seda varianti nagu tööle, ressiiver näitab et on 2.0 peal(forzast valitud audio alt home theatre ja konsooli settingutest valitud Dolby Digital 5.1
Edit: My bad, Display discovery oli enabled ja selle järgi võttis TV stereo settingud (kuna hdmi läheb läbi ressi telerisse) Sai disabletud ja nüüd 5.1 olemas
NV sai jälle kõvasti lapatsit vajutatud, tulemuseks 5. koht ringradade tabelis _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Vaata tabelist
Tonis15 _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Oleks plaanis teha Eesti carclubide vaheline võistlus. Tean, et HV klubi ja minu poolt KMS klubi on ainult eestlastega. See võiksid ka muud HV-foorumi liikmed teada anda, kui on mõndades teistes klubides, kus eestlased.
Veel pakuksime välja, et iga osalev carclub pakuks kaks rada oma äranägemise järgi ja samuti pakuvad välja ka auto kriteeriumid, milles sõit toimub - klass, vedu, aasta, mark, riik, kas upgrade'e lubada, või mitte - kui täpselt keegi soovib. Selle järgi saaks teada mitu sõitu umbes tuleks (praegu siis HV ja KMS klubidega, oleks 4). Juhul kui seis jääks viiki, valiks mingi pikema/legema raja, nt. Le Mans või Nürburgring, kus toimub otsustav sõit.
Kõik rajad ja klassid lepiks juba enne kokku, et saaks endale autosid valida, neid tuunida (vajadusel miks mitte ka tiimi livery teha) ja ka harjutada.
Kui on huvi võib ka mingi auhinna välja mõelda - Näiteks paneme paika mingi kindla summa ja selle raames saab carclub valida endale auto(d), mille kaotaja(d) carclub(id) ostma peavad.
Kõik huvilised võiksid märku anda. Võin öelda, et KMS klubist oleksid 2 täiesti kindlat osalejat, tõenäoliselt, kui ajad sobivad oleks kuni 4. _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Mina oleks käsi küll aga ma olen stock ja madalama klasside autode poolt, mitte et neid autosi nii väga keeruline tuunida oleks. Ja noh kõvemate klasside masinate võib ka sõita a alustada võiks nõrgematega. Ja loomulikult on kõigil palju erinevaid ideid ja nägemusi kuidas mingi võistlus peaks välja nägema ning raske niimoodi teha, et kõik päris rahule jäävad. _________________ Xbox LIVE gamertag: Tshiller
PSN: Tshiller000
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.