PlatoonSgtElias, kõikidel autodel räägib Clarkson peale, otsige Top Geari hammasratta märki auto eest otsast.
Kes LCE ostis, siis saab raamatust sama teksti lugeda, mida mängus Autovistas kuuleb Clarksoni suust.
Njah, samas on mul ligi 400 autot mängus veel proovimata. Kuna lõpuks tahaks neid DLC autosi kõiki saada siis on kaks võimalust kas osta season pass või oodata kuni nendele DLC packidele tehakse allahindlus, kui rahalist kokkuhoidu silmas pidada. Ja R15 asemel võiks muidugi R18 olla.
Võiks, aga ma loodan, et see tuleb hilisemas DLC's samuti. Nt. kevade paiku, kui LeMans'i hooaeg algab jälle?
R15+ väga ägeda välimusega auto ja kolmikvõit teeb ka võrdlemisi tähtsaks autoks. Kui oleks olnud R18, oleks ma siiski ka R15+'i soovima jäänud.
Nii, et well done T10! _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
Kuu hiljem hakkavad DLCga lüpsma, well done indeed. Täiesti lõpp kui haige. Saaks siis aru, et klemmid vahepeal meisterdavad autosid juurde aga no hetkel selgelt näha ju, et vorstil lihtsalt viilakaid vähemaks lõigatud
huvitav, kuidas see career üles ehitatud on. Momendil ainult sõidud A ja S klassi masinatega, level on 36, aga careeri complete protsent on vist kolm kopikatega
Kuu hiljem hakkavad DLCga lüpsma, well done indeed. Täiesti lõpp kui haige. Saaks siis aru, et klemmid vahepeal meisterdavad autosid juurde aga no hetkel selgelt näha ju, et vorstil lihtsalt viilakaid vähemaks lõigatud
No see oli teada et iga kuu tuleb DLC, sellest räägiti juba siis kui "Season Pass" välja kuulutati seega siin pole midagi imestada, kus juures osad masinad pidavat isegi Disk 2 peal olema nagu nt Lamborghini Aventado...
Tore DLC, endal on Season Pass ostetud Aga ma ootaks pigem R18 kui R15+ aga oh well _________________ Bawse
FM4 Car List:
502 Cars (including 17 Unicorns) from 79 Manufacturers on disc
+ 5 Cars from Pre-Order Car Pack
+ 5 Cars & 1 new Manufacturer from Launch Bonus Car Pack
+ 1 Car from BMW M5 Fan Pack
+ 5 Cars from BMW Art Car Pack
+ 5 Cars & 1 new Manufacturer from VIP Car Pack
+10 Cars from American Muscle Car Pack
TOTAL = 533 Cars from 81 Manufacturers on Day-One
Name: Forza Motorsport 4 Season Pass
Release: October 11th, 2011
Price: 2400 MSP
What does it give you: With it you save 30 percent overall of the price for the upcoming six DLC packs, November 2011 to April 2012, compared to separate purchases.
Sain ka eile mängu kätte lõpuks ja mängisin mingi 10h jutti vist Ütleme nii ,et paremat racing mängu ma ei tea, kõik on nagu nii perfect. Ma ei tea mis teil osadel selle pildiga on, aga minul näeb küll 5+ välja. Sõpradega sai split screeni ka proovitud ja seal ka cockpit vaade nüüd! Autovistat pole veel uurinud väga, aga tundub päris huvitav.
EDIT: Üks probleem on ,et rooliga autovistas ei saa autosse sisse, et seda trafficu asja proovida. Puldiga saab, aga siis jällegi sõita on jama help?!
huvitav, kuidas see career üles ehitatud on. Momendil ainult sõidud A ja S klassi masinatega, level on 36, aga careeri complete protsent on vist kolm kopikatega
Vaheta autot enne kui World Tour'is sõidu ära valid. Mina nt. sain pea kõik sõidud tehtud C-A klassis. Va. paar sõitu, mis kohustab sõitma GT2 autoga, mis on multiclass koos GT1'ga.
Nüüd on event list käsil ja tore on näha, et eraldi saab valida, kas vastaste autod on upgrade'itud või on stockis. Ainult pidurdus joone ja tavalise manualiga (aut. sidur) tuleb 150% rahast veel juurde iga sõit. Nii, et raha vool on FM3'ga võrreldes ikka päris suur kui veel driver ja affinity levelid juurde arvata.
EDIT:
Mafia kirjutas:
Tore DLC, endal on Season Pass ostetud Aga ma ootaks pigem R18 kui R15+ aga oh well
R15+ on kaa lahe!
Kui R18 kunagi tuleb, saab ehk Tesla sarnase elamuse - tuule ja rehvi müra on peaaegu valjem kui mootor ise _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Told ya, et R15+ on kaa lahe
Sai FM foorumis natuke F5 klahvi klõbistatud ja tasuta pre-release kood hangitud.
Tegelt tuleb välja, et see on R15++, mis siis ainult ühe sõidu teinud - selle hooaja Sebring 12h.
Spoiler
Gaasi saab aeglastel kiirustel palju varem juurde anda, kui vanema R15'ga, samuti on PI ja kiirendus 0.1 võrra R15++'il väiksem.
Kokku on see DLC pack väga fun, nüüd teisi autosid proovima! _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Olen ka proovinud koode saada aga seni pole õnnestunud kuigi võimalusi on suht palju olnud. _________________ Xbox LIVE gamertag: Tshiller
PSN: Tshiller000
sten260, ei usu, et kõvasti kiirem oli ma lihtsalt sõitsin jube kehvasti ringi ning lõpus kaotasin ikka oma 5sekki kindlasti selle peenrasõiduga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sten260, ei usu, et kõvasti kiirem oli ma lihtsalt sõitsin jube kehvasti ringi ning lõpus kaotasin ikka oma 5sekki kindlasti selle peenrasõiduga
nojah ,sa jõudsid tänu selle pikale sirgele järgi ikka. Need AI-d pidurdavad ka hullult seal kus pole vaja, ma ikka arvan et selle ferrariga saab seal rajal kiirema aja teha kui veyroniga.
Veyron on kurvides "natukene" halb? See väide on küll väga positiivses võtmes öeldud
Kui võrrelda GT2 autosid Veyroniga, siis on need kurvides ikka hulga võrra paremad. Ega Forzas Veyronil praktilist kasutust, peale de la Sarthe'i raja (enne kõike vana Mulsanne'i layout), pole eriti.... _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
veyron sobib ainult ühele rajale: lemans. Muidu on suht kräpp auto
aga jah, tänavaautoga pole eriti mõtet korraliku R-klassi masina vastu võidelda, olgu sul kuitahes palju kilovatte või kuitahes hea gripp. Eile suutsin expert taseme ja pea poole võimsama Ageraga ääri-veeri kuidagi R3 klassi võidusõidukaid võita. Peale 3 kordset üritust suutsin finišeerisin lõpuks alla sekundulise edumaaga
Pole see Veyron nii hull midagi, lihtsalt nagu ka iga teise autoga: ei tohi keerata rooli täielikult paremale välja kurvides, see lausa mõnuga tekitab alajuhitavust. Erinevatel autodel on eri kaugusel see piir, ühel lähemal, teisel kaugemal, aga kõigil tekib alajuhitavus kui liiga palju välja keerata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.