Tere, kas Eestis on saada juba 2000mAh akut, kui jah siis kust. On keegi järgi proovinud, palju asi juurde annab? _________________ Põlva
Tel: 53888627
MSN:ark0077@hotmail.com
mm...2000 pole näinud ja pärast seda kui 2500'se eest 57 euri küsiti, ei vaata kah enam. tellisin ebay'st 3500. maksis 9 euri. peab vastu ikka tõsiselt. ja lisan juurde, et kuigi see teeb fööni paksemaks ja ka veidi koledamaks, on seda nüüd uskumatult mõnus peos hoida.
mm...2000 pole näinud ja pärast seda kui 2500'se eest 57 euri küsiti, ei vaata kah enam. tellisin ebay'st 3500. maksis 9 euri. peab vastu ikka tõsiselt. ja lisan juurde, et kuigi see teeb fööni paksemaks ja ka veidi koledamaks, on seda nüüd uskumatult mõnus peos hoida.
ja see 3500 aku kestab vähemalt 2 korda kauem kui orikas? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ise küll ei näe hetkel vajadust kõvema aku järgi, originaal toimib suhteliselt hästi ja pole suutnud 15 tunniga seda kuidagi tühjaks saada ja üldjuhul sellest ajast kauem vooluvõrgust eemal ei ole.
julgelt 2x kauem. kui ikka pidev andmeside peal on ja ise kah näpid, siis orikas kisub üsna ruttu lonti. eriti minu puhul, kes ma fööni suuresti ajaviiteks kasutan.
2000 aku olemas (inglismaalt) ja midagi annab kindlasti juurde aga täpsemalt on raske hinnata. 21%, kuigi imho veidi rohkem. Välimus muutub ka mõnusamaks ja enam ei toetu telefon laual kaamerapeale. Miinuspoolena ei sobi enam paljud kestad ja hoidikud.
Odav 3500 aku kahtlemata annab märgatavalt akule juurde aga muudab telefoni nii küürakaks, et see on pigem tagavaralahendus kui igapäevaseks kasutamiseks. Minu arvmus siis. _________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda.
Lasin eile peale batista 70 foxhound edition 2.2 2.3.5 baasil
raibe läheb lolliks suht tihti, jookseb kinni, ekraan ei ärka yles ja vahel reatarti jääbki tegema.
Font on suuremaks tehtud, samas tundub, et ekraan mahutab sama palju.
kardan, et täna peab vist midagi muud peale laskma. Liiga ebastabiilne, samas huvitavat on kõvasti
Edit:
No nii, nett hakkas ka nöökima, ei tahtnud yldse enam liigutada. Lasin maha ja panin vana tagasi. Nii toorest romi pole ma veel kordagi saanud
eelmine liigub nagu kulda -batista70 3.7.7 final _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
No ei saa mina hakkama...teen kõike õpetuste järgi, teleofn on rooditud ning insecure kernel peal aga clockwork recovery peale ei lähe ja vsjo.
Keegi hea inimene homme Tallinnas või kuskil seal lähedal ei tahaks paari eest asja korda ajada?
EDIT:
ja ega keegi ei tea ka mingit nippi kuda saaks youtubes käia ilma, et ta ise mind mobile versiooni peale lükkaks pidevalt. Asi nimelt selles, et siis saaks vaadata kõiki videoid, hetkel paljudel juures kirje, et "not available on mobile".
Pöördun ikka enda custom rom murega abitahtlike kodanike poole - ja paari õlle all pidasin silmas ikka sixpacki:)
Youtubes ei näegi kõiki videosid, nimelt üleslaadimisel saab ise märkida, kas see on nähtav ka telefonist.
Minul küll youtubes üleslaadimisel kuskil sellist valikut ei ole, olete ikka kaine?
Mul android näitab küll kõiki videosid youtubest... vb youtube appiga tõesti ei näe kõiki... viimati kogesin seda symbiani peal _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Youtubes ei näegi kõiki videosid, nimelt üleslaadimisel saab ise märkida, kas see on nähtav ka telefonist.
viska siia üks youtube video, mida sa ei näe moblaga, siis saan su väitele mingigi kinnituse anda _________________ This message was sent from space using stargate
On jah nii, ma olen ka paari videot kohanud, millel on märge juures et omanik on keelanud selle mobiilses seadmes vaatamise
Hetkel välja otsida ei viitsi
Edit: Youtube's on oma video seadetes valik:
tsitaat:
Jah, muuda video mobiiltelefonidel ja teleris kättesaadavaks. Pidage meeles, et video ei pruugi olla kõikides seadmetes autoriõiguste või litsentsiprobleemide tõttu saadaval.
Ei, see video ei peaks olema saadaval mobiilseadmetele ja teleritele.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Odav 3500 aku kahtlemata annab märgatavalt akule juurde aga muudab telefoni nii küürakaks, et see on pigem tagavaralahendus kui igapäevaseks kasutamiseks. Minu arvmus siis.
usu mind - seda küürakat on PALJU mõnusam peos hoida. ise olin kah üllatunud.
viska siia üks youtube video, mida sa ei näe moblaga, siis saan su väitele mingigi kinnituse anda
Cyberlord kirjutas:
carlking kirjutas:
Maleva kirjutas:
Minul küll youtubes üleslaadimisel kuskil sellist valikut ei ole, olete ikka kaine?
Mul android näitab küll kõiki videosid youtubest... vb youtube appiga tõesti ei näe kõiki... viimati kogesin seda symbiani peal
Kaine sa ise oled?
Levitus: Jah, muuda video mobiiltelefonidel ja teleris kättesaadavaks. Pidage meeles, et video ei pruugi olla kõikides seadmetes autoriõiguste või litsentsiprobleemide tõttu saadaval.
Ei, see video ei peaks olema saadaval mobiilseadmetele ja teleritele.
Maleva, a kui ma kasutan telefonis "tavalist" youtube.com lehte, siis ju probleemi pole. Osasi videosi ei näe sa mobiilse youtube lehe pealt ja yt appist. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Krt ma ütlen, peale aku laadimist on taas "backup" kuskilt välja ilmunud ja sööb telefoni akut, kui telefon magama peaks. Oskab keegi mulle selgitada, mis põhjusel ta tööle läheb?
kas väsitav ei ole päevast päeva võidelda liiga kiirelt tühjeneva akuga telefoniga, pean silmas androidi?
Mõned kujutavad endale asja ilusaks ja panevad 3500ma patarei külge!
See kipub ikka psyhholoogilene kiiks olema, et ei tunnistata probleemi ja otsitakse ükskõik millist raskemat pääseteed akutühjenemiseprobleemile.
Hea veel, et pole genekat hakatud kaasas kandma, et androidi telefoni laadida.
Jah, androidil on palju lahedaid appe ja sellepärast ta minul ongi, seisab riiulil ja kui vaja mõni lugu tõmmata tunee musicust, siis võtan selle akuõgardi riiulilt, aktiveerin netiühenduse ja tõmban ja teen kui midagi vaja.Siis panen riiulile tagasi.Kõik selle telefoni sees oleva sim kaardi kõned on suunatud teise op systeemiga telefonile, mille aku ei tyhjene nii kiirelt ja mis pole nii suur, et oleks ebamugav käes hoida ja käsitleda.
ja kui vaja head pilti teha, siis võtan D700 ja 85mm 1.4g ja ongi kõik.
kulutaja, kui nii võtta, siis Su kasutajanimi on täitsa õige, kui selline telefon vedeleb kodus riiulis ainult mingi mõne loo tõmbamiseks. Rikastel on omad reeglid, teame teame
Minul pole mitut telefoni ei riiulis ega taskus vedelemas ja pildistamiseks ei ole ka ühtegi D700 nime kandvat pilli überlaheda objektiiviga.
Mul on SGS2 ja mina olen rahul.
No miks Sina ta siis ikkagi ostsid, kui ta nii suur on? _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
No miks Sina ta siis ikkagi ostsid, kui ta nii suur on?
Riiulis sõpsidele näitamiseks...
See akuprobleem on ka siin mingi pseudovärk... on siis tõesti nii raske autos saba taha panna ning kodus üle päeva... või _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.