+1 Ei ole endalgi sniperitega probleeme olnud. Oled koguaeg esirindel ja tapad ja möllad siis pole aega vaadata, et äkki kuskil mõni istub, jooksed mööda ja asi vask _________________ >OSTA ÕLUT
no kurat.... krdi kommi suhu panemine käib, et ikka mäng võimalikult noskilliks teha.
või üritavad client side hitregi sellega lihvida, et siis ennem võimalikku surma saab player ikka pisikese hoiatuse.
fail anyway ja ma ei imesta kui MW3 lööb veel bf3-le roundhouse kickiga näkku
Firefights in the beta prioritize reflexes over tactics, which is a departure from Bad Company 2.
fuuuu kuidas saab nii lolli paska ajada? ausõna?
kunagi cs-is teadsid, et kui sa loll oled ja mingi jamaga maha saad siis AWP tõmbab su seinale ja game over, seega mõtlesid ennem kui kukkusid lamba kombel kõvade sammudega rahmeldama või jooksid lampi peale lootes, et "äkki ta laseb mööda"
võtsid abiks smoke, flashi, distractisid grena teise kohta visates või mis iganes....
ei.. nüüd on BC2 stiilis skilled gunplay kus paned lihtsalt hollywoody rambot, fakk jeeee noh
Ja uskuge mind, ma ei ole 11 aastane tiinekas kes surma saades HÄKKER kisab, aga 16 - 0 skoor "magnum" püstoliga" ja HS'sse lastes on kahtlane.
See pole midagi, ma olin mängus kus mingi vend kuulipildujaga, joostes, hüpates lasi sind automaatselt maha kui kuskilt seina tagant kasvõi korra pea välja pistsid. Ja vot tema skoor oli ulme
122-0
Ma nägin kuidas mingi vend mööda maad ülikiirelt "roomas" lamp vastasele näkku suunatult ja kõike hetkega maha lastes. Kiirus on tollel roomajal tubli 2-3 korda kiirem kui jooksmisel.
Teine asi oli ühes servus selline, et mõned momendid peale kusagil spawnimist, max pool minti hiljem teleporteerisin mina(ja ka kaasmängijad) ühe teise vastase ette kes meid siis maha lasi. Kohati oli tüüp pikalt ühes kohas ja sai niimoodi mitu korda ikka üle terve mapi teleporteeritud Siis vaatasin küll et aitab selleks korraks.
Kas mingit juttu multiplayeri soldieri välimuse muutmisest on kuulda olnud? Alguses räägiti, et tuleb midagi RPG Battlefield Heroes'i taolist kuid mitte mingeid roosasid bunny hat'se.
Ainuke asi millest hetkel kuulnud olen on specact nagu BC2, mis ainult muutsid tegelase püksid rohelisemaks . Kui see ongi kõik siis
Krt mulle meeldis BF3 damage, kui välja jätta mõningad relvad mis olid imo OP või väga DD. Hit detection olli vähe kaka, samas osa sellest läheb pingi kaela, kuid tavaliselt mängisin 30 pingiga servudes mis ei ole üldse midagi halba ja selle kohta sai ikka liiga hilja surma olles ammu seina taga...
Samas kas tõesti ei lenda kuulid tellisest läbi või muudest veel õhematest seintest? Kuidagi väga tundsin puudust sellest.
Krt mulle meeldis BF3 damage, kui välja jätta mõningad relvad mis olid imo OP või väga DD. Hit detection olli vähe kaka, samas osa sellest läheb pingi kaela, kuid tavaliselt mängisin 30 pingiga servudes mis ei ole üldse midagi halba ja selle kohta sai ikka liiga hilja surma olles ammu seina taga...
Samas kas tõesti ei lenda kuulid tellisest läbi või muudest veel õhematest seintest? Kuidagi väga tundsin puudust sellest.
Nö. õrnematest seintest ikka lendasid läbi küll minu arust.
Imo siis kui see sein just lagunes, siis küll jah. Ning suvalise aialipi taga ei olnud ka loomulikult mõistlik olla, kuid mingi suvalise õhukese seina taga võis vabalt tiksuda kui just mõni RPG või tank seda maha ei võtnud. Isegi õhukesest plekist ei lähe läbi. Lõpuks lendab see plekk lihtsalt minema, heal juhul.
Foorumites ringi uidates näen et ma pole ainuke kes seda tähele pannud. Loodan et fullis asi vähe ägedam, kuigi väga lootusi ei hellita. Kuigi kusagil käis jutt vist et betas pole destruction täiel määral tööle pandud ja BP läheks ka sinna alla ju
no kurat.... krdi kommi suhu panemine käib, et ikka mäng võimalikult noskilliks teha.
või üritavad client side hitregi sellega lihvida, et siis ennem võimalikku surma saab player ikka pisikese hoiatuse.
fail anyway ja ma ei imesta kui MW3 lööb veel bf3-le roundhouse kickiga näkku Firefights in the beta prioritize reflexes over tactics, which is a departure from Bad Company 2.
fuuuu kuidas saab nii lolli paska ajada? ausõna?
kunagi cs-is teadsid, et kui sa loll oled ja mingi jamaga maha saad siis AWP tõmbab su seinale ja game over, seega mõtlesid ennem kui kukkusid lamba kombel kõvade sammudega rahmeldama või jooksid lampi peale lootes, et "äkki ta laseb mööda"
võtsid abiks smoke, flashi, distractisid grena teise kohta visates või mis iganes....
ei.. nüüd on BC2 stiilis skilled gunplay kus paned lihtsalt hollywoody rambot, fakk jeeee noh
igale oma.. Ostsin kunagi CSSi ja surmigav.. lihtsalt ei sobi selline mängustiil ja annaks jumal et ei tuleks veel suuremat munadesügamist ja hiilimist BFi..mingis mõttes BC2 HC meenutab CSSi.. 3st vennast 2 tahab "AWP"-d (aka olla sniper) ja siis kuulad sounde ja kogu lahing käib stiilis.. vaikus.. snaiprirelva pauk,vaikus.. meeleheitlik PIKK kuulipildujavalang..vaikus, snaiprirelv.. vaikus.. CG mütsatus..vaikus.. repeat..
krt kas see mäng peaks olema üks korralik lahing või "Läänerindel muutusteta"..? Kui ma tahan hiilida, taktikaliselt kuskil põõsas sügeleda siis selleks on paremaid pelasid.. ARMA seeria näiteks.. BFist eeldaks just segu uljast gunplayst ja tiimitööst.. kõige parem oleks kui DICE jagaks BF3 ka kaheks.. normal ja "hardcore"..siis "voolab" enamik snaipreid ära "hardcore" ja normalis saab rahulikult madistada..
Ei tea mida inimesed loodavad mingisugust ulmelist kogemust battlefield 3-me mängides. Et kõik käib nende fantaasia järgi. Olge nüüd _________________ >OSTA ÕLUT
Ma mureten vähe häkkerite pärast ka. Betas sai ikka korduvalt seistud mingite UMP vendade kõrval kellel relv koguaeg lasi (vähemalt soundi järgi)
Lasebki ainult heli sulle. See mingi bugi, mida esines ka BFBC2-s päris sagedasti. Kuule samal ajal välja ei lenda, aga päris häiriv kui vend pidevalt läheduses on. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Ma nüüd ei saanud aru, kas see oli sarkasm või mitte, aga minu arust töötas ka. Vähemalt mina jooksin küll enda squadimeeste järgi ja katsin (medic), mis tähendab, et mängisin õiget rolli.
Ja kohati saigi, kui vahel imekombel sattusin heasse squadi siis oli nii Metros kui ka CB mäng x korda parem ja eesmärk sai ulmeliselt täidetud. Korralikult koostööd tegev squad tõmbab tervele vastaste tiimile koti pähe kui seal koostööd ei ole, olenemata kui head mängija seal on. Kahjuks oli seda vaid paar korda, seega loodan et ehk leian siin HV-st mõne lahingpaarilise algustuseks.
metros supportiga pikki valanguid mööda koridori lasta kuniks teammated edasi jooksevad, töötas ka täitsa hästi _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Betas polnud team damaget kah .. Krt palju sai "kogemata" seltsimehi lastud. Mundrid suht sarnased ja värvi värk oli ka nii nagu ta oli. Õnneks sai betas silma harjutatud, ehk pole nii hull.
Betas, selles serveris kus mina mängisin, polnud team damaget kah .. Krt palju sai "kogemata" seltsimehi lastud. Mundrid suht sarnased ja värvi värk oli ka nii nagu ta oli. Õnneks sai betas silma harjutatud, ehk pole nii hull.
No krt, FF peaks ikka peal olema. Ilma läheb UT sarnaseks lahmimiseks, kuigi jah, peab tunnistama et "tunnetamiseks" oleks vastupidine variant parem.
NB!
bush kirjutas:
Le Inc kirjutas:
Betas, selles serveris kus mina mängisin, polnud team damaget kah .. Krt palju sai "kogemata" seltsimehi lastud. Mundrid suht sarnased ja värvi värk oli ka nii nagu ta oli. Õnneks sai betas silma harjutatud, ehk pole nii hull.
No mõned ei suuda lihtsalt jälgida, keda nad lasevad. Aga eks endalgi tuleb vahest ette, et enne lased ja siis esitad küsimusi. BF2-st tuleb meelde, kuidas sai oma kopter tankiga nii alla lastud. Silmanurgast nägin, et tuleb minu suunas, keerasin toru, kopter kukkus ja sellele järgnes ilge sõim
Minu jaoks oli ideaalne BF2 damage (siis kui hit-detection töötas). Tundub, et see jäi kusagile BFBC2 tavalise ja HC vahele. Igatahes BFBC2 mulle eriti ei istunud ... loodame, et BF3 lõplik versioon liiga sellesarnane pole, aga lugedes erinevaid jutte, ei tundu see tulevik nii lilleline ... a noh, mängu ostan sellegi poolest. Saab vähemalt omadega koos madistada. Eks kui oktoobri lõpus mürgliks läheb, siis risustan HV-d ka väikse EBC reklaamiga _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
kõige jubedam on see, kui maamiinid ka omadele reageerivad. kiire autokick , kuigi tolad ei vaata, kuhu sõidavad
Jajah ... oma polte täis APC näiteks.
Järjekordne mööda panek siis , krt mäletan, et BF2-s oli kui frendly miini väljale kihutasud siis hakkas mingi märgike põlema ekraanil.
Neid mööda panekuid on s*ttaks kui panna BF2 ja BF3 kõrvuti.
Brace yourselves, Battlefield fans, because you might be a bit disappointed after reading this. A lot of the requested features for Battlefield 3, features like in-game VOIP, Commo Rose command system, and advanced jet option, are uncertain at launch, according to DICE’s Lars Gustavsson, who recently spoke to GameSpy.
Regarding Voice Over IP communication, DICE says that it won’t be in-game at launch and that players will have to use Battlelog to set up a chat group. Gustavsson did say that they’ll see how things go “down the road” and take it from there.
PC players who wish to have joystick or gamepad controls get a few more encouraging words from Gustavsson, as he said DICE is targeting to include it at launch, but “if it doesn’t turn up at launch, it will definitely be a high priority as soon as possible after shipping”. What’s not encouraging, however, is that there won’t be an “advanced flight model” for PC players — e.g. where you can adjust mouse sensitivity for each vehicle. This was present in all other PC Battlefield games, and it’s surprising, if not disappointing, that we won’t see this simple feature return in Battlefield 3.
Commo Rose isn’t certain for launch either, as Gusvasson put it, “It is on our list for trying to get in there at launch”. Commo Rose has been one of the most requested features from the PC community, and if we know DICE correctly, we most likely won’t see it at launch.
On a good note, Gustavsson said that a lot of things from the beta have been fixed, things like hit detection and that flashlights have been toned down as well.
Intervietest ja twitterist lugedes ei ole ka Mod toolsid ja Battlerecorder launchil mängus sees. Kahtlen et üldse kunagi!
2 Conquest mappi mida näinud olen BF3's, võtab ilusti kokku see:
Spoiler
64 player Conquest in Battlefield 2 64 player Conquest in Battlefield 3
kõige jubedam on see, kui maamiinid ka omadele reageerivad. kiire autokick , kuigi tolad ei vaata, kuhu sõidavad
Järjekordne mööda panek siis , krt mäletan, et BF2-s oli kui frendly miini väljale kihutasud siis hakkas mingi märgike põlema ekraanil.
Rahu, see jutt meil olxteriga käiski BF2 kohta. BF3 kohta ei oska midagi selles vallas kosta. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Rahu, see jutt meil olxteriga käiski BF2 kohta. BF3 kohta ei oska midagi selles vallas kosta.
Kes paanitseb,mina küll mitte .
Nagu DefXtreme mainis, et common rose jne. tulevad aga commanderi võiks ka tagasi tuua.
mulle küll meeldis commandida ja ja teistele igasugu pakikesi saata
Brace yourselves, Battlefield fans, because you might be a bit disappointed after reading this. A lot of the requested features for Battlefield 3, features like in-game VOIP, Commo Rose command system, and advanced jet option, are uncertain at launch, according to DICE’s Lars Gustavsson, who recently spoke to GameSpy.
Regarding Voice Over IP communication, DICE says that it won’t be in-game at launch and that players will have to use Battlelog to set up a chat group. Gustavsson did say that they’ll see how things go “down the road” and take it from there.
PC players who wish to have joystick or gamepad controls get a few more encouraging words from Gustavsson, as he said DICE is targeting to include it at launch, but “if it doesn’t turn up at launch, it will definitely be a high priority as soon as possible after shipping”. What’s not encouraging, however, is that there won’t be an “advanced flight model” for PC players — e.g. where you can adjust mouse sensitivity for each vehicle. This was present in all other PC Battlefield games, and it’s surprising, if not disappointing, that we won’t see this simple feature return in Battlefield 3.
Commo Rose isn’t certain for launch either, as Gusvasson put it, “It is on our list for trying to get in there at launch”. Commo Rose has been one of the most requested features from the PC community, and if we know DICE correctly, we most likely won’t see it at launch.
On a good note, Gustavsson said that a lot of things from the beta have been fixed, things like hit detection and that flashlights have been toned down as well.
Intervietest ja twitterist lugedes ei ole ka Mod toolsid ja Battlerecorder launchil mängus sees. Kahtlen et üldse kunagi!
Loodetavasti Back to Karkand mapid on endised!
Tundub, nagu mäng pole valmis ja ei saa ka 28-ndaks. Natuke peaks veel küpsema.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.