Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 11.10.2011 19:41:56 vasta tsitaadiga

+1 Ei ole endalgi sniperitega probleeme olnud. Oled koguaeg esirindel ja tapad ja möllad siis pole aega vaadata, et äkki kuskil mõni istub, jooksed mööda ja asi vask
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ottf
HV veteran

sõnum 11.10.2011 19:47:10 vasta tsitaadiga

no kurat.... krdi kommi suhu panemine käib, et ikka mäng võimalikult noskilliks teha.
või üritavad client side hitregi sellega lihvida, et siis ennem võimalikku surma saab player ikka pisikese hoiatuse.

fail anyway ja ma ei imesta kui MW3 lööb veel bf3-le roundhouse kickiga näkku icon_biggrin.gif

Firefights in the beta prioritize reflexes over tactics, which is a departure from Bad Company 2.

fuuuu kuidas saab nii lolli paska ajada? ausõna?

kunagi cs-is teadsid, et kui sa loll oled ja mingi jamaga maha saad siis AWP tõmbab su seinale ja game over, seega mõtlesid ennem kui kukkusid lamba kombel kõvade sammudega rahmeldama või jooksid lampi peale lootes, et "äkki ta laseb mööda"

võtsid abiks smoke, flashi, distractisid grena teise kohta visates või mis iganes....

ei.. nüüd on BC2 stiilis skilled gunplay kus paned lihtsalt hollywoody rambot, fakk jeeee noh icon_sad.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.10.2011 20:02:13 vasta tsitaadiga

Ja sinu jutt ei ole loll pask? icon_lol.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 11.10.2011 20:02:45 vasta tsitaadiga

on
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 11.10.2011 20:30:44 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

Ja uskuge mind, ma ei ole 11 aastane tiinekas kes surma saades HÄKKER kisab, aga 16 - 0 skoor "magnum" püstoliga" ja HS'sse lastes on kahtlane.

See pole midagi, ma olin mängus kus mingi vend kuulipildujaga, joostes, hüpates lasi sind automaatselt maha kui kuskilt seina tagant kasvõi korra pea välja pistsid. Ja vot tema skoor oli ulme
122-0
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 11.10.2011 20:39:15 vasta tsitaadiga

Ma nägin kuidas mingi vend mööda maad ülikiirelt "roomas" lamp vastasele näkku suunatult ja kõike hetkega maha lastes. Kiirus on tollel roomajal tubli 2-3 korda kiirem kui jooksmisel.

Teine asi oli ühes servus selline, et mõned momendid peale kusagil spawnimist, max pool minti hiljem teleporteerisin mina(ja ka kaasmängijad) ühe teise vastase ette kes meid siis maha lasi. Kohati oli tüüp pikalt ühes kohas ja sai niimoodi mitu korda ikka üle terve mapi teleporteeritud icon_eek.gif Siis vaatasin küll et aitab selleks korraks.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
TaskuNuga
HV vaatleja

sõnum 11.10.2011 20:40:26 vasta tsitaadiga

Kas mingit juttu multiplayeri soldieri välimuse muutmisest on kuulda olnud? Alguses räägiti, et tuleb midagi RPG Battlefield Heroes'i taolist kuid mitte mingeid roosasid bunny hat'se.
Ainuke asi millest hetkel kuulnud olen on specact nagu BC2, mis ainult muutsid tegelase püksid rohelisemaks icon_biggrin.gif. Kui see ongi kõik siis thumbs_down.gifthumbs_down.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 11.10.2011 20:52:40 vasta tsitaadiga

Pimp my soldier icon_lol.gif

Eiei tegelt poleks midagi selle vastu tegelasele väheke iseloomuliku välimust anda vms icon_rolleyes.gif
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 11.10.2011 23:27:31 vasta tsitaadiga

Pask, et seda damage modelit muudetakse. Tuleb jälle nagu bc2, kus näkku lastes vaenlane ei kuku, vaid peab veel näkku laskma.
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 11.10.2011 23:39:12 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
piix, et seda damage modelit muudetakse. Tuleb jälle nagu bc2, kus näkku lastes vaenlane ei kuku, vaid peab veel näkku laskma.

+1
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 11.10.2011 23:50:18 vasta tsitaadiga

Krt mulle meeldis BF3 damage, kui välja jätta mõningad relvad mis olid imo OP või väga DD. Hit detection olli vähe kaka, samas osa sellest läheb pingi kaela, kuid tavaliselt mängisin 30 pingiga servudes mis ei ole üldse midagi halba ja selle kohta sai ikka liiga hilja surma olles ammu seina taga...
Samas kas tõesti ei lenda kuulid tellisest läbi või muudest veel õhematest seintest? Kuidagi väga tundsin puudust sellest.
tagasi üles
Tcih
HV kasutaja

sõnum 12.10.2011 00:23:54 vasta tsitaadiga

Killerwave kirjutas:
Krt mulle meeldis BF3 damage, kui välja jätta mõningad relvad mis olid imo OP või väga DD. Hit detection olli vähe kaka, samas osa sellest läheb pingi kaela, kuid tavaliselt mängisin 30 pingiga servudes mis ei ole üldse midagi halba ja selle kohta sai ikka liiga hilja surma olles ammu seina taga...
Samas kas tõesti ei lenda kuulid tellisest läbi või muudest veel õhematest seintest? Kuidagi väga tundsin puudust sellest.

Nö. õrnematest seintest ikka lendasid läbi küll minu arust.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 12.10.2011 07:28:20 vasta tsitaadiga

Imo siis kui see sein just lagunes, siis küll jah. Ning suvalise aialipi taga ei olnud ka loomulikult mõistlik olla, kuid mingi suvalise õhukese seina taga võis vabalt tiksuda kui just mõni RPG või tank seda maha ei võtnud. Isegi õhukesest plekist ei lähe läbi. Lõpuks lendab see plekk lihtsalt minema, heal juhul.

Foorumites ringi uidates näen et ma pole ainuke kes seda tähele pannud. Loodan et fullis asi vähe ägedam, kuigi väga lootusi ei hellita. Kuigi kusagil käis jutt vist et betas pole destruction täiel määral tööle pandud ja BP läheks ka sinna alla ju icon_rolleyes.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 12.10.2011 07:28:51 vasta tsitaadiga

Nitrub kirjutas:
lauri23 kirjutas:
piix, et seda damage modelit muudetakse. Tuleb jälle nagu bc2, kus näkku lastes vaenlane ei kuku, vaid peab veel näkku laskma.

+1

+2 see oli ikka debiilne, tegelikkuses juba langenud sõdur natuke aega jooksis veel niisama ringi, piisavalt kaua et veel padruneid raisata.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 12.10.2011 09:07:28 vasta tsitaadiga

https://twitter.com/#!/Demize99/status/123693205148545025

Nii et talle lihtsalt tundus, et saab kauem elus püsida, kuna beta random 1HK bug ära parandatud...
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 12.10.2011 09:18:13 vasta tsitaadiga

Kusjuures - mulle küll meeldis see, et nii kiiresti surma sai. Vältis igasugu rushimist ning vajas rohkem taktikat, hiilimist või meeskonna ootamist.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aht0
HV veteran

sõnum 12.10.2011 09:25:49 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
no kurat.... krdi kommi suhu panemine käib, et ikka mäng võimalikult noskilliks teha.
või üritavad client side hitregi sellega lihvida, et siis ennem võimalikku surma saab player ikka pisikese hoiatuse.
fail anyway ja ma ei imesta kui MW3 lööb veel bf3-le roundhouse kickiga näkku icon_biggrin.gif
Firefights in the beta prioritize reflexes over tactics, which is a departure from Bad Company 2.
fuuuu kuidas saab nii lolli paska ajada? ausõna?
kunagi cs-is teadsid, et kui sa loll oled ja mingi jamaga maha saad siis AWP tõmbab su seinale ja game over, seega mõtlesid ennem kui kukkusid lamba kombel kõvade sammudega rahmeldama või jooksid lampi peale lootes, et "äkki ta laseb mööda"
võtsid abiks smoke, flashi, distractisid grena teise kohta visates või mis iganes....
ei.. nüüd on BC2 stiilis skilled gunplay kus paned lihtsalt hollywoody rambot, fakk jeeee noh icon_sad.gif

igale oma.. Ostsin kunagi CSSi ja surmigav.. lihtsalt ei sobi selline mängustiil ja annaks jumal et ei tuleks veel suuremat munadesügamist ja hiilimist BFi..mingis mõttes BC2 HC meenutab CSSi.. 3st vennast 2 tahab "AWP"-d (aka olla sniper) ja siis kuulad sounde ja kogu lahing käib stiilis.. vaikus.. snaiprirelva pauk,vaikus.. meeleheitlik PIKK kuulipildujavalang..vaikus, snaiprirelv.. vaikus.. CG mütsatus..vaikus.. repeat..
krt kas see mäng peaks olema üks korralik lahing või "Läänerindel muutusteta"..? Kui ma tahan hiilida, taktikaliselt kuskil põõsas sügeleda siis selleks on paremaid pelasid.. ARMA seeria näiteks.. BFist eeldaks just segu uljast gunplayst ja tiimitööst.. kõige parem oleks kui DICE jagaks BF3 ka kaheks.. normal ja "hardcore"..siis "voolab" enamik snaipreid ära "hardcore" ja normalis saab rahulikult madistada..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Helbeke
HV kasutaja
Helbeke

sõnum 12.10.2011 10:04:08 vasta tsitaadiga

sulle sobiks üldse quake 3 mängida
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.10.2011 10:06:23 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Kusjuures - mulle küll meeldis see, et nii kiiresti surma sai. Vältis igasugu rushimist ning vajas rohkem taktikat, hiilimist või meeskonna ootamist.

Eriti hästi töötas see hiilimine ja taktika ja meeskonna järele ootamine Metros. Kohe eriti hästi.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 12.10.2011 10:14:19 vasta tsitaadiga

Ma nüüd ei saanud aru, kas see oli sarkasm või mitte, aga minu arust töötas ka. Vähemalt mina jooksin küll enda squadimeeste järgi ja katsin (medic), mis tähendab, et mängisin õiget rolli.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
bush
Kreisi kasutaja
bush

sõnum 12.10.2011 10:46:27 vasta tsitaadiga

Ei tea mida inimesed loodavad mingisugust ulmelist kogemust battlefield 3-me mängides. Et kõik käib nende fantaasia järgi. Olge nüüd
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 12.10.2011 11:54:06 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

Ma mureten vähe häkkerite pärast ka. Betas sai ikka korduvalt seistud mingite UMP vendade kõrval kellel relv koguaeg lasi (vähemalt soundi järgi)

Lasebki ainult heli sulle. See mingi bugi, mida esines ka BFBC2-s päris sagedasti. Kuule samal ajal välja ei lenda, aga päris häiriv kui vend pidevalt läheduses on.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 12.10.2011 12:32:06 vasta tsitaadiga

BC2's jäi vene sõidukite diiselmüra ka mängima vahepeal raundi lõpuni, kuigi tank ammu õhku lennanud ja vrakk ka ära kadunud.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 12.10.2011 12:39:20 vasta tsitaadiga

lkits kirjutas:
Ma nüüd ei saanud aru, kas see oli sarkasm või mitte, aga minu arust töötas ka. Vähemalt mina jooksin küll enda squadimeeste järgi ja katsin (medic), mis tähendab, et mängisin õiget rolli.

Ja kohati saigi, kui vahel imekombel sattusin heasse squadi siis oli nii Metros kui ka CB mäng x korda parem ja eesmärk sai ulmeliselt täidetud. Korralikult koostööd tegev squad tõmbab tervele vastaste tiimile koti pähe kui seal koostööd ei ole, olenemata kui head mängija seal on. Kahjuks oli seda vaid paar korda, seega loodan et ehk leian siin HV-st mõne lahingpaarilise algustuseks. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.10.2011 13:51:19 vasta tsitaadiga

metros supportiga pikki valanguid mööda koridori lasta kuniks teammated edasi jooksevad, töötas ka täitsa hästi icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 250, 251, 252 ... 1045, 1046, 1047  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.