|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ottf
HV veteran
|
03.10.2011 10:41:27
|
|
|
kuidas objektiivsusest asi kaugel on?
reliisini on vähem kui kuu, mida sa eeldad siis - head mängu? vaata kui bugine see on.
battlelog jääb, squadi süsteem jääb nagu on. Vähemalt mingi official miki twitteri väitel. Client side hitreg.
mingi 4 squadi?? peaks olema ju järg bf2-le mitte bc2? või mis. Prestige mode? aaaaa.. appi. ma ei taha COD-i mängida.
ja mis ma sinna beta feedbabacki kirjutan? Olge paid kullakesed ja palun tehke ikka server side hitreg? Seda ei saa... ja siis ongi mingid elisa minti mehed oma olematu ühendusega kes lasevad sind lampi igaltpoolt maha kuna nendejaoks seisad sa keset väljakut ja lagid ringi.
täpselt mis eile õhtul juhtus, jooksen täie hooga üle kiviääre, põõsastes.. lasen ühe miki maha ja järsku kukun 40m tahapoole surnuna ennem kiviäärt maha, killcamist vaatan, et mingi sniper lasi mind maha ja ilmselgelt ju tema nägi oma sita netiga, et ma jäingi sinna kiviääre juurde passima. terve mäng on selline.. mina laman maha varju aga mingi mintiga vend näeb, et ma ikka seisan veel ja paneb laksu kirja, mina suren lihtsalt kivitaga ära.
enam sa ei pea oskama isegi flashbangi visata, kargad poole onapealt põõsast püsti, näitad tervele vastaste squadile tacticaliga näkku ja lsed kõik maha. GG või saad ise nii omatud.
tagatipuks see bc2 expansion ei ole väärt 50€, kunagi ostan vene versiooni või mis iganes alla 20€-ga ja siis võib seda bf3-e ju paar kuud mängida ennem kui täiesti ära tüütab nagu bc2 kuna igasugune competitive pool on mängus suur 0.
okei.. ärge pikka viha pidage mulle meeldibki mängude üle koguaeg vinguda... muidu ma selline pole
viimati muutis ottf 03.10.2011 10:48:03, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
03.10.2011 10:44:59
|
|
|
| bush kirjutas: |
Vähendamaks vingu asjade üle mängus siis postitan selle veelkord:
* Fixed a bug where shooting at a moving enemy could cause more than the intended amount of damage.
|
kuulge ärge jamage. Ma just mõtlesin, et mul mouse tracking on käppa saadud, et risti liikuvaid mehi JULGEN ja suudan maha võtta.
Muidu 1on1 situatsioonides ei taha see kursor kuidagi pea kohale liikuda. Eelmistes battlefieldides tundus loomulik, et sihid pähe, siin not so much.
See, kes siin kekkab, et high peal jookseb core2-ga vingelt, siis võiks restardi ka mängule teha kõigepealt. Mul High vs Low on ikka 25-32 vs 70-85 fps.
Tundub, et BF3 on esimene FPS, kus AK polegi kõige parem relv
Muidu nagu ei hoolinud neist unlockidest ja muudest valikutest, aga nüüd vaatan, et unlockide ja lisadeta AK ikka väga ei päde.
also, tactical light has to go. Polegi vahet, kas seda kasutab vastane või oma mees, täpselt sama pindakäiv ja kettasse ajav mõlemal juhul. Kaasaskantav always-on flashbang.
_________________ The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world glossy widescreen is the way to go. |
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
1 :: |
304 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
03.10.2011 10:48:30
|
|
|
ainuüksi helide effektide pärast on see mäng juba raha väärt .D, muu kamm on lihtsalt boonus, ise ei kurdaks mängu üle, ega nii suurt mängu anyway kerge pole teha ja hetkel on päris hea asi valmis saadud, kindel ost anyway
_________________ Web3 | ERC721A |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
03.10.2011 10:52:11
|
|
|
| olxter kirjutas: |
| ja mis sinna saidile tuleb? |
hakkab olema foorum, jututuba, infot klasside relvade jms kohta, turniirid, võimalik, et server
Eks näis kuidas vedama hakkab.
Üldiselt sõltub whine tase siiski mänguoskusest. Kui oskad mängu ja suudad hakkama saada ja piisava efektiivsusega tüüpe tappa ja mitte whineda siis võib avastada, et tegu on hea mänguga. Kui aga pidevalt surma saad siis hakkad kõiges buge süüdistama ja midaiganes. Ilmselgelt buge on aga mehed võiks aru saada, et see on BETA.
Seda juttu on siin viimased 15 lehekülge kuidas kellelegi lagib server või on nad ise sita neti taga või saavad sniperi laksust surma. Ise naudin täiega lihtsalt ownimist ja sniperite killimist noaga. Mingeid gamebreaking buge pole seni kohanud, hitdetection on kohati nii ja naa, kuid see ei sega mul teha 30/11 scoori pea aegu iga kord kui ma mängu login.
Lisaks meeldib mulle väga liikumine, hüppamise animatsioon, relva helid, relva handling, mängu pace, klassid, unlockid, relva upgreaded ja loomilikult battlelog. Mäng läheb läbi battlelogi väga kiirelt käima - enda pole kordagi sissesaamisega probeeme olnud. Quick matchiga leian serveri kohe. Saan näha enda statse, võrrelda sõpradega suhelda ja kutsuda teisi oma mängu. Teha partysid. Kõik toimib. Endal profiilimasinaga jookseb kõik high peal korralikult ja ei ole mingit fps lagi.
Ma lihtsalt naudin mängu ja ei näe mingit kohutavat bugi või põhjust miks vinguda. Ilmselgelt on väikeseid häirivaid asju palju aga need ei sega mängukogemust.
_________________ >50$ pokkeri bankroll
viimati muutis bush 03.10.2011 10:58:01, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
03.10.2011 10:52:56
|
|
|
| ottf kirjutas: |
Võtsin just ühendust origin live supportiga, canceldasin preorderi
beta on alles, bf3 kadus aga listist ära ja nuts kredakaardil tagasi whopidoo...
vaatan rahulikult mis selle mängu reliis endast kujutab ja teen otsuse kunagi hiljem. BF3-ks väga aga seda pela hetkel küll kutsuda ei saa ja client side hitreg ja no üldse.. fck it.
aeg hakata krt rahakotiga hääletama.
hea mäng aga pigem on see suurte mappidega bad company 2.5 kui midagi muud |
BF2 oli ka igavene bugi- ja lagihunnik. Nii et on küll sobiv järg
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
03.10.2011 10:55:58
|
|
|
| seletage ära, mis otsast see mäng on bc2... ei saa aru lihtsalt...
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.10.2011 10:59:41
|
|
|
jules, kas sa bf2-te oled mänginud?
sisuliselt ei ole bf3-el bf2-ga muud ühist kui suured mapid ja lennukid, ja commo rose mis pidi fullis tulema.. thats about it
ülejäänud paralleele aga bc2-ga võib tõmmata lõputult.
imo rohkem bc2 kui bf2-e järg... kus on näiteks commander ja tema asjad?
bush: ma ei vingu sellepräast, et mängida ei oska.. otsevastupidi - just sellepärast, et oskan ja tänu sellele näen ma lihtalt kui flawed kogu värk on.
aastast maeitea 1997 fps-e mänginud ja lihtalt kurb hakkab nähes kui leplikuks on inimesed muutunud igast juraga ja veel maksavad selle eest.
kui keegi oleks aastal 2003 mõnes dev kompaniis välja tulnud ideega, et teeme client side hitregi või teeme p2p hosting süsteemi mõnes AAA tiitliga mängus siis oleks see miki lahti lastud sekundi pealt.
viimati muutis ottf 03.10.2011 11:06:51, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
03.10.2011 11:00:44
|
|
|
| jules kirjutas: |
| seletage ära, mis otsast see mäng on bc2... ei saa aru lihtsalt... |
rush, iga squadmembri peale saab spawnida, hitboxid paigast ära, et relva lahti saada pead sama klassiga mängima.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
03.10.2011 11:06:37
|
|
|
| ottf kirjutas: |
jules, kas sa bf2-te oled mänginud?
sisuliselt ei ole bf3-el bf2-ga muud ühist kui suured mapid ja lennukid, ja commo rose mis pidi fullis tulema.. thats about it
ülejäänud paralleele aga bc2-ga võib tõmmata lõputult.
imo rohkem bc2 kui bf2-e järg... kus on näiteks commander ja tema asjad? |
praeguse metro mapiga on jah väga BC3 pigem.. ma seletan miks mulle bf2 meeldis rohkem- seal sa kontrollid oma kindla ala ja peaaegu alati näed kust vastane tuleb ja teine asi kas sa suudad teda ära tappa ja kuidas sa seda teed. metro mapis käib koguaeg action, ja sa ei tea kunagi kust vastane võib tulla, ta võib mööda koridore ringiga joosta ja sind selga tulistada kui sa ühe koha peal kaua passid.. kõige muuga olen nõus- heli, animatsioon batllelog on kõik super. bugide peale erilist tähelepanu praegu ei pööra... ootan full reliisi ja suuri mappe
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.10.2011 11:11:34
|
|
|
see hitboxide probleem on ikka parajalt pastakast imetud tekst - või on viga mänguri netis (kas siis netiühenduse kehvas kvaliteedis või valitakse suure pingiga serverid)
ma mängisin eile terve öö läbi snaiprit, ja mitte korda ka ei olnud hitreg probleemi ei snaipri (bolt action v semi auto) ega ka püstoliga. ja ükski vastane ei teinud mingeid ime one shote (mis küll on tunnistatud bug).
üks kord oli hitboxi probleem, ja selle võib vist kirjutada võsa arvele, mis mingil põhjusel ka granaate enda sisse kinni võtab.
ma kardan, et hitboxi probleem tuleneb mingi kolmanda osapoole softist (viirusetõrje, tulemüür, ruuteri või windows upnp, või mingi muu internetti interceptiv lisa).
ja mis nüüd flashlightil häda on? see mäng ei ole 1v1, ja kui sulle keegi kvaliteetse taskulambiga näkku näitaks oleks sa sama pimestatud kui mänguski. snaiprina on need taskulambiga mehed nii kerge saak niikaua kuni nad sinu peale ei keskendu - mingi vend jookseb ereda põleva lambiga ringi? ma nerdragen ka kui mingi tüüp niidab sind maha nagu heina, aga hiljem kui ise sedasi niidad siis pole mõttestki vinguda millegi üle. kahe otsaga asi.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
03.10.2011 11:15:26
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
see hitboxide probleem on ikka parajalt pastakast imetud tekst - või on viga mänguri netis (kas siis netiühenduse kehvas kvaliteedis või valitakse suure pingiga serverid)
ma mängisin eile terve öö läbi snaiprit, ja mitte korda ka ei olnud hitreg probleemi ei snaipri (bolt action v semi auto) ega ka püstoliga. ja ükski vastane ei teinud mingeid ime one shote (mis küll on tunnistatud bug).
üks kord oli hitboxi probleem, ja selle võib vist kirjutada võsa arvele, mis mingil põhjusel ka granaate enda sisse kinni võtab.
ma kardan, et hitboxi probleem tuleneb mingi kolmanda osapoole softist (viirusetõrje, tulemüür, ruuteri või windows upnp, või mingi muu internetti interceptiv lisa).
ja mis nüüd flashlightil häda on? see mäng ei ole 1v1, ja kui sulle keegi kvaliteetse taskulambiga näkku näitaks oleks sa sama pimestatud kui mänguski. snaiprina on need taskulambiga mehed nii kerge saak niikaua kuni nad sinu peale ei keskendu - mingi vend jookseb ereda põleva lambiga ringi? ma nerdragen ka kui mingi tüüp niidab sind maha nagu heina, aga hiljem kui ise sedasi niidad siis pole mõttestki vinguda millegi üle. kahe otsaga asi. |
Aga kus on commanderid, ja Black Hawk kopterid, mis peaksid bf2e järjes olema?
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
03.10.2011 11:15:38
|
|
|
| snap3 kirjutas: |
praeguse metro mapiga on jah väga BC3 pigem.. ma seletan miks mulle bf2 meeldis rohkem- seal sa kontrollid oma kindla ala ja peaaegu alati näed kust vastane tuleb ja teine asi kas sa suudad teda ära tappa ja kuidas sa seda teed. metro mapis käib koguaeg action, ja sa ei tea kunagi kust vastane võib tulla, ta võib mööda koridore ringiga joosta ja sind selga tulistada kui sa ühe koha peal kaua passid.. |
eeh, you're doing it wrong.
vastupidi just. MIKS mulle rush ei meeldiks, oleks just see, et sa PEAD kas ründama või kaitsma; conquestis võid ise valida, midaiganes sa parajasti teha viitsid.
Rushis on just nii, et sa tead, kust vastane tulla võib ja sa pead teatud objekti kaitsma viimse veretilgani. Kui mängija pole endale maksimaalselt kolme sisenemisteed selgeks teinud, siis see on tema viga. Conquestis võid sa ühte lippu "kaitsta" terve raundi, ilma et keegi selle vastu vähimatki huvi üles näitaks. Aga seal on valikuvabadus. Tee mis tahad.
_________________ The greatest trick the devil ever pulled
was convincing the world glossy widescreen is the way to go. |
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
304 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
03.10.2011 11:19:52
|
|
|
ja see, et mäng pole nagu BF2, teeb ta kohe järelikult BC2'ks?
kõige rohkem on ta eelmise aasta MOH.
pastakast imetud probleemid. kui ei suuda mängu viidud uuendustega harjuda, mängige vana. lihtne ju...
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
snap3
Kreisi kasutaja

|
03.10.2011 11:19:56
|
|
|
| traks kirjutas: |
| snap3 kirjutas: |
praeguse metro mapiga on jah väga BC3 pigem.. ma seletan miks mulle bf2 meeldis rohkem- seal sa kontrollid oma kindla ala ja peaaegu alati näed kust vastane tuleb ja teine asi kas sa suudad teda ära tappa ja kuidas sa seda teed. metro mapis käib koguaeg action, ja sa ei tea kunagi kust vastane võib tulla, ta võib mööda koridore ringiga joosta ja sind selga tulistada kui sa ühe koha peal kaua passid.. |
eeh, you're doing it wrong.
vastupidi just. MIKS mulle rush ei meeldiks, oleks just see, et sa PEAD kas ründama või kaitsma; conquestis võid ise valida, midaiganes sa parajasti teha viitsid.
Rushis on just nii, et sa tead, kust vastane tulla võib ja sa pead teatud objekti kaitsma viimse veretilgani. Kui mängija pole endale maksimaalselt kolme sisenemisteed selgeks teinud, siis see on tema viga. Conquestis võid sa ühte lippu "kaitsta" terve raundi, ilma et keegi selle vastu vähimatki huvi üles näitaks. Aga seal on valikuvabadus. Tee mis tahad. |
sinuga täitsa nõus, aga mina rääkisin natuke teisest asjast, pigem kaartide ülesehitusest..
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.10.2011 11:20:01
|
|
|
ertr2, küllap ei tule neist kumbagi. ma oleks rahul kui tuleks korralik squad süsteemgi (vähemalt bc2 tasemel).
kuna bf2 infantry osa oli täis BS enivei, siis ma ootan praegu rohkem bf3 bugide fiximist (graafilised ja gameplayd puudutavad) ja squadsüsteemi näppimist - sest sõidukid ja infantry mängustiil oli beta järgi täiesti paigas praegu.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
03.10.2011 11:23:35
|
|
|
painkillah, soovitan minna lugeda bf3 feedback foorumis retired swat memberi ranti seoses tac flashi ja laseritega. Loogiliselt võttes pole sedagi vaja kuna praegu on need asjad mängus tõesti aint hollywoodi effektide pärast. Ja kurat keset päeva päikese käes ei pimesta mitte ühegi taskulambiga 20m pealt nii, et mitte kottigi ei näe.
see on täis jura... ja õnneks või kellegi kahjuks olen mina siiani see olnud kes koridoride viisi mikisid tac flashiga puhtaks laseb. Kui ma vähe pingutaks oleks mu kd 2 ja SPM kasvõi 800...
asi pole selles, et ma oleks mingi täis noob ja saaks koguaeg taha ning tulen siis siia pisaraid poetama.
ah mis seal ikka.. igaleühele oma
jules, kõige kurvem on see, et mäng on pigem downgrade kui midagi uut ja ägedat.
moh-ga võrdlus on sul tegelt spot on isegi.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
03.10.2011 11:25:48
|
|
|
kle ottf sa saad aru, et see on ARVUTIMÄNG. EI peagi olema 100% reaalne ja tõsielule vastav? Chillax ja cancel preorder ja /unsubscribe thread.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
03.10.2011 11:35:03
|
|
|
mina nuriseks nende flashlighide kohta niipalju, et relva haarates on need kohe automaatselt "On". Võiks olla nii, et tuleb ise sisse lülitada, mitte vastupidi.
Korduvalt olnud juhuseid, kus metroos saab nt AK-l ammo otsa ja siis vaja püstol välja kookida. Aga see flashlight on kohe sees ja paljastab mu asukoha
|
|
| Kommentaarid: 817 loe/lisa |
   |
646 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.10.2011 11:35:32
|
|
|
ma ei tea mis taskulampe väes kasutatakse, aga korralikut kvaliteedsed taskulambid on ikka päris tugeva valgusega ja pimestamine pole mingiks probleemiks kui neid näkku sihtida.
laseriga ka väga silma ei tahaks saada, või kui ei usu siis proovi? kuigi kaugelt laseriga otse silma sihtida on muidugi raskem - aga kamoon, sihiti lennukeid maapealt laseritega.
mis kuradi huinamuinat see "swati member" sul seal foorumis ajab
milleks üldse mängida mängu millest nii suur frustratsioon? kergelt sadomaso - paned mängu käima ja iga jumala meetri peale kirud endamisi, et miks see põõsaleht selline on, miks see puu nõnda kukub, miks on taskulambil pimestamisvõime, miks on awardid ja unlockid... on ju muid mänge ka mille poole vaadata mitte end piinata?
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olxter
HV kasutaja

|
03.10.2011 11:35:33
|
|
|
| bush, +1
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
03.10.2011 11:39:17
|
|
|
| kle ottf sa saad aru, et see on ARVUTIMÄNG. EI peagi olema 100% reaalne ja tõsielule vastav? Chillax ja cancel preorder ja /unsubscribe thread. |
Noo kriitikat võib ikka avaldada ju, kas sind ei aja närvi kui metro mapi esimesel tasemel päksekäes taskulamp sind pimestab?
|
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
03.10.2011 11:42:11
|
|
|
Ma muidu kah selle hitboxi kohta ei vinguks aga paaril harval juhul on küll nii,et kõnni vennale seljataha lase terve salv tühjaks ja midagi ei juhtu.Kuigi kindlalt lasid pihta.Siis lihtsalt annad nuga.Aga muidu pole probleemi olnud ja see kah väga harva.
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bush
Kreisi kasutaja

|
03.10.2011 11:43:48
|
|
|
| ertr2 kirjutas: |
| kle ottf sa saad aru, et see on ARVUTIMÄNG. EI peagi olema 100% reaalne ja tõsielule vastav? Chillax ja cancel preorder ja /unsubscribe thread. |
Noo kriitikat võib ikka avaldada ju, kas sind ei aja närvi kui metro mapi esimesel tasemel päksekäes taskulamp sind pimestab? |
Ei aja mind närvi vastupidi. Kui näen taskulampi siis tean, et lasen valgusest natuke ülespoole ja saan headshoti. Suurepärane asi minuarust. Kui on tõsiselt silmas siis pronen kiirelt coveri taha ja sealt välja poppides lasen taskulambikale kuuli otsaette.
_________________ >50$ pokkeri bankroll |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
03.10.2011 11:47:10
|
|
|
| Mis reaalsusest te siin jahute. Mõni on ikka päris lolliks läinud kui hakkab mingit mängu reaalsusega võrdlema.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|