Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
laulasmaa
HV veteran

sõnum 27.09.2011 13:53:09 vasta tsitaadiga

minake kirjutas:
ma saatsin eile pildi 2ra, n2is mis nad siis vastavad mulle. P6hiline asi on muidugi kohe, et kas teil on ruuter vahel v6i otse...
point on selles ma usun,et need STV kliendi tugi tädid on umbkeelses venelased,ning kui lähemalt rääkida probleemist,siis ööäöääöääö /deate minge šinna kotulehele ning š€al on tjehnilinje tugi,saadge pildi sinna probljeemišt,ning meie tehnijukud vaatavad ülje.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 87
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
minake
HV veteran
minake

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.09.2011 10:09:44 vasta tsitaadiga

eile siis saabus mulle postkasti kiri:

tsitaat:
Tervist,

Kontrollige nüüd. Kui probleem on alles, siis teatage meile.

Lugupidamisega,

--
AS STV
Klienditoe osakond,
Valge 6, Tallinn
infonumber 6880000
fax 6006767

okei, kontrollisin, natu on paremax l2inud, a ikkagi mitte see mis lubatud on, kirjutasin, et olukord on endine. millele tuli vastus:

tsitaat:
Tervist,

Kui soovite, võite tellida tehniku visiidi. Aga ta kontrollib ainult meie poolt, kui viga Teie arvutiga, siis meister ei tegele sellega.

Lugupidamisega,

--
AS STV

ehk siis isegi ei pakuta tasulist teenust arvuti parandusex thumbs_up.gif vaatan veel paar p2eva ja siis kui asi ei parane tellin tehniku koju...
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 136
tagasi üles
laulasmaa
HV veteran

sõnum 28.09.2011 10:55:20 vasta tsitaadiga

Tehnik ütleb,et sitt arvuti.Viska pappi nüüd.Mul vahepeal sellised neti kadumised ju,et isegi keskuses ei näita mitte neti kõikumist,rääkimata kadumisest.Nii,et ma ei tea mis nad veel mulle ütleks.
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 28.09.2011 11:10:21 vasta tsitaadiga

Väga hea strateegia, kui oled 101% kindel, et viga pole sinu masinas, siis ütledki "Davai, tasuline tehnik, kui viga on minu poolne". Reeglina mul siis tehnik tuli paarikolme tunni jooksul ja restartinud switchi icon_razz.gif
Aga seda siis peaaegu 10 aasta jooksul oli paar-kolm korda oli vaja ainult

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
minake
HV veteran
minake

sõnum 28.09.2011 18:57:25 vasta tsitaadiga

proovin kodus ka l2paka taga speed-testi teha, seal peaks puhas xp peal olema, see v2listax igasuguse enda poolse kammi vast ja siis k6ne neile ja tehniku tellimus.

edit: nii testisin l2pakaga ka download on normaalne a upload on v2ga nutune, hellasin neile r22kisin jutu 2ra mitu korda pikalt ja laialt, tyyp m6tles toru otsas ja m6tles, siis yts, et r22gib adminniga ja hellab tagasi.
l2x mingi aeg m66da, helistati 6eldi, et jah teil on seal mingi viga a mis ei oska 6elda, saadame teile tehniku 2 p2eva jooxul koju, kui viga on teie poolne on teenus tasuline ja kui meie siis tasuta... n2is mis siis edasi saab.
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 28.09.2011 21:03:09 vasta tsitaadiga

Täna lisandus STV digitaaltelevisiooni kanalivalikusse täiesti uus spordikanal Eesti telemaastikul.
Viasat Premier League HD näitab kõik 380 Barclays Premier League’i mänge, kasutades selleks
kõrgresolutsiooniga pilti. Premier League on maailma vaadatuim spordiliiga. Seda jälgib enam kui
miljard inimest üle maailma. Kanali vahendusel saavad spordisõbrad näha Barclays
Premier League kohtumisi kuni hooaja 2012/13 lõpuni.

NB! STV võrgus on kanal nähtav nii tava -kui kõrgresolutsioonis.

Skorzeny
HV kasutaja

sõnum 28.09.2011 23:09:57 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
Täna lisandus STV digitaaltelevisiooni kanalivalikusse täiesti uus spordikanal Eesti telemaastikul.
Viasat Premier League HD

Mis mõttes uus?
Viasati teine juba mitu aastat olemas.Või oled Viasati Eesti telemaastikult juba eemaldanud, icon_razz1.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 29.09.2011 16:42:49 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
Viasat Premier League HD näitab kõik 380 Barclays Premier League’i mänge, kasutades selleks
kõrgresolutsiooniga pilti. Premier League on maailma vaadatuim spordiliiga. Seda jälgib enam kui
miljard inimest üle maailma. Kanali vahendusel saavad spordisõbrad näha Barclays

kui nüüd veel starmani selline asi tuleks... ja siis kas viasati spordi või hd paketti, oleks super. peaasi et mitte jälle mingi lisa raha eest.

sest praegune seis on ju hunnik paska ja iga normaalse asja eest peab juurde maksma.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 29.09.2011 19:13:11 vasta tsitaadiga

minu asi siis edeneb nii palju, et tehnik hellas t2na, yts: k2isin majas kontrollisin, k6ik korras... tulin koju, proovin speedtest.net-i lehelt, download norm, upload ikka nutunue... n2is, tuleb homme siia siis vaatame mis ta v2lja pakub.
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 29.09.2011 20:16:43 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
DjFreeze kirjutas:

kui nüüd veel starmani selline asi tuleks... ja siis kas viasati spordi või hd paketti, oleks super. peaasi et mitte jälle mingi lisa raha eest.

sest praegune seis on ju hunnik paska ja iga normaalse asja eest peab juurde maksma.

no aga ära kasuta starmanni

Renq
HV veteran
Renq

sõnum 29.09.2011 20:49:11 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:
Renq kirjutas:
DjFreeze kirjutas:

no ega teistel operaatoritel see asi roosilisem ole.
no aga ära kasuta starmanni
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
minake
HV veteran
minake

sõnum 30.09.2011 21:27:28 vasta tsitaadiga

nii, minu saaga siis j2tkub, t2na k2is tehnik kodus, tuli kohale, yhendas oma arvuti kaabli otsa ja k6ik toimis tema kasutajaga.
Hakkas algul r22kima, et see ikkagi minu arvuti viga, ma siis n2itasin, et l2pakas ja lauakas m6lemas ei t66ta ju normaalselt, ei ole ainult yhe arvuti probleem, proovisime siis lauakast uuesti tema accoundiga, ning yllataval kombel sai ta samad tulemused speedtestiga mis minu accoundiga, n2ppis siit ja n2ppis sealt, mitte miskit...
L2xime siis alla keldrisse, v6tsin oma l2paka kaasa, seal ei saand yldse speedtesti teha minu l2pakaga algul, pika punnitamise peale sai siiski tehtud kuigi tulemus otse huubist oli t2pselt sama mis korterist, see siis v2listas, et kaablis viga olla ei saanud mis korterisse tuli. Panime kaabli tema l2paka taha ja minu accoundiga proovides hakkasid anomaalid ka tema arvutis, kord oli download korras ja upload jama ning samas teise testiga oli j2lle vastupidi, kusjuures see kiirus oli v2ga hypplik testi ajal, kord p6hjas ja kord j2lle v2ga madal...
Sai tehtud ka kogu seadmele seal keldris reset.... tulemus ikka sama, kogu see jama testimise ja katsetamisega l2x pea 1,5h... l6pptulemus oli siis see, et selline juhus pidi olema tehniku karj22ri jooxul esmakordne, lubas teha endale mingi test accoundi samade 6igustega ja asja veel katsetada, 6nnex visiidi eest maksma ei pidanud.

Eks siis paistab mis moodi see asi l6ppeb, teoreetiliselt peaks nad selle asja ikkagi korda saama, isekysimus on muidugi kaua sellega l2heb, samas ei tohiks neil ju eriti raske olla uut kasutajat mulle teha v6i minu kasutajat kuidagi resettida...

edit: antud hetkel kui seda kirjutasin siin, tegin ka tagataustal speedtestiga uue katse, tulemus ikka jama, download enamv2hem, upload 5x aeglasem kui lubatud, seda siis ilma ruuterita ja ilma igasugu downloadi ning sikutamis programmidetta.
tagasi üles
Corwin
Kreisi kasutaja
Corwin

sõnum 30.09.2011 21:47:59 vasta tsitaadiga

V2hemalt tudub et asjaga tegeletaks ja midagi yritatakse. Ise olen küll palju apaatsemat k2itumist tundnud m6ne teise teenusepakkuja poolt.
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 105
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 02.10.2011 15:27:14 vasta tsitaadiga

Täna siis oli minu STV's oldud aja kõige pikem interneti katkestus, ca 2h.Interneti paketiks siis saturn ja asukoht kristiine. Põhjus siis pidi olema see http://www.postimees.ee/584066/zone-media-majutatud-veebilehed-ei-toota/
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 02.10.2011 15:40:44 vasta tsitaadiga

katkestust küll ei täheldanud, pigem ei saanud nendele saitidele ligi mis seal zone's on.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
eents
HV vaatleja
eents

sõnum 02.10.2011 15:46:00 vasta tsitaadiga

Nu arvan yle eesti/tallinna ei olnud probleem, sellepärast tõingi välja kristiine linnaosa mis jääb selle sõle tänava lähedale icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 02.10.2011 15:48:47 vasta tsitaadiga

2 korda kukkus mul välisühendus täna ära.
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 02.10.2011 15:49:30 vasta tsitaadiga

Kristiine, Kopli ja Õismäe oli maas. Aga igati tublid, 1.5h üldist rikket ei ole palju icon_cool.gif thumbs_up.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
laulasmaa
HV veteran

sõnum 02.10.2011 15:55:02 vasta tsitaadiga

Archibald kirjutas:
Kristiine, Kopli ja Õismäe oli maas. Aga igati tublid, 1.5h üldist rikket ei ole palju icon_cool.gif thumbs_up.gif
+1. esimene kord minul oli ka jama..nii suur.Viimasel ajal pole neid naljakaid kõikumis olnud(Y)
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 03.10.2011 17:28:17 vasta tsitaadiga

Kust kohast saaks stv-le või starmani kaabel digitv-le conax modulit osta icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 03.10.2011 18:13:29 vasta tsitaadiga

Näiteks siit.
Enamusest teistest elektroonikapoodidest ka.
Starman ja STV müüvad ise samuti mooduleid, ning tähtajalise lepinguga saab tasuta.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 03.10.2011 18:45:13 vasta tsitaadiga

2 aastat on päris pikk aeg icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kissu19
HV kasutaja

sõnum 03.10.2011 23:22:18 vasta tsitaadiga

Selle Conax-i mooduli hind on suvalise teenusepakkuja kuuarve suurune, IMHO on see mõistlik kohe välja osta/poest osta, see ju standardne vidin ja sobib iga teenusepakkujaga, peaasi et MPEG4 toega oleks.
sloshes
HV vaatleja

sõnum 06.10.2011 11:43:46 vasta tsitaadiga

Kui on kaks telekat ,kas üheagselt vaadates saab mõlemas erinevaid kanaleid ka vaadata? Mulle öeldi ,et ei saa .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
pennu
Kreisi kasutaja
pennu

sõnum 06.10.2011 12:02:44 vasta tsitaadiga

sloshes kirjutas:
Kui on kaks telekat ,kas üheagselt vaadates saab mõlemas erinevaid kanaleid ka vaadata? Mulle öeldi ,et ei saa .

anloogiga saab, kui boksiga eeldav pakett, siis on vaja kahte boksi
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.