Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eltso
HV veteran

|
18.09.2011 17:41:58
|
|
|
Ise kasutasin selle uuendamise järel power nuppu kõne lõpetamiseks, aga probleemist sain lahti kui custom rommi peale panin.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
18.09.2011 19:12:51
|
|
|
Gunnar19, custom rom
Kas acele CM7 on porditud? Mu g3 on selle rommiga väga kiire ei mingit laggi kōnede lōpetamisel
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
18.09.2011 22:16:39
|
|
|
Gunnar19 kirjutas: |
Uskumatu kui aeglane on telefon peale gingerbreadi uuendust. Võtad telefoni kõrva äärest ära ja vähemalt 5 sekki tuleb sul oodata kui saad kõne ära lõpetada.
Kas mingit hotfixi pole sellele? See on ebanormaalne.... |
Lahendus on kasutada *toiteklahv lüpetab kõned* Saad väljalülitamise nupuga ära lõpetada samal ajal kui telefon mõtleb.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
18.09.2011 23:36:34
|
|
|
eltso, sanginger ace 3.0 ? Kas sul on aku kestvus ka mingi 20% väiksem? Selline tunne, et rõvedalt sööb või siis hakkab aku peeti minema.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
19.09.2011 07:12:38
|
|
|
kjaups kirjutas: |
eltso, sanginger ace 3.0 ? Kas sul on aku kestvus ka mingi 20% väiksem? Selline tunne, et rõvedalt sööb või siis hakkab aku peeti minema. |
Kusjuures esimene hommik kui võtsin laadija tagant ära ja wifi oli sisse lülitatud, siis lihtsalt järjest protsendid jooksid allapoole ja oli küll tunne, et mida helli. Aga mul olid muidugi kõik perf. twakid ka sisse lülitatud. Nüüd on peale nädalat läinud aku kestvus kuidagi paremaks, ei tea kas harjus vähe asjaga või milles asi
Aga neil oli mingi uuem versioon ka vist kohe välja tulemas, mingi päev peaks selle ka ära proovima.
Edit:
3.3 on väljas, õhtul ilmselt panen selle peale
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gants
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
19.09.2011 08:45:30
|
|
|
eltso kirjutas: |
kjaups kirjutas: |
eltso, sanginger ace 3.0 ? Kas sul on aku kestvus ka mingi 20% väiksem? Selline tunne, et rõvedalt sööb või siis hakkab aku peeti minema. |
Kusjuures esimene hommik kui võtsin laadija tagant ära ja wifi oli sisse lülitatud, siis lihtsalt järjest protsendid jooksid allapoole ja oli küll tunne, et mida helli. Aga mul olid muidugi kõik perf. twakid ka sisse lülitatud. Nüüd on peale nädalat läinud aku kestvus kuidagi paremaks, ei tea kas harjus vähe asjaga või milles asi
Aga neil oli mingi uuem versioon ka vist kohe välja tulemas, mingi päev peaks selle ka ära proovima.
Edit:
3.3 on väljas, õhtul ilmselt panen selle peale  |
Mul sama jama. Nii 100%-60% aku vahemikus olles kaob 1% iga 10 sekundi tagant, kui näiteks nett taga on.
Mõni kord võtad telefoni laadimiselt, panen korraks tasku ja välja võttes juba lihtsalt 4-6% akut kadunud (mingi minut aega taskus olekuga).
Olen ka proovinud neid tweake kinni ja lahti keerata, kuid minu arust on aku seis ikkagi sama.
Kuid eks anna teada, et mis 3.3 suudab. xda's paistab päris palju nuttuhala (wifi paneb errorit ja kellelgi gps ei tööta jne).
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
19.09.2011 09:01:17
|
|
|
Mul muidu on kõik asjad normaalselt töötanud sellel, aga aku on jah nagu ta on Võibolla peaks mingit aku kalibreerimise appi proovima, ehk on akul mingid tõrked ka selle softiga.
Aga juhul kui ma oma usb-i kaablit tööle ei unusta täna, siis ma proovin 3.3-e ära.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
20.09.2011 09:18:44
|
|
|
Endal küll sai kõik asjad syngitud ja kõik numbrid ka toimivad igal ajal. Seda kõike nii default romi kui customiga, seega asi kas sinu isendis kinni või siis oled vähe veel avastanud masinas  |
Kusjuures jah, sain ka toimima. Eilseks olid tekkin telefoniraamatu alla. ( helistan pidevalt nii,et logide alt valin kõne ja siis täpselt eitea kuna tekkisid,aga kohe peale syncimist mitte )
Veel huvitaks,et kas mõnda muusika pleierit ka leidub, mis vähe parema soundiga suudaks esitada ? Eelmine oli SE ja kurat sealt kannatas kuulata läbi klappide ikka, aga kas tundub või siis mängibki see kehvemalt.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik911
HV kasutaja

|
20.09.2011 13:47:00
|
|
|
Robska kirjutas: |
Endal küll sai kõik asjad syngitud ja kõik numbrid ka toimivad igal ajal. Seda kõike nii default romi kui customiga, seega asi kas sinu isendis kinni või siis oled vähe veel avastanud masinas  |
Kusjuures jah, sain ka toimima. Eilseks olid tekkin telefoniraamatu alla. ( helistan pidevalt nii,et logide alt valin kõne ja siis täpselt eitea kuna tekkisid,aga kohe peale syncimist mitte )
Veel huvitaks,et kas mõnda muusika pleierit ka leidub, mis vähe parema soundiga suudaks esitada ? Eelmine oli SE ja kurat sealt kannatas kuulata läbi klappide ikka, aga kas tundub või siis mängibki see kehvemalt. |
PowerAmp on endal kasutuses ja sellega kaasneva ekvalaiseri abiga saab heli parajalt timmida.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
1 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
20.09.2011 18:48:56
|
|
|
Poweramp , eq paika sättida ja enam paremat ei oska tahtagi. Sellel appil veel üks hea lisa "crossfade", pole ühelgi teisel muusika appil veel sellist võimalust näinud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
tozz
HV vaatleja
|
21.09.2011 16:00:08
|
|
|
Ei ole seda teemat lugedes ühest asjast päris hästi aru saanud - kui netiühendus keelata, kas siis ei toimi ka a-gps? Plaanin alles osta Android telefoni, aga tahaks kindel olla, et suudan kõik soovimatud netiühendused vältida. Kui gps-i vaja, siis kasutaks a-gps'i kohe, ei tahaks alati enne seadeid näppida. Aga 24/7 netiühendust ei taha lubada.
Teine küsimus aku kohta - teemas kurdetakse, et ei kesta, aga paberite järgi on Ace just üks kauakestvamaid. Kuidas on tegelikkus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
21.09.2011 16:06:18
|
|
|
Usun, et aku vastupidavus on super, kui sa kasutad seda nagu 5110-t ehk siis helistamiseks ja sõnumite saatmiseks ja kõik muud asjad täielikult kinni keerad ja ära keelad, lihtsalt siis ei saa enam aru miks mitte osta 5110?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
22.09.2011 01:13:32
|
|
|
tozz kirjutas: |
Ei ole seda teemat lugedes ühest asjast päris hästi aru saanud - kui netiühendus keelata, kas siis ei toimi ka a-gps? Plaanin alles osta Android telefoni, aga tahaks kindel olla, et suudan kõik soovimatud netiühendused vältida. Kui gps-i vaja, siis kasutaks a-gps'i kohe, ei tahaks alati enne seadeid näppida. Aga 24/7 netiühendust ei taha lubada.
Teine küsimus aku kohta - teemas kurdetakse, et ei kesta, aga paberite järgi on Ace just üks kauakestvamaid. Kuidas on tegelikkus? |
Gps-i kasutatakse üldjuhul autos ja seal tuleks nagunii saba seina torgata, gps sööb korralikult akut igal juhul. Jala liikudes on alati võimalus korraks sisse lülitada. Nutitelefoniga on soovitatav võtta minimaalne pakett paari € eest, teenusepakkuja juures saab üldjuhul keelata andmeside rändluse - tähendab välismaal saad ainult helistada ja välditki kallist andmesidet. Tal vist jah see a-gps on neti pealt, sest reisil käies oli nett väljas ja kohati otsis gpsi päris kaua, samas netiga on saanud teinekord asukoha suht kiiresti(toas olles) - see viimane on muidugi ebatäpsem olnud.
Aku kestab täpselt nii palju kui kasutada - kui näppida ja surfata, siis 24h, vähem näppida siis 48h. Üldse mittenäppimist polegi ette tulnud, ehk venitaks 3-4 päeva lauanurgal ära, kui kõik teenused on väljas.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
22.09.2011 09:15:37
|
|
|
Nii on. 4 päeva isegi paar korda ära tulnud, aga siis tõesti vist aint helistasin ja sms. Kui ikka kuulad muusikat, pildistad, jaurad wifiga veel siis kaob päris kiirelt jah,aga nii on nende kõigiga. Hea on minu arust see,et kui annab juba laadija vajadusest märku siis tegelt helistab veel päeva lõpuni ära tuimalt.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
tozz
HV vaatleja
|
22.09.2011 09:42:31
|
|
|
Asi selles ongi - mitte, et ma ei tahaks võrku kasutada, vaid ma ei taha, et iga suvaline rakendus omatahtsi võrku ronib. Niipalju kui sõprade Androidtelefone kõrvalt olen vaadanud, siis iga suva asi (nt kalender või valuutakonverter) võtab kohe andmeside üles. Nemad muidugi vaatavad mulle otsa, et missiis, mul ju netipakett, aga vat mulle ei meeldi nisukesed asjad! Kui tahan e-maili lugeda, siis vajutan nuppu ja loen, mitte ei piiksu päev läbi iga spämmkirja peale! Ja a-gps on hädavajalik, muidu olen nagunii juba teise linna otsa sõitnud, enne kui seade tööle hakkab.
5110 on mul ka olnud, selle aku kestis mõõduka helistamise korral rahulikult nädala
|
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
22.09.2011 10:36:43
|
|
|
Siin kuskil androidi teemas käis läbi see ka ja peaks olema progesid millega saad keelata erinevate asjade andmesidet ja valid mis ja millal võib sul võrku kasutuada.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
22.09.2011 12:18:16
|
|
|
tozz kirjutas: |
Asi selles ongi - mitte, et ma ei tahaks võrku kasutada, vaid ma ei taha, et iga suvaline rakendus omatahtsi võrku ronib. Niipalju kui sõprade Androidtelefone kõrvalt olen vaadanud, siis iga suva asi (nt kalender või valuutakonverter) võtab kohe andmeside üles. Nemad muidugi vaatavad mulle otsa, et missiis, mul ju netipakett, aga vat mulle ei meeldi nisukesed asjad! Kui tahan e-maili lugeda, siis vajutan nuppu ja loen, mitte ei piiksu päev läbi iga spämmkirja peale! Ja a-gps on hädavajalik, muidu olen nagunii juba teise linna otsa sõitnud, enne kui seade tööle hakkab.
5110 on mul ka olnud, selle aku kestis mõõduka helistamise korral rahulikult nädala  |
Kui seadetes pole andmeside ees linnukest siis ta ei oska igast progedega kuskile netti minna, erinevalt mõnest teisest telefonist, kuigi see peaks teistel ka sama olema. Juhul kui võtadki mingi programmi, mis netti tarbib, siis ta küsib ja viskab seadete lehele.
Andmeside võtab muidu päris kenasti akut, rohkem kui wifi näiteks ja kui andmeside sees ja synkimine toimub, siis kaob aku kindlalt päevaga mumeelest.
Siin kuskil androidi teemas käis läbi see ka ja peaks olema progesid millega saad keelata erinevate asjade andmesidet ja valid mis ja millal võib sul võrku kasutuada. |
ei ole mumeelest vaja eraldi programmi selle telefoniga.
küll aga tuleb seadetest keelata synkimine, sest muidu hakkab kohe meile jm tõmbama automaatselt.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
22.09.2011 12:18:45
|
|
|
No endal on ka pandud tegelikult nupp avalehele millega keerab andmeside täiesti kinni, juhul kui vaja akut säästa, seega täielikult saad kinni keerata selle väga lihtsalt
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
22.09.2011 12:22:41
|
|
|
No endal on ka pandud tegelikult nupp avalehele millega keerab andmeside täiesti kinni, juhul kui vaja akut säästa, seega täielikult saad kinni keerata selle väga lihtsalt  |
mul on seal status bar-il wifi ja andmesideme nupud, või mis ta iganes on, see allatiritav menüü. Võimalused mis tulevad vingema softiga.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
chessu
HV vaatleja
|
24.09.2011 22:11:10
|
|
|
Olen juba pikemat aega seda telefoni mõelnud osta. Pigem olen kobakäpp ja asjade purunemistõenäosus on pigem suur kui väike nii, et kallimat nagu eriti ei raatsi osta; odavamad paistavad puhta kehva graafikaga ja samas hinnaklassis lihtsalt kõige kenam.
Liiga palju ma nutitelefonidest ei tea - siiani olen oma elus läbi ajanud erinevate Nokia pannidega ja pole rohkemat nagu tahtnud ka. Aga kui nüüd ostmiseks läheb, võiks ju ikkagi mõne kaasaegsema osta.
Natuke ma siin nüüd sirvisin ja räägitakse, et midagi jookseb kokku ja aku ei pea ja mingite asjade pealelaadimisel on need ja need probleemid. Kui ma oleksin üsna tavaline kasutaja. Sõnumid, kõned, natuke netikasutamist. Võib-olla igavuse korral mõni üksik mäng ja pildid. App'e eriti peale ei plaani laadida jms. Tahaks lihtsalt, et graafika oleks ilus, kaamera enamvähem hea, menüü arusaadav, aku peaks ja täidaks samu eesmärke, mis vanad pannid ka. Kas selliseks kasutamiseks saab ta niisama palju negatiivset vastukaja või saab ka tagasihoidlikul kasutamisel aku kohe tühjaks ja jookseb kokku?
|
|
tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
24.09.2011 23:24:08
|
|
|
chessu kirjutas: |
Olen juba pikemat aega seda telefoni mõelnud osta. Pigem olen kobakäpp ja asjade purunemistõenäosus on pigem suur kui väike nii, et kallimat nagu eriti ei raatsi osta; odavamad paistavad puhta kehva graafikaga ja samas hinnaklassis lihtsalt kõige kenam.
Liiga palju ma nutitelefonidest ei tea - siiani olen oma elus läbi ajanud erinevate Nokia pannidega ja pole rohkemat nagu tahtnud ka. Aga kui nüüd ostmiseks läheb, võiks ju ikkagi mõne kaasaegsema osta.
Natuke ma siin nüüd sirvisin ja räägitakse, et midagi jookseb kokku ja aku ei pea ja mingite asjade pealelaadimisel on need ja need probleemid. Kui ma oleksin üsna tavaline kasutaja. Sõnumid, kõned, natuke netikasutamist. Võib-olla igavuse korral mõni üksik mäng ja pildid. App'e eriti peale ei plaani laadida jms. Tahaks lihtsalt, et graafika oleks ilus, kaamera enamvähem hea, menüü arusaadav, aku peaks ja täidaks samu eesmärke, mis vanad pannid ka. Kas selliseks kasutamiseks saab ta niisama palju negatiivset vastukaja või saab ka tagasihoidlikul kasutamisel aku kohe tühjaks ja jookseb kokku? |
Vaevalt - pigem kui vähe kasutada, siis üksikud hetked kus telefon võib mõelda on järelikult ka üliharvad, seega ilmselt ei häiri.
Samas aku peab kindlasti vähem kui helistamiseks-mõeldud-telefonidel...
Kui tahad nutitelefoni, siis samas hinnaklassis on veel HTC wildfire S, mis on parem kui ilma S-ita mudel(parem reso), samas piisavalt palju väiksem, et mugavam kaasas tarida oleks. Aga kui eelistad suuremat ekraani, siis see on kindlasti hea valik. Lisaks on Samsung eesti keeles. Minul on sellised tömbid näpud näiteks, et väiksema ekraaniga on halb trükkida, lisaks mulle meeldib kasutada püstasendis, see ka mugavust trükkimisel ei lisa. Samas pikaliasendis on lihtne pihta saada.
-------------------------
Lisaks sai proovitud CM7 peale lasta, esimesed 2 beetat on juba väljas proovimiseks ja see avardas funktsioone ja kohaldamisviise tohutult. Mõningad vead ja puudujäägid muidugi on, raadio näiteks veel ei funka, lähedussensor jamas vahepeal, tulukesed võivad põlema jääda, aga noh, mulle meeldib katsetada. Ja head on siiski rohkem, kui halba.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
blacksnake
Aeg Maha 2a

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
25.09.2011 12:36:43
|
|
|
Lasin ka ühe mingi versiooni just peale, ei saa ainult kiesiga ühendust, et kontakte taastada, seega proovin mõnda teist veel
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
25.09.2011 13:05:00
|
|
|
eltso, olen olnud silmitsi selle probleemiga. Tee läpakale ja telefonile restart, kui see ka ei aita, siis uuesti driverid peale ja restardid. Viimane variant on alati tööle jooksutanud peale softimist ja peale seda jääbki tööle, kuni uue softini.
|
   |
135 |
|
tagasi üles |