TNT, proximity sensoriga kõne ja äratuse vaigistamiine on ühed põhifunktsionaalsustest sellele andurile, nende ära kaotamine kaotab suure osa mugavusest ära.
Ega ma ei soovitanudki seda kõigile.
Aga kuna -RaiTz- -ile oli asi häiriv, saigi temale soovitatud.
Elxx kirjutas:
mul esineb veel selline probleem(mõlema viimase photoniga) et kui sõnumit või ükskõik kus midagi trükkida siis hakkab kursorit ette tagasi loopima,see suht ebameeldib
pole kunagi midagi sellist täheldanud _________________ Hell Was Full So I Came Back !
teab kedagi eestis kellel oleks pakkuda meeldiva hinnaga seda pealmist ekraani mis on see nö. touch sensor... jube ära kriibitud mul teine ja tahaks pilti ilusaks saada... muidu vist peab hakkama ebayst tellima
teab kedagi eestis kellel oleks pakkuda meeldiva hinnaga seda pealmist ekraani mis on see nö. touch sensor... jube ära kriibitud mul teine ja tahaks pilti ilusaks saada... muidu vist peab hakkama ebayst tellima
https://www.osta.ee/21252547
10 euri küsitakse, ei tea kas on mõistlik või mitte _________________ Hell Was Full So I Came Back !
sai ka eile .101 koos pudruga peale pandud.. alguses võttis kukalt kratsima, siis tuli JAFi kasutamine meelde
tundub suht nobedalt toimivat.. vähemalt esialgu _________________ /R.
1. Download and install Windows Installer 3.1 - seda installides seletab midagi uuendustest ja läheb kinni
kas kusagilt saaks veel step by step õpetust ?
EDIT:
peale telefoni puhastamist (tolmust) - ei tööta enam puudutamisel ekraan
kõike saan teha, aga kõne vastu ei saa võtta ekraanilt - samuti ei saa aktiivse kõne ajal ekraani peal midagi teha - mis valesti läks?
1. Download and install Windows Installer 3.1 - seda installides seletab midagi uuendustest ja läheb kinni
kas kusagilt saaks veel step by step õpetust ?
EDIT:
peale telefoni puhastamist (tolmust) - ei tööta enam puudutamisel ekraan
kõike saan teha, aga kõne vastu ei saa võtta ekraanilt - samuti ei saa aktiivse kõne ajal ekraani peal midagi teha - mis valesti läks?
See seal hea õpetus, kuid tee veits teisiti
Esimene lõik Download Firmware jäta vahele
Punktis 6 ära tee linnukest kasti use ini vaid ainult kolme kasti Manual flash, Dead USB ja Normal mode
7 ja 8 jäävad vahele, nende asemel klõpsi ise ühekaupa MCU, PPM, APE , peale iga klõpsu oota kuni avatakse aken kust valid vajalikud failid ise
EDIT : jäin sisselülitamisega hiljaks - vaatasin kusagilt ,et pärast flashi võta korraks aku tagant ära, aga vahepeal peab sisse ka ikka lülitama
minu üritus on pooleli sellise koha peal
kus flash vajutades tuleb ette selline kiri, et telefoni ei leitud
Sellest pole hullu, vajuta uuesti flash nuppu ja siis kohe telefoni sisselülitus nuppu 1-2 secci
Enne flashi peab telefon olema välja lülitatud
Aku koha pealt tee nii ngu tahad, mina üldjuhul ei kisu akut tagant ära, kuid soovitatakse alati teha peale flashi telefonile hard reset. _________________ Hell Was Full So I Came Back !
Tänud TNT abi eest -
telefon korras ja kadus ka müstiline viga millest eespool kirjutasin : eale telefoni puhastamist (tolmust) - ei tööta enam puudutamisel ekraan
kui juba telefoni togimiseks läks siis paar küsimust veel
telefonil on kõnelogi maksimaalselt 30 päeva - kas seda kuidagi pikendada saaks?
kui teha kaks vastamata kõnet mulle siis näitab numbrit ja sulgudes (2) ja viimase kõne kellaaega
kas neid kuidagi nii oleks võimalik saada, et ta näitaks neid tehtuid kõnesid erinevate kelaaegadena?
Hard reset on alati kasulik eemaldamaks vana (ja võimalik et siis häirivat) seadistust. Ruuteritel tarkvara välja vahetades soovitatakse ka enne flashimist juba full reset teha, et vältida võimalikke probleeme.
telefonil on kõnelogi maksimaalselt 30 päeva - kas seda kuidagi pikendada saaks?
kui teha kaks vastamata kõnet mulle siis näitab numbrit ja sulgudes (2) ja viimase kõne kellaaega
kas neid kuidagi nii oleks võimalik saada, et ta näitaks neid tehtuid kõnesid erinevate kelaaegadena?
Logi ajaline pikendamine käis mingi pachi kaudu, otsingusõnad võik olla Call log.rmp
võib olla vahe ka millisele versioonile seda vaja, eks tuleb sul omal vaeva näha sellega ja teha tiba uurimustööd.
Teises küsimuses kui avad logi, siis üleval on 2 valikut:
ühe alt on kolm valikut viimased kõned, kõne kestus ja andmeloendur
teise valiku all aga on täpsem logi näha, klõpsates valikul avaneb kuupäev , kellaaeg, kestus jne _________________ Hell Was Full So I Came Back !
Milline custom firmware siis praegu parim on nokia 5800'le?
Põhi on enamusel ju sama lihtsalt välimuse erinevus.
On tüüpe kes on mõningaid faili lihtsalt rohkem moditud ja teinekord on tänu sellele mõni teine asi lakanud töötamast.
Sellele pole ühest vastust, sõltub milleks telefoni kasutad, mida telefonist kasutad.
Nii, et tuleb sul endal need läbi proovida ja otsustada. _________________ Hell Was Full So I Came Back !
Kas kellelgi veel on telefoni/akuga probleeme. Näiteks: laed eelmisel õhtul aku täis, järgmisel hommikul aku tühi ja isegi äratuskell ei helise.
Alati nii ei juhtu aga suht randomly. Mitu korda juba sisse maganud... samas õhtul olen vaatand ja telefon näitab, et võta laadija tagant ära.
Kas kellelgi veel on telefoni/akuga probleeme. Näiteks: laed eelmisel õhtul aku täis, järgmisel hommikul aku tühi ja isegi äratuskell ei helise.
Alati nii ei juhtu aga suht randomly. Mitu korda juba sisse maganud... samas õhtul olen vaatand ja telefon näitab, et võta laadija tagant ära.
Olen näinud akut mis kümmekond tundi pidas vastu ja lõpus tühjenes sekunditega.
Viga oligi akus, aku sees mikroskeem ja klemmid ühendatud aku osadega, ühendus oli kehva.
Omanik küll ostis kõigepealt uue aku ja siis saigi vana laiali lammutatud ja uuritud. _________________ Hell Was Full So I Came Back !
mul esimene aku hakkas praktiliselt yle päeva pidama umbes 1 päev... ega midagi, sai tellitud uus aku mis kestis natu üle poole aasta ja sama keiss... esimese aku pekki minemise ajal ei teinud fw uuendust, teise puhul olin värskelt Photoni peale läinud... egas midagi, tellisin uue aku... nokia originaal aku 5euri koos postikuluga ja 2 nädalat hiljem oli aku käes... praegu kestab umbes 3-6 päeva, oleneb kui palju räägin.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.