praegune kellaaeg 22.06.2025 12:30:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
05.07.2011 22:15:40
|
|
|
Kusjuures Comodo enda sait paneb täiesti suvaliselt oma reliiside nimekirju. Infolehel on üks vershoni number, history's on teine ning fail, mis alla sikutatakse on hoopis kolmas.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
07.07.2011 15:44:24
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
okei, lasen tal siis kolmandat korda kah uuendada ennast. |
Endal uuendas ka kolm korda (üleeile 2x ja eile 1x). Neil seal mingi viga vist tuli sisse. Samas teises arvutis uendasin täna ja ainult ükskord kohe viimane versioon peal.
EDIT: Oi kuidas ma pettusin eile ja täna comodos. Põhiliselt siis antiviiruses ja live supportis. Eile päev otsa loopis mingit hoiatus, et trooja jne kui firefoxiga netis olin. Vaatasin siis comodo foorumis, et valehäire, lubati kiirelt parandada. Ok see selleks, panin siis ööseks skännima, et kas leiab ka midagi. Ja hops, hommikuks 5 viirust (paar mozilla faili, üks oppenoffice fail ja spyware terminator). Tundus kahtlane, et ilmselt valehäire. Võtsin live supportiga ühendust, et las vaatab üle. Esimese asjana hakkas ta mulle hoopis teiste versiooni soodus hinnaga pähe määrima, et minu versioonil ei olevat malware eemaldust. Ei taha midagi osta, vaadake lihtsalt üle, kas valehäire. Lasin tal kaugjuhtimisega oma arvutisse, vaatas natuke ja ilma, et midagi kontrollinud oleks ja öelnud peale selle, et pole valehäire, kustutas need failid ja tegi restardi. Peale seda enam firefox tööle ei lähe. Võtsin siis uuesti ühendust, et mis värk on. Üritas seal omaarust midagi parandada, aga siis uninstallis hoopis firefoxi ja kõik mu seaded, lisad ja järjehoidjad olid kadunud (ok, tegelikult on nendest koopia). Pani uue peale ja tema arvates oligi probleem lahendatud. Vaidlesin seal natuke veel ja lõppkokkuvõtteks lihtsalt vabandati ebameeldivuste pärast. Kontrollisin teist arvutit comodoga, kus täpselt need samad openoffice ja mozzilla failid, aga ei mingit viirust. Virustotal ja virusscan ka ei tuvastanud mitte ükski, kaasaarvatud comodo, et tegu oleks viirusega.
Ei teagi nüüd kas usaldada seda tulemüürigi, kuigi see tundub ilusti toimivat. Ja mina veel mõtlesin, et loobun NOD32 litsentsi pikendamisest, aga peab vist siiski pikendama.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
09.07.2011 09:55:07
|
|
|
Mul uuendab ka pidevalt. Küsiks lisaprogrammide kohta. Arvutis olemas Comodo täisrakendus. Kui ma kasutan nuhkvara kontrollimiseks malwarebytesi, spyboti ning adaware-i, kas nad lähevad siis omavahel konflikti ka? Kas spybot ja adaware peaksid kogu aeg töös olema või piisab ka näiteks spybotist ja adaware-i lihtsalt skännimiseks kasutada?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
09.07.2011 14:26:22
|
|
|
kasutaja01 kirjutas: |
DeTHiCa. kirjutas: |
okei, lasen tal siis kolmandat korda kah uuendada ennast. |
Endal uuendas ka kolm korda (üleeile 2x ja eile 1x). Neil seal mingi viga vist tuli sisse. Samas teises arvutis uendasin täna ja ainult ükskord kohe viimane versioon peal.
EDIT: Oi kuidas ma pettusin eile ja täna comodos. Põhiliselt siis antiviiruses ja live supportis. Eile päev otsa loopis mingit hoiatus, et trooja jne kui firefoxiga netis olin. Vaatasin siis comodo foorumis, et valehäire, lubati kiirelt parandada. Ok see selleks, panin siis ööseks skännima, et kas leiab ka midagi. Ja hops, hommikuks 5 viirust (paar mozilla faili, üks oppenoffice fail ja spyware terminator). Tundus kahtlane, et ilmselt valehäire. Võtsin live supportiga ühendust, et las vaatab üle. Esimese asjana hakkas ta mulle hoopis teiste versiooni soodus hinnaga pähe määrima, et minu versioonil ei olevat malware eemaldust. Ei taha midagi osta, vaadake lihtsalt üle, kas valehäire. Lasin tal kaugjuhtimisega oma arvutisse, vaatas natuke ja ilma, et midagi kontrollinud oleks ja öelnud peale selle, et pole valehäire, kustutas need failid ja tegi restardi. Peale seda enam firefox tööle ei lähe. Võtsin siis uuesti ühendust, et mis värk on. Üritas seal omaarust midagi parandada, aga siis uninstallis hoopis firefoxi ja kõik mu seaded, lisad ja järjehoidjad olid kadunud (ok, tegelikult on nendest koopia). Pani uue peale ja tema arvates oligi probleem lahendatud. Vaidlesin seal natuke veel ja lõppkokkuvõtteks lihtsalt vabandati ebameeldivuste pärast. Kontrollisin teist arvutit comodoga, kus täpselt need samad openoffice ja mozzilla failid, aga ei mingit viirust. Virustotal ja virusscan ka ei tuvastanud mitte ükski, kaasaarvatud comodo, et tegu oleks viirusega.
Ei teagi nüüd kas usaldada seda tulemüürigi, kuigi see tundub ilusti toimivat. Ja mina veel mõtlesin, et loobun NOD32 litsentsi pikendamisest, aga peab vist siiski pikendama. |
See Premium versioon oli jah selline, kus malware removalit sees polnud. Väga imelikult käitusid nad igatahes.
CIS6 pidi enne selle aasta lõppu välja tulema. Ei tea mis huvitavaid täiustusi too endaga toob.
CIS AV suurim häda ongi FPd
tavka007 kirjutas: |
Mul uuendab ka pidevalt. Küsiks lisaprogrammide kohta. Arvutis olemas Comodo täisrakendus. Kui ma kasutan nuhkvara kontrollimiseks malwarebytesi, spyboti ning adaware-i, kas nad lähevad siis omavahel konflikti ka? Kas spybot ja adaware peaksid kogu aeg töös olema või piisab ka näiteks spybotist ja adaware-i lihtsalt skännimiseks kasutada? |
Peale Comodo võid kõik teised tõrjed välja lülitada (st neid pole vaja püsikaitsena).
Küll aga võiksid aeg-ajalt nendega arvutit kontrollida.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.07.2011 15:52:34
|
|
|
Lord Ami: Ja miks sa siis reklaamid produkti, mis praak on ja arvuteid lolliks ajab.
Ja mis SpyBot-i puutub, siis ma küll ei arva, et Cxomodo suudab samamoodi sadu tuhandeid Spy-sid juba ette ära blokeerida ja neid arvutini mitte üleüldse lubada.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
tavka007
HV kasutaja

|
09.07.2011 17:17:55
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Lord Ami: Ja miks sa siis reklaamid produkti, mis praak on ja arvuteid lolliks ajab.
Ja mis SpyBot-i puutub, siis ma küll ei arva, et Cxomodo suudab samamoodi sadu tuhandeid Spy-sid juba ette ära blokeerida ja neid arvutini mitte üleüldse lubada.  |
Nii et adaware ja comodo siis erineva suunitlusega. Spybot pakub brasuserite poole pealt püsikaitset ainult IE-le. Firefoxi või chrome´i kohta ei ole kirjas midagi. Selle pärast mõtlesingi, et kui IE-d ei kasuta, kas tast siis üldse tolku on. Skännimise vajadus aeg ajalt on loomulikult tähtis.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
kasutaja01
Kreisi kasutaja

|
09.07.2011 20:52:38
|
|
|
tavka007 kirjutas: |
Ja mis SpyBot-i puutub, siis ma küll ei arva, et Cxomodo suudab samamoodi sadu tuhandeid Spy-sid juba ette ära blokeerida ja neid arvutini mitte üleüldse lubada.  |
Nii et adaware ja comodo siis erineva suunitlusega. Spybot pakub brasuserite poole pealt püsikaitset ainult IE-le. Firefoxi või chrome´i kohta ei ole kirjas midagi. Selle pärast mõtlesingi, et kui IE-d ei kasuta, kas tast siis üldse tolku on. Skännimise vajadus aeg ajalt on loomulikult tähtis. |
Spyboti võid igaljuhul peale panna, kuna see lisab ka firefoxi keelatud saitide aadressid, lisaks veel hosts faili, nii et arvuti ei saa halbade lehekülgedega ühendust.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
26.08.2011 20:43:03
|
|
|
Endal kasutusel security pro 2011 väga hea komplekt on seadistamise võimalusi palju müür hea ja defense+ kaitseb ka hästi igasugu tundmatu jama eest.
Kaasas veel geekbuddy chatiga abi pole ise proovinud väidavad ,et lahendavad kõik su arvuti probleemid.
Veel huvitavat on garantii ($15,000 Identity Protection Coverage) ja 500 taala viirusevaba arvuti eest.
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
27.08.2011 02:35:57
|
|
|
Saad ju paigaldades võimaluse valida kuidas paigalda ,pole natuke aega peale lasknud aga usun ,et asjad samad.
Avast + comodo Fw oli toimiv kooslus endal olnud korduvalt kasutuse probleeme pole esinenud.
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.08.2011 08:54:01
|
|
|
Mu meelest oligi ju lausa 3 valikut seal saidil- AV, FW ja IS. Kusjuures valides viimase, pakkus ta installi ajal ikkagi samu valikuid. Soliidne minu meelest, saad seda, mida tegelikult vajad.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.08.2011 09:29:29
|
|
|
Eks Comodo omanikel saab veel igatpidi kõva peavalu olema, kuna nad ei ole läbinud AV-Testi Windows 7-e sertifitseerimist, samuti on nad kõvasti kukkunud igasugustes viimase aasta võrdlusedetabelites.
Karm värk, aga nii see on - arvutiturvavärk on selline ala, kus pole võimalik sõita mitu aastat vana lainelauaga, muidu tuleb arvutiviiruste-hiigellaine ja sööb selle, vanal laual, surfaja ära.
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/quarter-12011/
----------------------------
Ning kõige moodsam asi, millega konkurendid Win 7 ajastul tegelevad, pole enam ei Antivirus, Firewall ega Internet Security vaid on hoopis juba Total Security või Total Protection jms. - nimeerinevustega, sõltuvalt siis firmast.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.08.2011 10:23:42
|
|
|
tahanteada, mõistlik inimene ei vaata testide poolegi ega hooligi sellest. Ühestki turvatarkvarast pole tolku kui konfimine on ebamugav ja mõistmatu. Enamasti tasub AV, FW või IS ikkagi võtta sellest nimekirjast, mida kasutajad reaalselt ise tarbides hindavad. Minu 4-aastane kogemus KIS-ga on andnud selle tarkvaraga võrratu kasutamiskogemuse ja teadmise, kuidas seda häälestada nii, et tast kasu ka on ja ressurssi liialt ei sööks. Ja seda ongi tarvis, enda kasutatava turvatarkvara põhjalikku tundmist, seda ei teki, kui pidevalt hüpata nn. järjekordse testivõitja leeri. Lõpuks pole sest kasu, kasutanud oled palju "testivõitjaid", aga viirused möllavad ja sina ei saa aru, mis toimub ning seda sellepärast, et ei oska õieti ühtegi proget kasutada. Proge võib hea olla, kuid inimene on see, kes on nõrgim lüli ja hoolimata turvaproge olemasolust, võib selle ikkagi korraks välja lülitada mingi kräki installiks ja ongi vsjoo. Siin testivõidud ei aita.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
27.08.2011 11:59:09
|
|
|
Comodo IS on kindlasti parem kui mistahes teine tasuta pakutav viirusetõrje, kui me räägime arvuti kaitsevõimest. Kui me anname tavakasutajale CIS 5.5'e ja nt AVG, siis arvuti nakatumise tõenäosus on AVG puhul palju suurem. Tõsi, CIS'il on mõningaid probleeme pop-upidega, millest tavakasutajal on raske aru saada. Samas, 5.8Beta sisaldab uuendis, mis vähendavad kasutajale kuvatavate pop-upide hulka. Ma ei räägi ainult Comodo AV'st, vaid ka teistest komponentidest, mis kokku moodustavad väga tugeva default-deny kaitse igasugu ohtude vastu.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.08.2011 13:11:29
|
|
|
Lord Ami, nõus. Lihtsalt testide järgi jooksmine on tobe. Ise kasutan 8 masinas KIS-i, mis mingite testide põhjal on kuskil esikümne (kahekümne?) lõpus ja ei kurda. Väga hea proge on ja CIS on ka tipptase, lihtsalt Kaspersky Eesti pikendab kord aastas tasuta meie pere jaoks litsentse, mille eest tänud neile.
BTW, mingi CIS versioon oli ressursinõudlik, kuidas sellega nüüd on? KIS igatahes suutis uuendatud 2011 versiooni paremini optimeerida, lippab kui kulda.
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
27.08.2011 13:44:09
|
|
|
udusiil kirjutas: |
Lord Ami, nõus. Lihtsalt testide järgi jooksmine on tobe. Ise kasutan 8 masinas KIS-i, mis mingite testide põhjal on kuskil esikümne (kahekümne?) lõpus ja ei kurda. Väga hea proge on ja CIS on ka tipptase, lihtsalt Kaspersky Eesti pikendab kord aastas tasuta meie pere jaoks litsentse, mille eest tänud neile.
BTW, mingi CIS versioon oli ressursinõudlik, kuidas sellega nüüd on? KIS igatahes suutis uuendatud 2011 versiooni paremini optimeerida, lippab kui kulda. |
CIS 5.8 peaks ka kiirem olema, sest viiruste andmebaasi optimeeriti. Autosandboxi kohta ei oska öelda. Osad siin kurtsid, et vanad masinad ei jooksnud eriti hästi sellega.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.08.2011 19:57:54
|
|
|
Tegelikult võiks Lp. Teemaalgataja selle kiviaegse 5.0 teema ringi teha kõige viimasele versioonile. Oli vist 5.3, kui meeles on.
-------------------------
Aga ega midagi vaielda pole, edetabelite "pea peal olek", XP versus Windows 7, näitab selgelt seda, et seda kontroll-mootorit, mis oli võimalik kasutada väga efektiivselt XP korral, ei saa kasutada sama efektiivsusega Windows 7 korral.
Ja probleem on selles, et viirustekirjutajad suudavad sedasama ebaefektiivsust ära kasutada oma pahavara kokkukirjutamisel - kui kaitse pole 100%, on mingi a 50%, siis on tegelikult mitu korda lihtsam kirjutada "ründetarkvara".
Ning veel üks keiss - kõik tipus olevad firmad reklaamivad enda tipus olekut justnimelt selliste tabelite, sertifitseerimiste baasil, sest sellega antakse kasutajale kindlus, et kõik on OK.
---------------------------------------
OT: Mina ise kavatsen suurest uudishimust lähiajal igatahes uurima hakata 2011-2012 absoluutset tabelite võitjat BitDefender Total Securityt.
PS: Mina ei käsi kellelgi midagi kasutada, aga kes rahulikult magada tahab, see teab ka une pealt, et turvavärk muutub ikka neetult kiiresti ja et on mõistlik infot omada, et kes on võitja-kes on kaotaja, kuna aasta-paari tagused infod, on arvutimaalimas ikkagi "kiviajast".
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
27.08.2011 20:21:01
|
|
|
Tegelikult võiks Lp. Teemaalgataja selle kiviaegse 5.0 teema ringi teha kõige viimasele versioonile. Oli vist 5.3, kui meeles on.
-------------------------
Aga ega midagi vaielda pole, edetabelite "pea peal olek", XP versus Windows 7, näitab selgelt seda, et seda kontroll-mootorit, mis oli võimalik kasutada väga efektiivselt XP korral, ei saa kasutada sama efektiivsusega Windows 7 korral.
Ja probleem on selles, et viirustekirjutajad suudavad sedasama ebaefektiivsust ära kasutada oma pahavara kokkukirjutamisel - kui kaitse pole 100%, on mingi a 50%, siis on tegelikult mitu korda lihtsam kirjutada "ründetarkvara".
Ning veel üks keiss - kõik tipus olevad firmad reklaamivad enda tipus olekut justnimelt selliste tabelite, sertifitseerimiste baasil, sest sellega antakse kasutajale kindlus, et kõik on OK.
---------------------------------------
OT: Mina ise kavatsen suurest uudishimust lähiajal igatahes uurima hakata 2011-2012 absoluutset tabelite võitjat BitDefender Total Securityt.
PS: Mina ei käsi kellelgi midagi kasutada, aga kes rahulikult magada tahab, see teab ka une pealt, et turvavärk muutub ikka neetult kiiresti ja et on mõistlik infot omada, et kes on võitja-kes on kaotaja, kuna aasta-paari tagused infod, on arvutimaalimas ikkagi "kiviajast".  |
Uuendatud
Imo kõige mõttetum test/sertifikaat on VB100 award. Just ESET uhkustab, mitu aastat järjest pole nende tooted feilinud. Test ise pole üldsegi laiahaardeline ja ei anna ülevaadet programmide kaitsemeetoditest.
Tõsi, viirused ja nende vastased programmid uuenevad pidevalt. See on lõputu protsess, mis toidab mõlemat tööstust.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
27.08.2011 21:30:10
|
|
|
Delta kirjutas: |
udusiil kirjutas: |
Mu meelest oligi ju lausa 3 valikut seal saidil- AV, FW ja IS. Kusjuures valides viimase, pakkus ta installi ajal ikkagi samu valikuid. Soliidne minu meelest, saad seda, mida tegelikult vajad. |
Varem oli jah nõnda. Nüüd pakub "free" ainult FW ning CIS on "trial". |
Ei ole tõsi. FW ja AV (ja Defence+) on alati tasuta olnud. Ühesõnaga terve kaitsekompleks.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
27.08.2011 22:09:16
|
|
|
Delta kirjutas: |
Eile pakuti tasuta all seda, mille installimine andis ainult FW ilma igasuguse valikuvõimaluseta. Teine variant oli see, mida ma ei proovinud, kuna oli märgitud, et see on trial 30 päeva...
Mul eelnevalt oligi täiskomplekt ja oleks seegi kord kasutanud, aga mida ei leidnud, seda ei leidnud... |
http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
Seal on mitmeid versioone.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.08.2011 22:20:57
|
|
|
Edit: Sattus praegu näppu Virus Bulletini, kah ääretult tuntud testija, tabel ja see on siis veel Comodo kohapealt oi-oi kui auklik. Nii, et sama jutt, et on olemas XP, on olemas Win 7 ja selle Virus Bulletini tabeli järgi ka veel üht-teist veel, mida on võrreldud.
http://www.virusbtn.com/vb100/archive/summary
Nii, et ma loodan info saamiseks leida taolisi, pidevalt muutuvaid, mahlakalt värskeid võrdlustabeleid kah Eestimaistest Viirusetõrje foorumitest.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|