Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Comodo Internet Security Premium 5.5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 05.07.2011 22:15:40 vasta tsitaadiga

Kusjuures Comodo enda sait paneb täiesti suvaliselt oma reliiside nimekirju. Infolehel on üks vershoni number, history's on teine ning fail, mis alla sikutatakse on hoopis kolmas.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 07.07.2011 15:44:24 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
okei, lasen tal siis kolmandat korda kah uuendada ennast.

Endal uuendas ka kolm korda (üleeile 2x ja eile 1x). Neil seal mingi viga vist tuli sisse. Samas teises arvutis uendasin täna ja ainult ükskord kohe viimane versioon peal.

EDIT: Oi kuidas ma pettusin eile ja täna comodos. Põhiliselt siis antiviiruses ja live supportis. Eile päev otsa loopis mingit hoiatus, et trooja jne kui firefoxiga netis olin. Vaatasin siis comodo foorumis, et valehäire, lubati kiirelt parandada. Ok see selleks, panin siis ööseks skännima, et kas leiab ka midagi. Ja hops, hommikuks 5 viirust (paar mozilla faili, üks oppenoffice fail ja spyware terminator). Tundus kahtlane, et ilmselt valehäire. Võtsin live supportiga ühendust, et las vaatab üle. Esimese asjana hakkas ta mulle hoopis teiste versiooni soodus hinnaga pähe määrima, et minu versioonil ei olevat malware eemaldust. Ei taha midagi osta, vaadake lihtsalt üle, kas valehäire. Lasin tal kaugjuhtimisega oma arvutisse, vaatas natuke ja ilma, et midagi kontrollinud oleks ja öelnud peale selle, et pole valehäire, kustutas need failid ja tegi restardi. Peale seda enam firefox tööle ei lähe. Võtsin siis uuesti ühendust, et mis värk on. Üritas seal omaarust midagi parandada, aga siis uninstallis hoopis firefoxi ja kõik mu seaded, lisad ja järjehoidjad olid kadunud (ok, tegelikult on nendest koopia). Pani uue peale ja tema arvates oligi probleem lahendatud. Vaidlesin seal natuke veel ja lõppkokkuvõtteks lihtsalt vabandati ebameeldivuste pärast. Kontrollisin teist arvutit comodoga, kus täpselt need samad openoffice ja mozzilla failid, aga ei mingit viirust. Virustotal ja virusscan ka ei tuvastanud mitte ükski, kaasaarvatud comodo, et tegu oleks viirusega.

Ei teagi nüüd kas usaldada seda tulemüürigi, kuigi see tundub ilusti toimivat. Ja mina veel mõtlesin, et loobun NOD32 litsentsi pikendamisest, aga peab vist siiski pikendama.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 09.07.2011 09:55:07 vasta tsitaadiga

Mul uuendab ka pidevalt. Küsiks lisaprogrammide kohta. Arvutis olemas Comodo täisrakendus. Kui ma kasutan nuhkvara kontrollimiseks malwarebytesi, spyboti ning adaware-i, kas nad lähevad siis omavahel konflikti ka? Kas spybot ja adaware peaksid kogu aeg töös olema või piisab ka näiteks spybotist ja adaware-i lihtsalt skännimiseks kasutada?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.07.2011 14:26:22 vasta tsitaadiga

kasutaja01 kirjutas:
DeTHiCa. kirjutas:
okei, lasen tal siis kolmandat korda kah uuendada ennast.

Endal uuendas ka kolm korda (üleeile 2x ja eile 1x). Neil seal mingi viga vist tuli sisse. Samas teises arvutis uendasin täna ja ainult ükskord kohe viimane versioon peal.

EDIT: Oi kuidas ma pettusin eile ja täna comodos. Põhiliselt siis antiviiruses ja live supportis. Eile päev otsa loopis mingit hoiatus, et trooja jne kui firefoxiga netis olin. Vaatasin siis comodo foorumis, et valehäire, lubati kiirelt parandada. Ok see selleks, panin siis ööseks skännima, et kas leiab ka midagi. Ja hops, hommikuks 5 viirust (paar mozilla faili, üks oppenoffice fail ja spyware terminator). Tundus kahtlane, et ilmselt valehäire. Võtsin live supportiga ühendust, et las vaatab üle. Esimese asjana hakkas ta mulle hoopis teiste versiooni soodus hinnaga pähe määrima, et minu versioonil ei olevat malware eemaldust. Ei taha midagi osta, vaadake lihtsalt üle, kas valehäire. Lasin tal kaugjuhtimisega oma arvutisse, vaatas natuke ja ilma, et midagi kontrollinud oleks ja öelnud peale selle, et pole valehäire, kustutas need failid ja tegi restardi. Peale seda enam firefox tööle ei lähe. Võtsin siis uuesti ühendust, et mis värk on. Üritas seal omaarust midagi parandada, aga siis uninstallis hoopis firefoxi ja kõik mu seaded, lisad ja järjehoidjad olid kadunud (ok, tegelikult on nendest koopia). Pani uue peale ja tema arvates oligi probleem lahendatud. Vaidlesin seal natuke veel ja lõppkokkuvõtteks lihtsalt vabandati ebameeldivuste pärast. Kontrollisin teist arvutit comodoga, kus täpselt need samad openoffice ja mozzilla failid, aga ei mingit viirust. Virustotal ja virusscan ka ei tuvastanud mitte ükski, kaasaarvatud comodo, et tegu oleks viirusega.

Ei teagi nüüd kas usaldada seda tulemüürigi, kuigi see tundub ilusti toimivat. Ja mina veel mõtlesin, et loobun NOD32 litsentsi pikendamisest, aga peab vist siiski pikendama.

See Premium versioon oli jah selline, kus malware removalit sees polnud. Väga imelikult käitusid nad igatahes.
CIS6 pidi enne selle aasta lõppu välja tulema. Ei tea mis huvitavaid täiustusi too endaga toob.
CIS AV suurim häda ongi FPd icon_sad.gif

tavka007 kirjutas:
Mul uuendab ka pidevalt. Küsiks lisaprogrammide kohta. Arvutis olemas Comodo täisrakendus. Kui ma kasutan nuhkvara kontrollimiseks malwarebytesi, spyboti ning adaware-i, kas nad lähevad siis omavahel konflikti ka? Kas spybot ja adaware peaksid kogu aeg töös olema või piisab ka näiteks spybotist ja adaware-i lihtsalt skännimiseks kasutada?

Peale Comodo võid kõik teised tõrjed välja lülitada (st neid pole vaja püsikaitsena).
Küll aga võiksid aeg-ajalt nendega arvutit kontrollida.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.07.2011 15:52:34 vasta tsitaadiga

Lord Ami: Ja miks sa siis reklaamid produkti, mis praak on ja arvuteid lolliks ajab. icon_wink.gif

Ja mis SpyBot-i puutub, siis ma küll ei arva, et Cxomodo suudab samamoodi sadu tuhandeid Spy-sid juba ette ära blokeerida ja neid arvutini mitte üleüldse lubada. icon_wink.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
tavka007
HV kasutaja
tavka007

sõnum 09.07.2011 17:17:55 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Lord Ami: Ja miks sa siis reklaamid produkti, mis praak on ja arvuteid lolliks ajab. icon_wink.gif

Ja mis SpyBot-i puutub, siis ma küll ei arva, et Cxomodo suudab samamoodi sadu tuhandeid Spy-sid juba ette ära blokeerida ja neid arvutini mitte üleüldse lubada. icon_wink.gif

Nii et adaware ja comodo siis erineva suunitlusega. Spybot pakub brasuserite poole pealt püsikaitset ainult IE-le. Firefoxi või chrome´i kohta ei ole kirjas midagi. Selle pärast mõtlesingi, et kui IE-d ei kasuta, kas tast siis üldse tolku on. Skännimise vajadus aeg ajalt on loomulikult tähtis.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
kasutaja01
Kreisi kasutaja
kasutaja01

sõnum 09.07.2011 20:52:38 vasta tsitaadiga

tavka007 kirjutas:
tahanteada kirjutas:

Nii et adaware ja comodo siis erineva suunitlusega. Spybot pakub brasuserite poole pealt püsikaitset ainult IE-le. Firefoxi või chrome´i kohta ei ole kirjas midagi. Selle pärast mõtlesingi, et kui IE-d ei kasuta, kas tast siis üldse tolku on. Skännimise vajadus aeg ajalt on loomulikult tähtis.

Spyboti võid igaljuhul peale panna, kuna see lisab ka firefoxi keelatud saitide aadressid, lisaks veel hosts faili, nii et arvuti ei saa halbade lehekülgedega ühendust.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 26.08.2011 10:28:09 vasta tsitaadiga

Kas CIS müür + av on endiselt heas kirjas või on vahepeal emmale kummale paremaid alternatiive tekkinud?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 26.08.2011 20:43:03 vasta tsitaadiga

Endal kasutusel security pro 2011 väga hea komplekt on seadistamise võimalusi palju müür hea ja defense+ kaitseb ka hästi igasugu tundmatu jama eest.
Kaasas veel geekbuddy chatiga abi pole ise proovinud väidavad ,et lahendavad kõik su arvuti probleemid.
Veel huvitavat on garantii ($15,000 Identity Protection Coverage) ja 500 taala viirusevaba arvuti eest.

Delta
HV Guru
Delta

sõnum 26.08.2011 23:12:45 vasta tsitaadiga

Njah, kui varem andis Comodo firewalli koos AV-ga koos, siis nüüd miskipärast eraldi. Praegu läks vahelduseks Comoda FW + Avast AV puhtale insatllile peale, eks näis kuidas toimib.
tagasi üles
aldios
HV kasutaja
aldios

sõnum 27.08.2011 02:35:57 vasta tsitaadiga

Saad ju paigaldades võimaluse valida kuidas paigalda ,pole natuke aega peale lasknud aga usun ,et asjad samad.

Avast + comodo Fw oli toimiv kooslus endal olnud korduvalt kasutuse probleeme pole esinenud.

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 27.08.2011 08:54:01 vasta tsitaadiga

Mu meelest oligi ju lausa 3 valikut seal saidil- AV, FW ja IS. Kusjuures valides viimase, pakkus ta installi ajal ikkagi samu valikuid. Soliidne minu meelest, saad seda, mida tegelikult vajad.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.08.2011 09:29:29 vasta tsitaadiga

Eks Comodo omanikel saab veel igatpidi kõva peavalu olema, kuna nad ei ole läbinud AV-Testi Windows 7-e sertifitseerimist, samuti on nad kõvasti kukkunud igasugustes viimase aasta võrdlusedetabelites.

Karm värk, aga nii see on - arvutiturvavärk on selline ala, kus pole võimalik sõita mitu aastat vana lainelauaga, muidu tuleb arvutiviiruste-hiigellaine ja sööb selle, vanal laual, surfaja ära. icon_smile.gif

http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/quarter-12011/
----------------------------
Ning kõige moodsam asi, millega konkurendid Win 7 ajastul tegelevad, pole enam ei Antivirus, Firewall ega Internet Security vaid on hoopis juba Total Security või Total Protection jms. - nimeerinevustega, sõltuvalt siis firmast. icon_smile.gif
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 27.08.2011 10:23:42 vasta tsitaadiga

tahanteada, mõistlik inimene ei vaata testide poolegi ega hooligi sellest. Ühestki turvatarkvarast pole tolku kui konfimine on ebamugav ja mõistmatu. Enamasti tasub AV, FW või IS ikkagi võtta sellest nimekirjast, mida kasutajad reaalselt ise tarbides hindavad. Minu 4-aastane kogemus KIS-ga on andnud selle tarkvaraga võrratu kasutamiskogemuse ja teadmise, kuidas seda häälestada nii, et tast kasu ka on ja ressurssi liialt ei sööks. Ja seda ongi tarvis, enda kasutatava turvatarkvara põhjalikku tundmist, seda ei teki, kui pidevalt hüpata nn. järjekordse testivõitja leeri. Lõpuks pole sest kasu, kasutanud oled palju "testivõitjaid", aga viirused möllavad ja sina ei saa aru, mis toimub ning seda sellepärast, et ei oska õieti ühtegi proget kasutada. Proge võib hea olla, kuid inimene on see, kes on nõrgim lüli ja hoolimata turvaproge olemasolust, võib selle ikkagi korraks välja lülitada mingi kräki installiks ja ongi vsjoo. Siin testivõidud ei aita.
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 27.08.2011 11:59:09 vasta tsitaadiga

Comodo IS on kindlasti parem kui mistahes teine tasuta pakutav viirusetõrje, kui me räägime arvuti kaitsevõimest. Kui me anname tavakasutajale CIS 5.5'e ja nt AVG, siis arvuti nakatumise tõenäosus on AVG puhul palju suurem. Tõsi, CIS'il on mõningaid probleeme pop-upidega, millest tavakasutajal on raske aru saada. Samas, 5.8Beta sisaldab uuendis, mis vähendavad kasutajale kuvatavate pop-upide hulka. Ma ei räägi ainult Comodo AV'st, vaid ka teistest komponentidest, mis kokku moodustavad väga tugeva default-deny kaitse igasugu ohtude vastu.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 27.08.2011 13:11:29 vasta tsitaadiga

Lord Ami, nõus. Lihtsalt testide järgi jooksmine on tobe. Ise kasutan 8 masinas KIS-i, mis mingite testide põhjal on kuskil esikümne (kahekümne?) lõpus ja ei kurda. Väga hea proge on ja CIS on ka tipptase, lihtsalt Kaspersky Eesti pikendab kord aastas tasuta meie pere jaoks litsentse, mille eest tänud neile.
BTW, mingi CIS versioon oli ressursinõudlik, kuidas sellega nüüd on? KIS igatahes suutis uuendatud 2011 versiooni paremini optimeerida, lippab kui kulda.

Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 27.08.2011 13:44:09 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:
Lord Ami, nõus. Lihtsalt testide järgi jooksmine on tobe. Ise kasutan 8 masinas KIS-i, mis mingite testide põhjal on kuskil esikümne (kahekümne?) lõpus ja ei kurda. Väga hea proge on ja CIS on ka tipptase, lihtsalt Kaspersky Eesti pikendab kord aastas tasuta meie pere jaoks litsentse, mille eest tänud neile.
BTW, mingi CIS versioon oli ressursinõudlik, kuidas sellega nüüd on? KIS igatahes suutis uuendatud 2011 versiooni paremini optimeerida, lippab kui kulda.

CIS 5.8 peaks ka kiirem olema, sest viiruste andmebaasi optimeeriti. Autosandboxi kohta ei oska öelda. Osad siin kurtsid, et vanad masinad ei jooksnud eriti hästi sellega.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.08.2011 19:57:54 vasta tsitaadiga

Tegelikult võiks Lp. Teemaalgataja selle kiviaegse 5.0 teema ringi teha kõige viimasele versioonile. Oli vist 5.3, kui meeles on. icon_smile.gif
-------------------------
Aga ega midagi vaielda pole, edetabelite "pea peal olek", XP versus Windows 7, näitab selgelt seda, et seda kontroll-mootorit, mis oli võimalik kasutada väga efektiivselt XP korral, ei saa kasutada sama efektiivsusega Windows 7 korral.
Ja probleem on selles, et viirustekirjutajad suudavad sedasama ebaefektiivsust ära kasutada oma pahavara kokkukirjutamisel - kui kaitse pole 100%, on mingi a 50%, siis on tegelikult mitu korda lihtsam kirjutada "ründetarkvara".

Ning veel üks keiss - kõik tipus olevad firmad reklaamivad enda tipus olekut justnimelt selliste tabelite, sertifitseerimiste baasil, sest sellega antakse kasutajale kindlus, et kõik on OK. icon_wink.gif
---------------------------------------
OT: Mina ise kavatsen suurest uudishimust lähiajal igatahes uurima hakata 2011-2012 absoluutset tabelite võitjat BitDefender Total Securityt. icon_smile.gif

PS: Mina ei käsi kellelgi midagi kasutada, aga kes rahulikult magada tahab, see teab ka une pealt, et turvavärk muutub ikka neetult kiiresti ja et on mõistlik infot omada, et kes on võitja-kes on kaotaja, kuna aasta-paari tagused infod, on arvutimaalimas ikkagi "kiviajast". beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 27.08.2011 20:21:01 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Tegelikult võiks Lp. Teemaalgataja selle kiviaegse 5.0 teema ringi teha kõige viimasele versioonile. Oli vist 5.3, kui meeles on. icon_smile.gif
-------------------------
Aga ega midagi vaielda pole, edetabelite "pea peal olek", XP versus Windows 7, näitab selgelt seda, et seda kontroll-mootorit, mis oli võimalik kasutada väga efektiivselt XP korral, ei saa kasutada sama efektiivsusega Windows 7 korral.
Ja probleem on selles, et viirustekirjutajad suudavad sedasama ebaefektiivsust ära kasutada oma pahavara kokkukirjutamisel - kui kaitse pole 100%, on mingi a 50%, siis on tegelikult mitu korda lihtsam kirjutada "ründetarkvara".

Ning veel üks keiss - kõik tipus olevad firmad reklaamivad enda tipus olekut justnimelt selliste tabelite, sertifitseerimiste baasil, sest sellega antakse kasutajale kindlus, et kõik on OK. icon_wink.gif
---------------------------------------
OT: Mina ise kavatsen suurest uudishimust lähiajal igatahes uurima hakata 2011-2012 absoluutset tabelite võitjat BitDefender Total Securityt. icon_smile.gif

PS: Mina ei käsi kellelgi midagi kasutada, aga kes rahulikult magada tahab, see teab ka une pealt, et turvavärk muutub ikka neetult kiiresti ja et on mõistlik infot omada, et kes on võitja-kes on kaotaja, kuna aasta-paari tagused infod, on arvutimaalimas ikkagi "kiviajast". beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

Uuendatud icon_smile.gif

Imo kõige mõttetum test/sertifikaat on VB100 award. Just ESET uhkustab, mitu aastat järjest pole nende tooted feilinud. Test ise pole üldsegi laiahaardeline ja ei anna ülevaadet programmide kaitsemeetoditest.
Tõsi, viirused ja nende vastased programmid uuenevad pidevalt. See on lõputu protsess, mis toidab mõlemat tööstust.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 27.08.2011 20:45:53 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:
Mu meelest oligi ju lausa 3 valikut seal saidil- AV, FW ja IS. Kusjuures valides viimase, pakkus ta installi ajal ikkagi samu valikuid. Soliidne minu meelest, saad seda, mida tegelikult vajad.
Varem oli jah nõnda. Nüüd pakub "free" ainult FW ning CIS on "trial".
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 27.08.2011 21:30:10 vasta tsitaadiga

Delta kirjutas:
udusiil kirjutas:
Varem oli jah nõnda. Nüüd pakub "free" ainult FW ning CIS on "trial".

Ei ole tõsi. FW ja AV (ja Defence+) on alati tasuta olnud. Ühesõnaga terve kaitsekompleks.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 27.08.2011 22:08:39 vasta tsitaadiga

Eile pakuti tasuta all seda, mille installimine andis ainult FW (sh kaitse+) ilma igasuguse valikuvõimaluseta. Teine variant oli see, mida ma ei proovinud, kuna oli märgitud, et see on trial 30 päeva... icon_neutral.gif

Mul eelnevalt oligi täiskomplekt (FW + AV) ja oleks seegi kord kasutanud, aga mida ei leidnud, seda ei leidnud...

tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 27.08.2011 22:09:16 vasta tsitaadiga

Delta kirjutas:
Eile pakuti tasuta all seda, mille installimine andis ainult FW ilma igasuguse valikuvõimaluseta. Teine variant oli see, mida ma ei proovinud, kuna oli märgitud, et see on trial 30 päeva... icon_neutral.gif

Mul eelnevalt oligi täiskomplekt ja oleks seegi kord kasutanud, aga mida ei leidnud, seda ei leidnud...

http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
Seal on mitmeid versioone.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.08.2011 22:20:57 vasta tsitaadiga

Edit: Sattus praegu näppu Virus Bulletini, kah ääretult tuntud testija, tabel ja see on siis veel Comodo kohapealt oi-oi kui auklik. icon_smile.gif Nii, et sama jutt, et on olemas XP, on olemas Win 7 ja selle Virus Bulletini tabeli järgi ka veel üht-teist veel, mida on võrreldud.
http://www.virusbtn.com/vb100/archive/summary

Nii, et ma loodan info saamiseks leida taolisi, pidevalt muutuvaid, mahlakalt värskeid võrdlustabeleid kah Eestimaistest Viirusetõrje foorumitest. beer_yum.gif
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 27.08.2011 22:30:33 vasta tsitaadiga

Näedsa... teise lehe pealt saab tõesti. thumbs_up.gif

Selle peale kohe ei osanudki tulla, et Comodo lehed pole samaväärsed ja seal pakutav kraam erinev thumbs_down.gif

Ei teagi nüüd, kas jätta viirustõrje Avastile või eelistada kõik ühes lahendust Comodolt. eusa_think.gif Xp masinaga tegu...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Comodo Internet Security Premium 5.5 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.