ottf, ei usu, et müüginumbritega probleeme neil tuleb. Vb PC versioon ei müü jah nii hästi, aga konsooli peal tulevad küll numbrid vast rekordilised. _________________ TALUSILDID
Ei tea, ei aja naerma. Igal mängul on oma sihtgrupp ja fännid olgugi, et on same shit, mis eelmine osa, aga kui sulle midagi ei meeldi, kas on siis vaja seda kohe nii maha teha? Vaevalt, et need video tegijad ise millegi suurega hakkama on saanud, ehk see video ongi nende suurim saavutus. Muidugi juhul kui see pole EA tegelaste poolt tehtud. Siin kohal igaksjuhuks ütlen, et esimesena plaanin osta BF3 ja ehk suurema allahindluse korral ka MW3-e.
Päris hea jah. Samas ega igas mängus leiduvad 13 aastased nagad kes kisavad ja karjuvad. See on tänapäeva gamingu üks paratamatu osa. Kahjuks on nii, et mida populaarsem mäng seda rohkem neid 13 aastaseid lapsi seal kisamas on. Sestap läheb ka kogu mängu maine alla. Point on selles, et sellised mängud nagu cod on tehtud väga lihtsaks tavapärasele mängijale. Mängu on lisatud igast erinevad killstreak/perkid/relvad mida on väga lihtne kasutada ja millega on garanteeritud, et ka iga halvemgi n00b kille saab. _________________ >50$ pokkeri bankroll
We just heard that Robert “fourzerotwo” Bowling, Community Manager of Infinity Ward for the Call of Duty Series is playing Battlefield 3 backstage versus BF3 Community Manager Daniel “zh1nt0” Matros in a 4on4 Team Deathmatch. We have the Pictures from the EA Community Lounge for you right down below, make sure you check them out!
päris äge tundub, nagu mw2 mis mulle väga meeldis. arvatavasti key läheb käiku:P
visuaalsust ja reaalsust leiab bf3-mes mis ma ka kindlasti ostan _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ma arvan,et ostan ka mõlemad.CoD On hea vahest mängida sõpradega ja ka niisama 12-13 aastaseid lömastada ja kuulata kuidas nad mind kutsuvada häkkeriks jne.Mulle meeldib see mõnus ego laks vahest _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.