Wopaa, mull kohe meeldis.
Mõnus kiire möll ja andmine ja milleks solkida töötavat mootorit
Silmailu võib mujalt otsida, peamine et Mp jookseks.
ei jõua ära oodata, kui nüüd veel dedi servud kah oleks on kõik bueno.
Matchmaking imeb PC peal küll pahasti mida ei korva paraku hea kontseptsioon ja mängitavus.
Aga siiski BO feilis karmilt PC peal, tundub et servud üksi pole ka väärt midagi
ohh päris äge andmine käis ,mulle meeldis Nad on black opsist siis nüüd selle endale külge jätnud et raha eest saab nüüd relvi osta aga noh see pohh... black opsis on küll nii et vahepeal on juba raha niipalju et pole sellega midagi teha enam
Ma ei saanud aru millal see multiplayeri esitus siis täpsemalt on tahaks seda juba näha ?
WäntWõll miks sinu meelest siis black ops feilis ?
Kahe aastaga on areng olnud 0, uut ei ole mitte sittagi..... vähemalt praegu välja pole reklaamitud, ilmselt pole siis loota ka
See "uus" clay tuletas meelde F.E.A.R-i calyjunni ..... praegu ei leia midagi, mille peale vaimustuda-kiljuda
WäntWõll miks sinu meelest siis black ops feilis ?
Mapid, enamus ronis xp-i kammimise mappidesse mis oli nati fun aga peale nädalat muutrus totaalselt igavaks.
Uusi korralikke mappe on nüüd juurde tulunud aga paljud neid ei osta (tegelikult saan aru lüpsilehma teemast) ja mängijaid on nii vähe normaalsetes game-modides.
Mängu jätkub ca. ainult õhtuseks rush houriks (22-01) kui veab, peale seda otsi servut kus saaks rahulikult 6 vs. 6 mängida.
Need 2,5 aastat mis MW2 on üleval olnud on mängijaid täpselt sama palju kui esimestel nädalatel, hea ülevaade, kuna MM paneb regiooniti paika paljudega sa üldse ühenduda saad.
tsitaat:
Ma ei saanud aru millal see multiplayeri esitus siis täpsemalt on tahaks seda juba näha ?
Kahe aastaga on areng olnud 0, uut ei ole mitte sittagi..... vähemalt praegu välja pole reklaamitud, ilmselt pole siis loota ka
See "uus" clay tuletas meelde F.E.A.R-i calyjunni ..... praegu ei leia midagi, mille peale vaimustuda-kiljuda
+1 peab ikka loll olema kes ostab selle imo BF3 asemel
Suht erinevad sihtgrupid, seega pole nagu lolliks vaja sõimata ju?
BF3 master race näitab näpuga MW3 narride peale ja targad mängivad rahus mõlemat, et meelelahutust nautida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mis siis BF3 100% paremaks teeb?
Minule tunduvad mõlemad üsna sarnased nüüdseks ammu igavaks muutunud militaarshooterid. Korralik, töötav ja reageeriv gameplay on põhiline aspekt, mis tõmbab.
mnjah, kuigi ma eelistan ka bf seeriat mw seeriale, olin ma suur mw2 MP fänn. aga see video näeb välja nagu... midagi vana. ehk on asja siiski lapitud ja gameflõud uuendatud. eks proovib ära, aga esmamulje natuke nadi . _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Miks kohe BF3 asemel? Mina nt kindlasti ostan mõlemad.
Mulle ilgelt meeldisid MW ja MW2 ning just Single Player'i poolest ning seepärast ei näe põhjust miks ei peaks ostma MW3. No on jah sama graafika mis nüüdseks juba vana, muidugi oleksid võinud paremaks teha arvestades seda kui palju raha sai teenitud, aga no kui mulle meeldis MW ja MW2 story ning MW3 jätkab samas vaimus, siis mina olen küll üks nendest lollidest kes selle ostab. Kui öelda et MW3 sama vana jama nagu eelmised, siis minu jaoks see tähendab et ta sama lõbus ja äge nagu eelmisedki
Kui keegi küsib et mis neis nii head siis üldse oli, peamiselt kõikidele meeldinud MultiPlayeri pärast, story enamus arvates jama. Siis minu arust pole tal midagi viga. MW'd mängivad nagu mõni äge action film. Palju relvi, palju plahvatusi, palju killimist, erinevad locationid ja storytwistid (eriti rõõmustas nt Valge maja rünnak eelmises mängus) ning pidevalt miski sul toimub. Olgugi et suur osa on scriptitud eventid aga need teevad palju huvitavamaks, eriti sellises niigi ebarealistlikus mängus.
BF3 on aga täitsa teine jutt. Võrratu graafika (nalja teeb kui siiamaani CoD fannboyd väidavad et MW3 graafika parem BF3 omast, no nii pime ju kah olla ei saa. Võiks nagu lõpetada endale valetamise), tankid, helikopterid, lennukid ja muud sõiduvahendid mida CoD's nautida ei saa. Samuti destructable environment mis usun võib olla üsna huvitav sellises mängus.
Samas BF3 palju realistlikum, nii välimuselt kui ka gameplaylt. Vaadates kasvõi seda tankide gameplayd - alguses sõidetakse mitu minutit niisama, miskit ei toimu. See annab palju realistlikuma mulje mängule ning ka graafika ümberringi on imeilus, kuid pole sellist pidevalt actionit nagu CoD's (mitte et see just paha oleks).
Mõlemad mängud on head, kuid mõlemad on head erinevalt. CoD on nagu mõni fastpaced action movie, pidevalt miski ekraanil toimub ja sul pole aega puhata. BF3 on aga nagu .. nt Black Hawk Down või Pearl Harbor. Võrrantud sõjafilmid, graafiliselt on lummavad, aga samas on seal ka palju üleliigset mis oma 3 tunnise kestvuse ajal panevad haiguta, kuid lõpuks liigub see film ikka sinu lemmikute nimekirja.
Ma ei tea kumb neist minu silmis lõpus "võidab", kuid olen kindel et naudin mõlemat täiel rinnal.
Puhas kuld. Ei saagi rohkem nõus olla. Ostan kindlasti mõlemad, endal vana hea COD franchise juba täidab riiulit ja ei jää MW3 ka tulemata. _________________ >OSTA ÕLUT
kes see loll ikka selle BF3me ostab, seal ei ole ju aimi vaja, sõidad tankiga ringi ja lased kõik maha, mapid on nii suured et otsid vastast pool tundi taga?
amachie, sama troll nagu võtas-uxu. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sorry aga kui isegi treileris midagi erku/uut näidata ei ole siis on kaks varianti
---- kas on midagi head aga varjatakse veel
---- või lastakse vana rasva peal liugu ja kasseeritakse makeupi eest järjekordseled millid sisse.
minu ost sõltub kõik sellest palju kvaliteetseid on mappe MP, palju mängiaid saab olla ühe serveris jne.
single osa on mul savi, nt. BO üksikosa sain läbi vast pool aastat peale release.
ottf, ei usu, et müüginumbritega probleeme neil tuleb. Vb PC versioon ei müü jah nii hästi, aga konsooli peal tulevad küll numbrid vast rekordilised. _________________ TALUSILDID
Ei tea, ei aja naerma. Igal mängul on oma sihtgrupp ja fännid olgugi, et on same shit, mis eelmine osa, aga kui sulle midagi ei meeldi, kas on siis vaja seda kohe nii maha teha? Vaevalt, et need video tegijad ise millegi suurega hakkama on saanud, ehk see video ongi nende suurim saavutus. Muidugi juhul kui see pole EA tegelaste poolt tehtud. Siin kohal igaksjuhuks ütlen, et esimesena plaanin osta BF3 ja ehk suurema allahindluse korral ka MW3-e.
Päris hea jah. Samas ega igas mängus leiduvad 13 aastased nagad kes kisavad ja karjuvad. See on tänapäeva gamingu üks paratamatu osa. Kahjuks on nii, et mida populaarsem mäng seda rohkem neid 13 aastaseid lapsi seal kisamas on. Sestap läheb ka kogu mängu maine alla. Point on selles, et sellised mängud nagu cod on tehtud väga lihtsaks tavapärasele mängijale. Mängu on lisatud igast erinevad killstreak/perkid/relvad mida on väga lihtne kasutada ja millega on garanteeritud, et ka iga halvemgi n00b kille saab. _________________ >OSTA ÕLUT
We just heard that Robert “fourzerotwo” Bowling, Community Manager of Infinity Ward for the Call of Duty Series is playing Battlefield 3 backstage versus BF3 Community Manager Daniel “zh1nt0” Matros in a 4on4 Team Deathmatch. We have the Pictures from the EA Community Lounge for you right down below, make sure you check them out!
päris äge tundub, nagu mw2 mis mulle väga meeldis. arvatavasti key läheb käiku:P
visuaalsust ja reaalsust leiab bf3-mes mis ma ka kindlasti ostan _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Ma arvan,et ostan ka mõlemad.CoD On hea vahest mängida sõpradega ja ka niisama 12-13 aastaseid lömastada ja kuulata kuidas nad mind kutsuvada häkkeriks jne.Mulle meeldib see mõnus ego laks vahest _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.