Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 559, 560, 561 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 03.08.2011 22:06:10 vasta tsitaadiga

Protsessori ventilaator hakkab täiega tööle. Võibolla vent läheb kuumaks ja arvuti lülitab protsessori kaitseks ennast välja. See oleks loogiliselt seletatav küll.

Ega õhuavad tolmu täis ei ole?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olavsu1
külaline

sõnum 03.08.2011 22:13:16 vasta tsitaadiga

mulle tundub, et see nõuab juba eraldi remonditeemat...
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 03.08.2011 22:20:40 vasta tsitaadiga

Moderaator peaks siis kõik mhei-ga seotud postitused uute teemasse tõstma. :S

Tegelikult, milleks sellist eraldi Windows 7 teema üldse peab olema? Loomulikult kõik tulevad oma murega siia, selle asemel, et uus teema teha.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 03.08.2011 22:25:38 vasta tsitaadiga

tudiludi,
ma teeks aga mis pealkirjaks panna??
läppar jamab või midagi siukest ?? icon_razz.gif

mix ta siis safe modes seda ei tee? saan aru küll et seal ainult win jooksuks vajalik tööle pandud
sinna jookseb ilusti sisse, mitte ei saa aru

külaline

sõnum 03.08.2011 22:39:07 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tegelikult, milleks sellist eraldi Windows 7 teema üldse peab olema?

ehk nende probleemide jaoks mis puudutavad kõiki win7 kasutajaid, a La keegi avastas miski opsüsteemi vea ja pakub seda lahendavat workaroundi. peaks nagu omaette alamrubriik olema.

mhei kirjutas:
tudiludi,
ma teeks aga mis pealkirjaks panna??
läppar jamab või midagi siukest ?? icon_razz.gif

vaat selleks on suur juhend: http://viki.pingviin.org/index.php/Kuidas_targalt_k%C3%BCsida
ma usun et see kehtib siin ka.

"läppar jamab" ei ole hea pealkiri, pealkirjale olid siin omad reeglid

Pealkiri peaks olema sarnane: " Laptop::laptopi mark::probleemi lühike kirjeldus " siis juba inimesed millest teema on ja saavad otsustada, kas nad teevad teema lahti ja oskavad vastata või ei tee teemat lahti, kui kogemused pealkirjas antud läppariga puuduvad.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 03.08.2011 22:44:18 vasta tsitaadiga

olavsu1, aa, selge. Siiamaani tundub vastupidi olevat. icon_sad.gif

mhei, natuke imelik küll, et safe mode saab sisse, küll aga ei koorma see nii palju protsessorit, kui eeldada, et protsessor läheb kuumaks. Tegelikult peaks tegema nii, et Safe modes peaks mingi programmi käima panema, mille abil koormata protsessort. Kui siis arvuti välja lülitub, on viga teada. Üritan otsida tarkvara, mis Safe modes kindlasti toimiks ...

Edit: Jah, AIDA64 Extreme edition töötab ka Safe modes. Programmis mine Tööriistad (Tools) -> Süsteemi stabiilsuse test (system stability test). Jäta linnuke ainult CPU ees olevasse kasti. See koormab ainult protsessorit. Lase tal niikaua käia, kuni arvuti välja lülitub või kui ei lülitu, siis mõni minut. Kauem pole mõtet.
Kui CPU koormamisest ei piisanud, siis pane linnuke kõigi ette ja pane koormustest mõneks minutiks peale.

Ja siis räägi, mis toimus. icon_razz.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.08.2011 22:45:58 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
teemas soovitaks püsida, igasugu konkreetse viiruse lahendamiseks võib foorumis eraldi teema teha või siis eraldi viiruste mammutteema, kui seda juba ei ole
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=17

konkreetne mudru ei käi absull windows 7 pihta thumbs_down.gif

+1 thumbs_down.gif ...
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 03.08.2011 22:53:11 vasta tsitaadiga

tudiludi, siiski peaks windowsilgi olema võimalus lugeda või teha bootup logi. sinna peaks jääma vihje tekkinud vea kohta, miks win enam edasi töötada ei taha.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 03.08.2011 23:21:06 vasta tsitaadiga

Üldiselt kannatas prose poolteist mintsa seda koormus testi. Kas selle põhjuseks ei või olla termopasta ära kuivamine? Või tleb hakata jahutuse vahetamise peale mõtlema icon_eek.gif
Sõpradele "Olavi"

sõnum 03.08.2011 23:35:38 vasta tsitaadiga

olavsu1, märgid viitavad üldse riistvaralisele veale. Ja mida ütleb seejuures windowsi logi, ei ole eriti oluline. Logi ei ütle niikuinii, milline komponent jamab.

tsitaat:
Üldiselt kannatas prose poolteist mintsa seda koormus testi. Kas selle põhjuseks ei või olla termopasta ära kuivamine? Või tleb hakata jahutuse vahetamise peale mõtlema icon_eek.gif

Koormasid ainult protsessorit ikka jah? Protsessori ülekuumenemiseks on mitmeid põhjuseid. Kui varem seda probleemi ei ole esinenud, võiks eeldada, et termopasta on korras ning lihtsalt protsessori avad on tolmu täis. Oleks vaja läpakas natuke lahti võtta ja suruõhuga puhtaks teha. Kindlasti ära hakka suruõhku neid aukudest sissepoola laskma. Tolm on vaja ikka välja saada.

Kui tolmu ei ole, siis tuleks edasi vaadata. Kui sa ei ole varem protsessoreid kokku pannud või seda läpakat lahtigi võtnud, siis soovitaks viia parandusse. Kui siiski võtad ise protsessorit lahti, et pastat vahetada, siis kindlasti mitte mingil juhul ära kuivanud pastat hõõru maha metallist esemega. Termopasta tuubiga on kaasas ka väike plastmassist labidake. Hõõru sellega puhtaks.

Siinkohal palun mina natuke teistelt abi, kes teavad ehk paremini, kuidas käituda. Selleks, et vana pasta ilusti maha saada, olen kasutanud vetsupaberit või muud rullis pehmet paberit. Sellega saab protsessori ja radiaatori kontaktpinnad ilusti puhtaks. Küsimus on, kas seda tohiks ikka kasutada. Senimaani pole küll midagi juhtunud, aga siiski ... Ja kui ei ole soovitatav, siis milline, sest riie tekitab kindlasti staatilist elektrit?
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 04.08.2011 00:04:17 vasta tsitaadiga

tudiludi, logi ütleb ikka küll missugune komponent jamab.

samas arvan minagi, et sellest kõnealusest masinast leiab vilti seal,t kus seda ei pea olema.

mhei, masin tuleb lahti võtta. vii mõne oskaja kätte.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 04.08.2011 00:13:50 vasta tsitaadiga

Sellega saan ise hakkama, olen prosele paarkorda suurt puhastust teinu beer_yum.gif
vot selle pasta vahetuse usaldan küll tuttava kätte,tal asi käpas juba. Ex homme näis mis saab,õhtul annan teada icon_cool.gif

Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.08.2011 00:18:10 vasta tsitaadiga

olavsu1, Kus need logid asuvad ja mis nimega fail(id)?
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 04.08.2011 00:27:36 vasta tsitaadiga

mhei, aga kas sa oled vaadanud ventilaatori ja jahutusradiaatori vahele. sinna armastab vilti koguda.

vana pasta tuleb lapiga maha ja uut paned niipalju kui vaja ja niivähe kui võimalik, väike tilgake ainult.

tudiludi kirjutas:
olavsu1, Kus need logid asuvad ja mis nimega fail(id)?

windowsil, olen kasutanud administrative tools all olevat event viewerit. täpset logifailide asupaika ei tea.

hetkel leian oma arvuti event logist veateate:

Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware.

adminnina peaksin nüüd selle probleemiga tegelema hakkama. ja paistis teisigi punaseid hüüumärke.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.08.2011 01:02:14 vasta tsitaadiga

olavsu1, icon_biggrin.gif Loodan, et sul on siis rohkem õnne, kui mul. Kui leiad lahenduse, siis anna teada.

Edit: Natuke mõtlesin aidata sind ja proovi seda -> http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-random-restart-event-error-35-some/091b9859-ad06-4925-af3f-dff3eed90fab
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 04.08.2011 02:07:07 vasta tsitaadiga

tudiludi kirjutas:
olavsu1, icon_biggrin.gif Loodan, et sul on siis rohkem õnne, kui mul. Kui leiad lahenduse, siis anna teada.

Edit: Natuke mõtlesin aidata sind ja proovi seda -> http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/windows-7-random-restart-event-error-35-some/091b9859-ad06-4925-af3f-dff3eed90fab

ei aidanud see. see on pigem hoiatus kui veateade icon_razz.gif sest arvuti töötab korralikult. kuid siiski saatsin järelpärimise mobo tootjale. Firmware millest veateade rääkis peaks BIOS olema. eks näis mis kostab.
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 04.08.2011 10:30:39 vasta tsitaadiga

Kuna netbookil puudub optiline seade siis plaanin ka USB pulgalt esimese windowsi installida.
Ok seda ma saan aru ,et 1st boot tuleb USB device panna aga mõned küsimused.
1. Kuidas ma saan dvd plaadil oleva windowsi panna pulgale nii ,et ta seda tunnistaks. Copy-paste sinna vist ei sobi?
2. Kas pulgal võib olla ka mitu folderit näiteks 1. muusika 2. Windows xp 3. Windows 7 4. pildid.
Võib peab olema ainult 1 windows selle siis ära installima ja siis uuesti pulk tühjaks ,et kui vaja pilte või muusikat transportida?

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.08.2011 11:50:38 vasta tsitaadiga

no tegelt ka
http://www.google.ee/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=how+to+install+windows+7+from+usb
nii lihtsaid asju võiks osata otsida, peale selle on seda siin teemas miljon korda hekseldatud.

tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.08.2011 12:39:03 vasta tsitaadiga

Olen ise teinud juhendid ja kirja pannud -> http://tudiludi.byethost15.com/?id=269&Vista_install_USB_m%C3%A4lupulgalt.

See kehtib ka Win 7 kohta, kuigi jutt on Vistast. XP-d ainult vist selle järgi plaadile panna ei saa.

Aga nagu painkillah viitas, siis on ka sadu teisi võimalusi.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.08.2011 14:11:28 vasta tsitaadiga

tudiludi, sina mainisid kuskil et oled millegi eesti keelde tõlkida aitamisega tegelenud?
seda arvestades on su leht väga masendav.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.08.2011 14:19:31 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Kuna netbookil puudub optiline seade siis plaanin ka USB pulgalt esimese windowsi installida.
Ok seda ma saan aru ,et 1st boot tuleb USB device panna aga mõned küsimused.
1. Kuidas ma saan dvd plaadil oleva windowsi panna pulgale nii ,et ta seda tunnistaks. Copy-paste sinna vist ei sobi?
2. Kas pulgal võib olla ka mitu folderit näiteks 1. muusika 2. Windows xp 3. Windows 7 4. pildid.
Võib peab olema ainult 1 windows selle siis ära installima ja siis uuesti pulk tühjaks ,et kui vaja pilte või muusikat transportida?

1.Copy-paste üldjuhul töötab.Vahel tuleb tõesti ka boot sektor määrata käsureaga aga õnneks mitte alati.
2.Võib mitu OS-i installatsiooni olla, aga siis on vajalik bootloader nende jaoks mis pulgalt bootides küsib kumba kasutada.Suvaliselt paar kausta koos installatsioonifailidega pulgale kopeerida antud juhul ei tööta.
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.08.2011 15:48:22 vasta tsitaadiga

londiste, räägi täpsemalt, mida silmas pead. Kodulehe tegemine ja programmi tõlkimine on kaks ise asja. Seetõttu ma ei saa hetkel su mõttest aru. icon_sad.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.08.2011 17:17:07 vasta tsitaadiga

esimene google vaste:
use a usb key to install windows 7 — even on a netbook (microsoft technet)

tudiludi, lehel on su eesti keel üsna kohutav.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.08.2011 17:24:39 vasta tsitaadiga

Paar juhist ka multiboot usb pulga jaoks:
http://www.techtipsgeek.com/create-multiboot-usb-drive-install-windows-7-xp-from-same-usb-drive/13085/
http://www.intowindows.com/how-to-create-multiboot-usb-flash-drive-windows-7-and-xp/
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 04.08.2011 18:02:37 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
tudiludi, lehel on su eesti keel üsna kohutav.

Ära reosta teemat oma arvamusega teemavälisest asjast. Kui sul on midagi öelda, siis saada PS.

Kui juba postitan, siis mainin ära, et seetõttu ja paljudel muudel põhjustel ma kodulehte edasi ei arenda. Samas aastaga olen väga palju grammatikas arenenud. Programmi tõlkimine on palju lihtsam, kui artikleid kirjutada. Sain aru, et ma pole seda tüüpi inimene ja lõpetasin kodulehe tegemise enne, kui on hilja. icon_razz.gif Pealegi võtab koduleht kohutavalt palju aega. Milleks raisata aega sellele, millest vähe kasu!

PS! Kui sa arvasid, et kohati on sõnad jäänud käänamata (nt "Ära Käsuviip kinni pane"), siis see on seetõttu, et üritasin aretada sõnaraamatut, mis vastavalt kasutaja soovile näitab käsud jms asjad kas eesti- või ingliskeeles (Käsuviip on link, mille kohale kursori liigutamisel näitab ingliskeelse vaste). Inglise ja eesti keelseid sõnu on kohati üsna raske käänata, kuid samas ei ole see võimatu. Eks uuemates artiklites olen üritanud sellega rohkem arvestada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 559, 560, 561 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.