Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
kirssand
HV vaatleja
|
05.08.2011 00:14:28
|
|
|
Plaanis osta uus läpakas, aga sellel pole Windows 7-et peal. Tahan kindlasti, et oleks just Windows 7, aga ametlik hind on üle 80 €. Kas on kellelgi odavamat varianti pakkuda ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.08.2011 00:46:08
|
|
|
kirssand kirjutas: |
Plaanis osta uus läpakas, aga sellel pole Windows 7-et peal. Tahan kindlasti, et oleks just Windows 7, aga ametlik hind on üle 80 €. Kas on kellelgi odavamat varianti pakkuda ?  |
Ega palju odavamalt just ei saa.See ongi selline Home Premium OEM versiooni hinna kanti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.08.2011 07:43:33
|
|
|
Üldse on abiks selline koht nagu Keeleveeb
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.08.2011 09:26:19
|
|
|
My Windows Club on kokku pannud loetelu Best free "AntiSpyware" software for Windows 7 operating system.
Postituse aeg on 14 Jun 2011, seega päris värske kraam ja peaks päris söödav olema.
http://www.mywindowsclub.com/resources/4792-Best-free-AntiSpyware-software-for-Windows.aspx
----------------------------------------
PS: Seda, kas seda tabelit pruukida või mitte, otsustab igaüks ise. Mina isiklikult eelistan võimalikult värskeid turvatabeleid, mitta aastaid vanu ja hapuks läinud produkte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.08.2011 15:32:01
|
|
|
Plaanis osta uus läpakas, aga sellel pole Windows 7-et peal. Tahan kindlasti, et oleks just Windows 7, aga ametlik hind on üle 80 €. Kas on kellelgi odavamat varianti pakkuda ?  |
vali siis läpakas kus on kohe win 7 peal, üldiselt on soodsam kui 2 asja eraldi osta (läpakas + soft juurde).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.08.2011 16:34:15
|
|
|
SurfData kirjutas: |
vali siis läpakas kus on kohe win 7 peal, üldiselt on soodsam kui 2 asja eraldi osta (läpakas + soft juurde). |
Või osta tühi läpats ja pane Ubuntu peale. Win jääb praegu veel vaid mängimiseks, Ubuntuga saab kõik teha. Office 2007 jookseb ka hästi, mida veel vaja?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
05.08.2011 16:39:47
|
|
|
udusiil kirjutas: |
SurfData kirjutas: |
vali siis läpakas kus on kohe win 7 peal, üldiselt on soodsam kui 2 asja eraldi osta (läpakas + soft juurde). |
Või osta tühi läpats ja pane Ubuntu peale. Win jääb praegu veel vaid mängimiseks, Ubuntuga saab kõik teha. Office 2007 jookseb ka hästi, mida veel vaja?  |
paljud läpakad on kohe ubuntuga, need mis on DOS-iga on tegelt suhteliselt vähe, suur enamus on kohe koos winniga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
05.08.2011 17:41:24
|
|
|
jätame siiski meelde, et antud juhul see 80€ kehtib ainult uue arvuti ostuga. kui ostad arvuti ära, proovid ubuntut, siis mõtled - et tahaks ikka seda 80€ wini, oled juba automaatselt lõhkise küna ees kuna OEM ei tohi eraldi müüa. Retail aga maksab juba seal 200€ ringis.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
05.08.2011 17:50:46
|
|
|
Windows on tegelikult ikka üüratult kallis. Kui retail oleks poole odavam ning OEM hind oleks protsendina tollest retail hinnast, siis kindlasti kaaluks Windowsi ostmist ja kaalukauss oleks ostmise suunas. Kui läpakal peaks ikka emaplaat vastu taevast lendama (400- ... $) ja lisaks kolmandik lisaks Windowsi eest, siis tekib küsimus, et kes neid Windowsi jaoks mõeldud tarkvara üldse kasutavad?
Või kehtib litsents ka siis, kui osta asemele uus täpselt sama emaplaat? Läpakatel eriti valikuvarjante ei ole, lauaarvuti puhul on lihtsam see asi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
05.08.2011 18:13:48
|
|
|
emaplaadi vahetuse osas, kui see garantiiajal toimub, on müüja-garantii teostaja kohustus uus activation tekitada.
ise vahetamisel - microsoft on activationi juba üsna pika aja jooksul suhtunud neisse juhustesse väga mõistvalt.
400€ emaplaate ei vaheta tänapäeval peaaegu keegi, ostetakse uus arvuti...
ostmise osas - mul on 2 retail vista ultimate ja 1 w7 home premium (jah, mul on peres mitu arvutit, mille ma ise kokku ladunud olen). vista ultimate ostetud kohe peale vista reliisi ~180€ eest, teine peale w7 reliisi ~70€ eest. w7hp maksis 90€ kanti. arvestades, et neid just tihti ei osta, siis ei ole see väljaminek nii hull midagi.
ma pigem kurdaks upgrade hinna üle. mulle vista ultimate omanikuna on w7 ultimate upgrade kui ainuke upgrade path praktiliselt tutika w7 ultimate hinnaga
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
05.08.2011 22:42:55
|
|
|
Ubuntuga saab kõik teha.
|
oi. ma olen küll ca 4 aastat ubuntut kasutanud. kuid selle väitega ei taha nõustuda. Vahetasingi ubuntu windows 7 vastu välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
05.08.2011 22:49:22
|
|
|
Kas tõesti linuxiga ei ole võimalik enamikke mänge mängida? Mul üks tuttav kasutab linuxit. Ta on küll kidakeelne ja ütles, et tal mingi rakendus on, mis exe faile käivitab, aga millegipärast, kui on vaja mingit online mängu vaja mängida, siis jääb sealtpoolt nagu vastus tulemata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
05.08.2011 22:54:40
|
|
|
vale teema, windows vs linux vaidlusteema on foorumis olemas.
ei, linuxiga ei ole võimalik enamikke mänge mängida.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
05.08.2011 23:27:58
|
|
|
tudiludi, WINE ja cedega on nendeks programmideks. ma nimetaks seda aanuse kaudu hambaraviks.
tegelikult seisab kõik programmeerimise oskuse taga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
06.08.2011 09:10:56
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
Ubuntuga saab kõik teha.
|
oi. ma olen küll ca 4 aastat ubuntut kasutanud. kuid selle väitega ei taha nõustuda. Vahetasingi ubuntu windows 7 vastu välja. |
Kuidas kellelgi-mängur ei ole, rohkem süsteemimees, hooldan, toimetan, varundan, parandan, prindin, skannin, seni olen saanud kõik mis tarvis, ära tehtud. Ainult Ovi Suite ei saanud tööle, ent täpselt samamoodi crashis mingil põhjusel ka XP all.
Aga aitab OT-st.
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
06.08.2011 11:14:28
|
|
|
Kui ühendad mingi välise seadme USB kaudu arvutile külge, siis käib selline spetsiifiline Windowsi heli, prose näitajad hüppavad korraks üles ja seade on ühendatud. Selline on siis tavaprodseduur. Mul käib see heli ja prose koormuse hetkeline kasv perioodiliselt viimased paar nädalat, kuigi midagi USB kaudu külge ei ühenda. Kas on olemas sellist kohta, kus ma saaksin näha, mis seda põhjustab? Milline komponent ennast külge ja lahti ühendab?
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
08.08.2011 21:26:38
|
|
|
Võimalik et sellest siin juba ka räägitud aga küsiks siis ikkagi:
Probleemiks 7U ja Intel GMA945/950 video driveritega. Nimelt panevad 2 erineval läpakal pange(video driver stoped working). Masinad on MS-1057 ja FS Amilo Pro V3525. Esimese puhul olen proovinud ka inteli lehelt tõmmatud driveritega aga probleem endiselt.
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
09.08.2011 02:13:29
|
|
|
nüüd vabandan küll ette ära, kuna see puudutab nii WIN 7 ja MSNi siis küssa : kas SAFE MODEs Msni kasutada ei saa, see MSN mulle töö jaoks vajalik asi aga ei ei lase sisse logida.............
see jama siis jätkub, ple veel prose kallale jõudnud ja kas SM plokib MSNi 100ga ??
see pic on FMis tehtud......
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
09.08.2011 03:58:37
|
|
|
mhei, proovi mõne teise porditava IM kliendiga. ise kasutan pidgini.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.08.2011 07:51:30
|
|
|
Pidgin on jah hää asi.
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
09.08.2011 09:18:09
|
|
|
mazdagti, kivi Inteli kapsaaeda. W7le tehti 945 draivereid ainult 2tk vist ja mõlemal on aegajalt see "Stopped responding".
|
|
tagasi üles |
|
 |
mazdagti
HV veteran

|
09.08.2011 18:52:58
|
|
|
Aegajalt on ikka vägagi leebelt öeldud, Football Manager 2011 ja 1 kohtumise jooksul min. 5x ning lisaks järgmise kohtumise alguses kohe mängust välja viskamine
_________________ No ikka täitsa kagu nukas!
FB Volvokodu, diagnostikaabi Võrumaal. |
|
tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
09.08.2011 22:42:34
|
|
|
Win7 home premiumiga selline nali, et prügikast näitab senikaua,et on tühi kuni "open" selle peale vajutad ja prõgikasti akna ette viskab..siis alles ilmub ka võimalus "empty recycle bin"
Kuidas asja parandada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|