Ise kah huvitusin kõvasti sellest Luxi SLG-st, aga mitte ei suutnud seda tookord käima saada. Nüüd kõvasti aega möödas et võiks kah uuesti proovida.
btw enda videokas pole ka teab mis uus, GTX 260 nimelt. 896mb pole veel puudu tulnud mälu mõttes, kuid kiirusest võib vajaka jääda. Huvitav kas saaks gtx 260 ja gtx 570(560) korraga tööle panna? Multi gpu on täiesti toetatud muidu.
Ma usun, et saab erinevaid kaarte kasutada samaaegselt, või siis hoiad ühe kaarti sujuva desktopi jaoks.
See 49min näeb küll väga puhas välja selle aja kohta 30x vähemalt kiirem kui mingi cpu. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
tiivik, sa ostsid Octane?
Peaks saama väga lihtsalt 2 GPU kasutada, lihtsalt lükkad mõlemad masinasse ja programmis saad ilmselt valida.
jah, mullu novembris juba. Seda küll, et saab mõlemat kasutada, pigem mõtlesin kas on võimalik kahte erinevat mudelit korraga kasutada(üks windowsi enda akende jms jooksutamiseks ja teine renderdamiseks). Näiteks kui peaksin oma gtx260 uuendama nt gtx570 vastu, ega ma 260-t seepärast välja viskama pea!?
Ma usun, et saad ikka. Programmis peaks ju olema, et millist kaarti rendereerimiseks kasutada tahad, seega selle kaardi ta ka full loadi laseb. Teisega saad niisama askeldada. GTX 570 on väga 5+ kaart
Kui nüüd kriitiline olla siis minuarust oli kaamera shake-i mõndades stseenides liiga palju. Mingi väikese kaameraga filmides jääks selline, aga väikesed kaamerad ei ole nii perfektse pildiga. Muidu idee on hea ja võiks öelda, et teostus ka 8/10, aga The third and the seventh on endiselt tegijam.
Kui nüüd kriitiline olla siis minuarust oli kaamera shake-i mõndades stseenides liiga palju. Mingi väikese kaameraga filmides jääks selline, aga väikesed kaamerad ei ole nii perfektse pildiga. Muidu idee on hea ja võiks öelda, et teostus ka 8/10, aga The third and the seventh on endiselt tegijam.
Jah seda tõesti. Octane foorumis mainis ise kah seda.
Väga vinge, samas olgem reaalsed, üksi 1 arvutiga midagi sellist juba järgi ei tee, kui sul just ei ole aasta aega oodata, samal põhjusel ei oel ka minu renderid fotorealistlikud ja ülivinged, sest ma lihtsalt ei viitsi oodata mitu tundi, et ühte renderit teha, mudelid on mul kõik müügis, las teised möllavad renderdamisega _________________
tige kala, Octane Render ja teised CUDA/OpenCL kiirendust kasutada oskavad renderdajad suudavad fotorealistlikke pilte kordades kiiremini välja renderdada, soovitan proovida. Hea asi nende "unbiased renderers" juures on see, et saad kiirelt näha esmapilgu ära et milline tuleb ja kas kvaliteet on soovitu laadne, edasi jätkub lihtsalt järjest kvaliteedi kasv (footonite taga ajamine pindade peale). Positiivne on veel asja juures see, et renderdusest jääb alati mulje nagu oleks see fotokaameraga võetud, lihtsalt ajapikku tõuseb kvaliteet. Mida vähem ootad, seda rohkem nö naturaalset filmimüra on sees.
Kuna otsustasin lõpuks omale teha blogi/portfolio, kus siis oma tegemistest aru anda, siis mõtlesin, et võiks siiagi teemasse paar oma tööd visata.
Tegelen 3D vallas peamiselt autode mudeldamisega arvutimängude jaoks, milleks on peamiselt Racer ja rFactor. Olen teinud ka mõned rajad, aga enamus on jäänud pooleli ajanappuse tõttu.
Hetkel ma jällegi ajanappuse tõttu väga atkiivne mudeldaja ei ole, kuigi paar projekti on töös.
Igatahes... ma loodan, see on ok, kui ma lingin enda portfooliole selle asemel, et pilte siia otse visata:
- Toyota Supra MKIV (rFactor)
- Chevrolet Corvette C6 (rFactor)
Andre Price'i(blenderguru.com) uus tasuline tutorialide sari näeb ikka väga vägev välja:
kõige rohkem mõtlesin sellepeale, et kuidas kõik animeeritud on. Arvatavasti Force Fieldid, mis töötavad tavaliste strand tüüpi particledega, aga kuidas puu iga leht liikuma pandud..
E:
rääkides reaalsetest renderdustest, siis otsustasin proovida kui lähedale fotorealismile ma suudan jõuda. Alustasin paar päeva tagasi ühe villa mudeldamisega ning täna tegin esimesed testikad mudeli uurimiseks. Material on kõikjal default, valgustus ainult sunlight, 3. pildil paar emitterit. Nüüd ootab ees palju-palju tekstuurimist ja materialidega mässamist, paar ruumi kah veel mudeldada, mida õuest näha otseselt pole. Ahja, muru, puud ja muu loodus kah kogu kupatus hetkel 287k poly
PS. vb kasutan mõnda ruumi ka telefoni challengi jaoks
pead silmas seda, et osades kohtades on mullalaigud? kui jah siis weight paintiga(või käsitsi) saab vertex gruppe määrata ja sättida, et mingi kindel particle system käib teatud meshi aladele.
Puude suhtes olen ainult ühte vanemat generatorit kasutand, ei oska täpselt öelda
Seda jah mõtlesin.
Aga kuda seda veel varieerida nii, et kordumise mustrit ei jääks näha ja samas saaks teha tihke muru.
Ja siis nagu kui ise modeleerid rohuliblesid lilli, kuidas neile anda particle süsteemi omaduse liikuda tuule käes või mõne muu jõu mõjul, painduda jne.
Üks asi millega jännis olin kunagi oli collision detection, et 10000 karvakesest tungisid tooli jalast läbi enamused ja mõni ainus paindus kõrvale.
Mõnda sellekohast tutorialit oskad anda. _________________ My stroke machine roars down the lustful highway.
Keefir RUULIB.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.