Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 06.06.2011 13:21:21 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel ekraaniga probleeme? Nimelt viimastel päevadel, kui näpud natukenegi higised on, ei saa lihtsalt ekraani kasutada. Talvel oli ka analoogne jama, et kui telefon külmas toas oli, siis ei saanud mitte midagi teha. Kipun arvama, et tegemist siis puhtalt minu isendi veaga, mitte tüüpveaga, sest teised nutitelefonid mida näppinud olen, töötavad täiesti normaalselt. Proovin täna invisible shieldi peale panna, ehk muudab midagi, sest antud seisuga ei saa telefoni üldse kasutada. icon_mad.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

sõnum 06.06.2011 13:58:27 vasta tsitaadiga

InvisibleShield teeb tundlikkust veel kehvemaks. Vähemalt minu isendil oli selline probleem.
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 06.06.2011 14:39:03 vasta tsitaadiga

isiklikult vihkan mini pro-l kõne lõpetamist. Krt mitu korda toksi ennem kui viskab "kõne lõpetatud". Tundlikusega probleeme ei ole, vb vähe langes peale iShieldi peale panemist aga ei midagi hullu
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
FR3AK
HV kasutaja
FR3AK

sõnum 06.06.2011 19:38:13 vasta tsitaadiga

Nii, sai siis invisible shield peale pandud ja tundlikkust on tiba vähem, aga telefon töötab normaalselt, kes teab, ehk oli enne liiga tundlik minusugusele. icon_lol.gif

keegi küsis just kuidas kontakte liita, kas see pikk vajutus kontaktile ja valida join contact ei aita?
Igaljuhul uus küsimus, kas kuidagi saab kontaktile eraldi helinat panna?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
ämbrisse
HV vaatleja
ämbrisse

sõnum 06.06.2011 21:28:11 vasta tsitaadiga

Valid kontakti, hoiad pikalt kontaktil sõrme peal ja valid edit contact. Sealt alumine valik - ringtone ja voilaa.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 07.06.2011 12:57:05 vasta tsitaadiga

jälle mingi SE veidrus. salvestasin uue kontakti. tel numbri ja pildi võttis telefon automaagiliselt fb'st. nüüd aga kui tahaks kontaktilt perekonna nime ära kustutada siis ta ei tee seda. kontakti alt saan küll ilusti perekonna nime lahtri tühjaks teha või sinna mida iganes asemele kirjutada, kõneregistris ja kontaktide nimekirjas jääb ikka nii nagu telefon selle kontakti algselt fb'st salvestas... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 55
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 13.06.2011 22:09:06 vasta tsitaadiga

kellelgi veel laadija tuli peale kaabli eemaldamist põlema on jäänud (x10 mini pro-l)? Kabla korraks uuesti järgi/järelt ära, siis kustub icon_confused.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
WaHur
HV kasutaja

sõnum 14.06.2011 13:04:38 vasta tsitaadiga

xxlmaster kirjutas:
kellelgi veel laadija tuli peale kaabli eemaldamist põlema on jäänud (x10 mini pro-l)? Kabla korraks uuesti järgi/järelt ära, siis kustub icon_confused.gif

ikka aeg-ajalt juhtub..
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Tort
HV vaatleja

sõnum 21.06.2011 22:31:54 vasta tsitaadiga

Ma saan aru, et x10 miniga saab offlines ka navigeerida gps-iga kuidagi? Milline oleks mõistlikeim asi, mida tõmmata? Tasuta võiks olla. Kui ei ole tasuta lõunaid, siis teen andmesidepaketi ja kasutan mida?
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.06.2011 22:38:33 vasta tsitaadiga

Kui andmesidepaketiga, siis google oma ntks. Ise kasutan Navigoni, mis kasutab mälukaardil asuvaid kaarte. Internetiühendust vaja pole (aga soovitatav, et kiiresti hetke asukoha leiaks), aga appi peab ostma see-eest. Kuskil foorumis on teema, kus räägib androidist ja GPS-dest. Otsi üles ja loe toda.
Tort
HV vaatleja

sõnum 21.06.2011 23:17:19 vasta tsitaadiga

Tänud tänud. Navigoni leidsin muidu ka mina otsinguga aga ma rumala peaga tegin kitsama otsingu, mitte gps ja android vaid x10 ja gps.
tagasi üles
cummel
Kreisi kasutaja

sõnum 22.06.2011 10:23:38 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on X10 bluethoot-ga ühendamisel probleeme olnud? Endal X10 mini ja peal on Anddroid 2.1.1 update, aga kuidagi ei õnnestu ühendada autos oleva sisse ehitatud Nokia handsfree süsteemiga, samuti ei õnnestu ühendada lauaarvuti Tust Bluethoot USB pulgaga. Sony Ericssoni kasutajatugi ütles, et tee repair oma süsteemile, aga see ka ei aita, on äkki kellelgi kogemusi sama asjaga?
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!
Shelby-SV

sõnum 22.06.2011 14:48:33 vasta tsitaadiga

The_Boss, kuidas kaardid mälukaardile saaks? icon_redface.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 55
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 22.06.2011 16:38:31 vasta tsitaadiga

Peab vastav app olema, mis kasutab kaarte mälukaardilt + otsima siis kaardi ja selle sinna appi kausta panema, sinna, kuhu kaardid käivad.
Kui oled nõus ühekordselt maksma, siis Navigon töötaks ilusti.

djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 22.06.2011 16:38:44 vasta tsitaadiga

Keegi adata saaks? Oli peal rootitud ning Link2SD-ga kõige uuem uuendus, mis hakkas segast panema. Tegin siis tagavarakoopia, unrootisin, täis factory nö. format, uuesti root, taastasin tagavarakoopia ning kõik oli nagu OK. Kõik toimis jnbe. Kuni üritasin kasutada Market'it, mis ei toimi:S Kohe kui tööle tahad panna, jookseb kokku, proovisin uuesti marketit intsallida, ei õnnestunud, kustutasin cache jne, kõik mis võimalik, aga ikka jamab. Ei teagi mida edasi teha:/
Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 22.06.2011 16:39:51 vasta tsitaadiga

Mis sa veel maha võtsid sealt? Kui õigesti meeles on, siis mingi teine app on marketiga seotud ja kui too app kustutada, ei tööta market.
djelton
HV kasutaja
djelton

sõnum 22.06.2011 18:51:46 vasta tsitaadiga

Ei, teisi appe jne pole kustutanud. (see programm mida mõtlesid peaks olema Google Talk, ilma milleta Market ei toimi)
Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
marius8
HV kasutaja
marius8

sõnum 24.06.2011 18:31:50 vasta tsitaadiga

Endal Xperia miniga väike probleem, vahepeal lihtsalt nn külmub kinni, mitte midagi teha ei saa, mitte millelegi ei reageeri ja siis järsku töötab jälle iseenesest. Oskab keegi öelda, mis viga, mis tegema peaks?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 25.06.2011 14:03:08 vasta tsitaadiga

X10 mini siis mul ja hommikul ärgates oli keset ekraani teade: "Register your phone by sending a text message? Normal rates apply." Misasi see veel on? Go sms Pro'le tegin eile update, muud pole midagi nagu siia juurde installinud... on keegi näinud sellist teadet ja millega see soetud olla võib? võtsin sim kaardi välja (ilma telefoni välja lülitamata) ja panin mingi teise kaardi, kus raha peal pole ja vajutasin OK, scheduled sms alla ei ilmu midagi, aga arvuti kõlarid teevad sellist häält, kui mingi liiklus toimub moblaga, et üritab miskit kuhugi saata nagu...

edit: Sony Ericssoni numbrile üritab saata 0046737494040 thumbs_down.gif Hakkan ma jah 0,56 $ eest registreerima sms'ga... ärgu nähku und icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 15
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.06.2011 15:52:19 vasta tsitaadiga

Mul näitas suur x10 seda teadet ainult päris esmakordsel käivitamisel. Rohkem pole olnud.
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 28.06.2011 13:27:10 vasta tsitaadiga

Niisis sai ka omale see isend soetatud, kergelt hämming. see qwerty klaver on suht pisike ja ebamugav. Samas kui olla vaikses kohas siis telefon touchscreeni näppides teeb kerget raginat ?!? kas on vigane või ongi nii ei ole selge veel.
Samas mind huvitab selline asi , et tellisin omale Elion wifi kodulahendusele juurde , aga paraku ei jaga mu mõistus välja kuidas seda kasutada. e-teeninduses on küll dl link aga *.msi laiendit ju see jubin ei oska ju.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 28.06.2011 13:31:19 vasta tsitaadiga

Kasuta kasutajat ja parooli. To teine värk on arvutitele.

Ning just arvatakse, et selle telefoni klaviatuur on siiani parim ja ma nõustun. Pole parema qwerty-ga telefoni veel näppinud.

Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 28.06.2011 13:37:30 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Kasuta kasutajat ja parooli. To teine värk on arvutitele.

Ning just arvatakse, et selle telefoni klaviatuur on siiani parim ja ma nõustun. Pole parema qwerty-ga telefoni veel näppinud.

Kasutaja ja parool on olemas aga kust ma võrgu saan, kas mul peaks reaalselt ilmuma näiteks "Elion" wifi võrkude alla enne kui saan seda kasutada ja mis tüüpi turvet ta kasutab? Klaver tippimiseks käib küll, aga natuke liiga pisike minu näppude jaoks (labidad ei ole, aga ikkagi) icon_biggrin.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 28.06.2011 14:03:21 vasta tsitaadiga

Jahm, otsi punkt, kus elion oma wifit pakub (kaubamajad, tanklad jms kohad). Seal ühenda ära (vaba võrk) ning siis võta browser lahti, ta annab sulle ette lehe, kus pead sisse logima. Ja ongi kõik.
Killer-Bea
HV kasutaja
Killer-Bea

sõnum 30.06.2011 11:49:06 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Jahm, otsi punkt, kus elion oma wifit pakub (kaubamajad, tanklad jms kohad). Seal ühenda ära (vaba võrk) ning siis võta browser lahti, ta annab sulle ette lehe, kus pead sisse logima. Ja ongi kõik.

Tänud thumbs_up.gif

Edit: Küsimus suurele ringile! Minu isendil xperia x10 mini pro'l oli juba ostes android 2.1 peal. Ma aga tahaks seda rootida, proovisin kõiksugu programme, oneclick, z4root jms, ei midagi. Kas kellelgi veel sellist probleemi on olnud. Nagu ma aru saanud olen siis firmware downgrade ja siis rootida ja uuesti firmware upgradeda ei ole mõtet kuna root läheb kaduma selle protsessiga.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson XPERIA X10 & Mini & Mini-Pro mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.