Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wilts
HV veteran
|
13.09.2003 14:36:08
|
|
|
mul vibu ja amb abiks
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
13.09.2003 15:17:19
|
|
|
vibu ja amb aitavad ka mulgi, aga närvi käivad ikkagi. mis ma ikka s**a peale nooli raiskan . peaks endalegi selle sõrmuse tegema .
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
1 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
13.09.2003 16:47:34
|
|
|
Ring Of Khajiit on üldiselt nähtamatuse jaoks parim valik, kui arvestada mängust leitavaid sõrmuseid.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
13.09.2003 17:31:01
|
|
|
Mawrec kirjutas: |
Ring Of Khajiit on üldiselt nähtamatuse jaoks parim valik, kui arvestada mängust leitavaid sõrmuseid. |
bah, mina küpsetasin selle ise valmis....constante nähtamatus, mida muud ikke vaja on....
põhimõtteliselt tegab see täieliku võitmatuse, kuna minu relvastuse tõttu sureb põmst iga vastane 1-2 löögiga...ja kui ma nähtamatuna lajatan, siis kaob küll nähtamatus ära, aga ohver on surnud enne, kui ta midagi teha jõuab....ja kui vastaseid on rohkem, siis kähku uuesti nähtamatus peale, jookseb järgmisele juurde...ja lopsab ära...jne....kõik vastased on surnud, enne kui nad midagi teha jõudsid....
koguaeg ma seda kasutada ei viitsi, kuna siis kaob mängust põnevus ära....aga aegajalt mingite tüütute elajate (lendavad pässid näiteks, kes pole muud, kui lihtsalt tüütud) vastu on seda ülimõnus kasutada....
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
13.09.2003 17:50:16
|
|
|
Jah kõik on õige. Ma ei kasuta ka peaaegu kunagi seda sõrmust, sest siis läheks mu Level106 characteri jaoks asi liiga lihtsaks.
Kuid minu mäletamist järgi oli sellel ka constant 100% invisibility (võin ka konstantsuse suhtes eksida) ning seda sõrmust on suht lihtne saada.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
14.09.2003 18:28:42
|
|
|
martydud kirjutas: |
Oh, vigisen jälle pisut:)
Nimelt tahan varaste guildiga ühineda, aga sugarlips ütleb, et ma ei vasta nende standarditele. Lugesin sis official foorumeid ja seal räägiti, et kui sa oled figher guildis selle telvani agentide tapmise questi ära teind, sis vist nagu ei õnnestugi enam ühineda varastega? Samas mingid vennad rääkisid, et liht sneak, securtiy ja acrobatics peavad piisavalt kõrged olema, et sis ikka saab, et asi on tegelt üldse skillidega seotud...
Keegi täpselt teab mis värk on? mul on sneak , security ja acrobatics kõik üle 30ne, aga ikka ei vasta ma nende standarditele:/ Et asi on sis ikka selles fighter guildi ja varaste guildi vastasseisus? |
No fighter guildis on selline lõpu missioon, enne kui tahad seal bossuks saada, et pead tapma kõik thieves guildi bossud - kui need ära tapad, siis mängus lihtsalt ei ole ühtegi inimest, kelle abil sa joinida saaksid, kui sa enne juba joinitud oled, siis peale nende tapmist visatakse sind välja guildist, aga kuna nad on surnud, siis sul ei õnnestu ka guildi tagasi saada. Seega võimatu on olla fighter guildi boss, samal ajal, kui tahad thieves guildi boss olla.
|
|
Kommentaarid: 214 loe/lisa |
   |
4 :: |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
15.09.2003 00:43:09
|
|
|
Vihjaks seda, et on võimalik fighters guild'i bossuks saada ka ilma thieves guild'i ülemaid maha nottimata muide. Uurige täpsemalt ... paljudel missioonidel on tegelikult mitu väljapääsu.
Muide vihjeks veel Ald'Ruhn.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
15.09.2003 09:04:12
|
|
|
Jah, samad sõnad. Ma küll ei mäleta täpselt, kuidas see toimus, aga thieves guildi bosse ma maha ei nottinud, kuid fighter's guildi bossiks sain ikkagi. Sjoring Hard Heart-i tapmisega oli seal midagi tegemist.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
neap
HV kasutaja
|
06.12.2003 19:05:19
|
|
|
mis oskuse nimi on , mida peab võitlemisesks omandama?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
neap
HV kasutaja
|
06.12.2003 19:09:58
|
|
|
eix666 kirjutas: |
kusjuures üks asi, mida ma kasutama olen hakanud, on nähtamatus...mul on üks sõrmus konstantse nähtamatusega, ja kui on vaja läbi looduse kuhugi rännata, siis see sõrme ja minekut....minuarvates on need kollid (eriti need lendavad pastlad), kes looduses norima tulevad jummala tüütud....nähtamatuna hea rahulik patseerida....
lisaks annab see ka võitluses boonuse, nähtamatuna saab maagidele lähedale ja saab nad maha nottida, enne kui nad mingi ullema spelliga maha saavad...niisama rünnates oli mul pidevalt jälle mingit atribuuti maha võetud nende paganate spellidega.... |
kuda sa nähtamatuse peale paned
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
06.12.2003 19:39:49
|
|
|
mirrormade kirjutas: |
eix666 kirjutas: |
kusjuures üks asi, mida ma kasutama olen hakanud, on nähtamatus...mul on üks sõrmus konstantse nähtamatusega, ja kui on vaja läbi looduse kuhugi rännata, siis see sõrme ja minekut....minuarvates on need kollid (eriti need lendavad pastlad), kes looduses norima tulevad jummala tüütud....nähtamatuna hea rahulik patseerida....
lisaks annab see ka võitluses boonuse, nähtamatuna saab maagidele lähedale ja saab nad maha nottida, enne kui nad mingi ullema spelliga maha saavad...niisama rünnates oli mul pidevalt jälle mingit atribuuti maha võetud nende paganate spellidega.... |
kuda sa nähtamatuse peale paned |
Selleks on vaja kas vastavat scrolli, spelli või mingit itemit (sõrmus, robe jne). Märksõnaks siis "invisibility". Minu jaoks oli parim ja meelepäraseim Ring of Khajiit. Iseasi, kui lihtne seda üles leida on.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
neap
HV kasutaja
|
06.12.2003 20:23:15
|
|
|
mis oskuse nimi on , mida peab võitlemisesks omandama? |
aga see
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
07.12.2003 14:34:50
|
|
|
Võitlemisel on olulised kõik relvadega seotud skillid: Axe, Long Blade, Short Blade, Blunt weapons, Marksman (vibu) jne. Neid tuleb pidevalt arendada. Mida kõrgemad need on, seda paremini mõõgad, kirved vastastele mõjuvad. Lisaks tuleb kasuks "agility" ja "acrobatics" skillide arendamine. Nii et väga paljud eri asjad mõjutavad üldkokkuvõttes võitlusoskust.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
![[Valts] [Valts]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b1dfd1433884b83458be647c5ecf20c2.jpg)
|
07.12.2003 18:26:37
|
|
|
Kahjuks pole aega olnud tervet teemat läbi lugeda.
Aga oleks siis selline küsimus, et kuidas hingesid kinni püüda, ehk siis kuidas soultrappida. Mingid Grand Soul Gemid on olemas ja mingisugune soultrap spell ka. Ja kas selle mingi umbra swordiga ka saab soultrappida?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
07.12.2003 18:47:21
|
|
|
Soultrap spelli puhul pead lihtsalt spelli käivitama enne kellegi maha killimist, mingi ajalimiit vist oli seejuures. Umbra sword püüdis minu meelest ise souli kinni, kui mingi gem inventory's olemas oli. Ise enchantides saab samuti soultrapi relvadesse lisada.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
neap
HV kasutaja
|
08.12.2003 00:26:22
|
|
|
kuda healthi ehk elusid kõige paremini saab taastada? ma sõin mingit rohtu, kuid toda saab ainult yhe võtta ja kõik?? äkki on ka midagi paremat.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZpAwNeR
HV vaatleja
|
08.12.2003 00:48:24
|
|
|
ei saa sest mängust eriti aru...algusest peale nagu warrior olnd...aga pidevalt käin kellegi kodu tühjendamas...panen kõik asjad piistu ja müün naabermajja maha...siis tulevad jälle poemüüjad "That's my stuff" ja inimestega ka suhelda ei oska üldse...ainult raha andes saangi neilt vajalikku infi...
_________________ Be Cool;) |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.12.2003 14:09:53
|
|
|
Relva pole suurt mõtet teha milles oleks soultrap,sest suht alguses saab ju osta spelli mis paneb vastasele soultrap for 60 sekki peale,ei usu ,et eriti üle mintsa kedagi tambid Aga invisibility'st on hea leveliga chameleon parem,sest kui madinaks läheb siis vastane jookseb lihtsalt juhmilt ringi ja maha see ei lähe nagu invizo.Ahjaa ennem uuriti mis on kõige kallim asi mängus,kui ma hästi mäletan siis golden saint souliga azura star maksis 2 milli.Aga kui enchantimisest rääkida siis topid aga constant effectiga restore health ja restore fatigue,ning jooksed palju tahad ja aint paar level 100 kolli kes mängus on suudavad sind maha lüüa,õigemini spelliga ära tappa(üks neist mudugi vivec kes muidu kott ,aga kelle spellide ette ei ole hää jääda ).Ahjaa,et saada mõlema guildi masteriks,siis on variant ,et tambid hoopis fighter guildi tahmad ära mitte tiifide oma.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
08.12.2003 15:22:52
|
|
|
see konstantne restore health ja - fatigue on siuke asi, et mul oli vahepeal kokku constant restore health 8 ja restore fatigue 4....see muutis aga mängu tublisti igavamaks, põnevus kadus ära, kui keegi enam haiget teha ei suuda...seepärast enam ei kannagi niipalju seda const restore health ja fatigue stuffi...natukene on hää, et vant ära ei väsiks ringi joostes jne....aga liiga palju muudab mängu igavaks, enamvähem sama mis god-mode....
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.12.2003 16:43:21
|
|
|
Seda küll,et hiljem on vähe juravõitu,aga kohe alguses ju ei saa niikuinii miskit sellist kola omale ja igav on ka siis kui main quest läbi tehtud ja miski 250 AC'ga eq seljas,siis ei paku ka enam keegi eriti pinget.Lihtsalt on hea on liikuda,kui mäe otsast otse alla võib hüpata niiet selle miski pisikese dämmi mis muidu pinda käiks ära regeb.Alati saab ju ilma armorita mängida,või kinnisilmi,et raskem oleks
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Valts]
HV kasutaja
![[Valts] [Valts]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b1dfd1433884b83458be647c5ecf20c2.jpg)
|
08.12.2003 16:56:19
|
|
|
Ise olen nüüd nii kaugel, et sai huvi pärast vaadatud mis elukas see Dagoth Ur siis on .
Kui tema juurde jõudsin hakkas ta sokkima midagi et ma tulevat ettevalmistamatta. No mõtlesin, et mis seal ikka, tuleb ära taguda
See polnud probleem, aga kui läksin mingist uksest edasi siis oli ta seal uuesti ja ajas mingit juttu, et ta on jumal ja teda tappa ei saa... ja nii oligi.
Tüüp kukkus laavasse ja kõik elud mis kadusid olid kohe ka tagasi. Seal samas oli ka mingi südamemoodi asi millele samuti ükski löök ei mõjunud. Niisiis tõmbasin sealt minema, saades kaasa kõikide atribuutide langemise peale seda sai kaanitud igasuguseid restore potioneid.
Ja üks küsimus veel, et kuskohast saaks osta/võtta suuremas koguses grand soul geme ja siis ka oleks huvi veel summon golden saint spelli või scrolli vastu ?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.12.2003 17:03:27
|
|
|
Nuh osta neid eriti ei saagi ja kui saab ,siis tavaliselt miski juust soul on sees.Tee azuras star quest ära,sellega kui chandid,siis soul kaob ära aga gem jääb alles ehk siis ainuke gem mida vaja ,et lõpmatuseni chantida.Grand soul geme leiab muidu cavernitest kastidest ,kui level piisavalt hea on.
|
|
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
neap
HV kasutaja
|
08.12.2003 18:31:59
|
|
|
kuda healthi ehk elusid kõige paremini saab taastada? ma sõin mingit rohtu, kuid toda saab ainult yhe võtta ja kõik?? äkki on ka midagi paremat. |
te nagu vanemad mängijad äkki teate, peaks ju mingi muu moodus ka olema kui ainult selle rohu söömine, tegelt ma võiks ju rohtu ka õgida aga toda saab ainult yks kord kasutada!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
08.12.2003 19:37:09
|
|
|
Hehee, puhata tuleb. Ehk siis "rest". Selleks tuleb mõni vaba voodi leida või siis lihtsalt looduses puhata, kui vaenlasi lähedal pole. Paned "T"-klahviga "rest until healed".
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|