Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lord_wolz
HV vaatleja
|
27.07.2003 18:59:39
|
|
|
Morrowind on siiamaani parim rpg mis olla saab.
Kirjutan ühest tobedast juhusest mis minuga juhtus. Nimelt juba suht alguses rändasin ma Red Mountinis ringi ja leidsin ülesse Sunderi ja Keeningu. Ei osanud Sunderi ja Keeninguga miskit peale hakata (kuna kasutamisel tapsid mind maha) ja toppisin Balmora Fighters guidis ühte kasti. Jõudis siis kätte aeg millal sain teda mida ma pean tegema ja läksin relvade järele. Ja oh imet. Kuradi poemüja oli mõlemad relvad ära omastanud. Relvad olid kastis olemas(samuti poemüja inventoris), aga kui hakkasin midagi kastist võtma, süüdistati mind varguses( selleks ajaks poleks olnud mingi probleem ükskõik keda maha lüüa, olin umbes level 32) ja koheselt visati Fighters guildist välja( rank oli Fighters guild Master). Raha mis ta nende eest tahtis oli sihuke mida on peaaegu et võimatu kokku ajada. Tekkis jummalast nutune olukord. Mõlemat relva oli vaja ja ei tahtnud fighters guildi ranki ära sittuda. Tulemuseks oli meeltu hunnik cheat`itud raha millega ma oma nodi välja ostsin (ma kusjuures täiega vihkan cheatereid). Kogu lugu masendas mind niivõrd, et ma ei mänginud Morrowindi pea et nädal. Nüüd jälle täiega naudin.
_________________ Morrowind ei sure iial! |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
27.07.2003 19:18:51
|
|
|
ee... palju siis nad maksid? endal cheatimata mingi paar miljonit .
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
27.07.2003 19:35:15
|
|
|
Vaikselt on võimalik ju ka asju pihta panna, ilma, et keegi arugi saaks. Vastavad skillid peavad muidugi olema väga kõrgel - sneak skill 100 jne, siis veel nähtamatus peale panna... Võimalusi on.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
27.07.2003 20:07:10
|
|
|
lord_wolz kirjutas: |
Morrowind on siiamaani parim rpg mis olla saab. |
see on muidugi maitse küsimus.
minule kuidagi ei istunud see mäng. üle pika aja esimene asi mille mängimine tundus nagu pre-beta testimine.
samuti graafika... ma kohe algul lasin need add-on'id peale mis näod ilusamaks teevad, soundi vahetavad ja veel miskit, kokku mingi 7 erinevat panin peale. ma ei kujuta ette kui kole võib see asi välja näha ilma nendeta... kuigi tõde on see et rpg puhul võib selle peale silma ka naca pigistada...
häiris ka combat, sellest hullemat ma polegi vist kunagi näinud, niisama umbes vaenlase suunas vehkimine.
samuti kurvastas see et dialoogid olid praktiliselt koguaeg ainult tekstina...
muidki asju mis häirisid, minul jätkus kannatust ma arvan umbes 15 mängutunniks, siis lasin maha.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
lord_wolz
HV vaatleja
|
27.07.2003 21:03:22
|
|
|
Kakuke: Mõlemad jupid maksava 400000 gp kokku 800000. Njah ostes natuke odavam: kokku umbes 600000. Minu maksimum raha mis olen viitsinud kokku ajada on natuke üle 100000.
Marwek: Mul sneak kusjuures siia maani 0. Aga kui keegi julgeb mõõga ette tulla ja peab kolm laksu vastu siis on ta õnnega koos ja kõva vend.
|
tagasi üles |
|
 |
lord_wolz
HV vaatleja
|
27.07.2003 22:43:30
|
|
|
tsitaat: |
Kakuke:
ee... palju siis nad maksid? endal cheatimata mingi paar miljonit
|
Kuule kakuke. Sa ajad miskit jama et sul Morrowindis cheatimata paar milli . Maksimum mis ma olen näinud et pepidaja asjade eest pakub on 9000 ja suurim summa mis ma kuskilt maailmast leidnud olen on 1000 ringis. Oletame et sa kuskil raha millegi peale ei pane (ei treeni ega osta ja ei treeni), müüd asju ainult 9000 eest järeldus: 2000000/9000=222,2222..... Sa peaksid 222 asja mis maksavad vähemalt 15000 leidma ja maha müüma . Camon. Daedricu (no minu arust suhteliselt kallid ja haruldased jupid) armoreid minu kohaselt 59. Relvi umbes 120- 130 ringis. On ka teisi suht kalleid juppe aga noh. Kui sul on raha kokku 2 milli ulatuses oled kõva tegelane.
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
27.07.2003 22:55:22
|
|
|
Aga seal ei saaks olla räägitud dialooge sest siis oleks mäng vast 6 plaadi peal . esimene plaat mäng, teine oleks set ja ülejäänd dialoogid. juhuqueste on seal ju ca 1000 . muidu jah main questi omad oleks võind aga mis teha .
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
27.07.2003 22:59:01
|
|
|
Paljud kasutavad mode, kus müüjatel on piiramatus koguses raha, kuid ausalt on ka võimalik pika tööga paar milli koguda
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
27.07.2003 22:59:30
|
|
|
to lord wolz: mis sa arvad ainsad asjad mis maksavad peab leidma v? mul on mingi peidukas ca 500 pudelit väärtusega 18k tükk ma lihtsalt ei viitsi müüa. ja ainuke asi mis ei ole cheat on müüa zed. talt ma ostnud pole midagi aga müün ainult, sest ma saan samu asju ka mudcrabile müüa kui viitsiks magada ja raha oleks ikka olemas. alchemy skill on 100 peal . niiet see on kõikse võimsam skill seal imho. ja olemas ka grandmaster set neid alchemy asju . pole ju raske, aga siiski ma arvan et see post siit kaob palun mitte kustutada
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
27.07.2003 23:57:47
|
|
|
Lugege teemat eestpoolt kah, äärmiselt palju küsimusi saab seal vastatud.
Ostu-müügi tehnika, tsiteerin ennast:
Süsteem ju lihrne, näiteks kuidas müüa 50k asja, kui mudcrabil on 10k raha? Müüd maha 10k või 8k asja, ootad 24 tundi kuni mudcrabi raha regenereerub, muud uue 10k asja ja nii kokku 5 korda (5 asja), ootad kuni mudcrab regenereerub, siis müüd talle selle 50k asja, kuna tal raha pole niipalju, siis ostad tagasi veel 4 asja mis sa talle ennist müüsid. Hiljem müüd need 4 mis sa tagasi ostsid talle uuesti ära. Näiteks kui ma müüsin lords maili, siis ma raiskasin 30 päeva kohapeal ära, asju ostaes ja müües. EI OLE OLEMAS NII KALLEID ASJU, mida ei saaks maha müüa.
lord wolz-ile Kui sa veel väheke mängid seda näed sa ka asju mis maksavad 100k ja veel rohkemgi, nii et ära lahmi, vaid loe, uuri ja mängi mängu.
Endale kogusin 6 miljonit raha. Absoluutselt võimalik, kulub ainult aega.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
lord_wolz
HV vaatleja
|
28.07.2003 01:02:49
|
|
|
Tänan tähelepanu eest.
Daman :Sinu asjade müümise süteem on kuratlikult hea. Proovin kindlast järgi. Kuid minu arust panid sa sellega mööda et mängi veel ja näed asju mis maksavad 100k ja rohkem. Olen nagu oma arust näinud. Mina ei tea kallemaid asju kui Wraiyhguard 500k, Sunder ja Keening mõlemad 400k. Andke aga teada kui miskit veel väärtuslikumat on ja ma saan Morrowindis jälle millegi nimel pingutada(Bloodmooni ja Tribunali ei ole lõplikult läbi rüüstanud).
Muide kas keegi teab kuidas Ashlandererite juures Heartfinderi rank`ist Brotheriks ja sealt edasi saada.
|
tagasi üles |
|
 |
Mawrec
Kreisi kasutaja
|
28.07.2003 12:17:43
|
|
|
Ega ei olegi kallimaid, kui 500k, aga pole ju vajagi. Üle 20k asju on lihtsalt nii ropult palju ja pealegi pole sul 6 miljoni rahaga midagi peale hakata, sest seda pole lihtsalt terve mängu jooksulgi nii palju vaja. Mul on kõik MW, Tribunal ja Bloodmoon täiesti läbi mängitud, kuid üle 300k raha ei kandnud ma kunagi kaasas. Lihtsalt polnud tarvidust.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
vulcan
HV vaatleja
|
29.07.2003 20:21:14
|
|
|
Suure kalliskivi sisse tõmbad Soultrap spelli/scrolli abil Golden Saint-i > kalliskivi väärtus kasvab ~50000 (peast täpselt ei mäleta praegu). Veidi kallim kui ebony mõõgad jne. Müüa on Morrowindis ikka väga palju erinevaid asju. Mul praegu taskus 100000. Kui kogu träni mis kokku olen vedand viicixin maha müüa saaks kindlasti milli kokku.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
martydud
HV vaatleja
|
25.08.2003 08:52:31
|
|
|
Kellelgi sellist bugi pole olnud, et kuskil combatis on 10 willpowerit ära drainitud, aga mentori sõrmus on peal olnud samal ajal. Seega, proovin, mis ma proovin, seda 10 willpowerit tagasi ei saa, ükski potion ega spell ega altar ei mõju :/
Kuskil official foorumist lugesin, et pidi miski väike bugi olema, et kui mentori sõrmus peal on, sis ei saa mäng aru, et willpowerit drainitud on... aga seal polnud lahendust:/
|
|
tagasi üles |
|
 |
kakuke
HV veteran
|
25.08.2003 10:13:43
|
|
|
Võta sõrmus ära korraks?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
25.08.2003 10:37:13
|
|
|
kakuke kirjutas: |
Võta sõrmus ära korraks? |
et nigu jah peaks seda proovima ... kui mingi asi drain'ib sult midagi ja tagasi ei saa, siis minulgi aitas kogu magic-equipment'i seljast võtmine ja alles siis hakkasin pudeleid/spelle tarbima
see oli jah imelik, et kui seljas olid asjad, siis ei restore'nud pudelid/jne sinu erinevaid skille ...
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
wolz
HV kasutaja

|
29.08.2003 14:49:43
|
|
|
ma ei viitsinud kõiki poste läbi lugeda seega vabandan kui keegi juba samast asjast rääkis...
igatahes leidsin metsast laiba mille kõrval oli raamat ja 2 scrolli
raamatus oli kirjas midagi sarnast: leidsin ylitõhusa viisi liikumiseks...
scrollidel oli spell, mis boostis acrobatcsit 1000 võrra
sai siis proovitud...oli selline udune ilm ja proovisin otse õhku hüpata...wow...
maapind kadus udusse nii et seda polnud yldse enam näha...päris pikk lend oli
kahju ainult et seekord surnuks maandusin
vinge spell igatahes
_________________ If I throw a stick, will you leave? |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
29.08.2003 15:17:24
|
|
|
jah see vist oli sealsamas kus oma teekonda alustasid
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
29.08.2003 18:51:07
|
|
|
Surnuks kukkumise vastu aitab see, kui vahetult enne maandumist manustad veel teisegi scrolli. Siis ei juhtu midagi. Samas peab natuke aega seejärel hüppamisest loobuma
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
martydud
HV vaatleja
|
30.08.2003 11:36:15
|
|
|
Oh, vigisen jälle pisut:)
Nimelt tahan varaste guildiga ühineda, aga sugarlips ütleb, et ma ei vasta nende standarditele. Lugesin sis official foorumeid ja seal räägiti, et kui sa oled figher guildis selle telvani agentide tapmise questi ära teind, sis vist nagu ei õnnestugi enam ühineda varastega? Samas mingid vennad rääkisid, et liht sneak, securtiy ja acrobatics peavad piisavalt kõrged olema, et sis ikka saab, et asi on tegelt üldse skillidega seotud...
Keegi täpselt teab mis värk on? mul on sneak , security ja acrobatics kõik üle 30ne, aga ikka ei vasta ma nende standarditele:/ Et asi on sis ikka selles fighter guildi ja varaste guildi vastasseisus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
30.08.2003 11:47:51
|
|
|
njah iga guildi puhul n2idatakse 2ra ka n6utud stattide suurus.....
vaadata saab kui kursoriga minna......ehrmmm......kui vaatad oma skille, siis kruvi kerimisriba allapoole ning l6pus on ka guildide
kohta innf olemas. kui miski guldi peal oled hiirekursoriga sis n2itab vastava guildi rank'i ning j2rgmise ranki n6utud statte.
blehh loodan et keegi aru sai
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
martydud
HV vaatleja
|
30.08.2003 11:49:11
|
|
|
Nojah, seal on ju aint need guildid ja housid millega sa ühinenud oled... mu mure ongi selles, et varaste guild ei lase ühineda, kuna ma ei vasta nende standarditele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MacAivar
Kreisi kasutaja

|
30.08.2003 13:37:58
|
|
|
siis oled j2relikult mingis guildis juba liiga kaugele j6udnud,
v6i j22b t6esti mingi skill liiga madalaks...
|
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
13.09.2003 01:33:45
|
|
|
Ohoo mis huvitava võimaluse veel avastasin ostsin paar "summon golden saint" scrolli hakkasin neid siis tapma, et saaks soul'id gem'ide sisse aga pärast tapmist hakkasin nende suremise koha peal kiiresti tühikut toksima ja ennäe saabki neile inventory'sse. Ainuke probleem on selles et ei tohi vajutada dispose corps vaid võib asju sealt endale lihtsalt võtta. Kas pole mitte huvitav. Võibolla muidugi kõik teadsid juba seda aga väga kasulik asi ju ja keegi pole sellest siin sõnakestki rääkinud.
Edit : Enamus kordadest viskab mäng siiski välja kui vaatad golden saint'i inventory'sse
viimati muutis Elof 13.09.2003 13:02:11, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
13.09.2003 12:17:42
|
|
|
kusjuures üks asi, mida ma kasutama olen hakanud, on nähtamatus...mul on üks sõrmus konstantse nähtamatusega, ja kui on vaja läbi looduse kuhugi rännata, siis see sõrme ja minekut....minuarvates on need kollid (eriti need lendavad pastlad), kes looduses norima tulevad jummala tüütud....nähtamatuna hea rahulik patseerida....
lisaks annab see ka võitluses boonuse, nähtamatuna saab maagidele lähedale ja saab nad maha nottida, enne kui nad mingi ullema spelliga maha saavad...niisama rünnates oli mul pidevalt jälle mingit atribuuti maha võetud nende paganate spellidega....
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|