Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 122, 123, 124  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.04.2011 10:05:41 vasta tsitaadiga

Endal pooleli protsess Tele2 => Elisa ning Elisa teenindaja ütles, et operaator üritab inimest ikka nii kaua enda juures kinni hoida kui vähegi võimalik icon_razz.gif
Iga sent ja räägitud sekund on arvel...
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 07.04.2011 01:04:52 vasta tsitaadiga

Andsin teada, et ei saa Türki helistada. Järgmine päev oli korras thumbs_up.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

sõnum 07.04.2011 19:01:05 vasta tsitaadiga

Igatahes number Elisast EMT'sse viiakse üle täpselt 10ne päevaga - leping sõlmitud EMTs 02.04.11 ja täna saadeti SMS, et number hakkab EMTs tööle 12.04.11 öösel kell 03.00.
Mario.
HV Guru

sõnum 07.04.2011 23:27:34 vasta tsitaadiga

40+ GB/kuu ning peale kolme kuud pole mind veel tülitatud ega piiratud.
See on siis igapäevase tarbimisega, kuhu ei kuulu striimid ning muu tarbitav meedia - viimane tuleb läbi kaabli.

Peaks uurima, mis piiri pealt ma nendele huvitavaks muutun. Puht uudisimust.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
albert123
HV vaatleja
albert123

sõnum 29.04.2011 15:41:00 vasta tsitaadiga

Ei tea, ei tea, ise olen Elisa klient septembrist saadik olnud ja pean ütlema, et rahul olen igatahes rohkem kui Tele2-ga kelle klient olin oma 3-4aastat enne seda.. Lisasin telefonile nüüd ka Mint Lighti ja kasutan seda läpakaga netis käimiseks kui väljas vaja läheb, kiirus täitsa ok, kodus muidu DigiTV ja sellega ei anna muidugi võrreldagi. icon_smile.gif
tagasi üles
-angerjas-
HV vaatleja

sõnum 09.05.2011 22:10:58 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab ehk öelda, kas Teleyhest Elisasse üleminek võtab aega sama kaua kui teiste operaatorite juurest? Põhimõtteliselt on mõlema näol tegemist Elisaga ju
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 10.05.2011 12:19:09 vasta tsitaadiga

-angerjas- kirjutas:
Kas keegi oskab ehk öelda, kas Teleyhest Elisasse üleminek võtab aega sama kaua kui teiste operaatorite juurest? Põhimõtteliselt on mõlema näol tegemist Elisaga ju
Kärmemalt saad muidugi, sest liikumine on ju firmasisene.
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 10.05.2011 18:10:45 vasta tsitaadiga

elisa tech support on telefoni otsas vähemalt oma ülesannete kõrgusel thumbs_up.gif
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 12.05.2011 13:17:01 vasta tsitaadiga

Positiivne kogemus....

Oli mul siis vana pakett mingi 200.. mis sisaldas 100mb tasuta internetti. Pluss seal oli ka mobiilid kuutasu, kokku mingi 13.7 € või miskit.
Lisaks oli sama paketi all teine tel number mingi soodustelefoni jaoks, tähtajaline - kestab veel selle aasta augustini.

Unustades selle täiesti, mõtlesin et muudan oma paketi Nutikas 16 - nett telefonis voolab ja oleks ju hea kasutada. Aga nüüd pani süsteem mõlemale numbrile need paketid, ehk siis 16€x2 ... sügav ohe.
Teist numbrit odavaks ei saa panna, kuna kohustus ju peal. Helistan siis infoliinile ja seletasin oma probleemi ära - lubati ostuosakonnaga suhelda ja teha mulle pakkumine. Täna helistati siis ostuosakonnast ja seletasin veelkord probleemi ära...
Et tahaks paketti kus saaks mõlemad mu numbrid olla, ei oleks KAT (kõnealustustasu), oleks normaalne hind ja ei peaks selle soodustelefoni käsitlustasu maksma (65 € vist oli). Veits mõeldi - helistati tagasi ja pakuti mingit sooduspaketti kus max 3 numbrit, ei mingit KAT i ja muidu üpris hea hinnaga. Lisaks siis MINT LITE. Kokku maksan ainult ca 2€ rohkem kui enne - minu enese tekitatud probleem lahendatud!

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 09.06.2011 16:12:48 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda, kas Elisal mingit sellist varianti ka on, et kaks SIM kaarti ühe numbriga, a'la nagu EMT TwinSIM ? Oleks vajalik, kuna nüüd ju vägagi kohustuslik autos handsfree kasutamine ja kuna autos nii kui nii sisseehitatud telefon olemas, siis oleks hää võimalus, kui üks sim kaart oleks kogu aeg autotelefonis, mitte ei peaks seda telefonist välja koukima iga kord.
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 16.06.2011 13:08:57 vasta tsitaadiga

Viimasel ajal mingi jama Elisa-ga, kokuaeg katkub. kellelgi pole sama mure?
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 16.06.2011 16:45:54 vasta tsitaadiga

Mis tegevuse pealt katkub?
tagasi üles
Mais
Piiratud kasutaja
Mais

sõnum 16.06.2011 21:46:32 vasta tsitaadiga

AKE kirjutas:

Kodus rääkides katkub, vanasti sellist asja polnud.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 87
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 16.06.2011 21:53:35 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
Keegi oskab öelda, kas Elisal mingit sellist varianti ka on, et kaks SIM kaarti ühe numbriga, a'la nagu EMT TwinSIM ?...

Aga palun, http://elisa.ee/et/Eraklient/mobiilikoned/56/Topeltnumber
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 71
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 17.06.2011 00:01:17 vasta tsitaadiga

HotPop kirjutas:
Lotharius kirjutas:
Keegi oskab öelda, kas Elisal mingit sellist varianti ka on, et kaks SIM kaarti ühe numbriga, a'la nagu EMT TwinSIM ?...

Aga palun, http://elisa.ee/et/Eraklient/mobiilikoned/56/Topeltnumber

See just täpselt vastupidine variant küsitule.
Sellelt lingilt leiab mitme numbri variandi ühe sim-kaardiga.
(mitte ühe numbri variandi mitme sim-kaardiga)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 10.07.2011 17:55:20 vasta tsitaadiga

Elisa võrk on üle koormatud. Seoses massilise M-interneti pakettide müügiga ei suuda nad enam teenust adekvaatselt pakkuda.

Tallinna kesklinnas katkeb nett pidevalt ära, garanteeritud on see reede ja laupäeva õhtuti. Elisa tunnistab probleemi ümber kivide ja kändude. Tehnik ütles ära, et võrk ongi üle koormatud ja vähem tähtsatel klientidel keeratakse kraanid kinni, et ärikliendid ja muidu pappi plekkivad inimesed saaksid oma kiiruse kätte. Vähem tähtsate klientide all peeti silmas nt ZEN kõnekaardi kasutajad, kus on 10€ laadides tasuta piiramatu nett.

Klienditeenindajad ise nii avameelsed pole, küll süüdistatakse ilma, küll pakutakse välja, et telefon on valesti seadistatud etc. Aga lõpuks öeldakse ka välja, et võrk on hetkel üle koormatud ja palun proovige mõne aja pärast uuesti.

Tehke omad järeldused.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
macmillan
HV vaatleja

sõnum 27.07.2011 01:11:32 vasta tsitaadiga

Elisa m-internet on muutunud sisuliselt kasutuskõlbmatuks. Millest on kahju, sest umbes aasta jagu oli püsiühendusele vääriline asendus.

Viimati, kui olin saanud SMSiga ähvarduse, et kuna tekitan oma liigagara netikasutamisega võrgule ülekoormust (mis on absurdne, kuna enne seda polnud nädalaid pulka kasutanudki) ja klienditoe poole pöördusin, viidati muudatustele kasutustingimustes. Muutustest johtuvalt anti üheks nädalaks icon_exclaim.gif võimalus tähtajaline leping ilma käsitlustasuta lõpetada (netipulk tulnuks välja osta), aga magasin aja maha.

Uutes tingimustes (al 15. juuni 2011) on järgnevad lõbusad lõigud:
"2.5. Elisal on õigus ühepoolselt piirata või peatada Kliendile internetiteenuste osutamine kui Kliendi tegevusega või tegevusetusega kaasneb teiste Elisa klientide või internetiteenuse kasutajate häirimine või nende huvide kahjustamine, aga samuti juhul kui Kliendi tegevus või tegevusetus põhjustab või võib põhjustada häireid Elisa sidevõrgu töös või sidevõrgu vahendusel osutatavate teenuste kvaliteedis.
2.6. Elisal on õigus ühepoolselt peatada või piirata Kliendile teenuse osutamine kui Kliendi poolt on rikutud kas käesolevaid Tingimusi, Elisa Eesti-i AS teenuste kasutamise üldtingimusi, kehtivaid õigusakte või muid internetiteenuste kasutamist sätestavaid reegleid sealhulgas juhtudel, kus Klient kasutab konkreetset internetiteenust mitteeesmärgipäraselt tegevusteks milleks vastav internetiteenus ei ole ette nähtud. Korduva Kliendi poolse rikkumise korral on Elisal õigus internetiteenuste osutamine ühepoolselt lõpetada.
2.7. Elisal on õigus oma sidevõrgu rikete vältimiseks ja rünnete tõrjumiseks, aga samuti muudel sarnastel turvakaalutlustel sh sidevõrgu toimepidevuse tagamiseks ettevõetavate tegevuste korral, ühepoolselt muuta Elisa poolt pakutavate internetiteenuste funktsionaalsust või kasutustingimusi, aga samuti internetiteenuste kasutamist piirata või peatada.
2.8. Elisal on õigus piirata internetiteenuste kasutamist lokaalse sidevõrgu osa (nt tugijaama või tugijaama kärje) põhiselt või internetiteenuste kasutusprofiilist või tehnilistest parameetritest lähtuvalt kui internetiteenuste kasutamine olulise osa klientide poolt on häiritud või võib häiritud saada, aga samuti juhtudel kus selline piirang on vajalik sidevõrgu ülekoormuse ärahoidmiseks või kõrvaldamiseks."

Selle postituse kirjutamise ajal katkes ühendus kolm korda (Kuressaare kesklinnas).

tennine
HV vaatleja
tennine

sõnum 27.07.2011 11:03:27 vasta tsitaadiga

Olen samuti kuulnud, et elisa m internet on väga juustuseks läinud kuna asi lihtsalt ei tööta igalpool kus vaja ja inimesed kaaluvad EMT'i tagasiminekut selle pärast. Ise pole mint'i viimasel ajal sisse lülitanud kuna igalpool wifi olemas kus kasutada vaja ja minit on suvalise wifi'ga võrreldes ikka väääga juustune. Peaks ka vist mõttetu paketi ära canceldama.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 27.07.2011 15:04:20 vasta tsitaadiga

tennine kirjutas:
Olen samuti kuulnud, et elisa m internet on väga juustuseks läinud kuna asi lihtsalt ei tööta igalpool kus vaja ja inimesed kaaluvad EMT'i tagasiminekut selle pärast.
kahjuks või õnneks või jumalteab milleks ei ole ka see EMT praegu suvel, massilise m-neti kasutumise ajal, kraadivõrragi parem. Ma olen ise puhkuse ajal ringirännates saanud koguaeg kõrvuti võrrelda EMTi ja MINTi ja ikka on nii, et Elisa masti lähedal on Mint 5 pulka ja EMT kohati üldse levita ning mõne kilomeetri pärast, kui EMTi mast paistma hakkab, kukub Mint kahe pulga peale ja kohati edgessegi ning EMT levib korralikult. Ja leviauke on neil mõlemal täpselt ühtemoodi, seega on pigem praegusel puhkuste kõrgperioodil kõik m-neti kanalid parasjagu suure koormuse all ja sellest tulenevalt tekib ka rohkem häireid.
Huvitaval kombel pole mina küll veel suutnud Mint Strongi pulka kuskile katkestama panna, kõigub jah aegajalt 2g ja 3g vahel aga ei katkesta ka siis kui 9 tundi järjest taga. Seda siis stabiilses asukohas, mastist mingi 2-3 km kaugusel. Pulk on kahe usb ühenduse ja pikema juhtmega ja tõstetud võimalikult kõrgele välisukse lähedusse. Ja ei nurise ikka kohe üldse mitte.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 31.07.2011 09:57:40 vasta tsitaadiga

Mais kirjutas:
AKE kirjutas:

Kodus rääkides katkub, vanasti sellist asja polnud.

Ma olin sunnitud operaatorit vahetama taolise asja pärast. Proovi kindluse mõttes samas kohas teise telefoniga ja anna teada.

Mario.
HV Guru

sõnum 31.07.2011 12:45:35 vasta tsitaadiga

Sõbranumbri teenus on kadunud, nagu ma mõistan?
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 03.08.2011 21:02:16 vasta tsitaadiga

[quote="AKE"]
tennine kirjutas:
...Huvitaval kombel pole mina küll veel suutnud Mint Strongi pulka kuskile katkestama panna, kõigub jah aegajalt 2g ja 3g vahel aga ei katkesta ka siis kui 9 tundi järjest taga. Seda siis stabiilses asukohas, mastist mingi 2-3 km kaugusel. Pulk on kahe usb ühenduse ja pikema juhtmega ja tõstetud võimalikult kõrgele välisukse lähedusse. Ja ei nurise ikka kohe üldse mitte.

Täpselt sama. Endalgi MINT Strong ning isegi siis kui need suured katkestused olid töötas minu pulk ilma probleemideta edasi ning veel vägagi hästi.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 10.08.2011 12:33:20 vasta tsitaadiga

Mul on Nutikas5 pakett ja tellisin päevapileti, lootuses, et saan 12h täiel kiirusel netti kasutada, aga ikka on kiiruse lagi 1Mbit/s. Maha visatud 15 krooni kopp.gif
tsitaat:
Olenemata tellimisviisist maksab päevapilet 15 krooni ning võimaldab sul järgneva 12 tunni jooksul kasutada mobiilset Interneti-ühendust piiramata mahus ja seda maksimumkiirustel.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 10.08.2011 13:02:04 vasta tsitaadiga

Mina ootan endiselt klienditeeninduse poolt kõnet selgitusega, miks osad SMSid päevase viivitusega kohale läksid võrgusiseselt thumbs_up.gif Ilmselt jäängi ootama. Täiesti piix firma.
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 178
tagasi üles
Cancer
HV kasutaja

sõnum 10.08.2011 14:29:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Sms: Hea klient! Teie Elisa mobiiliarve hilineb ? seet6ttu ei toimi sel kuul ka Teie otsekorraldusleping. Kui arve saabub, palun tasuge see iseseisvalt. Vabandame ebamugavuste pärast! Elisa

Tuli siis selline sms. Mis toimub? Juba teine kuu sedasi. icon_evil.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 122, 123, 124  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.