Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Starcraft 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mikami
HV vaatleja

sõnum 06.06.2011 02:26:51 vasta tsitaadiga

starcraft.ee Co-Adminina palun teil ignoreda siin kasutajat "lighT" (ingame nimi: Soits). Tegemist on äärmiselt halva mängijaga kes ei mõista mängu absoluutselt ning elab ennast välja reostades eesti star2 communitit oma non-stop balance vingumisega.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 06.06.2011 02:55:27 vasta tsitaadiga

kui sa loeksid ülevalt, siis sa näed, et ma ütlesin et mäng ei ole imba.
Lihtsalt protossil on 2x vähem vigu võimalik teha, mis lõppeksid insta lossiga, lihtsasti executevad buildid +
early game on rohkem teha ja vaieldamatult tugevaim lategame ehk raha mis mina investeerin lingidesse
on mid/lategames kasutu, raha mis tema investeerib stalker/zeolotisse on jõuline ka edaspidi +
suhteliselt kasutud hive unitid nagu ultralisk, millel on loll AI, sama kallis kui coloss/void ray aga aint melee icon_biggrin.gif ja mis jääb igasse choke kinni.

Mina saan pmst early gas, pool first või fe valida ja esimene võib tähendada pikemas mängus kaotust.

ja "sc.ee co-admin tl mod wannabe" on lol. irc paste:

01:29 +soitsbsy • küsi mikamilt kas p on op
01:29 +soitsbsy • ja paste siia mis vastab
01:30 +soitsbsy • ma õpin niikaua
01:40 • Bixer[B3] [~Heinzzz13@140.6.235.80.sta.estpak.ee] has quit IRC
01:50 @ragner • ma ei ole sc2.ees niikuinii icon_biggrin.gif
01:50 @ragner • ei ole banni vaja
01:50 @ragner • see värk on seal suts nihkes mu arust
01:50 @ragner • niimoodi asju ei adminnidta nagu seal
01:51 @ragner • ööd

Naljakas on veel asjaolu, et sina olid see kes mingi aeg streamides üle mängu 4gates,
mis pmst oli minu eelneva jutu mõte aga ok.
Ette mainin juba ära, üks tugevamaid mängijaid eestis sa oled, selle vastu ei ütle midagi.

Ning tuletaksin meelde, et selle poole aasta jooksul on mängu parajalt muudetud ning ka turniiride mappoole,
mis aga enamuste jaoks ei tähenda midagi, sest ladderis võid ikka tossiga spawnida close position..
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.06.2011 13:28:16 vasta tsitaadiga

MLG oli ikka kõvat huumorit täis icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
aap14
Kreisi kasutaja
aap14

sõnum 06.06.2011 13:39:32 vasta tsitaadiga

Mul on suht. suva, et see, mis Idra tegi polnud mingil määral loogiline.
Enne MLG-d oli tal 2000 like-i feissis. Peale MLG-d üle 10k. Pealegi suutis ta redditis jõuda all time kõige kommenteeritumate threadide sekka teemal "IdrA you're such a fu**ing idiot" icon_biggrin.gif

The Idra Effect:

Ning 2 parimat minutit jaburast mängust, mis rahva 10 sekundiks haudvaikseks jätsid:
Spoiler Spoiler Spoiler

erick
HV Guru
erick

sõnum 06.06.2011 13:58:32 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 06.06.2011 13:59:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Naljakas on veel asjaolu, et sina olid see kes mingi aeg streamides üle mängu 4gates,
Warpgate tehnoloogia kättesaadavus pikenes, enam ei tööta ju
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Insomnia
HV kasutaja
Insomnia

sõnum 06.06.2011 15:13:35 vasta tsitaadiga

Pean tunnistama et tossi vastu on eriti teatud kaartidel väga-väga raske mängida. Eriti kus teine expo on kergesti võetav ja kaitstav.
Kuna zergi supply on väga limiteeritud siis kell töötab zergi vastu ning ta PEAB kuidagi suutma protossi forsseerima lahingusse "enamvähem" tingimustel. Aga sellist olukorda on ülimalt raske tekitada teatud mappide puhul. Zerg üleüldse on väga kaarditundlik rass, sest mõtlemine ei käi mitte nii taktikaliselt vaid pigem strateegiliselt läbi reaktiivsuse(iteratiivsel info hankimine -> info töötlus -> reageering).
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 06.06.2011 15:59:35 vasta tsitaadiga

pronks/silver liigas teevad suht paljud zergid teevad icefisherit 4ja queeniga. Sellega kaitseb suht ilusti ennast ära
tagasi üles
quickmix
HV vaatleja

sõnum 06.06.2011 16:53:31 vasta tsitaadiga

ei ole imbalancet .. on vaid liiga vähe mängitud, et buildile counter mõelda. though tundub küll, et forge cannon/nexus build into 2base 5-6gate push on deadly platinumis speed /21 hatch buildile ja hatch first zvp forge first buildile on lihtsalt trololololol .. täpselt nagu zvt tundus alguses väga gosu aga siis ilmusid erinevad bling playd + hakati positsiooni rohkem mängima , ehk siis mida aeg edasi , seda rohkem meta muutub
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 06.06.2011 18:18:28 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
tsitaat:
Warpgate tehnoloogia kättesaadavus pikenes, enam ei tööta ju
See oli ammu tagasi, kui eesti mängijad (mitte mina) käisid streamchatis trollimas, et mika 4gateb, sest seda ta üle mängu tegigi.
Ise ta väitis, et me oleme kõik noobid ja nii ongi õige vms, mis sest, et seda nüüd muudetud. Samas on ta tunnistand et ladderi mapid on imbad..
Kuid praegu on ta vähemalt ladderis suht ok kohal niiet hea mängija on vaieldamatult

quickmix kirjutas:
ei ole imbalancet .. on vaid liiga vähe mängitud, et buildile counter mõelda. though tundub küll, et forge cannon/nexus build into 2base 5-6gate push on deadly platinumis speed /21 hatch buildile ja hatch first zvp forge first buildile on lihtsalt trololololol .. täpselt nagu zvt tundus alguses väga gosu aga siis ilmusid erinevad bling playd + hakati positsiooni rohkem mängima , ehk siis mida aeg edasi , seda rohkem meta muutub

Ütleks pigem, et mängu on muudetud.
ZvT oligi imba, fast reaperi vastu pmst oligi võimatu võita, muudeti ka marauderit. Praegu on see aga täiesti ok matchup, kasutatakse rohkem infestoreid jne.
Samas zvp puhul infestor buff väga ei aita, sest P range on lihtsalt liikuvatel unititel parem.

Imba puhtmatemaatilisel kujul on üks asi. Teine asi on see, et pidev reageerimine vastasele, +1,2 baasil pelamine, P liikuv armee, millel on "microintensiivne"
pika rangega colossi, tekitab sellist kehva a-move mängu, mis äärmiselt kerge läbi viia. Isegi kui sa teed hard countereid ja ntks corruptoreid,
siis see investeering ei pruugi järgmise lainega ennast enam ära tasuda ja hõljuvad niisama ringi, samalajal kui toss saab teha efektiivseid deathballe
koos tier1 unititega.

Ma ei arva, et pro tasemel ja paberil mäng imba oleks, kuid protossi on ikka palju kergem mängida ja vähem otsuste tegemist/multitaskimist.
tagasi üles
quickmix
HV vaatleja

sõnum 06.06.2011 23:04:24 vasta tsitaadiga

ma eeldan, et sa mängid zergi ? .. proovi pvz'da ja sa leiad piisavalt leake tossi mängus .. kui sa stombid korraks 2-3 colo armee ( mis tundub sulle muret valmistavat ) siis ma tahaks näha tossi , kellel on piisavalt gaasi, et warpida sisse 4-5'st gatest ja robost .. tossi ei ole kergem mängida ja pigem just vastupidi, zergiga sa võid kerge vea teha kas unit compositioniga või armee positsiooniga aga proovi sa tagasi tulla kui zerg attackib ja flankib sest sa keset platsi päikest võtsid oma kaelkirjakutega ..
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 07.06.2011 03:24:34 vasta tsitaadiga

Jah, aggressiivset mängu tehes võib rohkem vigu teha ning mitte lasta tossil forcefieldide jaoks ressursse koguda.
Kaitsvas positsioonis olemine aga ajab instatilti. Väga lihtne on ennast lasta ff-da ning colosside snipemine võib muutuda parajaks
loteriiks sõltuvalt mapist ja selle kitsaskohtadest. Demosi vaadates on kurb kui näed protossi ennast võitmas unitid 1 hotkey all
ja lihtsalt a moveb. Peamised vead tossil on enamasti see et nad loodavad oma kerge mehaanika peale ning jagavad minu tasemel
mängu vähem.
tagasi üles
Inori
HV vaatleja

sõnum 07.06.2011 19:15:53 vasta tsitaadiga

Mikami kirjutas:
starcraft.ee Co-Adminina palun teil ignoreda siin kasutajat "lighT" (ingame nimi: Soits). Tegemist on äärmiselt halva mängijaga kes ei mõista mängu absoluutselt ning elab ennast välja reostades eesti star2 communitit oma non-stop balance vingumisega.

Igaks juhuks täpsustan veel et soits alustas sc2 Protossina. 2 kuuga mass games rohkem kui ma aastaga ja ei saanud platinumist väljagi (kiu üldse sinna sai). Enda vigu üle vaadata keeldus, selle asemel whines et kõik vastased on op ja cheeserid jne.

Just sayin'.

Also ma saan aru et goldist seda ei ole näha, aga tl.netis juba ammu jutt käib et Z on enamasti ok. Viimane GSL võitja on Zerg. IPL võitja on Zerg. MLGs ro8 oli 5 Zerg, 2 Terran, 1 Protoss.
tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 07.06.2011 19:30:56 vasta tsitaadiga

Kõigile kes aasta alguses ei tunnistanud, et Z on imba:
Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 07.06.2011 19:53:41 vasta tsitaadiga

Inori kirjutas:
Mikami kirjutas:

Igaks juhuks täpsustan veel et soits alustas sc2 Protossina. 2 kuuga mass games rohkem kui ma aastaga ja ei saanud platinumist väljagi (kiu üldse sinna sai). Enda vigu üle vaadata keeldus, selle asemel whines et kõik vastased on op ja cheeserid jne.

Just sayin'.

Also ma saan aru et goldist seda ei ole näha, aga tl.netis juba ammu jutt käib et Z on enamasti ok. Viimane GSL võitja on Zerg. IPL võitja on Zerg. MLGs ro8 oli 5 Zerg, 2 Terran, 1 Protoss.

Ladderis oligi pidev cheese + patchimata asjade abusemine.
Ma alustasin RTSidega, erinevalt x aastat pelanud BW tüüpidest, seega on alustada madalamast ladderist ok. Ma ei ole seetõttu kurb, ma ei refreshi enda sc2ranksi iga päev.
Ma sain plati. Pelan zergi sest mehaanika on lõbusam ja sobib rohkem stiiliga.
Ei meeldind mass up+push pela.

2 kuuga mass games..
Jah ma olen väitnud, et ladderis on cheeserid ja ma ei pea eriti lugu ka nendest ladderihooradest, kes punktide nimel iga viimane pela 4gatesid,
ja mind sellega üle piiri närvi ajasid kuna ma ei saanud abuserite tõttu ühtegi pikemat korralikku mängu, kuid igasugused iroonilise eesmärgiga liialdavad illustreerivad ütlused võiks ära jätta.

Ja nagu tabelist näha ongi peale patche -20% vahe ZvX vahel taandunud. Aga ei, mina olin noob, kuigi pole ennast proks mitte kunagi pidanudki,
ja mäng oli ka täiesti ok, kõik Z-d ei oska lihtsalt mängida, nii öeldi tookord.

Ladderis iga mäng cannonrushimine ja 4gatemine oli palju rohkem rohkem bm kui mingisugune balance talk,
mis obv meie lemmik warperile ei sobinud.
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 07.06.2011 20:32:05 vasta tsitaadiga

cannonrushi on ju lihtne peatada
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 07.06.2011 20:48:10 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
cannonrushi on ju lihtne peatada
Oeh jälle.. :p Nüüd ei saa enam rampe nii kergelt blokkida, varem piisas kahest pylonist,
mis tähendas seda, et iga kolmas toss seda attemptis ning minusugused average mängijad võisid 5+ min pelast unistada.

viimati muutis lighT 07.06.2011 20:49:13, muudetud 1 kord
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 07.06.2011 20:49:01 vasta tsitaadiga

scouted baasi, näed pylot, saadad 4-5 töölist kallale ja korras
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 08.06.2011 15:13:16 vasta tsitaadiga

4 töölist on natsa palju saata, selle ajaga kaotad mineraalide kogumises kõvasti. Töömehed suht kräppi attackiga ju. Täna üks vend üritas teha mulle 2gate otse minu baasi, 3 pylonit juurde, aga nii kui mul queen ja varsti ka esimene roach valmis sai, oli tüüp perses, tema micro oli suht 0.
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 08.06.2011 15:18:20 vasta tsitaadiga

DesertFox kirjutas:
4 töölist on natsa palju saata, selle ajaga kaotad mineraalide kogumises kõvasti. Töömehed suht kräppi attackiga ju. Täna üks vend üritas teha mulle 2gate otse minu baasi, 3 pylonit juurde, aga nii kui mul queen ja varsti ka esimene roach valmis sai, oli tüüp <b>piixus</b>, tema micro oli suht 0.

Palju siis, 2? Sellega ei saa isegi pylonit maha võetud.
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 08.06.2011 15:43:42 vasta tsitaadiga

Selleks ajaks võiks ju spawning pool valmis olla ja queen + zerglings on piisav, et seda maha võtta.
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 08.06.2011 15:56:28 vasta tsitaadiga

DesertFox kirjutas:
Selleks ajaks võiks ju spawning pool valmis olla ja queen + zerglings on piisav, et seda maha võtta.

Aga kui sa ei ole zerg?
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 08.06.2011 16:43:48 vasta tsitaadiga

Siis on olemas 2 suppy depot + barracks. Kui oma rampi ära blockid ja hakkad merejalaväelasi vorpima, peab ta uue taktika leidma või siis hoiab oma baasi kaitseta.
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 08.06.2011 19:21:50 vasta tsitaadiga

DesertFox kirjutas:
Siis on olemas 2 suppy depot + barracks. Kui oma rampi ära blockid ja hakkad merejalaväelasi vorpima, peab ta uue taktika leidma või siis hoiab oma baasi kaitseta.
aga miks 4 töölist ei sobi, vastane on niikuinii arengus maas sest ta on ju forge maha pannud.
tagasi üles
DesertFox
HV kasutaja

sõnum 08.06.2011 19:40:56 vasta tsitaadiga

Töömeestega pyloni mahavõtmine on siiski suht aeganõudev, kaotad macros sellega suht kõvasti. Samuti Pyloneid ei tehta enamasti mitte selleks, et cannoneid teha vaid ikka selleks, et pärast oma warpgate'idega sinna mehi tekitada. Kuid selle ajaga jõuad oma zerglingud peale saata ja mäng kestab edasi.

Edit : või siis mõne muu tier1 uniti saata.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Starcraft 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 83, 84, 85 ... 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.