Z on kõige kõige kõige nõrgem rass ja algajale/keskmisele mängijale kindlasti mitte balanced.
Ainuke asi mida sa alguses teha saad on ka fe või pool first, samalajal kui toss saab sind
rushida, containida, ohutult fast expandida ja ennast sisse müürida jnejne.
Samamoodi terraniga, keda earlygame scoutida ei saa ning miljon erinevat cheesi
võib sinu suunas tulla.
Samuti ka unitid, protossi algne investeering zealotitesse tasub ka mängu viimasel minutil ära.
Z unititega on väga raske counterdada ning iga P uniti vastu pead konkreetse uniti tegema, samalajal
kui stalker colossi sisuliselt counterdab sinupoolt kõike.
Samuti on zergi tier 3 unitid täiesti kasutud, ultralisk on täiesti kasutu unit ning samamoodi
nõuab ka teiste unitite tegemine liiga kaua aega, samalajal kui toss võib ka longgames
pmst gateway uniteid kasutad.
Z on kõige kõige kõige nõrgem rass ja algajale/keskmisele mängijale kindlasti mitte balanced.
Ainuke asi mida sa alguses teha saad on ka fe või pool first, samalajal kui toss saab sind
rushida, containida, ohutult fast expandida ja ennast sisse müürida jnejne.
Samamoodi terraniga, keda earlygame scoutida ei saa ning miljon erinevat cheesi
võib sinu suunas tulla.
Samuti ka unitid, protossi algne investeering zealotitesse tasub ka mängu viimasel minutil ära.
Z unititega on väga raske counterdada ning iga P uniti vastu pead konkreetse uniti tegema, samalajal
kui stalker colossi sisuliselt counterdab sinupoolt kõike.
Samuti on zergi tier 3 unitid täiesti kasutud, ultralisk on täiesti kasutu unit ning samamoodi
nõuab ka teiste unitite tegemine liiga kaua aega, samalajal kui toss võib ka longgames
pmst gateway uniteid kasutad.
Just nägime kuidas 3 zealoti ei saanud zergi fe maha
Ise pela ei näinud, turniiride finaalides on liiga palju metagame, et balance selle järgi võtta imo.
Samuti ka progameri keskmine apm on ebainimlikult kõrge, mis muudab Z jaoks väga palju.
Samamoodi võib ju öelda et zerg teeb 10pooli ja kui vastane õigel ajal ei scouti pole tal midagi teha.
Ei või lol, see ei ole võrreldavgi tossi early game aggressioniga, kus pmst mängija saab mängu võita ilma allin minemata.
Ning seda on äärmiselt kerge skautida, eriti võrreldes pylonhuntimise vms.
Samamoodi võib ju öelda et zerg teeb 10pooli ja kui vastane õigel ajal ei scouti pole tal midagi teha.
Ei või lol, see ei ole võrreldavgi tossi early game aggressioniga, kus pmst mängija saab mängu võita ilma allin minemata.
Ning seda on äärmiselt kerge skautida, eriti võrreldes pylonhuntimise vms.
Warpgate tuleb nüüd nii hilja välja et zerg saab ju kaitse ette endale
Cheesimist ei saa küll kasutada tasakaalu hindamiseks, sellepärast see ongi cheese, kuna kasutab buildi mis kasutab alguse suurt edu teatud üksustega. Iga rassiga saab seda teha.
Zerg peabki olema vähemalt 1 baas teistest rassidest ees, niimoodi see rass loodi.Seda on juba näha sellest , et kui tahad unitid teha siis peab tegema ühe maja , et unlockida ja selleks , et neid rohkem teha peab hatche juurde tegema.
Unitid on kõvasti odavamad ja neid saab teha kuni 19 per hatch korraga.
Kuidas saad sa väita, et 3rd tier unitid on kasutud. Ultralisk teeb samamoodi splashi nagu thor ja ultraliski range on suurem kui turretil v. cannonil ja ehitusaeg on sama mis teiste rasside 3rd tier , näiteks carrierist kõvasti väiksem.
Suht palju on ju nähtud , et zerg teeb mängu ära roach/hydraga.
Protossi vastu mängimisest rääkides peab iga rass otsima oma baasist pylonit , seda ei saa küll kutsuda imbalance'ks .
MP's pole palju uniteid ja abiliteid mis sp's, kui on eelnev rts kogemus siis peaks olema ok aga muidu võib osutuda raskeks, et hästi mängida. Mängu mp süsteem on tehtud nii, et w/l oleks 50%, super owni ei saa oodata mingi hetk.
Sisuliselt peab z-ga otsuste tegemine olema 10x parem kui ükskõik mis muul rassil.
Esiteks, ei ole võimalik luua supereffektset a move unit combot nagu toss.
P-ga võid suhtkoht palju rohkem vigu teha ja braindead mängu ning ikkagi võidu saada.
Samuti on palju rohkem cheese mida teha saad, ehk z mängija peab iga pela ettevaatlik olema,
ilma et tal endal oleksid samad võimalused peale 7rr mis pole ka päris cheese enam(jätke 6pool jms välja, see on insta loss ja allin).
Peale mutaliskide ei ole eriti palju uniteid millega microdes saaks ennast halbadest olukordadest välja mängida ja võitjaks tulla.
Sisuliselt igast coinflippimist on palju ja Z-ga pead omama nii kõrgemat micromacrot ja apmi+ multitaskimist kuna esiteks juba 1 baas on rohkem+
otsuste tegemine. Ütleks et ka safe builde on vähem, kuid see on vaieldav.
EDIT: samuti ei saa nii mugavalt turtleda ja timing attackida.
Ei ütle, et pela imba oleks, lihtsalt ühe rassiga on kergem executeda erinevaid asju.
Z mängijaid on juurde tulnud, kuid pela algusaegadel madalamad ladderid koosnesid peamiselt halbadest tossidest.
Mäng ikka huvitab mind, aga ma ei tea, kas ma kulutan oma suve sellele.
Kust kõige odavamalt saaks osta seda ja kas väga väga noobidele ka kohta on? (või saan ma mingi 10 korda suhu ja 1 kord võidan? see poleks fun)
Kust kõige odavamalt saaks osta seda ja kas väga väga noobidele ka kohta on? (või saan ma mingi 10 korda suhu ja 1 kord võidan? see poleks fun)
sc2 hindab su oskus ja mängid ainult omade tasemel mängijatega. matchmaking tehtud nii, et alati on win/loss 50%
LOOOOOOOOL, kas sa tahtsid oma pirajast sõpradega mängida siis, aus mees?
Jah tahtsin küll, ja ei häbene seda tunnistada. Tean, et inimesed kelle vastu oleksin mänginud, poleks ostnud seda mängu ja battlenet random kõvatajatega mängimine ei tõmba üldse (näiteks inimesed kes chati "LOOOOOOOOL" kirjutavad).
SC1 puhul seda muret polnud, oli isegi sihuke mõnus asi nagu install spawn vms. Seda sai ikka väga mitmel korral kasutatud. _________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele
anti666, b.netis saad mängida custom game'e ehk siis võidud-kaotused ei lähe arvesse ja saad täpselt samamoodi teha 1v1, 2v2 jne meleed just oma sõpradega. Invite nupu abil tood nad mängu sisse ja läheb täpselt see map nende inimestega keda soovid.
Sisuliselt peab z-ga otsuste tegemine olema 10x parem kui ükskõik mis muul rassil.
Esiteks, ei ole võimalik luua supereffektset a move unit combot nagu toss.
P-ga võid suhtkoht palju rohkem vigu teha ja braindead mängu ning ikkagi võidu saada.
Samuti on palju rohkem cheese mida teha saad, ehk z mängija peab iga pela ettevaatlik olema,
ilma et tal endal oleksid samad võimalused peale 7rr mis pole ka päris cheese enam(jätke 6pool jms välja, see on insta loss ja allin).
Peale mutaliskide ei ole eriti palju uniteid millega microdes saaks ennast halbadest olukordadest välja mängida ja võitjaks tulla.
Sisuliselt igast coinflippimist on palju ja Z-ga pead omama nii kõrgemat micromacrot ja apmi+ multitaskimist kuna esiteks juba 1 baas on rohkem+
otsuste tegemine. Ütleks et ka safe builde on vähem, kuid see on vaieldav.
EDIT: samuti ei saa nii mugavalt turtleda ja timing attackida.
Ei ütle, et pela imba oleks, lihtsalt ühe rassiga on kergem executeda erinevaid asju.
Z mängijaid on juurde tulnud, kuid pela algusaegadel madalamad ladderid koosnesid peamiselt halbadest tossidest.
Ise mängin Z.
ZvT ei oska öelda
ZvP's on küll P natuke OP - Z ei saa mängu alguses ega 5'ndal minutil rushida, kui colossi ei scoudita ja juhuslikult pole spire'it teinud on check mate, igast fengal growth ja asjad on küll head aga nõuvad crazy microt... ehk siis arvan, et zerg hakkab ära tasuma Master/Grandmaster levelil
Päris lahe on see, et exp välja tuleb, samalajal kui on täiesti ok, et selle ajal kui Z pole spiretki teind saab P juba, võtame näiteks mlg..
SAFE fast expand, forcefield, air fast tech, rewall + making 3 pylons.. ja 2 võitu.
kuigi antud juhul oli tegemist tiltiga, siis ma ei tea küll ühtegi olukorda, kus Z-l nii kerge pelada oleks.
Pidev pylonhunt + expo deny + early tech scout jnejne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.