praegune kellaaeg 19.06.2025 19:23:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LKits
HV Guru

|
15.05.2011 11:47:41
|
|
|
Kui tõesti tekib vajadus töötaja "Internetikasutust" piirata, siis veel parem variant oleks füüsiliselt kaks erinevat arvutit.
Ühel, mille taga töötaja igapäevaselt töötab, on piiratud Internetis käimise õigused ning teisel kõik lubatud. Jälgi, kuidas töötaja põhjendab teise arvuti kasutamist. Kas tõesti ütleb, et vaja MSN-is käia vms?
Draax kirjutas: |
lkits, vabanda nüüd mu rumalat küsimust, aga tööaja eest palka maksta on iseenesest suht tobe. Mulle isegi ei meenu praktiliselt ühtegi ametit kus tööaeg oleks tähtsam kui tehtav töö. |
OT:Loomulikult on töö tähtsam, kui tööaeg. Siiski - kui tegemist ei ole tulemuspalgaga, siis ongi kehvasti organiseeritud tööülesanded, sest töötaja kas lihtsalt ei tööta või siis töötab liialt hästi, et tööülesanded saavad liigselt kiiresti tehtud.
Ise olen aru saanud, et tööaja eest palga maksmine tagab töötajale kindlustunde ning motiveerituse. Kindel palk ikkagi.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
15.05.2011 11:52:11
|
|
|
Minuarust kui töö saab tehtud ja kõik korras siis las ta on facetubes ja msnis.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
15.05.2011 11:55:17
|
|
|
Mitu arvutit pole mingi lahendus, kuna see on firma jaoks liigne rahakulutus. Ja peaga mõtlev firma ei tee selliseid suvalisi kulutusi.
Seda enam, et igal inimesel on nagunii taskus olemas mobiiltelefon, kasutagu seda oma raha eest, kui väga tahab. Miks peaks firma üleüldse taolisi kulusid katma.
---------------------------------
See on tüüpiline nähtus tegelikult, kus eestlased ei oska teha rollimänge ja siis panna ennast firmajuhi olukorda.
Ja lepingusse taolistekeeldude sissekirjutamine on igati OK tegevus, kuna see annab firmajuhile vabad käed mittelojaalne töötaja tänavale tõsta. Või - nagu eespool öeldud, firma pole lasteaed, kus täiskasvanud inimestele tuleb muudkui nämmutada, et "oi kui halb, ära enam rohkem nii tee".
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
15.05.2011 12:01:45
|
|
|
lkits kirjutas: |
Ise olen aru saanud, et tööaja eest palga maksmine tagab töötajale kindlustunde ning motiveerituse. Kindel palk ikkagi. |
Mind näiteks demotiveerib jälle igasugune keeldude käskude maailm. FB-s ei või käia. No kui mul on 5 min vaba aega, miks ma ei võiks käia siis? Töötajad pole nagu lasteaed, et keela ja käse kõik peensusteni ette. Oluline on see, et töö oleks tehtud.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
15.05.2011 12:03:45
|
|
|
Minuarust kaldub kogu teema arutelu algsest poindist kõrvale. Küsiti kuidas teatud lehti blokeerida, mitte kas see teiste arust vajalik või meeldiv on.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
15.05.2011 12:04:44
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Minuarust kaldub kogu teema arutelu algsest poindist kõrvale. Küsiti kuidas teatud lehti blokeerida, mitte kas see teiste arust vajalik või meeldiv on.  |
Kõigpealt on alati mõistlik küsida 'miks?', alles seejärel küsi 'kuidas?'
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
16.05.2011 13:16:37
|
|
|
Ja jah. Teema lukku.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|